Noorwegen: Imam roept op tot onthoofding van diegenen, die zich niet aan de ramadan houden (+ video)

In het kielzog van de islamitische terroristische groepering “Ansar al-Sunna”, die een deel van de Noorse hoofdstad Oslo opeist als een fundamentalistisch islamitisch gebied op straffe van terroristische aanvallen vergelijkbaar met 9/11, roept een imam op tot de onthoofding van al diegenen die niet vasten tijdens de ramadan.

Alarmerend genoeg wil de Noors-Pakistaanse imam Fayed Sarased Ali Bukhari een school voor 200 kinderen oprichten in het district Oslo.

In een nieuwsuitzending van de Norwegian Broadcasting Company NRK (Norsk Rikskringkasting) werd Bukhari op film betrapt, toen hij zei:

“Als iemand niet vast tijdens de ramadan, beledigt hij de islam. En als deze persoon in een islamitisch land woont, moeten de autoriteiten hem onthoofden.”

Maar daarmee nog niet genoeg. De imam zei verder:

“Voor iemand, die niet zijn dagelijkse gebeden opzegt en oud en wijs genoeg is, is de meest milde straf in een islamitisch land gevangenisstraf. In sommige gevallen zou dit zelfs reden zijn om hen te doden.”

NRK heeft geprobeerd om contact met Bukhari op te nemen, maar deze wil geen vragen beantwoorden.

Video:

 

Bron:

http://www.examiner.com/article/norway-muslim-cleric-calls-for-beheading-those-who-fail-to-fast-on-ramadan

Auteur: Timothy Whiteman

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamitisch fundamentalisme, Moslims, Noorwegen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Noorwegen: Imam roept op tot onthoofding van diegenen, die zich niet aan de ramadan houden (+ video)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Gaat ’t alleen om het naleven van de ramadan of zijn niet-moslims straks ook aan de beurt, als ze bv. dat woestijngeloof “beledigen” of zo?
  (NB, dat laatste kan niet. klik naast contact)

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  “Als iemand niet vast tijdens de ramadan, beledigt hij de islam. En als deze persoon in een islamitisch land woont, moeten de autoriteiten hem onthoofden.”

  ALS DEZE PERSOON IN EEN ISLAMITISCHE STAAT WOONT……………………..luister kontwipper,zandzuiger, asfaltkusser, sterretjesgluurder, ,je woont nIET in een islamitische staat, maar in NOORWEGEN!!!
  En daar gelden andere wetten dan in jullie zandbak!

  Like

 3. Als de uiterst linkse regering in Noorwegen gewoon zo doorgaat dan zou het me straks niets verbazen dat niet-moslims inderdaad ook ‘aan de beurt komen’. Dat is uiteindelijk toch de bedoeling van de islam…

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Die Knut Hareide, een zogenaamde ‘specialist’ in privé-scholen, wordt gevraagd of die imam een eigen school mag openen. Die vraag is natuurlijk zo gesteld dat die Knut heel makkelijk ‘nee’ kan zeggen. Want Knut vindt dat moslims, net als christenen, privé-scholen mogen openen als zij zich aan de wet houden. Dat is natuurlijk keurig nette politiek correcte prietpraat.

  De reden dat Knut zo’n dom antwoord kan geven ligt natuurlijk aan de journalist die zo’n gerichte (beperkte) vraag stelt. De journalist vraagt niet ‘mogen moslims privé-scholen openen, maar mag die imam dat. Die inperking van de doelgroep had die journalist niet zomaar mogen opvoeren.

  Naast die inperking van de vraag door de journalist, voegt Knut natuurlijk zijn eigen verdere beperkingen tot een feitelijke opleggen van een verbod op door op klassiek politiek correcte wijze islam gelijk te stellen met het christendom, terwijl allang voor iedereen duidelijk moet zijn dat de islam op de eerste en laatste plaats een politieke ideologie is, met daaroverheen een sausje godsdienst als legitimatie voor het onrecht dat de islam de wereld wil aandoen.

  Vandaag wordt Breivik veroordeeld. Terecht natuurlijk. De anti-islamitische actie keurt nergens in haar program geweld goed, ook niet tegen collaborateurs, en al helemaal niet tegen hun kinderen. Breivik heeft onze zaak ongelooflijk veel slecht gedaan.

  Maar het blijft een ongelooflijk genante zaak dat die twee collaborateurs in vol ornaat hun politiek correcte gif kunnen blijven spugen. Ik wordt er ongelooflijk misselijk van.

  Like

 5. nicolazien zegt:

  Beste Daiyn-ninja: binnenkort zijn alle Europese staten moslim-staten! Dus je bent voorbereid!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de geweldige “vreedzaamheid”, van de ISLAM (KOTS).

  Like

 7. vlieger zegt:

  Zou het niet helpen als het gebeurd, om ze eens wakker te schudden.

  Like

 8. Vandaag wordt Breivik veroordeeld. Terecht natuurlijk. De anti-islamitische actie keurt nergens in haar program geweld goed, ook niet tegen collaborateurs, en al helemaal niet tegen hun kinderen. Breivik heeft onze zaak ongelooflijk veel slecht gedaan.

  True. Maar als je het eens van de andere kant bekijkt: Wat doen die moslims dan anders? Verkrachten, intimideren, beroven, onderdrukken, vermoorden. Niet alleen volwassenen maar evengoed kinderen, babies en andere onschuldigen! Daar hoor je ze niet over. Gek he? Dat er dan op een gegeven moment steeds meer mensen gaan opstaan die er precies zo over denken als Breivik en mogelijk zelfs het zelfde doen is niet meer zo vreemd dan. Het is allang niet meer de vraag of het gebeurd maar inmiddels wanneer het (weer) gebeurt…

  Zolang de linksen de islam en haar aanhangers de vrije hand blijft geven zal meer en meer gaan voorkomen dat de slachtoffers (want dat is de autochtone bevolking inmiddels wel geworden) het recht in eigen hand gaan nemen. Dergelijke acties zullen uiteraard breed worden uitgemeten in de nationale en internationale pers maar waar het eigenlijk om gaat, de islamisering van de autochtone bevolking, zal iedere keer door diezelfde linksen worden weggewuifd. Het zal steeds weer onder het tapijt worden geschoven als was het nimmer gebeurd.

  Dit is al tijden ook het geval in Nederland waar de media al niet meer aangeeft dat het om allochtone daders gaat en er uiteindelijk niets tegen gedaan wordt. De autochtone burger (in welk land dan ook waar het kankergezwel Islam de kop op steekt) zal telkenmale het slachtoffer zijn maar niemand die zich daarom bekommerd. Het is een grove schande dat dit uberhaubt kan gebeuren in de Westerse wereld!

  Like

 9. Richard zegt:

  Ik sprak een jaar of vijf geleden al Noren tijdens mijn vakantie die de moslims al meer dan zat zijn. Alleen wil niemand luisteren, zeker de regering niet. Als moslims gewoon een stuk van Oslo opeisen en daarbij dreigen met geweld, hoort de Noorse politie direct in te grijpen. Maar wat doen ze?

  Like

 10. De Noorse overheid en de politie aldaar geven dan gewoon niet thuis: Wie zwijgt, stemt toe!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Berichtje speciaal voor onze Noordelingen: het is echt niet te geloven maar sommigen zijn nog gekker dan het paard van christus en dat was een ezel.! Moeten ze zich er ook nog over buigen hoe ze zaken juridisch hard kunnen maken. Ga GVD terroristen en overlastveroorzakers vangen, stelletje PRUTSERS.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12821836/__Frustratie_over_nepagenten__.html
  Ja, en dan als klap op de vuurpijl ook nog glashard beweren dat de schrikreactie door zo’n pop ongelukken zou kunnen veroorzaken.
  Dus met een springlevende laserpistool-bediener in uniform zou dat niet gebeuren..???
  Waar halen jullie de misleidende waanzin vandaan, STAKKERS..???

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  @Pieter Veenstra

  Begrijpelijke reactie. Maar we houden ons aan de wet, ongeacht wat moslims zelf doen. De enige die in onze rechtstaat gerechtigd is geweld te gebruiken, is de overheid. Dat moet vooral zo blijven. Via de stembus kan het volk zich laten horen.
  Dan kunnen we natuurlijk lang wachten, hoor ik je denken. Dan zullen we ons verstaanbaar moeten maken voor onze autochtone en allochtone (want die wil ik er echt bij hebben: zie de EDL) mede-westerlingen.

  @Richard

  Je hebt gelijk. Dat is zo’n moment waarop de overheid gelegitimeerd is geweld en dwang toe te passen. Alleen… degene die op dat moment aan het stuur staan (regering) sporen helemaal niet. Het zijn dezelfde types als die Knut en die journalist, dat wat de PVV de ‘linkse kerk’ noemt.

  Persoonlijk zou ik wel eens van die toevoeging ‘links’ afwillen. Want over het hele politiek klassieke spectrum is dezelfde politiek ‘correcte’ bezigheid te vinden, al helemaal bij het CDA, een traditioneel rechtse partij. Wat dat betreft was ik blij dat dat CDA-congres van twee jaar terug live op tv te volgen was. Feitelijk zijn het allemaal hele lieve mensen, die een ander alle goeds toewensen. Ze zijn zo lief als goedbedoelende kinderen. En die vertrouw je juist om die reden geen staatsmacht toe.

  Like

 13. Jan zegt:

  Al-Qaeda-Allied Qatar Buys into Europe’s Busiest Airport

  Qatari monarchy has just bought a fifth of BAA. Qatar’s buy of a fifth of BAA which controls six airports. Abu Dhabi’s Etihad Airways, owned by the UAE royals, already has chunks of Western airlines, including 30 percent of Air Berlin. Much of the UK’s infrastructure is now foreign-owned and the last British-owned port was sold last year.
  http://frontpagemag.com/2012/daniel-greenfield/al-qaeda-allied-qatar-buys-into-europe’s-busiest-airport/

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Reageerders we kunnen 12 september ons ongenoegen laten blijken. Wat ik echter niet snap, dat in de peilingen Rutte ( VVD) en Roemer (SP) zo hoog genoteerd staan. Maar als de bevolking zo dom is om weer op deze en andere eurofiele/islamofiele partijen te stemmen, verandert er helemaal niets.

  Like

 15. @Marc Bouwman: Aan de wet houden? Er zullen straks mensen opstaan TEGEN de islam die zich niet meer aan de wet houden. De wet is inmiddels tegen de eigen bevolking gericht en wordt al meer en meer aangepast dan wel uitgelegd in het voordeel/aan de wensen van de Islam.

  @Tom Hendrix: Peilingen zijn een leuke indicatie maar geven absoluut niet de werkelijkheid weer. Peilingen kunnen en zullen gemanipuleerd worden om zo de niet oplettende bevolking in de juiste (lees: links en pro-EU) richting te sturen. Je laatste zin zegt het precies goed. Zolang de bevolking niet wakker wordt en door heeft dat ze keer op keer belogen en bedrogen worden zal er niets veranderen en de huidige elite probeert dat op alle mogelijke manieren zo te houden.

  Like

 16. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  24 augustus 2012 om 11:02

  Dat is niet zo moeilijk te begrijpen. Roemer belooft gratis geld en Rutte is een crypto-socialist geworden zoals bleek vlak voor het kabinet door hemzelf werd opgeblazen.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Mensen ga nog eens een keer naar de site van ANTIVENIN en lees nog eens het stuk,
  De islam als veroveringsideologie.
  Dat maakt erg duidelijk wat ons te wachten staat als we er niets aan doen.

  Ik wordt alsmaar nieuwsgieriger naar 12-9

  Like

 18. Linsky zegt:

  Bouwman;
  Ben je weer bezig ons op te voeden en terecht te wijzen?
  Quote;
  Maar we houden ons aan de wet, ongeacht wat moslims zelf doen. De enige die in onze rechtstaat gerechtigd is geweld te gebruiken, is de overheid. Dat moet vooral zo blijven. Via de stembus kan het volk zich laten horen.

  Dit soort slappe, ruggegraatloze praat ligt ten grondslag aan het verderf van onze westerse waarden en normen. Je refereert aan de ‘wet’ terwijl het hele blog juist elke dag, elk uur aantoont dat die ‘wet’ van je het volk juist terroriseert en ondergeschikt maakt aan de islamisering!

  Door figuren als jou, zitten we met die verderfelijke islam hier.
  Lieden als jij zijn juist verantwoordelijk voor het hele gebeuren.
  Flikker toch op man met je misleidende en ‘gematigde’ flauwe kul!

  Like

 19. benny zegt:

  de islam heeft hier al een veelvoud aan slachtoffers gemaakt in vergelijking met breivik,zo enkele duizenden breiviks zou ons continent geen kwaad doen,integendeel.en ik zie het nog te gebeuren vroeg of laat omdat dit het enige is wat effect heeft op de religie van de vrede met bijhorende amputaties,onthoofdingen,genitale verminking,pedofilie,steniging,…….en ander cultureel verrijkend fraais.de linkse kliek heeft nogal een rare interpretatie van het woord “vrede” als je het mij vraagt.geweld is nooit gewenst maar kan NOODZAKELIJK zijn.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 12.39. uur, inderdaad Benny, geweld kan noodzakelijk zijn. Het is alleen diep treurig dat WIJ ons NIET zelf mogen VERDEDIGEN! Het is wat @ Linsky terecht zegt, de OVERHEID met alleen de GEVESTIGDE BELANGEN mogen dat wel, dat hebben ZIJ voor ZICHZELF GEREGELD!
  Ik ben voor de AMERIKAANSE WETGEVING in deze, nl. het RECHT om ZELF me te KUNNEN VERDEDIGEN, en ZELF daarvoor de MIDDELEN mij te VERSCHAFFEN.

  Like

 21. Linsky zegt:

  Tom;
  De Amerikanen worden evengoed de mond gesnoerd en ontwapend hoor!
  Hun rechten worden ook met de dag meer vernaggeldt en afgenomen.
  De ‘global-elites’ werken is wereldwijd.

  Heb je overigens al gezien dat in Nederland een verbod op denken, cq gedachten zijn tegenwoordig?
  MDI VERBIEDT VOORTAAN GEDACHTEN!!!
  http://diamental.nl/images-linsky/midiverbied/midiverbod.html

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 15.00. uur, ik heb je tekst over Midi gelezen. Wat een schofterige club is dat, bezet natuurlijk door D66 figuren en andere linkse napraters. Wat mij betreft vallen ze maar hardstikke dood!

  Like

 23. Ik heb Linksy’s artikel gelijk overgenomen!

  Like

 24. guusvelraeds zegt:

  Tom Hendrix zegt:

  24 augustus 2012 om 11:02

  Reageerders we kunnen 12 september ons ongenoegen laten blijken. Wat ik echter niet snap, dat in de peilingen Rutte ( VVD) en Roemer (SP) zo hoog genoteerd staan. Maar als de bevolking zo dom is om weer op deze en andere eurofiele/islamofiele partijen te stemmen, verandert er helemaal niets.

  Beste Tom,

  Vandaag op de N.O.S.
  Ik kon mijn oren niet geloven. Men had het over de PVV en de debatten die aanstaande zijn. Er werd gezegd dat de PVV in de peilingen in vergelijk met haar huidige 24 zetels aan een magere kant van tussen de 14 en 18 zetels staat. Maar meteen daaropvolgend werd door dezelfde N.O.S. gezegd.

  WE MOETEN ONDANKS DE PEILINGEN NIET VERBAASD ZIJN ALS BLIJKT DAT DE PVV NA DE VERKIEZINGEN VEEL HOGER DAN NU TERUGKOMEN.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds 22.10. uur, daar hoop ik op Guus. Als de kunduz bende maar geen meerderheid haalt. Bedankt voor de reactie.

  Like

 26. Marc Bouwman zegt:

  @Pieter Veenstra 11:14

  Aan de wet houden én PVV stemmen. Stel dat de PVV maar een zetel zou halen… nou ja, dan zou het duidelijk zijn dat dit volk niet beter verdient. Maar de boodschap moet eerst bij nog velen aankomen. Stel: de PVV zou, zeg, 35 zetels halen. Het wordt dan heel moeilijk regeren zonder die partij. Eenmaal in de regering zou deze partij onwelgevallige wetten kunnen tegenhouden, en mogelijk gewenste wetten kunnen doorvoeren. Dat is toch waar het om gaat? Dus geweld is echt iets waar we rustig vanaf kunnen zien.

  @Linsky op 11:39

  Ik hou ook van jou!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s