Paul Weston: Nazisme en islam vergelijkbaar (+ video)

De voorzitter van de British Freedom Party hield tijdens de eerste wereldwijde Counterjihad-bijeenkomst in Stockholm een briljante toepspraak over de overeenkomsten tussen de islamitische en nationaalsocialistische ideologie. Weston toonde aan, dat zij wat betreft elementaire bestanddelen, zoals Joden- en homohaat, racisme, discriminatie van andersdenkenden, leidercultus, volksgemeenschap, denigreren van vrouwen, totalitair machtsstreven evenals de verheerlijking van dood en geweld, zo goed als identiek zijn.

Na Hitler´s aanval op Polen zouden de socialisten een bondgenootschap zijn aangegaan met de nazi´s om Polen onder elkaar te verdelen, en nu gaan de socialisten een bondgenootschap aan met de huidige nazi´s, de radicale islam. En nu durven de linksextremisten volledig bezijden de realiteit de verdedigers van de democratie en de vrijheid als nazi´s zwart te maken.

Paul Weston valt ook de mainstream media scherp aan, die na de grote islamitische terreuraanvallen zoals 9/11, Londen en Madrid nergens anders mee bezig zouden zijn geweest dan de islam te zuiveren van de verantwoordelijkheid. Hoewel de moslims zich zelf op de koran beroepen zouden hebben en er in Europa en Amerika, evenals in de Arabische wereld, tig duizenden moslims de aanslagen bejubeld zouden hebben.

Deze media zouden veel gevaarlijker zijn dan de islam, want zij zouden de helpers van deze gevaarlijke ideologie zijn. Als ze hun taak zouden uitvoeren om naar waarheid over de islam te berichten, dan zou er geen islamisering meer zijn.

Paul maakte duidelijk, dat we ons in een demografische oorlog bevinden, die we op dit moment niet zouden kunnen winnen. Maar ieder decennium zouden de kansen op succes verslechteren. Daarom zouden we de strijd nu in ons voordeel moeten beslissen, over 20 tot 30 jaar zou het ons waarschijnlijk niet meer lukken.

Bovendien vertelde Paul over de fusie van de British Freedom Party met de English Defence Leauge (EDL), die ook tot uitdrukking komt in de vicevoorzitterschappen van Tommy Robinson en Kevin Carroll. De islamkritische beweging zou zich moeten verenigen, want de islam zou door de oemma tamelijk gesloten zijn en van dag tot dag sterker worden. Deze eeuw zou een strijd om het bestaan tussen de christelijke wereld en de islam worden. We zouden het ons niet kunnen veroorloven deze strijd te verliezen.

Hier de toespraak van Paul Weston:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/paul-weston-nazis-islam-vergleichbar/

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Vrijheid van meningsuiting, Westen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Paul Weston: Nazisme en islam vergelijkbaar (+ video)

 1. Hellen zegt:

  VRIENDEN NU LIVE OP KANAAL 24 DE AFTRAP VAN ONZE PVV , AANVANG IS VERLAAT , NOG NIET BEGONNEN !

  Like

 2. Ik heb geen Digitale TV. Ik ga hem bekijken via Internet: http://nos.nl/nieuws/live/politiek24/

  Like

 3. benny zegt:

  deze man is een fantastische aanwinst voor de rechterzijde waar het gezond verstand zit en waar er nog normen en waarden besef is.
  de rechterzijde heeft een gigantisch voordeel ten opzichte van de linkerzijde,namelijk dat ze de waarheid aan hun kant hebben.

  Like

 4. nicolazien zegt:

  De islamisering komt niet alleen van links, ook binnen de rechtse partijen en binnen de kerken hebben de pro-islamisten zich de laatste decennia weten te infiltreren, en ze bezetten nu de hoogste posten binnen het Westerse bestel.

  Like

 5. Ze zitten inmiddels overal en nergens. Eigenlijk heel erg benauwend om heer eerlijk te zijn…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s