VIDEO: ShariAmerica – Obama´s Appeasement to Radical Islam

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: ShariAmerica – Obama´s Appeasement to Radical Islam

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, op deze manier gaan we de oorlog* tegen de islam nooit winnen..!!!
  http://www.telegraaf.nl/video/video_opmerkelijk/12831884/__Voet_boven_hamer__.html
  *ter nuancering dit: hele legers tapijtvreters+ ingepakte aanhang willen al jaren ongelovigen over de kling jagen, ze roepen dat herhaaldelijk binnen de muren van hun haatbunkers, sprekende voorbeelden zijn het TUIG van s4b en s4h. Nog een sprekend voorbeeld: 9/11.
  Dit om te voorkomen dat allerlei linkse gutmenschen weer beginnen te ouwehoeren dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.
  (dat werd ook op 9-5-1940 geroepen…)

  Like

 2. Linsky zegt:

  Vuile huichelaar en moslim-moefti! 😦

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Smerige huigelaars Clinton en Obama.
  De islam is een parasiet die parasiteerd op onze westerse maatschappij, die uitbuit en leegzuigt, geholpen door sLinks.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Wat me opvalt: Obama moet toch weten dat hij zeker de verkiezingen gaat verliezen met zo een uitspraak……………………..of is de macht van de 5de colonne verder gevorderd dan gedacht ….

  Like

 5. marijke zegt:

  Hij legt het haar fijn uit.En zo zie je maar weer hoe hypokriet dat zooitje is.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Marijke, je snap toch niet dat er nog zoveel Amerikanen zijn die dat echt niet zien, horen of doorhebben??!

  Ik let altijd op het aantal kijkers en lezers bij bijv. Alex Jones.
  Nou, als dat ooit meer is dan 500.000 is het een wonder.
  Dat lijkt veel, maar wat is dat nu op die pakweg 300 miljoen inwoners?

  En de rest van de wereld natuurlijk, want ik heb het vermoeden dat er in Eurabië nog meer gekeken en geluisterd wordt dan in de US! 😦

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Ik vind deze video van superieure kwaliteit. Logisch, niet mis te verstaan, onthullend, ontmaskerend en vooral vechtend voor onze vrijheid.

  Like

 8. marijke zegt:

  Linsky,geloof me het gaat langzaam maar het zit er aan te komen hoor.Er zijn bij eenkomsten maar dat hoor je hier niet.Ik krijg iedere dag heel veel post en er zijn heel wat net werken die er mee bezig zijn.Maar er zijn ook veel mensen bezig te overleven.Alles moeten doen om hun huis te houden en hun baan.wat ook een schande is. Er gaan miljarden naar al die moslim landen.terwijl er zo veel mensen daar in armoede leven.En dan kan je zeggen dom dat ze op Obama stemmen,maar kijk wat hier gebeurt.Het lijkt wel of de mens bedondert wil worden.Tot dat van daag of morgen de pleures echt goed uit breekt.Linsky ik heb echt mensen zien staan in de hitte met protest borden.maar niet alles haalt het nieuws.En meschien geloof je het niet maar ze komen daar meer in opstand als hier.Kom er maar in linsky

  Like

 9. Linsky zegt:

  Die filmpjes van die tentenkampen rond de grote steden in de US zeggen genoeg meid. 😦

  Heel erg allemaal, en hier in Eurabië krijgen we exact hetzelfde op ons dak.
  ook in NL hier is het schrikbarend hoeveel mensen hun huis al zijn kwijt geraakt en nog gaan verliezen! 😦

  Like

 10. Inderdaad. En ik denk dat we niet eens heel lang meer hoeven te wachten als er op 12/9/2012 niet snel wat veranderd. Je hoort het van steeds meer mensen, ook van hen met een goede baan. Velen kunnen de eindjes amper meer aanknopen en dan wat te denken van degenen die al aan de grond zitten? En dan heb je nog van die idioten in de regering die dan ook nog beweren dat er geen armoede in Nederland is? Laat me niet lachen!

  Like

 11. TP zegt:

  Weer eentje voor het mdi:

  98:6
  Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.

  Eh… wat mogen wij ook al weer niet op het internet schrijven?

  Like

 12. benny zegt:

  hopelijk word hij niet herverkozen in amerika want dat zou een ramp beteken voor de niet-moslims in het westen.
  de islamizering van het westen draait op volle toeren maar de anti-islam bewegingen zijn aan een inhaalbeweging bezig en daar heeft obama al zijn bezorgdheid over uitgesproken maar daar moeten wij europeanen ons niks van aantrekken.ik kijk al uit naar de komende verkiezingen in belgie en nederland want de rechterzijde zou wel eens bijzonder goed kunnen scoren alsook de bfp in groot britanie.we hoeven ook niks te vrezen van amerika want tijdens wo2 kon een samenwerking tussen 2 grootmacheten(usa en rusland) met heel veel moeite 1 europees land(duitsland) klein krijgen,dus als alle europese landen samenwerken hoeven we niemand te vrezen.kijk hoe onze ouders en grootouders gestreden hebben om te voorkomen dat we onder een nazi-regime terecht kwamen en vergelijk dat nu met de huidige laffe regeringen die werkelijk niks doen om te voorkomen dat we onder een islamitisch regime terecht komen,dit is ronduit beschamend en bijzonder respectloos tegenover de strijders uit wo2 en hun verworvenheden.

  Like

 13. benny zegt:

  hij is er precies zeker van dat hij gaat herverkozen worden?

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=663378&r=1&tbl_archief=&

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb het al een aantal keren gezegd en ik herhaal het. We hebben een revolutie nodig. In de speech van Wilders meende ik het zaad van de revolutie te herkennen. Revolutie is oorlog. Oorlog tegen de vrede. Tegen de godsdienst (?) van de vrede. En daarmee kunnen we beter starten voordat de gek Achmedienidjad in Iran de atoombon heeft. Een deel van de revolutionaire strategie zal bestaan aan steun aan Israël, de enige natie die bereid en in staat is om de theocratie Iran af te stoppen voordat deze gekken Armageddon tot realiteit brengen. Down to Allah. Down to Mohammed. 12 september moet het gebeuren. Doe mee en zeg het uw buren.
  12 september – Geert Wilders op lijst 3 !!!

  Like

 15. @M.A.L. Sion: Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het volledig met je eens ben! Ik heb het ook al vaker gemeld dat geweld (net als oorlog) op een gegeven moment de enige mogelijkheid nog is. En dan nog zijn er mensen die denken dat het nog steeds middels een dialoog moet geschieden…

  Like

 16. Fucking brilliant deze David Wood!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s