Moslims houden niet van Palestijnse vluchtelingen

Men kan ze met nog zulke grote ogen afbeelden, het werkt niet bij andere moslims. De media kunnen alleen bij de domme West-Europese “goedmenschen” scoren met de grote ogen en de sprookjes over die arme, zielige Palestijnen. In Libanon bijvoorbeeld is men van mening dat men niet op hun gezelschap zit te wachten:

De Palestijnen waren in Syrië al vluchtelingen die niemand mocht, omdat ze altijd al een haard van onrust waren. Daarom heeft men ze nooit ingeburgerd, hoewel ze daar al tientallen jaren zijn, langer dan de Turken in Duitsland. De Libanezen beschuldigen de Palestijnen er terecht van, dat zij via Libanon de burgeroorlog gebracht hebben. Ze zijn gebrandmerkte kinderen, ze weten waartoe de “arme Palestijnen” in staat zijn wanneer je ze één vinger geeft:

Veel Palestijnen zijn in Syrië tussen de fronten terechtgekomen en vluchten nu naar Libanon, een land, dat al 400.000 Palestijnse “vluchtelingen” heeft en waar de nieuwkomers niet welkom zijn. Enkele Libanezen geven de Palestijnen de schuld van de burgeroorlog tussen 1975 en 1990, waarbij meer dan 200.000 Libanezen om het leven kwamen.

Als Syrische vluchtelingen in Libanon aankomen, mogen ze blijven, ze zijn veilig. Maar de Palestijnse vluchtelingen mogen maar 15 dagen blijven en daarna moeten ze terug naar Syrië. Ze misachten echter de wetten van Libanon en blijven illegaal in het land.

Na afloop van de 15 dagen mogen ze alleen blijven als ze $ 35,- per persoon per dag betalen. Zo groot is het hart voor vluchtelingen in de Oriëntaalse samenlevingen!

Al Jazeera (video)

Laat die lieve Palestijnen naar Duitsland komen. Hier zijn zoveel linkse huishoudingen, die er allemaal naar smachten om hun liefde voor de arme Palestijnen met daden te bewijzen. Van mevrouw Claudia Roth tot meneer Lafontaine, mevrouw Anette Groth  en alle krantenredacteuren, zij allen wachten er met smart op om een grote Palestijnse familie binnen hun vier muren te kunnen opnemen!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/26/muslime-mogen-keine-palastinensische-fluchtlinge/#more-37535

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Duitsland, Linkse Kerk, mainstream-media, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Moslims houden niet van Palestijnse vluchtelingen

 1. Linsky zegt:

  moslims, joden verenigen tegen de Duitse besnijdenis verbod

  Like

 2. Joden verklaren hun slachttechniek uit de Oudheid “essentieel” te achten voor hun geloof. Met andere woorden de essentie van het jodendom is dat pijnbestrijding bij de slacht verboden is. Kan men een ZIELIGER geloof vinden? Het geloof in China dat honden lekkerder smaken als je ze eerst martelt? Het Afrikaanse geloof dat je van sinasappels impotent wordt? Het geloof dat je een stelende aap de hand af moet hakken? Het geloof dat fietsen op zondag “werken” is maar lopen niet? Het geloof dat je ruggenmergtering krijgt van masturberen? Het geloof dat homofilie een besmettelijke ziekte is? Nee al die dingen zijn niet “essentieel” voor de levensbeschouwingen maar pijnlijk slachten als het niet hoeft dat is dus het wezen van het jodendom. Eindelijk weet ik wat een “jood” is: een dierenbeul.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Dat geldt ook voor de moslims Generaal want in die opstand tegen de uitspaak van die duitse rechter in Köln zitten ze in hetzelfde bootje.

  Like

 4. P.Pardon Ik vind hetgeen je schrijft zeer beledigend en smakeloos. Je bewijst hiermee dat je geen ballen verstand hebt, en ongelooflijke onzin uitkraamt. Als er een volk religie het welzijn van dieren zeer hoog in het vaandel heeft, en wettelijk heeft vastgelegd, dan zijn het de Joden wel. Deze wetten zijn al tot stand gekomen dat jouw voorouders nog in een dierenvelletje rondliepen.
  Ga eerst maar eens uitzoeken wat er beschreven is over dierenwelzijn. Zoek ook eens uit wanneer er wetten zijn gekomen wat slachten in Nederland. Waarom hoor ik je niet over het vee-vervoer?

  Like

  • Siepman, wat ik schrijf is puur logica en serieus nemen van hoe joden tot PVV-dissidenten in Amerika hun slachttechniek omschreven: “essentieel voor hun geloof”. Het niet gebruiken van uitvindingen om een pijnlijke doodsstrijd bij dieren te voorkomen maar wel rondlopen met moderne brillen, gehoorapparaten, tandproteses, smartphones en pijnstillers is verder op zijn minst inconsequent. Lange tenen zijn mogelijk wat bepaalde joden gemeen hebben met moslims. Joden en islamieten hebben er geen recht op dat ik me zo gedraag dat ze geen beledigde gevoelens in zichzelf oproepen, want anders zouden ze dit gebruiken om mij de mond te snoeren, mede omdat zij zich beiden een uitverkoren volk vinden. Overigens denk ik dat moslims ergere dierenbeulen zijn dan joden, het snijden in de piemel van kleuters niet meegerekend. Ook niet meegerekend: dat joden van hun god in de Oudheid een holocaust moesten plegen op de Kanaänieten. Als er één ding is wat je het moderne vredesgezinde Israël niet kan verwijten is dat ze dit opnieuw hebben trachten toe te passen. Als u mij wilt afleiden naar dieronvriendelijke praktijken waar we het nu juist even niet over hebben, dan wil ik u wel helpen: http://infohit.nl/multicul/islam.htm#slachtritueel

   Like

 5. vederso zegt:

  @ Yaakov Siepman. Ik ben niet de Grootinquisiteur, maar betrekking tot de “onzin” van Generaal P. Pardon vrees ik dat je gelijk hebt. Wat te denken van de zin: Als er één ding is wat je het moderne vredesgezinde Israël niet kan verwijten is dat ze dit opnieuw hebben trachten toe te passen.” Die zin moet Generaal Pardon maar even uitleggen vind ik.

  Like

  • Vederso schrijft: “Wat te denken van de zin: ‘Als er één ding is wat je het moderne vredesgezinde Israël niet kan verwijten is dat ze dit opnieuw hebben trachten toe te passen.’ Die zin moet Generaal Pardon maar even uitleggen vind ik.”

   Okee: in de Oudheid moesten joden volgens hun overlevering van hun god de Kanaänieten uitmoorden om hun land over te nemen. Dat joden er toen kwamen te wonen wordt soms gezien als historisch recht voor vestiging van het moderne Israël omdat die oude joden hun voorouders zouden zijn. Dit gaat er dan dus blijkbaar van uit dat joden een “ras” zijn. Nu zijn de geleerden het oneens of huidige joden van die oude joden afstammen maar zelfs dan vind ik dergelijke territoriale aanspraken onzin. Nochtans even uitgaande van “joden” zou een genocide op de Kanaänieten in de Oudheid, koren op de molen kunnen zijn van Israël-haters zoals de perverse leugenaar en egotripper Van Agt. Ik heb hem daar echter nog niet naar horen verwijzen. Hij heeft genoeg aan de laatste eeuw, maar ik ook.
   Want als ik kijk naar Israël dan vind ik dat dit land juist NIET de andere bewoners heeft trachten uit te roeien, zoals het hoofddoel van de PLO was en is om de joden uit te roeien (niet om “bezette gebieden” te “bevrijden” want de PLO werd al opgericht voordat die bestonden).
   Bijvoorbeeld heeft Israël aan deze PLO in september 2005 loyaal de Gazastrook overgedragen, nadat alle Israëli’s met veel heisa eerst waren geëvacueerd uit dit kustgebied. Dit is de stijl van Israël om vrede te ruilen voor ‘goede daden’ jegens “Palelstijnen” (zoals hen gratis behandelen in Israëlische ziekenhuizen).
   Maar in 2007 kreeg Hamas de macht in Gaza via democratische verkiezingen, die dus meteen de democratie beëindigden, waarop ook het ideaal om Israël te vernietigen nieuw leven werd ingeblazen. Vanaf 2005 zijn er duizenden of tienduizenden projectielen vanuit Gaza op Israël afgevuurd.
   Dus de ontruiming van de Gazastrook en ook de teruggave aan Egypte van Sinaï, een gebied vijf keer zo groot als Israël zelf (Camp David Akkoorden 1977), hebben de sabotage-acties, terreuraanslagen en raketbeschietingen niet verminderd. Ook niet verminderd werd de indoctrinatie gebezigd op islamitische basisscholen waar kinderen van jongs af anti-judaïstisch worden gehersenspoeld.
   Het is daarom trouwens ook niet meer dan realistisch als Israël voorlopig vasthoudt aan de “West-Bank” of dat gebied zelfs nooit helemaal ontruimt.
   Nog een bizar aspect van Israëls vredeswil, namelijk NA de klaterende Israëlische zege in de 1967-oorlog, is dat de Arabieren op de “West Bank” en in de Gazastrook toen klaar stonden om die gebieden wegens hun nederlaag te verlaten. Maar plotseling overtuigde de Israëlische generaal Moshe Dayan hen om daar te blijven. Dit wekte geen groter verbazing dan bij de Arabieren zelf, want die wisten wat ZIJ met de joden hadden gedaan als ZIJ hadden gewonnen.
   Moshe Dayan wilde hen omscholen, moderne medische verzorging geven, voorzien van werkgelegenheid zowel op de “West Bank” als binnen Israel’s grondgebied, in de hoop een brug te slaan naar de Arabische wereld.
   Voor deze typisch naïef “linkse” act, heeft Israël duur betaald met nonstop strijd, twee intifada’s en wereldwijde aanslagen, want de verslagen vijand gebruikte Israëls voorzieningen voor het enige wat hij voor had met dit land.

   Alleszins dus reden om de in het jodendom religieus opgedragen holocaust op andere stammen in Palestina ver voor de jaartelling, in contrast te zetten tot de huidige vredesgezinde Israëlische praktijken.

   Like

 6. vederso zegt:

  Generaal Pardon. Geheel duidelijk en bedankt voor de uitleg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s