Uit het archief (10): Seks is niet slecht

Inleiding:

Dit verhaal is uit het archief gehaald en afgestoft, niet omdat een titel waar het woord ‘seks’ in voorkomt altijd extra aandacht trekt, maar omdat statistieken aantonen dat de islam niet voor verbetering vatbaar is.

Sinds het verschijnen van het afgestofte artikel is het aantal eermoorden en verkrachtingen vooral in het Westen alleen maar toegenomen, waarbij onder de daders het aantal moslims buitenproportioneel hoog vertegenwoordigd is (zacht uitgedrukt). De zin uit het artikel: “Hebt u ooit over een Arabische vrouw gehoord die de keel van haar broer doorsneed, omdat hij seks voor het huwelijk had ?” spreekt boekdelen. Gevoed door de eenzijdige berichtgeving van de mainstream media weigeren vooral veel z.g. ‘geëmancipeerde’ Westerse vrouwen -met verwrongen politiek linkse of christelijke idealen- dit onder ogen te zien. Zij zijn daarom medeschuldig aan het verschrikkelijke lot dat vele moslima’s treft.

Zij weigeren te zien dat de islam, zoals opgetekend in de koran, sharia en hadith, ultiem stelt dat vrouwen ondergeschikt zijn aan de man en de feiten liegen er niet om. Deze moderne ‘Dolle Mina’s’ zijn blind voor het feit dat veel islamitische mannen proberen te verhinderen dat islamitische vrouwen een goede opleiding volgen en vaak slechts de status hebben van broedmachine, huishoudster of kindermeid. En er kan hierbij in het Westen niet meer gesproken worden van ‘incidenten’ want de aantallen ‘incidenten’ zijn daar te hoog voor. En ik praat hierbij ook niet over homoseksuele moslims en/of het aantal Westerse vrouwen dat het slachtoffer is van de rauwe islamitische neuklust.

In steeds meer islamitische gezinnen is het gebruikelijk dat vrouwen de orders van jongere broertjes dienen op te volgen, en hoe serieuzer de islamitische man daarbij zijn geloof belijdt hoe meer fundamentele mensenrechten voor vrouwen afnemen. Typerend hierbij is dat van islamitische mannen nooit wordt geëist op zeer jonge leeftijd met een veel oudere vrouw te trouwen of dat hun penis zo ver wordt afgesneden dat zij geen genot meer aan seksualiteit beleven.  Islamitische mannen wordt niet verboden seks te hebben voor het huwelijk.

Islamitische vrouwen mogen maar één huwelijkspartner hebben waarbij het voor hen letterlijk een ‘doodzonde’ kan zijn als zij overspel plegen.

Ondanks pacificerende woorden van imams dat de islam ‘het geloof van de vrede‘ is, vindt u uit de onderstaande links, dat meer en meer islamitische vrouwen ervaren dat ‘islam’ in de praktijk onderwerping, overgave of gehoorzaamheid betekent.

En dat resulteert -ook hier in het Westen- voor steeds meer islamitische vrouwen in slavernij, marteling of vermoord worden, dankzij de islamitische  vrouwvijandige dubbele moraal.

Einde inleiding

________________________________________________________________

 Begin artikel uit HVV-archief

 

Seks is niet slecht

Laten we het heel direct zeggen: Seks is een zonde. Seks is slecht. Seks is immoreel. Velen vinden zelfs: seks is akelig. De grote meerderheid in de Arabische wereld wordt opgevoed met deze instelling, ook in de 21e eeuw. Seks is slecht. Vooral als het daarbij om Arabische vrouwen gaat.

De bevolkingsdeskundigen bij de Verenigde Naties schatten dat er 5000 meisjes en vrouwen per jaar door leden van hun eigen familie bij eermoorden worden vermoord. Veel vrouwengroepen in het Midden-Oosten vermoeden dat het aantal slachtoffers minstens viermaal zo groot is. Blijkbaar worden er alleen maar vrouwen het slachtoffer van eermoord. Hebt u ooit over een Arabische vrouw gehoord die de keel van haar broer doorsneed, omdat hij seks voor het huwelijk had? Ach, laat ook maar. Veel vragen hebben geen antwoord nodig.

Ik zou echter eeuwig met dit thema door kunnen gaan. Ik zou u kunnen vertellen over Egyptische vrouwen, die gedwongen werden hun maagdelijkheid te bewijzen. Of over de Libanese bokskampioene Rola Al-Halabi, die in Duitsland opgroeide en vijf weken geleden in Berlijn vlak voor een titelgevecht door haar stiefvader werd neergeschoten. De 26-jarige had daarvoor het managercontract van haar stiefvader opgezegd en was uit huis gegaan om met een man samen te wonen. Ik zou kunnen vertellen over de Saoedische studente van de Highschool Noor, die door haar oudere broer werd gewurgd, omdat ze op Facebook met een man had gechat. Of over de achtduizend vrouwen, die dagelijks genitaal worden verminkt. Maar laten we stoppen met het mes in de wond te boren. Die is al groot genoeg.

Ik ben er geen voorstander van om met de vinger naar mensen te wijzen, dat heeft nog nooit tot een oplossing geleid. Het wordt tijd dat Arabische vrouwen er niet alleen maar genoegen mee nemen te klagen, maar in beweging komen om iets te ondernemen. Dat betekent vooral verantwoordelijkheid nemen. Het wordt tijd dat ze in hun recht op een seksueel leven geloven, dat niet beperkt wordt door ontkenning, patriarchale opvoeding, seksistische taboes en domme verboden.

Seks is niet slecht. Wat slecht is, is de vrouwvijandige dubbele moraal. Seks is niet akelig. Akelig zijn de seksistische waarden. Seks is niet immoreel. Immoreel is onze vreselijke huichelarij. Dat alles moeten we aankaarten. En ons er eindelijk van bevrijden.

Bron:

http://www.welt.de/print/die_welt/debatte/article13344424/Sex-ist-nicht-boese.html

Auteur: Joumana Haddad

( E.J. BRON 05 mei 2011 op HVV )

http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexa1a2.html?pagina=13196

Actuele links m.b.t. het onderwerp:

http://plazilla.com/eerwraak-in-nederland-kost-13-mensen-per-jaar-het-leven

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/islamstandpunt-christenunie-cu-kan-nog-wel-wat-%E2%80%98viagra%E2%80%99-gebruiken

http://luxetlibertasnederland.blogspot.com.es/2012/08/engeland-moslims-eermoord-dochter.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Honor_killing#Locations

(h/t en inleiding: Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op Uit het archief (10): Seks is niet slecht

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tapijtvreters zien vrouwen enkel als zoontjesfabrieken* die op bevel met de benen wijd moeten.
  Ze zien vrouwen als wegwerpartikelen, ze zien ze als minderwaardige wezens die niet als vrouw herkend mogen worden en niet zonder begeleiding buiten de deur mogen. Niet zelden worden ze op zeer jonge leeftijd uitgehuwelijkt, met alle ellende van dien. Zo’n “gearrangeerd” huwelijk weigeren betekent meestal de dood. Want eer van de familie geschonden.Dat niet als vrouw herkend mogen worden begint met de hoofddoek en eindigt met de boerka, zodra dat wereldkalifaat een feit is. http://tinyurl.com/6pt9bfn
  *zie De Zoontjesfabriek van Ayaan Hirsi Ali.

  Like

 2. Koddebeier zegt:

  De grootste verraders zijn ‘onze’ jounalisten, walgelijke lui die willens en wetens feiten verdoezelen en onder het tapijt vegen. Collaborateurs en Landverraders zonder enig fatsoen in hun donder.

  Like

 3. vlieger zegt:

  Een vrouw waarvan je kunt genieten, in de keuken, doordat ze het huis schoonhoudt, door met je te vrijen, door met je in bed te liggen, door met je te praten en het grootste genoegen door met je te neuken. Het genieten van het lichaam van haar; de aanraking van haar. De strelingen die ze je terug geeft, het genot dat jou en haar kan over komen, dat is wat vrouw zijn is volgens mij. Het fabriceren van kinderen is in wezen haar opdracht, dat is een natuurwet. Maar om dit als een broedmachine te gebruiken is een afgang van de natuur, ondanks de productie. De vrouw is liefde. Zij zorgt dat de mens blijft bestaan, als zij wil kan de mens verdwijnen, zij heeft de macht van het voortbestaan. Ik zou tegen de vrouw in het algemeen willen zeggen: maak er gebruik van en laat de heren der schepping een poepje ruiken. Dood het zaad van het kwaad en keer je tegen je onderdrukkers.

  Like

 4. binnenspel zegt:

  Islam maakt meer kapot dan je lief is…
  Laten we het eens omdraaien en bezien of deze (alle) dames (en heren) wakker willen worden:

  Een cubus heeft 12 ribben.
  Een X heeft 4 ribben.
  Een Y heeft 3 ribben.
  GO!

  En Thea schiep de hemel en de aarde.
  Vervolgens schiep Thea Eva naar haar evenbeeld.
  XX
  En Thea zag dat Eva alleen was.
  Dus bracht Thea Eva in een diepe slaap en copieerde haar.
  Thea verwijderde vervolgens één van de ribben van de copie van Eva.
  (XX) -> XY
  Aldus was Adam geschapen om Eva gezelschap te houden.

  XX = vrouwelijke geslachtschromosoom
  XY = mannelijke geslachtschromosoom

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Wazdavooryingyang-geneuzel..???

  Like

 6. vlieger zegt:

  Dat betekend dat Eva Superieur is aan Adam en Eva zich laat beneuken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s