De lastercampagne tegen Geert Wilders

Kortenoeven manipuleert de Joden, omdat hij hun religieuze bezorgdheid voor zijn eigen politieke agenda gebruikt. Het wetsvoorstel tegen onverdoofd ritueel slachten werd door alle partijen in het Nederlandse parlement gesteund en toch kiezen deze mensen alleen Wilders uit om kritiek op hem uit te oefenen. Wilders, wiens impopulaire steun voor Israël en voor de Joden onwrikbaar is, leidt de strijd tegen het antisemitisme in Nederland – en op het Europese continent.

Weinig politici zijn zo pro-Joods en pro-Israël als Geert Wilders, de leider van de PVV, de Nederlandse Partij voor de Vrijheid. De 49-jarige Wilders, die 24 uur per dag onder politiebescherming leeft vanwege islamitische doodsbedreigingen, heeft Israël meer dan 40 keer bezocht. In zijn recente boek ‘Marked for Death: Islam’s War against the West and Me’ vertelt Wilders, die katholiek werd opgevoed, hoe hij als een jonge man een jaar lang woonde en werkte in Israël en hoe hij de Joden en hun staat bewondert.

Geert Wilders leidt ook de strijd tegen het antisemitisme in Nederland -en in Europa. Twee jaar geleden adviseerde de vooraanstaande Nederlandse politicus Frits Bolkestein ‘herkenbare Joden’ om Nederland te verlaten en naar Israël en de VS te emigreren, omdat de Nederlandse overheid niet in staat is het antisemitische geweld, gepleegd door Jodenhatende islamitische immigranten, te voorkomen. Een verontwaardigde Wilders reageerde dat ‘niet de Joden zouden moeten emigreren, maar de antisemitische immigranten’.

De publieke opinie, die verkeerd wordt ingelicht door de Westerse media, is net zo anti-Israël in Nederland als in elk ander Europees land. Zodoende is het electoraal niet lonend om pro-Israël standpunten in te nemen – Wilders is evenwel standvastig in zijn steun aan de Joodse staat.

Ondanks de staat van dienst die Wilders heeft als een vriend van de Joden, is het merkwaardig om te zien dat er een lastercampagne gaande is, waarin de PVV leider ervan wordt beschuldigd dat hij antisemieten binnen zijn eigen partij zou herbergen. Deze campagne heeft alles te maken met de komende algemene verkiezingen in Nederland op 12 september.

Vorig jaar heeft de Nederlandse Tweede Kamer een wetsvoorstel van de Partij voor de Dieren om onverdoofd ritueel slachten te verbieden, goedgekeurd. Het wetsvoorstel kreeg een ruime meerderheid. Met uitzondering van drie christelijke partijen werd het wetsvoorstel gesteund door alle partijen in het Nederlandse parlement, met inbegrip van de PVV van Wilders, de Sociaal Democraten en ook de Conservatieven van de Nederlandse minister-president Mark Rutte. Maar alleen de PVV is uitgekozen voor kritiek – hoewel de partij, die Joodse parlementariërs heeft, haar vertegenwoordigers toestond te stemmen zoals ze wilden, ongeacht de partijlijn.

Nederland is een van de meest seculiere landen in de wereld. Seculiere mensen begrijpen vaak niets van religieuze gevoeligheden, terwijl ze in andere opzichten vaak gedreven worden door emoties. Het Nederlandse secularisme verklaart waarschijnlijk waarom de Nederlanders een partij als de Partij voor de Dieren hebben, die tot doel heeft de op mensenrechten lijkende ‘dierenrechten’ uit te breiden tot viervoeters. Alle Nederlandse partijen hebben een woordvoerder voor de rechten van dieren, met inbegrip van de PVV, van wie de woordvoerder voor het welzijn van de dieren een zekere Dion Graus is. Graus is een zeer emotioneel, hoewel populair personage, die de tv-show ‘Beesten met Dion’ presenteerde, voordat hij PVV parlementariër werd.

Hoewel Graus niet de initiatiefnemer was van het wetsvoorstel om onverdoofd slachten te verbieden, verdedigde hij dit wetsvoorstel in het parlement door het onverdoofd slachten van dieren te vergelijken met ‘martelen’. Graus heeft echter nooit gezegd, zoals sommigen kwaadwillig beweren, dat ‘de Joodse praktijk van Schechita [Joods ritueel slachten] foltering oplevert’. Evenmin heeft hij gepleit voor een wetsvoorstel om ‘de import van koosjer vlees in Nederland te verbieden’. Ook streeft Graus er niet naar om, zoals sommigen wel beweren, brit milah, de joodse praktijk van het besnijden van mannelijke zuigelingen, te verbieden. Hoewel de PVV zich verzet tegen de genitale verminking van vrouwen, heeft zij nooit een standpunt ingenomen tegen de mannelijke besnijdenis, noch is zij van plan om dit te doen. De mannelijke besnijdenis is in Duitsland uitgegroeid tot een politieke kwestie, maar is gewoonweg geen probleem in Nederland.

Het verbod op onverdoofd ritueel slachten is een initiatief van de Partij voor de Dieren en wordt ondersteund door alle grote partijen, met inbegrip van die van de premier en de Minister van Buitenlandse Zaken, Uri Rosenthal – die Joods is, pro-Israël, en wiens vrouw Israëlische is. En toch kiezen deze mensen alleen Wilders uit om kritiek op te hebben.

Wat het onverdoofd ritueel slachten betreft, dit is in de praktijk verboden in Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Noorwegen, IJsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nieuw-Zeeland. Maar nog niet in Nederland. Afgelopen juni verwierp de Nederlandse Eerste Kamer het wetsvoorstel dat de Tweede Kamer eerder had goedgekeurd. De Partij voor de Dieren heeft aangekondigd dat zij na de verkiezingen van volgende maand een nieuw wetsvoorstel zal indienen. Dat de PVV de Joodse gemeenschap in Nederland kosten in rekening zou brengen, is ook volslagen onzin.

De huidige campagne tegen de PVV heeft alles te maken met de komende verkiezingen. Afgelopen juni, kort voor de PVV haar kandidaten naar buiten bracht, verliet een aantal parlementsleden (geen van hen is Joods) de partij, omdat ze vreesden dat de heer Wilders hen geen veilige plaats op de partijlijst zou geven. Een van deze binnenkort ex-parlementariërs, Wim Kortenoeven, is nu een persoonlijke vendetta tegen de PVV aan het voeren, door Wilders te beschuldigen dat hij ‘weigert Graus eruit te gooien en zich te distantiëren van antisemieten binnen zijn partij’. Twee weken geleden reisde Kortenoeven naar de VS om Amerikaanse Joden te ontmoeten van wie hij vermoedt dat zij sympathiek staan ten opzichte van de heer Wilders, en hij drong er bij hen op aan om hem onder druk te zetten om zich te distantiëren van Graus, ‘zodat de PVV dan vrij zou zijn om te stemmen tegen het voorgestelde verbod op sjechita en brit milah’.

Het voorgestelde verbod op onverdoofd slachten in Nederland is een initiatief van de Partij voor de Dieren. Ingaan tegen een dergelijk verbod zou schadelijk zijn binnen de seculiere Nederlandse politieke context waarin Wilders moet opereren. En niemand in Nederland stelt voor – of overweegt zelfs maar – om  een verbod op de besnijdenis van baby’s in te dienen. Wie zoiets zou voorstellen is gewoon onwetend en maakt zich belachelijk.

Even belachelijk is de beschuldiging dat Geert Wilders antisemitisme binnen zijn eigen partij door de vingers ziet. Bovendien is het uiterst onrechtvaardig ten opzichte van een politicus die niet alleen de grootste vriend van Israël en het Joodse volk op het Europese continent is, maar die een leven leidt onder constante bescherming van de politie, omdat hij zich moedig verzet tegen de radicale islam, de meest gevaarlijke vijand die de Joden – en ook de christenen en de seculieren – momenteel hebben.

Afgelopen dinsdag had de Telegraaf, de grootste Nederlandse krant, een artikel op de voorpagina waarin stond dat de ‘Joodse sponsors’ van Wilders in de VS ‘woedend op hem’ zijn. Rabbi Abraham Cooper van het Simon Wiesenthal Center in Los Angeles zou hebben gezegd dat ´het demoniseren van religieuze rituelen het terrein van dictators is’, terwijl Kortenoeven de PVV ervan beschuldigde te worden ‘geleid als een maffia bende’. Het artikel vermeldde dat in het verleden Wilders van zijn Joodse vrienden uit de VS was teruggekeerd met ‘koffers volgeschonken dollars’. Het artikel impliceerde dat de Joden hun geld gebruiken om politieke invloed te kopen in het buitenland – wat op zichzelf al een oude antisemitische smet is. Wilders ontkent de beschuldigingen. In een reactie op het artikel noemde hij het verhaal van Kortenoeven ‘te stom voor woorden’ en hij vroeg: “Waar is zijn bewijs?”

Kortenoeven manipuleert de Joden, omdat hij hun religieuze bezorgdheid voor zijn eigen persoonlijke binnenlandse politieke agenda gebruikt.

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3306/geert-wilders-smear

Auteur: Peter Martino

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Joden, mainstream-media, Nederland, Wilders. Bookmark de permalink .

76 reacties op De lastercampagne tegen Geert Wilders

 1. vederso zegt:

  Sterk Wachteres, ik heb op Tundra Tabloids ook al geprotesteerd tegen deze smaadcampagne van Kortenoeven cs. Maar het gaat tot Times of Israel. Men is helemaal de weg kwijt. Men beseft niet meer door de politieke spelletjes, waar de loyaliteit ligt. Kortenoeven heeft Israel meer schade gedaan dan hij zich realiseert.

  Like

 2. Jan zegt:

  “Seculiere mensen begrijpen vaak niets van religieuze gevoeligheden, terwijl ze in andere opzichten vaak gedreven worden door emoties”.

  Voetbal is een achterlijke BEZIGHEID, geen sport. bedreven door over het paard getilde jongetjes, met een ego zo hoog als de Everest en een IQ van een pigmee.

  Like

 3. rommel zegt:

  Helder stuk wat duidelijk aangeeft hoe de vork in de steel zit hoe hypocriet en laf geprobeerd wordt alleen de PVV de klappen laten op te vangen voor het voorstel om rituele zonder verdoving te verbieden.

  Maar dan komt dit:
  “En niemand in Nederland stelt voor – of overweegt zelfs maar – om een verbod op de besnijdenis van baby’s in te dienen. Wie zoiets zou voorstellen is gewoon onwetend en maakt zich belachelijk.”

  Wat een bullshit! Waarom zou iemand die besnijdenis van baby’s, zonder medische redenen, wil verbieden of zich tegen uitspreekt onwetend zijn en zelfs belachelijk?
  Ik maak mezelf wel is belachelijk, met opzet, ik vind als je een ander belachelijk maakt ook niet vies moet zijn van een beetje zelfspot. Maar onwetend ben ik zeker niet. Rituele besnijdenis is gewoon een misdaad. En als die religieuze gekken zo graag elkaar de voorhuid willen afsnijden moeten ze dat dan ook maar zonder verdoving doen, Net zoals hun voorouders in het verleden deden. Staat ook nergens in die maffe ouwe sprookjesboeken van hun dat dat met verdoving mag.

  ps.
  Bedankt voor de vertaling Wachters, fijn om je weer terug te zien. Doe Henk het beste van me wensen.

  Like

 4. Fubar zegt:

  Baas over eigen voorhuid !

  Like

 5. TP zegt:

  Ik ben het geheel eens met Vederso.
  Ook ik vind het uiterst stom om precies tekeer te gaan tegen juist die politicus, die Israël en het Joodse volk een goed hart toedraagt.
  We leven echter in Nederland en daar kun je nu eenmaal verwachten, dat men zich aan bepaalde slachtregels dient te houden. Met de komst van een tsunami aan Mohammedanen werd het te opzichtig, dat onze regels daaromtrent massaal overtreden werden. Daar waar men er eerder voor die paar Joden geen probleem van maakte, was nu het hek van de dam. Een wetsvoorstel van de Partij voor de Dieren kon daarom onmogelijk uitblijven.

  Ook in mijn optie heeft Kortenoeven daarmee de Joden meer geschaad dan geholpen.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  IK word soms zo moe van alle bewuste leugens die al jaren rondgaan over de PVV en Wilders.

  De nazi’s wisten al dat, als je leugens lang als waarheid verkoopt, ze op den duur wel gelooft worden.

  Er moet een internationale afspraak achter zitten . We spraken in Engeland met een vrouw die klaagde dat, als ze kritiek had op het gedrag van immigranten, omdat ze weigeren zich aan te passen, onmiddellijk voor racist en fascist werd uitgemaakt. Komt ons dat niet bekend voor?

  En ik weet zeker dat dit in alle Europese landen het geval is.

  Bedankt Vederso en rommel. Rommel, je vriendelijke woorden heb ik meteen naar Henk overgebracht.

  Hij was er zichtbaar blij mee! Ons kent ons en wij weten zo langzamerhand aardig wat we aan jullie hebben. enne je opmerkingen over Groningers op AP heb ik ook al gelezen, rommel! 😛

  Like

 7. rommel zegt:

  Je bent toch echt wel een achterlijke sadist als je een dier wilt dood maken door het de keel door te snijden om het pijnlijk levend dood te laten bloeden, terwijl de techniek bestaat om het pijnloos te doen. Je bent nog verder van het padje af als je het meest gevoelige plekje huid op je lichaam, de binnenhuid van je penis, wat het grootste genot geeft wat er bestaat, wilt laten afsnijden of een ander toe forceert. Wat is er toch aan de hand met die religieuze idioten? En maar janken dat Hitler ook de religieuze slacht verbood. Ja, nou en? Zullen we dan ook maar meteen de kinderbijslag, de WAO, studierecht voor iedereen, en snelwegen afschaffen omdat dat ook door Hitler is verzonnen? Gestoord zooitje.

  Like

 8. rommel zegt:

  WAO moet AOW zijn. Weet niet of de WAO door de NSDAP is verzonnen. Zou me niets verbazen als het wel zo is. Het hele socialistische programma van na de 2ewo is een blauwdruk van de Nationaal Socialisten.

  Like

 9. Piet Klont zegt:

  Ik heb geen zin om ook maar één woord vuil te maken aan deze vuiligheid behalve dan dat die kortzichtige snoever Kortenoeve een grote smerige vuilak is.
  Hoe laag kun je zinken….

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  Ik heb gehoord dat Kortenhoeven zelf een nieuwe partij gaat oprichten: NSB 2.0

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Ja….dat over die Groningers, hoe zit dat ook alweer Rommel? Daar had ik ook iets over opgepikt.
  Die Rotterdammer vond ons…eh, vond dat maar een ‘vreemd volkje’ niet?

  Like

 12. rommel zegt:

  @ Piet
  Het blijkt wel uit zijn huidige laffe achterbakse gedrag dat Geert alle reden had om hem eruit te kicken. Maar ook zijn naam is genoteerd voor Neurenberg 2.0

  Like

 13. rommel zegt:

  @ Piet Klont zegt: 28 augustus 2012 om 00:28

  Nee, Frik verklaarde aan Rotterdammer dat in Indonesië meer dan 17.000 eilanden zijn. Er meer dan 700 talen gesproken worden. In sommige gebieden wonen mensen aan de ene kant van een berg die de taal en de cultuur van de mensen aan de andere kant van de berg niet eens begrijpen. Dat je dan, in zo’n enorm complex land met 239.000.000 inwoners, ergens zo’n bizar ritueel tegenkomt.

  En toen schreef ik heel trots, ook onze primitieve inboorlingen hebben, onze Groningers met hun bizarre rituelen waar we de taal en gewoontes niet van begrijpen.

  Er schuilt een antropoloog in mij.

  Like

 14. Piet Klont zegt:

  @Rommel:

  Warempel….
  Dat verklaart dat je ook mij in het prille begin nooit hebt begrepen!
  En nog niet, volgens mij…
  😀

  Like

 15. Wat men in de hele discussie over ritueel slachten over het hoofd ziet is dat deze slachtmethode in de tijd dat het volgens de religie werd ingesteld veruit de meest humane wijze van slachten was, in tegenstelling tot religie is de wereld verder ontwikkeld en heden ten dage zijn er betere methoden dan 2500 of 1400 jaar geleden.
  Waar het mij bij islamisten niet bevreemd dat zij tegen de plannen voor afschaffing zijn, valt het mij van joden wel tegen, zij zijn op elk terrein van de wetenschap zeer vooruitstrevend en vaak toonaangevend, en toch houden ze tegen beter weten in vast aan een verjaarde manier van slachten.

  Like

 16. Piet Klont zegt:

  Je bent een belabberde pontrolamoog, Rommel! Maar je komt er wel!

  Like

 17. Piet Klont zegt:

  Hela, Charles….verdwaald schaap, ook hier?

  Like

 18. Piet Klont zegt:

  @Charles:
  Dat de PVV hierin geen stelling neemt, vind ik toch ook wel opmerkelijk.

  Like

 19. Een erg goed en gemakkelijk tot je te nemen artikel, Wachteres. Waarvoor mijn dank!

  Like

 20. rommel zegt:

  Dat het vroeger de meest humane wijze was om dieren dood te maken zie ik helemaal niet over het hoofd. Maar het is niet vroeger meer. We leven in het nu, met zijn medische kennis en technische wonderen, Dat orthodoxe religieuzen desondanks toch aan dat religieuze slachten zonder verdoving blijven hangen maak het allemaal nog erger.

  Like

 21. Piet Klont zegt:

  Nu zit ik dus fout, dit heeft betrekking op besnijdenis, maar bovendien, seculier gezien ligt dit niet bij de politiek om te bepalen naar ik meen.

  Like

 22. rommel zegt:

  Het enigste wat ik van jou nooit heb begrepen Klont, is dat je toentertijd me op mijn huid zat en ruzie zocht omdat ik met Gielah in de clinch lag. Ik dacht dat we vrienden waren en dan verraad je me voor die bidlip. Dat deed pijn Kont.

  Like

 23. Piet Klont zegt:

  Ik stop.
  Ik sla wartaal uit.

  Like

 24. rommel zegt:

  Ik bedoel Klont. Ging perrongelijk. Hooguit iets Freudiaans.

  Like

 25. Piet Klont zegt:

  @Rommel: Ik had en heb nog steeds respect voor Gielah, met name voor de manier waarop zij de dingen benadert zonder vervelende te worden door met haar geloof en hele bijbelteksten een ander murw te kletsen.
  Heel wat anders dan zo’n J.T. op A7 die echt de weg kwijt is.
  Ik ben ook fel gekant geweest tegen haar ban op A7, dit vond ik ronduit niet terecht en werd in feite beslist door maar één persoon, de anticrist zelf.
  Wat heeft ze eigenlijk met je uitgevreten in die ‘clinch’?
  Sindsdien ben je er een stuk op vooruitgegaan!
  😀

  Like

 26. Piet Klont zegt:

  Och, een spellingsvoutje mot kennen, Rammel.

  Like

 27. rommel zegt:

  @ Klont
  Helemaal eens met wat je hierboven Gielah toeschrijft. Als ze niet de bocht uitvliegt met haar bijbalspreuken geniet ik ook van haar reacties. Scherp vrouwtje met dezelfde mening als ik,
  behalve dat godgebeuren dan.
  Maar dat is GVD nog geen excuus om haar kant te kiezen en mij als een baksteen te laten vallen.

  Like

 28. rommel zegt:

  Hoehoe?! Waar is iedereen?
  Ik meende het niet zo. Ik hou van Piet, met al zijn gebreken. Zat me nog effe dwars. Zal het er niet meer over hebben. Is gebeurd en voorbij. Ik ben een nieuw mens, maak met niemand ruzie meer tegenwoordig, Herboren en begrijpend. Heb begrip voor alles. Kom nou terug.
  Heeft iemand anders trouwens ook pornozenders op zijn satelliet? Wat een tragisch zooitje hé? Van die penthouse trutjes met vieze zwetende bodybuilders erin. Alleen maar saaie kut en lul. En maar neuken. Niks verrassends. Blijft niks meer te raden over.
  Ik zou dat veel beter kunnen doen.

  Like

 29. Piet Klont zegt:

  Ik kan me dat niet eens meer herinneren.
  Kwaad.
  Wie kan er nou kwaad worden op zo’n druiloor als Remmol.
  Ik had zeker een slok op dan.

  Like

 30. lucky9 zegt:

  Akkoord met rommel.
  “En niemand in Nederland stelt voor – of overweegt zelfs maar – om een verbod op de besnijdenis van baby’s in te dienen. Wie zoiets zou voorstellen is gewoon onwetend en maakt zich belachelijk.”

  Over de top zou ik zeggen. Hoe korter de verkiezingsdatum nadert hoe verkrampter de meningen.

  Hier wordt ik dus pisnijdig van! De aantasting van de fysieke integriteit van een persoon die zich er niet kàn tegen verzetten, is een misdrijf of een misdaad !

  Of het nu Joden zijn die het willen doen of islamieten maakt voor mij niet uit! Allemaal even achterlijk!

  En daarom is het de spindoctors om te doen: verwarring zaaien !

  Met onwetendheid of belachelijkheid heeft dit niets te maken uitgezonderd in de hoofden van de onwetenden en belachelijken zelf.

  Laat uw hoofd dus niet op hol brengen en stem PVV!

  Like

 31. Piet Klont zegt:

  Ik meen het, Harry van Rommel, in het begin vond ik je maar een vuilgebekt smeerpijpertje (ben je nog) maar toen had ik nog geen ‘context’, een decor dus waarin ik je kon plaatsen.
  Inmiddels is het zo ver gekomen dat waar ik je naam zie, ik onmiddelijk moet kijken wat voor prachtige kolder je er nu weer hebt neergekwakt!
  Een soort ‘Jodelende Neger-effect’, bij hem had ik dat ook altijd.
  Zulke complimenten geef ik niet gauw, druiloor!

  Like

 32. Piet Klont zegt:

  Lucky negen, je had alleen die laatste zin maar hoeven schrijven.

  Like

 33. lucky9 zegt:

  @ Piet Klont
  Mijn derde laatste zin mag er ook bij hoop ik!

  Like

 34. rommel zegt:

  Ja geef maar toe Piet. Er werkt een chemestrie tussen ons, die het beste en het slechtste in je losmaakt. Of dat de alcohol is laat ik in het midden. Denk dat het zonder ook wel zou lukken.
  Is jammer dat ik je waarschijnlijk nooit beter zal leren kennen dan via het net, zou graag in real life een biertje, desnoods een lijntje coke, jointje, of een xtc met je delen. Je lijkt me een toffe gast. Misschien komt het er nog wel van,

  Like

 35. rommel zegt:

  Ook deze draad wist ik weer op mijn eigenwijze unieke aanpak naar mezelf te ordonneren en te domineren. Ik heers, in alle bescheidenheid.

  Like

 36. Ko Lumbus zegt:

  Zum kotzen, die reli-geschifte (=pleonasme) joodse en islamitische slagers!

  Like

 37. Piet Klont zegt:

  @Lucky6maardanondersteboven:

  Zeker! Je mag hopen!!

  @Rommel: 2:34: Deed Laarmans dat ook niet altijd?

  Like

 38. Henk.V zegt:

  Ik wil de antropoloog die Rommel toch werkelijk is, gewoon eens een welverdiende veer op de hoed zetten. Niemand begrijpt de Groningers beter dan hij 🙂
  Vandaar dat ik -zo vroeg in de ochtend- maar even wat leerzame links heb opgezocht met muziek van een van mijn favorieten, Drs. P.  Ja, er gaat niets boven Groningen , nietwaar Rommel 😉 ?

  Like

 39. Aegolius cs zegt:

  Amsterdam mag er ook zijn:
  Tol Hansse – Big City

  Like

 40. Willem zegt:

  De meeste nederlanders zijn wel voor het ongedoofd slachten van baby’s in moeders buik.
  Laten de politieke partijen hier eerst maar een eind aan maken, daarna kan men praten over andere pijnlijke zaken.

  Like

 41. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic! Tijd om de rollen OM TE DRAAIEN. http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 42. G.Deckzeijl zegt:

  @Ko Lumbus, 28-8, 02:54
  Heb je filmpje na 32 seconden afgezet. Zelfs het verdoven van een babypiemoltje(hij begon van schrik te pissen en terecht!) is mij gewoon te veel.
  Zeg joden en moslims: lezen jullie even mee?
  A foreskin is NO birth defect..!!!
  Lees maar eens hoe die bange MUTS Merkel erover denkt:
  http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishFeatures/Article.aspx?id=282715
  Ter herinnering> http://tinyurl.com/7vy4mja

  Like

 43. G.Deckzeijl zegt:

  Ruim twee jaar geleden…

  Like

 44. G.Deckzeijl zegt:

  Complete uitzending van 26-8…!!!! Vuurwerk..!!!

  Like

 45. G.Deckzeijl zegt:

  Eerste muziekje van het premiers debat…

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel Wachteres. Ik wil nog even een enkele opmerking maken, daar er reeds veel goede commentaren heeft geleverd. Mij verbaasd het, dat men wel Wilders verwijt dat hij koffers met geld had meegebracht uit de USA, maar ik hoor de hypocrieten NIET over het feit, dat SAOEDI ARABIË, miljarden sluist naar EUROPA en NEDERLAND om hier MOSKEEËN NEER TE PLEMPEN. Ik weet genoeg over huichelaars!

  Like

 47. G.Deckzeijl zegt:

  Noodsprong? Opnieuw gedogen…??? Ik kan er geen touw meer aan vastknopen.
  Marijnissen houdt zelfs rekening met 45 zetels…
  Hoe geschift moet het electoraat zijn om een door links gedomineerd kabinet te willen?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12844291/__Wilders_zinspeelt_op_VVD-SP-PVV__.html

  Like

 48. Ko Lumbus zegt:

  Hebben mensen omwille van het feit dat zij het joods geloof aanhangen het recht om hun kind seksueel te verminken??

  Die vraag – waarop voor een weldenkend mens slechts 1 antwoord mogelijk is – stelt de joodse voorman en voorvechter van deze barbaarse praktijk in het filmje hieronder:

  Like

 49. Hellen zegt:

  Hebben mijn mede reaguurders gisteravond Nieuwzuur gezien ? De linkse PVV basher (( dhimmy 666 stemmer )) Twan Huys had het niet meer , de PVV kwam er veel te goed uit bij het CPB . hij zat zich kapot te ergeren , wat een minderwaardig mannetje , neutrale hoernalistiek ? Heeft dat zooitje nooit van gehoord , liegen , bedriegen , draaien en feiten ontkennen , walgelijke hypocriete bende .

  Like

 50. Wachteres zegt:

  Tom Hendrix 11.03.u.

  Het Arabische geld gaat niet alleen naar nieuwe moskeeën, Tom.
  Wat denk je waarom Europese universiteiten zo pro islam zijn en allerlei aan de islam gerelateerde studies oprichten?
  Een universiteit in Londen deed zelfs het voorstel dat de studenten geen alcoholische dranken meer zouden nuttigen.
  Kun je je dat voorstellen, studenten zonder alcohol?
  Het zou me niet verbazen als zelfs middelbare scholen met veel moslimleerlingen geld vanuit die richting ontvingen.
  In Engeland zijn ze wel erg braaf met het verstrekken van alleen maar halal voedsel naar ook autochtone leerlingen.

  Like

 51. Wachteres zegt:

  Helen 12.05u.

  Ik heb wel wat gemist, merk ik. Toch maar even ‘uitzending gemist’ opzoeken. 😉

  Like

 52. Ko Lumbus zegt:

  Moet je hier lezen: “Volgens de staatssecretaris moet er ook meer aandacht komen voor soorten die niet op het eerste gezicht duidelijk zijn. “Denk aan meisjesbesnijdenis en eergerelateerd geweld.”
  Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten benadrukte net voordat ze met minister Opstelten de campagne officieel inluidde het belang van een goede aanpak. “Een klap bij een kind is een kras op een toekomstige burger. Geweld is erg, maar geweld jegens iemand die kleiner, onmachtiger en kwetsbaar is en daardoor afhankelijk, is dubbel zo erg.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12843037/__Meer_kinderen_mishandeld__.html

  Het wil kennelijk maar niet tot de botte haras doordringen dat religieus geïnspireerde ‘cutting freedom’, cq gesnij aan een jongetjespenis, ook onder kindermishandeling valt.
  Nog maar eens een filmje dan, speciaal voor de staatssecretaris:

  Like

 53. Ko Lumbus zegt:

  …botte harses…

  Like

 54. Aegolius cs zegt:

  In navolging van:
  VS: “Van een ‘echte’ verkrachting word je niet zwanger”
  maandag 20 augustus 2012 om 23u21
  De uitspraak is van Senaatskandidaat Todd Akin uit Missouri. Hij lokte een storm van protest uit en kreeg van zijn eigen partij te horen dat hij naar verdere subsidies mag fluiten.
  http://www.knack.be/nieuws/buitenland/vs-van-een-echte-verkrachting-word-je-niet-zwanger/article-4000165275449.htm
  volgt de
  SGP: Bijna nooit zwanger na verkrachting
  DEN HAAG – Volgens SGP-leider Kees van der Staaij gebeurt het zelden dat vrouwen zwanger worden na een verkrachting. De politicus noemt het ‘een feit’ dat de kans daarop heel klein is.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/verkiezingen2012/12845876/__Ophef_om_uitspraak_SGP_er__.html
  En in Ierland kon een verkracht meisje (14) geen abortus verkrijgen………
  Drijft de kerk en/of (politieke) discipelen met deze houding de weinige gelovigen in handen van de islam? Iets van: zonder je te houden aan onze wetten, erkennen we de islam als geloof?
  Schorem.

  Like

 55. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 12.31. uur, bedankt voor uw reactie! En ik ben tevens van mening, dat we zo subiet mogelijk van de olie afkomen. Er zijn volgens mij technisch al de mogelijkheden, om automobielen op waterstof te laten lopen. Ik kan maar een reden bedenken waarom men het verdomd hier werk van te maken, en dat zijn bepaalde belangen van met name koninklijke shell- lees oranjehuis, en de belangen van de bilderberggroep en de nwo. We zijn gewoon verlinkt!

  Like

 56. Henk.V zegt:

  @Aegolius cs wijst op een afschuwelijke theorie om 14:53 :
  Verkrachtingen zouden zelden tot zwangerschappen leiden…
  Godsdienst en totale stompzinnigheid kunnen zeker hand in hand gaan.
  Mocht in dit geval, bij zo’n absurde stelling, de volgende achterliggende godsdienstige gedachte een rol spelen, namelijk dat alle leven door God is gegeven en derhalve te allen tijden onschendbaar is en dat dit dus ook geldt voor nieuw leven dat tijdens een verkrachting is ontstaan, dan bagatelliseert de religieuze wereld het tomeloze leed dat zo’n totaal ongewenste zwangerschap betekent voor de aanstaande moeder: een leven lang symboliseert dit specifieke kind een gewelddaad dat haar werd aangedaan.
  Zo’n kind dat uit haar is geboren herinnert haar blijvend aan iets vreselijks, iets wat haar het allermeest vernederde.

  En indien men het drama van de moeder verergert door te zeggen dat zij, indien zij TOCH zwanger raakt tijdens een verkrachting op z’n minst een bepaalde paringsbereidheid moet hebben gehad, anders zou haar lichaam de binnendringende sperma cellen hebben geneutraliseerd, dan pas wordt de gedachte regelrecht pervers!

  ELK kind dat geboren wordt ontstaat door wederzijdse instemming is namelijk de suggestie.
  De volslagen krankzinnigheid van deze opvatting is nauwelijks onder woorden te brengen. Hoeveel vrouwen zijn zwanger geworden TEGEN hun wil?
  Ik heb het niet alleen over oorlogssituaties, maar over de talloze vormen van overweldiging binnen en buiten het huwelijk die tot zwangerschappen leidden!

  En voor al deze vormen van zwangerschappen waarom men niet heeft gevraagd zou volgens de opvattingen van de Amerikaanse senator en in de SGP de vrouwen toch wel degelijk hun medewerking hebben verleend??

  Wie plaatst men dan definitief in de beklaagdenbank hier?? De verkrachter of de verkrachte vrouw??

  Hier wordt de deur open gezet voor elke vorm van misbruik van vrouwen..

  In geval van zwangerschap is zij namelijk steeds mede schuldig, door haar veronderstelde actieve medewerking aan de geslachtsdaad.

  Dat is precies wat fundamentalistische moslims nogal eens denken en op grond daarvan het recht menen te hebben de ”ontaarde vrouw” te mogen doden..

  En terugkerende naar de situatie van verkrachtingen tijdens oorlogen: door de eeuwen heen zijn deze handelingen succesvol gebleken om onderworpen volken totaal te demoraliseren en gezinnen blijvend te ontwrichten. Juist door de zwangerschappen die daaruit voortvloeiden. Zelden zag ik een stomheid van dit kaliber op schrift gesteld.

  Je gelooft gewoon niet dat iemand zoiets kan bedenken…

  Like

 57. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: de SGP is compleet geschift!!!

  Like

 58. Anneke zegt:

  Wat is men BANG voor ons gekkie GEERT W. Ziet men soms in dat hij niet zonder reden succes boekt???? Ziet men ineens in hem een Profeet voor de Vrijheid???? “Dat kan allemaal niet, dat mag allemaal niet gebeuren. Ohhhhhhh…paniek in het Haagse tentenkamp. Die verfoeide Wilders mag überhaupt géén succes boeken en zal uit een volgend kabinet (kostte wat ’t kost) worden geweerd” Hmmmm; volgend kabinet???? Heb ’t donkerbruine vermoeden dat er helemaal géén kabinet meer te vormen is (Trixie is door de tweede kamer toch uitgeschakeld???) en dàt de tijd voor het activeren van de NWO (nwe.wereld orde) volgend jaar een hard feit zal zijn. Tenzij er hemelse wonderen gaan plaatsvinden !!!!

  Like

 59. Anneke zegt:

  PVV = Profetie Voor Vrijheid

  Like

 60. Anneke zegt:

  Even terug naar m’n reactie van -19.51u- : Alle actieve politici zijn aanhangers van de Vrijmetselarij…ofwel ’t Belazerarij-festij. Dit is al tijden een bikkelharde waarheid, men komt de tweede kamer niet in voordat men een eed heeft afgelegd voor de heersende TOP-Vrijmetselaars. De economische goden, noem ‘k ze zelf. Hebben letterlijk ALLEEN oog en oor voor de economie, de burger bestaat voor hun niet. “Doen net als-of en vallen de laatste decennia steeds vaker door de rieten mand” Héél jammer dat het volk dit merendeels helemaal niet weet. De vrijmetselarij vertegenwoordigd satanische demonische krachten. “Zie ze als de gevallen, satanische, engelen, die in de Bijbel worden beschreven”

  Like

 61. Anneke zegt:

  @Ko Lumbus en G. Deckzeijl: De veel besproken besnijdenis wordt merendeels uitgevoerd bij de ultra-orthodoxen, de orthodox – en liberale joodse gelovigen. Bij de liberaal joodse gelovigen heeft de besnijdenis veelal een hygiënische betekenis; het is kosher…. Duik je niet met ‘jan en alleman onder de lakens’, ben je zelf hygiënisch dan is het helemaal niet noodzakelijk. Degenen die in Jezus, de Messias, geloven laten hun zonen niet besnijden. “Okay, de generatie voor ons liet dit nog weleens gebeuren, als een ritueel met een hygiënisch tintje. Dochters worden niet besneden, wèl de islamitische meisjes.

  Like

 62. Derk zegt:

  Beste brave reageerders, bent u weleens in een slachterij geweest? Kijk dan eens een keer hoe het daar toegaat. Echt “diervriendelijk” ja hoor.

  Like

 63. Derk zegt:

  Beste brave reageerders, bent u weleens in een abortuskliniek geweest? Daar gaat men op “humane”gronden om met een ongeborene. Echt “mensvriendelijk”ja hoor.

  Like

 64. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 19.51. uur, helemaal mee eens. En ik denk dat men nog meer smeerlapperij gaat uithalen, om de PVV en Wilders te besmeuren. We worden geregeerd door criminelen, die alles uitvoeren wat de EUSSR beveelt, zelfs moord en doodslag zullen goedgekeurd gaan worden! De vaandels van de hellevorst naderen!

  Like

 65. Piet Klont zegt:

  @Jan:

  Zag het net op RTL 4….Jolink kan wel inpakken.
  Smakeloos, vond ook 99% van de ondervraagden.
  ABNORMAAL !
  Wie zo iets maakt is geestelijk echt ziek en compleet de weg kwijt.

  Like

 66. lucky9 zegt:

  @ Derk op 28 augustus 2012 om 20:40
  Ben jij wel een mens of zit je daar ook maar om de lieve centen wat te suffen?

  De kern van deze zaak is inderdaad: ” Dochters worden niet besneden, de islamitische meisjes wèl.”

  Wanneer gaat het Europees parlement eindelijk het belijden van élke uiting van islamitische ideologie verbieden en buiten de wet stellen?

  Wanneer?

  Like

 67. Henk.V zegt:

  Tijdens de optredens van de immer joviale muzikant Jolink en zijn band Normaal vloeide het bier doorgaans rijkelijk.
  Het schilderij van Bennie Jolink moet ons doen vrezen dat teveel van dit vocht het denkvermogen kan aantasten. Inderdaad, Jolink slaat de plank volstrekt mis.
  Ik vond de man altijd erg sympathiek, maar nu zakt hij volkomen door het ijs voor mij.

  Like

 68. Anneke zegt:

  @Henk V: betr. Jolink….de aap komt uit de mouw. De ware aard van het al wat verouderde beestje komt met de jaren sterker naar voren. Is men ‘in’ de seniorenleeftijd dan is toneelspelen niet meer zo eenvoudig. “Dat lukt dan opeens niet meer, of met veel moeite.” Het publiek leert zo -the real beasties- kenne. Hahahahah!!!! “De sluier van alle pracht en praal is ‘opgelost’ in het niets” Zo is deze sluier eveneens in het niets opgelost bij onze lijdinggevenden. En wat hebben ze een moeite om toneel te blijven spelen. “Het wil allemaal niet meer zo vlotten….boontje komt |IMMER | om z’n loontje”

  Like

 69. Derk zegt:

  Hoort iemand vanuit de hoek van het feminisme weleens een sterk protest tegen meisjesverminking? En Lucky9 de kern van deze zaak ging over Geert Wilders. Wie zit er te suffen?

  Like

 70. Jules Vismale zegt:

  Bennie Jolink van Normaal had dus ooit een hekel aan Wilders maar houdt hij eigenlijk soms wél van Marokkaanse criminelen, moslimextremisten, bankrovers, verkrachters, voetbalvandalen en ander menselijk gajes? Mits Jolink voor een linkse rechter zou worden gebracht dan hoopt hij vast dat die hem vrijspreekt wegens “haatzaaien”.
  Tenslotte stond er ooit in een Donald Duck Extra uit de jaren ’90 een verhaal over de Zware Jongens (de onverbeterlijke vijanden van Dagobert Duck) die zogenaamd op het rechte pad gingen. Dagobert vertrouwde die boeven echter voor geen cent en stuurde er zijn neef Donald op af die de Zware Jongens nergens op kon betrappen. Zij dienden een klacht in wegens smaad en helaas waren er in de rechtbank waar Dagobert voor moest verschijnen een hoop linksgezinde juryleden die allerlei linkse ideeën hadden. Zij lieten zich als domme kinderen beetnemen door de “eerlijke” Zware Jongens die zij zagen als bekeerde en brave burgers en Dagobert was in hun ogen de échte boef! Hij moest aan de Zware Jongens kapitalen aan schadevergoedingen betalen door die linkse rechtbank en pas veel later bleek gewoon dat de Zware Jongens nóóit eerlijk waren geworden!
  Als Jolink nou nog de moed had om een cd uit te brengen waarop hij een scheldkanonnade houdt tegen radicale imams, moslimextremisten en al het overige geboefte dat ik bovenaan opnoemde dan hoop ik voor Jolink dat die hem niét aanklagen wegens smaad, racisme en het belediging van de islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s