Terroristen begroeten de nieuwe leerlingen met raketten

Zondagmorgen werden er drie raketten vanuit Gaza afgevuurd op de omgeving rondom Sderot. Eentje ervan beschadigde een fabriek, een andere werd enkele minuten na het begin van het nieuwe schooljaar afgevuurd (enkele scholen begonnen gisteren al met de lessen).

De eerste schooldag begon voor de kinderen van Sderot dus met een sirene en de vlucht in de dichtstbijzijnde bunker.

Een radicaalislamitische groepering, die aangeeft samen te werken met Al Qaida, nam de verantwoordelijkheid voor deze aanval op zich. De groepering gaf een persmededeling uit, waarin ze haar woede uitte over een ceremonie van het Israëlische leger bij het graf van de patriarchen in Hebron (de laatste rustplaats van de drie aartsvaders Abraham, Isaac, Jacob en hun vrouwen Sara, Rebecca en Lea).

De groepering bekritiseert, dat Hamas bij deze aanval van de Joden op de “islamitische heilige plaats” rustig gebleven is. In de verklaring stond verder, dat “de jihad de weg van Allah tegen de Joodse criminelen is.” De Joodse dieven moeten weten, dat moslims hun bloed voor de verdediging van de islamitische heilige plaatsen zullen vergieten.”

Bron:

http://www.israelheute.com/tabid/179/nid/24826/Default.aspx?ref=newsletter-20120827

Auteur: Michael Selutin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Al Qaida, antisemitisme, Islam, Israël, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Terroristen begroeten de nieuwe leerlingen met raketten

 1. En opnieuw moeten onschuldige Joodse burgers dekking zoeken en hoor je nagenoeg niets hierover in de MSM. Maar owee, als Israël een antwoord geeft op deze laffe aanvallen… Dan staat de hele linkse bende op z’n kop en doet z’n best om Israël te veroordelen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 18.46. uur, dat klopt helemaal Pieter. Onze MSM is vooral geinfiltreerd door LINKS, met name door PVDA,GL,D66, hebben daar hun “persoontjes”zitten.

  Like

 3. Ik denk dat dit genoeg zegt:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12840086/__Muppet_bereidt_voor_op_raketten__.html
  Als Israël daadwerkelijk zou worden aangevallen dan is de kans groot dat Israël zeer hard zal terugslaan… Volgens mij hebben de omliggende islamitische landen geen flauw benul van wat ze terug kunnen verwachten wanneer de stront tegen de ventilator spat!

  Like

 4. Jan zegt:

  Al-Qaeda terrorists sue UK over claims MI5 was complicit in their torture at hands of Pakistani security services
  Two Al Qaeda terrorists who plotted to kill thousands of innocent people in bomb attacks in Britain are attempting to have their convictions quashed on human rights grounds.
  Now the pair have been given a green light to put their case to the European Court of Human Rights in a last-ditch bid to be freed.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2193781/Al-Qaeda-terrorists-sue-UK-claims-MI5-complicit-torture-hands-Pakistani-security-services.html?ito=feeds-newsxml

  Was te verwachten van deze idioten die alleen Serviërs van alles de schuld gaven en geven van de Balkanoorlog.

  (Ook dit gebouw dient bezocht te worden door een drone)

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  If the “Palestinian cause” is so essential, it wouldn’t need constant indoctrination. If it was so essential, then Egypt and Jordan would have encouraged an independent Palestine in the West Bank and Gaza between 1948 and 1967. If it was so essential, then Egypt would give citizenship to any Palestinian Arabs who seek it.

  All that is really “essential” to the Arab world is Israel’s annihilation, not the “Palestinian cause.” They would prefer that the entire area of British Mandate Palestine be turned into an uninhabitable radioactive wasteland than have even a tiny Jewish state existing anywhere in the area.

  Precies zo is het maar net. Het heeft niets van doen met land verdeling en het heeft zeker niets van doen met de van een op de ander dag verzonnen Palestijnse zaak. Het gaat om de politieke doctrine “”eens islam, altijd islam”” en de door Koran verplichte uitroeiing van het Joodse volk. Al het gebied ooit door Islamitische hordes in bezit genomen, geplunderd en geislamiseerd zal en moet eeuwig onder Islamitische heerschappij blijven. Dat is de rede waarom ze hun kinderen indoctrineren en voorbereiden op een leven als wegwerp artikel te gebruiken in een smerige achterbakse terreur oorlog zonder einde.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  guusvelreads
  Wat u zegt, dat klopt helemaal. Daarom is het ook een zeer slecht idee om moskee-en in het Westen toe te staan. JUIST om de reden die u aan geeft.
  Moslims zien de grond waarop een moskee staat als voor eeuwig van hun. Als wij alle moslims het land uit zouden trappen en en alle moskee-en zouden vernietigen,dan zullen ze de grond waar hun moskee opstond altijd als van hun beschouwen en dat gebied/grond terug proberen te veroveren.
  Veel mensen beseffen niet wat voor gif wij hebben binnengelaten.
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s