TWEE ARTIKELEN OVER ZWEDEN

Zweden Demokraten pleiten voor verbod op de islam, deportatie van iedereen die deze praktiseert

“Ban de islam in Zweden en deporteer degenen die volharden in het geloof in de religie”, aldus Pär Norling, groepsleider van de Zweden Democraten (SD) in Bollnäs, in een interview met de nationale omroep SverigesTelevision (SVT).

De rechtse Zweedse Verzetsbeweging (Svenska Motståndsrörelsen) marcheerde eerder deze zomer  in de midden-Zweedse stad Bollnäs, na een controversiële islamitische verkrachtingszaak in de gemeenschap. Zaterdag protesteerde zij weer en er werden anti-racistische (welk ras is de islam?) protesten in de omgeving gehouden.

Zweden Demokraten afdelingslid Norling zei dat hij het nazisme afkeurt, maar dit in grote lijnen ziet het als een bijproduct van de immigratie. Hij stemt ook in met de rechtse beweging die vindt dat de islam geen plaats heeft in Zweden. “Dat kan elders bestaan, maar in Zweden het past niet,” zei hij tegen de nationale televisie SVT Zweden.

Par Norling

Op de vraag wat er moet worden gedaan met diegenen die nog willen geloven in de religie, terwijl dit verboden is, antwoordde Norling: “Dan is deportatie de oplossing.”

Op vrijdag gaf Sven-Erik Karlsson van de Zweden Demokraten commentaar op de vervolging van Somalische families die te lijden hebben onder tieners in de stad Forserum, in het zuiden van Zweden, door te zeggen dat alle Zweedse gemeenten bendes moeten hebben om vluchtelingen lastig te vallen.

(Wat dit verslag niet vermeldt,  is hoe miljoenen Zweden overeenstemmend knikken betreffende dit beleidvoorstel en opgelucht zijn dat politici eindelijk wakker worden over de angst en het gevaar die het Zweeds beleid van de ongecontroleerde immigratie van moslims heeft toegebracht aan de oorspronkelijke bevolking)

Tekst: Bare Naked Islam.

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2012/08/26/woo-hoo-swedish-democrat-calls-for-ban-on-islam-deportation-of-anyone-who-practices-it/

Het lelijke gezicht van de Zweedse media

Onze Zweedse correspondent PMP heeft een rapport gestuurd over twee verschillende aspecten van de Somalische gemeenschap in Zweden. Het eerste aspect betreft de intimidatie van Somaliërs door bendes van onbepaalde etniciteit. Het tweede aspect betreft een verhaal over een jonge “persoon met een Zweedse achtergrond” die op brute wijze in elkaar werd geslagen en in brand gestoken door Somalische “jongeren”.

Laten we eens twee recente nieuwsberichten in Zweden onderzoeken.  Recentelijk was er een enorme media-aandacht voor de vervolging van Somaliërs in het kleine stadje Forserum. Juist vandaag kwam het in het nieuws op de voorpagina van een grote krant, Svenska Dagbladet. Gisteren werd het als een hoogtepunt in het nieuws gebracht in de mainstream media.

Er werden stenen door de ramen van de lokale Somalische organisatie gegooid. Mensen hadden beledigende woorden geschreeuwd.

Somaliërs zijn boos na intimidatie en geweld tegen hun groep.

Nu, zeer recent, hebben we over een andere gebeurtenis in Zweden gehoord. De 18-jarige Rudolf Moilanen was ’s avonds laat op weg naar huis. Hij zat alleen in een busstation in het Zweeds Jordbro. Meerdere mannen arriveerden bij het busstation, die Engels spraken met elkaar. Eerst sloegen ze Rudolf bewusteloos. Daarna goten ze brandstof op zijn lichaam en staken hem in brand. Toen schopten ze zijn lichaam een heuvel af.

Wonder boven wonder is Rudolf wakker geworden en leeft nog, maar zal verminkt zijn voor de rest van zijn leven. In het ziekenhuis kon hij details geven over de gebeurtenis. De volgende dag werd een Somalische jongere gearresteerd als hoofdverdachte in de misdaad. Rudolf denkt dat de anderen Arabieren waren.

18-jarige Rudolf werd bewusteloos geslagen en in brand gestoken.

Nu heerst er een bijna volledige stilzwijgen over de religie van Rudolf. Er verscheen hier en daar een kort artikel, maar alles leek in het werk te worden gesteld om deze zaak zo snel mogelijk te vergeten.

Gelukkig hielden de alternatieve media de zaak levend en brachten verslag uit over de ontwikkelingen.  Ik heb onlangs vernomen dat er nu een demonstratie voor de Somaliërs is, grotendeels door Zweden. Een manifestatie tegen racisme. Maar,  wie gaan er voor Rudolf demonstreren?

Wij sympathiseren met de Somaliërs die worden geïntimideerd. Maar waarom sympathiseren we niet met een 18-jarige Zweed, wiens leven is geruïneerd, deels door een Somaliër?

Dit is waar Zweden nu is.

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/the-ugly-face-of-swedish-media.html#more

Auteur: PMP

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Dhimmitude, Islam, Multiculti, political correctness, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

39 reacties op TWEE ARTIKELEN OVER ZWEDEN

 1. benny zegt:

  europa ontwaakt stilletjes aan uit de multi-culti coma,EINDELIJK!

  Like

 2. Turul zegt:

  dat is waar dat er steeds meer mensen ontwaken…maar welke prijs gaat het kosten om de Europese landen te bevrijden?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Zweden is al bijna geheel overstrooid met islamitisch zand dat de machinerie van elke democratie op termijn doet stuklopen. Het verheugd me te lezen dat Zweden langzaam ontwaakt uit een boze droom. Elk fatsoenlijk burger die tegen de ideologie is van het nationaal socialisme moet als vanzelfsprekend in het verlengde hiervan ook tegen de ideologie van het Mohammedanisme zijn. Elk kenmerk van het nationaal socialisme is eveneens terug te vinden in de sekte die Mohammed gesticht heeft. Verplichte segregatie, uitdrijving, deportatie uit moslim leefgebied of de ultieme uitroeiing van andersgelovigen al deze facetten staan in hun handboek. Kritiek op de islam en het kenbaar maken van haar verderfelijke invloed op elke verdraagzame, open en niet geweldadige samenleving is een burgerplicht die iedereen zich zou moeten aantrekken. Zij die bewust de kwade bedoelingen van de islam verhullen, verdraaien en erger regelrecht ontkennen begaan een misdaad tegen de menselijkheid. Kritiek op de Islam heeft met racisme niets van doen. Iedereen die de islam verdedigd, verdedigd het onverdedigbare en begaat hiermee in principe zelf een indirecte racistische daad. Ook omwille van de miljoenen moslims die gebukt gaan onder de Islam is kritiek op deze ideologie juist een daad van medemenselijkheid.

  Like

 4. vederso zegt:

  @ Guus Velraeds. Ik heb ook het idee dat er inderdaad in Zweden iets gaande is. De gemeenschappen die de grote toestroom van vooral Somaliërs moeten opvangen, beginnen te morren. Julia Caesar schreef daar alweer over. Er komt een dag dat de bevolking van een plaats zegt: “Niet bij ons.” In 2014 zijn er pas weer verkiezingen in Zweden. Eigenlijk duurt dat nog veel te lang.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Kun je nagaan hoe snel ook HIER zaken worden vergeten. Eerder schreef ik op dit blog over twee voorspellingen van Howard Kunstler*, de 1e kwam uit en hield verband met de explosieve stijging van de prijs van ruwe olie. Een vat van 159 liter kostte in juni 2008 $147.
  Voorspelling nr 2 ging erover dat volgens Kunstler de Europeanen moslims zullen deporteren
  als ze zich niet zouden conformeren aan de hier geldende wettelijke- en omgangsregels.
  Ik herhaal wat ik eerder schreef: van mij mogen de treinen met open goederenwagons gaan rijden, graag richting Mekka of nog zuidelijker. Dan krijgen we hier eindelijk RUST, want ik ben die tapijtvretende, pedofiel-aanbiddende, vrouwenHATENDE overlastveroorzakers al JAREN
  STRONTZAT.(daar denken ze binnen links Nederland en in dat beruchte Amsterdamse kantoortje natúúrlijk weer heel anders over, maar dat zal we werkelijk vierkant rechtsdraaiend aan m’n reet roesten)
  *>> http://www.kunstler.com
  Zie verder de PAPIEREN Telegraaf van heden, de pagina welke werd geredigeerd door de PVV.

  Like

 6. de Mattos zegt:

  Een treffender bewijs dat het waanzin is om elkaar naar het leven te staan op basis van ras,huidskleur of geloof is met deze twee schokkende berichten wel geleverd, lijkt me.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Wéér een mentaal gestoorde minder, dat ruimt lekker op. De wereld is vandaag weer ietsje leefbaarder geworden.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12840541/__Geestelijke_gedood_in_Kenia__.html

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Dit zal Howard Kunstler niet bedoeld hebben, denk ik…
  http://www.damnlol.com/always-have-fun-at-work-16401.html

  Like

 9. vederso zegt:

  @ de Mattos. In z’n algemeenheid zou men dat kunnen vinden, maar er moet een uitzondering gemaakt worden voor de islam. Met enige kennis van die religie/ideologie, gewoon de krant lezen en opletten, lijkt de Zweedse reactie heel rationeel en niet waanzinnig. Ik meen dat Winston Churchill ooit ook al iets in die richting heeft gezegd, maar weet het niet zeker.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Handige tip om overlastveroorzakers(hun achtergrond doet er niet toe) een slag voor te zijn.
  http://www.damnlol.com/f-the-police-like-a-boss-16494.html

  Like

 11. de Mattos zegt:

  vederso

  U leest mijn naam, u kunt hem thuisbrengen? Dan moet u niet over uitzonderingen beginnen.

  Like

 12. vederso zegt:

  @ de Mattos. U denkt zeker dat ik Repelsteeltje heet. Juist vanwege de naam Teixera de Mattos durf ik de uitzondering voor de islam te maken. Eerst maar weer naar school.

  Like

 13. de Mattos zegt:

  vederso

  Als ik het met mijn beperkte verstand goed begrijp wilt u voor de Zweedse moslims dezelfde positie als de Duitse joden in nazi duitsland. Namelijk verwijdering uit de samenleving. In dit geval staat uw denkwijze haaks op de mijne en is discussie verder overbodig. Ik dank u.

  Like

 14. vederso zegt:

  @ de Mattos.Nee, dat wil ik niet en kan alleen maar concluderen dat u de 2 artikelen niet goed hebt gelezen/begrepen. Maar eerlijk gezegd lijkt me een discussie ook overbodig. Dat ben ik weer met u eens.

  Like

 15. Hellen zegt:

  Je kan l*llen wat je wil maar de oplossing voor land (Europa) verziekend tuig is uitzetten , REMIGRATIE , back to the dessert , geen tolerantie voor de intoleranten .

  Never Surrender .

  Like

  • Turul zegt:

   verplichte remigratie van alle immigranten uit de derde wereld mag dan politiek niet correct zijn/klinken, maar het is wel de enige echte oplossing voor de problemen die nu en in de toekomst spelen, willen de Europese volkeren overleven, zowel etnisch als cultureel!

   En om dan de joden in nazi Duitsland, maar weer uit de kast te halen (of racisme ect) is een zwakte bod en het argument van de politiek correct geindoctrineerde medemens onder ons, om elke oppositie tegen de massa immigratie in zijn algemeenheid, de mond te snoeren!

   Like

 16. Hellen zegt:

  de Mattos is zo weer verdwenen , op art7. heeft ie al laten weten dat ook zij niet de goeie politieke kleur hebben , een soort Laagmans L.W. typje , islamknieler of antisemiet . Hij heeft ook ff op A.P. Geert Wilders onderuit gehaald . Heb hem door verwezen waar zijn kleur zetelt , Breedbek / frontaalnaakt .

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @Hellen

  LOL! 😀

  Als hij niet snel uit zichzelf is verdwenen, help ik hem wel even een handje 😉

  Like

 18. benny zegt:

  ik ben het volledig met hellen en turul eens,enkel een massale verdrijving kan ons een zo beschaafde continent in zijn oude glorie herstellen.

  Like

 19. benny zegt:

  @turul:politieke correctheid mag in de prullenmand en laat morele correctheid maar zijn intrede doen 🙂

  Like

 20. Hellen zegt:

  Ik begrijp niet E.J. wat dat ” soort ” hier zoekt , er zijn genoeg blogs voor enesbejers !
  Wat dat een handje helpen betreft , daar bent u gelukkig erg goed in !

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad is de beste oplossing, dat de MOSLIMS terugkeren naar hun geboortegrond. Deze ideologie staat haaks op de DEMOCRATIE. Het werkt gewoon niet, er is al 10 tallen jaren een probleem met deze mensen, en de gevestigde politiek heeft de problemen NIET opgelost!
  Trouwens de oliesjeiks barsten van het geld, en daar is ook ruimte zat voor de MOSLIMS dus ze kunnen ZEKER TERUG!

  Like

 22. Hellen zegt:

  Ik zag ergens dat Geert Wilders op SBS zou komen . Weet iemand daar wat van ?

  Like

 23. vederso zegt:

  @ Tom. Oneens. De islam moet terugkeren naar z’n geboortegrond. Niet de van oorsprong moslims, op voorwaarde dat men moeite wil doen om te assimileren. Dat verschil tussen islam en moslims graag in het oog houden. Dat deed en doet Wilders ook. Het probleem zit ‘m niet in het vieren van het Suikerfeest, maar in het bijna ongebreidelde geweld dat de islam propageert om zijn doelstelling van wereldoverheersing te bereiken. Dat te voorkomen zal elke democraat met besef voor de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens onderschrijven.

  Like

 24. Massale gedwongen deportatie zal straks nog de enige oplossing zijn om Nederland en Europa vrij te maken van de islam. Vrijwillig of met een sloot centen zullen ze nimmer weggaan en als ze al weg gaan komen ze via de andere weg toch weer binnen. Wat dat betreft kan ik het alleen maar eens zijn met die stelling!

  @Hellen om 19.01: Dat had ik ook gelezen in de Telegraaf als ik het me goed herinner. Maar als ik naar de huidige programmering kijk voor vanavond dan zou ik niet weten in welk programma Geert Wilders zou moeten verschijnen… Allemaal pulp voor zover ik het kan zien…

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso, inderdaad U heeft gelijk. In mijn ergernis vergeet ik dat wel eens. Inderdaad is de ISLAM het probleem, en ik ben het met U eens, en ik doe hierbij mijn excuses aanbieden, dat het niet om MENSEN gaat. Bijvoorbeeld ik heb een aversie tegen het communisme of socialisme, dan kan ik toch nog normaal omgaan met mensen die deze overtuiging volgen. Perfect dat ik daar even op gewezen ben.

  Like

 26. Ko Lumbus zegt:

  @Hellen zegt:27 augustus 2012 om 18:38

  Hier een stukje hoe proseliet Peter Breedveld Gregorius Nekschot afserveerde
  .
  http://therealshowstopper.wordpress.com/2011/12/28/gregorius-nekschot-is-dood-lang-leve-gregorius-nekschot/

  Like

 27. Hellen zegt:

  Vederso , u bedoelt daarmee die 5 misschien 10 % van de islamieten die eventueel zouden willen assimileren en onze normen , waarden en onze cultuur voor 100 % accepteren ?
  Sorry , maar de enigen die hier vreedzaam met ons kunnen samen leven zijn ex moslims , heb weinig vertrouwen in de zgn gematigde aanhang van mo , taqiyya is hun voertaal , de opdracht is de hele wereld te islamiseren , jammer maar daar trap ik niet in . Er is maar 1 islam , islam is islam als er islam opstaat . Thats it !

  Like

 28. Hellen zegt:

  @ Pieter 19.17
  Bedankt , ik zet hem op SBS !

  @ Ko Lumbus
  Breedbek , DE dhimmy , een minderwaardig , smerig mannetje !

  Like

 29. vederso zegt:

  @ de Mattos. Zie, Hellen is altijd bereid een mens de goeie kant op te helpen, anders zit u hier toch maar in de weg. Al-yaqeen is voor u ook een heel interessant blog. Een echte aanrader.

  Like

 30. guusvelraeds zegt:

  Hellen zegt:

  27 augustus 2012 om 19:28

  Vederso , u bedoelt daarmee die 5 misschien 10 % van de islamieten die eventueel zouden willen assimileren en onze normen , waarden en onze cultuur voor 100 % accepteren ?
  Sorry , maar de enigen die hier vreedzaam met ons kunnen samen leven zijn ex moslims , heb weinig vertrouwen in de zgn gematigde aanhang van mo , taqiyya is hun voertaal , de opdracht is de hele wereld te islamiseren , jammer maar daar trap ik niet in . Er is maar 1 islam , islam is islam als er islam opstaat . Thats it !

  Beste Helen helemaal mee eens.
  Daarom heb ik van je posting nogmaals een kopie neergezet. Gematigde moslims bestaan helemaal niet. De aanduiding gematigd is typisch een aanduiding die door de progressieve medemens in het leven is geroepen om instemming te krijgen voor iets waarvoor in de verste verte geen instemming te geven is. Men wil met het woord gematigd voorwenden dat de radicalen de geschriften van het mohammedanisme over accentueren of nog sterker verkeerd interpreteren. Maar dat is niet zo. Binnen de islam is geen ruimte voor verkeerde interpretatie of “”over de top”” interpretatie. Alles staat duidelijk zonder dubbele bodem en ondubbelzinnig weergegeven. Binnen de islam hebben de radicalen altijd de beste papieren niet omdat ze radicaal zijn in de zin van over de top. Nee ze hebben de beste papieren omdat ze de letterlijkheid van de Islam zonder weglating en zonder aandikking nastreven, naleven en aan anderen opleggen. Nergens is zoveel perverse sociale controle als binnen een Moslim gemeenschap. Hoe hoger het aandeel zogenaamde gematigde moslims in een maatschappij hoe gevaarlijker het leven voor niet moslims wordt. De radicalen komen voort uit de grote massa van de gematigden die in kern van de zaak absoluut niet gematigd zijn maar gewoon “”Moslim””. De westerse overheden willen niet begrijpen dat het Moslim geweld, de segregatie, de intollerantie niet als vanaf een tabula rasa uit de monden van de radicalen komt. Integendeel via hun mond spat het geweld rechtstreeks uit de bladzijden van de Koran, Sira en Hadith. De onzin aanduiding gematigd doet er helemaal niet toe. Waarom dat woord gebruiken. Ik kan er niets mee en de progressieve elite kan er ook niets mee tenzij het de bedoeling is de zaak te vertroebelen. Zand in onze tollerante ogen strooien. Want tollerant zijn we dat kan ik je vertellen. We zijn zo tollerant dat we “”apartheid”” accepteren binnen onze eigen landsgrenzen. In de jaren 70 en 80 werden tankstations van shell in brand gezet omdat er in Zuid Afrika openbare toiletten waren met het opschrift “”slegts vor blanke”” en “”slegts vor swarte””. Heden ten dage wordt met Nederlands subsidie geld Moskeeen neergezet met apparte ingangen voor mannen en vrouwen. In de moskee zijn opnieuw apparte ruimten voor mannen en vrouwen. Loop door de stad en aanschouw de lege ogen van de gehoofddoekte oudere volledig uitgebluste molima. Ik heb het niet over de kortgerokte en strakke kleding dragende millitante jonge moslima’s met hoofddoek. Nee kijk in de ogen van de oude moslima’s. Wat je ziet zijn uitgebluste kapot gemaakte levens. Ze sjokken 4 meter achter hun man. Dat is wat wij toelaten in Nederland onder het mom van respect voor vrijheid van godsdienst. Een grote bende van lafaarden zijn het. De politiek maar vooral ook de podium kunsten. De Islam leent zich uitstekend om belachelijk gemaakt te worden. Een Islam die je belachelijk maakt die kun je via humor een spiegel voorhouden. Maakt niet uit dat ze beledigd zijn. beledig ze tot op het bot. Beledig de Islam tot in haar diepste ziel. Dat zijn de wapens die we moeten gebruiken. Wel goedkoop scoren met het Christendom maar Oh wee de Islam daar moeten we respect voor hebben. Nou ik niet hoor. De Islam is geen godsdienst. Binnen een waarlijke godsdienst gaat de gelovige een dialoog aan met zijn God. Dit dialoog verheft hem tot een beter mens. In een waarlijke godsdienst heeft de gelovige verbale gevechten met zijn God. Uit hij zijn twijfels en vervloekt van tijd tot tijd zijn God en uit zijn wanhoop. Samen met zijn God knokt hij voor een beter bestaan. Niets van dit alles is aanwezig in de Islam. Alleen onderwerping en lijdzame acceptatie van zijn of haar lot. “”Inshallah””. De vloek van elke Moslim. De God van de Joden en de Christenen heeft ons geleerd dat hij die zich zelf helpt ook door God geholpen zal worden. Binnen de Islam wordt geleerd dat Allah almachtig is en de mens een speelbal van hem is en dat hij de mens geschapen heeft zich te onderwerpen. Als het Allah belieft dat het de mens goed gaat dan gaat het hem goed. Belieft het Allah niet dan gaat het de mens slecht. Van Dialoog geen sprake alleen het eeuwig onderwerpende hersenspoelende reciteren. Allah geeft niet om een vrije wil. Allah gruwt van een vrije wil. Daar waar de Islam haar klauwen uiitslaat wordt de vrije wil, de kunst, de wetenschap en de verdraagzaamheid resoluut om zeep geholpen. De Islam is waarlijk geen verrijking voor Nederland. Onze hoop is alleen dat de moslim zelf ontwaakt.

  Like

 31. vederso zegt:

  Er is echt iets gaande in Zweden. Radio One sluit op haar website de mogelijkheid om te reageren wegens de vele “onfatsoenlijke xenofobe” reacties. Hier een link naar een Google vertaling.

  http://translate.google.nl/translate?sl=sv&tl=en&js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsnaphanen.dk%2F2012%2F08%2F27%2Fstudio-ett-stanger-dorren%2F

  Like

 32. Jammer dat die reacties allemaal zijn verwijderd. Blijkbaar wordt er hier en daar behoorlijk de dikke vinger op de rottende zere plek gelegd en is het linkse beheer aldaar er niet zo van gediend. Dat zou kunnen betekenen dat men er langzaam maar zeker goed zat van aan het worden is.

  Like

 33. vederso zegt:

  @ Pieter. Ik vermoed dat de reguliere media de meningsvorming niet meer onder controle hebben door de alternatieven op het internet. Avpixlat als blog is heel groot geworden. Je kan het ook zien aan The Local.se, een publicatie in het engels op het internet en onderdeel van Aftonbladet, een grote, door en door politiek correcte krant. Op die site lijkt in Zweden bijna altijd alles koek en ei. Er verschijnen korte artikelen over initiatieven van islamitische vrouwen in Rosengaard (Malmö) die een restaurant beginnen. Heel positief allemaal, maar als je dan de reacties leest weet je wat er werkelijk gedacht wordt. Zo’n artikel is soms al na een dag weer verdwenen van de voorpagina, terwijl andere er wel een week op staan.

  Like

 34. @vederso: Dat zijn dan wel goede ontwikkelingen. Steeds meer mensen in Zweden en andere Scandinavische landen worden eindelijk wakker. Perfect! Dank voor de links. Die zal ik vanmiddag even bekijken. Engels is geen probleem maar Zweeds? Ach, Google Translate werkt dan goed genoeg 😉

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds 22.23. uur op 27/8, helemaal eens met uw conclusies. De ISLAM is het grote probleem, en zolang personen hetzij man of vrouw, in deze slaafse IDEOLOGIE blijven geloven, schieten we geen steek op. Keer op keer is bewezen, onder meer door afvallige moslims, hoe weerzinwekkend de koran is, maar de politiek correcte klasse en links willen er niet van weten. Zij zijn dus mede verantwoordelijk voor, dat onze samenleving minder leefbaar wordt!

  Like

 36. daiyu-ninja zegt:

  Guusvelraeds,
  Loop door de stad en aanschouw de lege ogen van de gehoofddoekte oudere volledig uitgebluste molima. Ik heb het niet over de kortgerokte en strakke kleding dragende millitante jonge moslima’s met hoofddoek. Nee kijk in de ogen van de oude moslima’s. Wat je ziet zijn uitgebluste kapot gemaakte levens. Ze sjokken 4 meter achter hun man.
  ———————————————————————————————————————————————————-
  Nog niet zo heel erg lang geleden was er een reportage op tv over moslima’s die van de arts een verklaring probeerde te krijgen ,dat ze geen sex meer konden hebben omdat ze lichaamelijk iets mankeerde.
  Deze vrouwen mankeren niks, maar ze konden/kunnen de gewongen sex niet meer opbrengen.
  Het ging in om vrouwen in de leeftijd van 60 a 65 jr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s