Palestijnen benoemen voetbaltoernooi naar terroristen

De Palestijnse Autoriteit heeft deze maand opnieuw haar onverholen haat tegen Israël en haar onwil om haar volk tot vrede op te voeden, getoond door een voetbaltoernooi naar drie terroristen te noemen.

De laatste drie jaar heeft Fatah van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas een jeugdtoernooi in de stad Nabloes gehouden om het einde van de vastenmaand ramadan te vieren.

Dit jaar heette het voetbaltoernooi “De martelaren Raed Al-Sarkaji, Anan Subh, Ghassan Abu Sharakh en Haitham Al-Naana ramadan voetbaltoernooi”.

Al-Sarkaji, Anan Subh en Ghassan Abu Sharakh zijn bekend vanwege een gewapende overval in het jaar 2009. In Samaria (westelijke Jordaanoever) schoten zij op straat de 45-jarige rabbi Meir Chai dood. Hij was vader van 7 kinderen en leraar aan een school.

De terroristen overvielen rabbi Chai toen hij naar huis reed. Ze konden zijn vrouw en een van zijn kinderen, die bij hem in de auto zaten, echter niet zwaar verwonden. Enkele dagen later vervolgden Israëlische commando´s de terroristen tot in hun schuilplaats in Nabloes en riepen hen op zich over te geven. Alle drie de moordenaars werden in het daarop volgende vuurgevecht gedood.

De aanval op rabbi Chai en zijn familie werd op geen enkele wijze geprovoceerd en de slachtoffers waren ongewapend. Desondanks vinden de “vredespartners” van Israël het noodzakelijk om een sporttoernooi naar de moordenaars te noemen. Dat niet alleen, ze hielden zelfs een minuut stilte voor de terroristen tijdens de slotmanifestatie.

De organisatie “Palestinian Media Watch”, die het Palestijnse krantenbericht over dit voetbaltoernooi heeft vertaald, documenteert al jaren hoe Palestijnse jongeren geïndoctrineerd worden om Israël te haten en terroristen te bewonderen, die hun leven riskeren om Joodse mannen, vrouwen en kinderen te vermoorden.

Tragisch genoeg wordt er door de internationale media geen aandacht geschonken aan zulke duidelijke voorbeelden van ophitsing. Diezelfde media zouden uitgebreid over zo´n incident berichten als de Israëlische regering zoiets zou doen.

Bron:

http://www.israelheute.com/tabid/179/nid/24832/Default.aspx?ref=newsletter-20120828

Auteur: Ryan Jones

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Israël, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Palestijnen benoemen voetbaltoernooi naar terroristen

 1. vanhetgoor zegt:

  De Palestijnen behoren voornamelijk tot de aanhangers van de islam. Binnen de islam is het gebruikelijk om een kind te vernoemen naar een beruchte kinderverkrachter of rover. Het is dan daarom ook helemaal geen wonder dat Palestijnen hun voetbaltoernooi vernoemt naar een terreurpleger.

  Like

 2. Ko Lumbus zegt:

  @vanhetgoor “De Palestijnen behoren voornamelijk tot de aanhangers van de islam. Binnen de islam is het gebruikelijk om een kind te vernoemen naar een beruchte kinderverkrachter of rover.”

  Klopt ook wat betreft de hier bij ons neergestreken islamieten helemaal, vanhetgoor, in de grote steden schijnt de naam Mohammed op plaats 1 in de geboorteregisters te staan.

  Like

 3. marie zegt:

  We staan oog in oog met de pure pathologie van de haat. Een fenomeen dat bijna niet te verdragen is, omdat elk contact een verschroeiende uitwerking heeft op de aanwezigen.
  En op de haters,die in hun zieke invulling van belangen telkens weer totale destructie uitoefenen op hun omgeving. Er groeit en bloeit niks , fysiek en mentaal, in de landen van herkomst omdat haat maar één uitkomst heeft. VERNIETIGING.
  Stupide links Europa dat zijn ziel al lang verkocht heeft aan een utopie ,is niet meer bij machte om te herkennen dat ze met een vijand heulen.
  Zoals ze de overduidelijke signalen van incompetentie negeerden in de toestroom van corrupte landen. Onvolwassen pretpark roulette !
  Wat je zegt Ko Lumbus, al die mohammeds worden niet gebed in een liefdevol land , dat wel wat diversiteit kan verdragen, vanaf de geboorte is de weerzin tegen de ontvangende natie een vanzelfsprekendheid.
  En ik persoonlijk ben helemaal klaar met die flauwekul.
  Geen centime naar het sussend en kussend circus om rabiate gekken te pacificeren.
  De grens over, en nooit meer terug.

  Like

 4. Marcel zegt:

  Ik snap niet dat de Israeli’s nog altijd dat engelengeduld met de palestijnen op kunnen brengen. Hadden ze niet afgesproken zich terug te trekken uit de Gazastrook en dat de palestijnse leiders hun volk naar vreedzaam samenleven zouden leiden in ruil daarvoor ? Israel bestrijd wel de terreur uit die hoek maar voed hun eigen volk toch ook niet op om alle palestijnen te haten ?

  Als ik het daar voor het zeggen had dan had ik de palestijnen allang gedreigd met de instelling van een veiligheidszone als ze zo doorgaan met het cultiveren van haat.

  Hup
  200 Km achteruit de Sinaï in met het hele zootje. Voor de veiligheid van de Israelische burgers.
  En ik ben niet eens een jood 🙂

  Like

 5. marijke zegt:

  Zieke geesten en dat zijn nou de mensen die van Bommel en Meulebelt en dat andere zooitje nou zo lekker steunt ,en ze o zo zielig vinden.Dat zegt toch wel iets.Daar voor zou ik ook nooit van mijn leven op de SP stemmen.Zie van Bommel nog op de Dam staan.Foei foei.

  Like

 6. Marcel zegt:

  Nog eens het artikel lezen …
  Gaat het over de palestijnen op de Westoever, en ik maar zemelen over Gaza 😀

  Nou, in dat geval zou ik zeggen : ga maar lekker ergens achter Amman wonen, dan.

  Like

 7. DonnaDolce zegt:

  Weten ze in die contreien uberhaupt wat “pedofiel” betekent? Aangezien het IQ vrij laag is van die lui. Waarschijnlijk niet, anders zouden er geen kleine meisjes uitgehuwelijkt worden. Brrrrrrrr, achterlijk volk.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Links is de 5e colonne van de islam! Daarover hoeven we niet meer te twijfelen! En het is ongelooflijk, dat de partij SP van de Israel hater van Bommel, en de crypto communist, KAMERAAD nummer 1,ROEMER zo hoog in de peilingen staat. Het volk krijgt de regering die het verdient!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s