Antisemitische aanval op rabbi en dochter in Berlijn

Een 53-jarige rabbi en zijn 6-jarige dochter zijn in Berlin-Schöneberg door 4 jongeren aangevallen.

De 53-jarige, die een traditionele Joodse hoofdbedekking (keppel) droeg en met zijn 6-jarige dochter onderweg was, werd in Friedenau aangehouden met de vraag “Ben jij een Jood?”.

Een jongere van vermoedelijk Arabische afkomst had hem tegengehouden. Drie andere jongeren, zeer waarschijnlijk landgenoten van de dader, gingen achter vader en dochter staan.

Toen sloeg de jongere voor hem plotseling een paar keer in zijn gezicht en verwondde de vader aan zijn hoofd. Er volgden beledigingen tegen de man, zijn geloof en zijn moeder. Bovendien dreigde de aanvaller zijn dochter te doden.

De jongeren vluchtten na de laffe aanval richting Rubensstraße. De 53-jarige vader werd naar een ziekenhuis gebracht. De binnenlandse veiligheidsdienst stelt en onderzoek in.

Bron:

http://www.bz-berlin.de/tatorte/vater-und-tochter-6-antisemitisch-attackiert-article1530615.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland. Bookmark de permalink .

34 reacties op Antisemitische aanval op rabbi en dochter in Berlijn

 1. marijke zegt:

  Ja ik had het al eerder hier geschreven en ben nog pisnijdig.Je zal je kind maar naast je hebben lopen.Vreselijk.Wat een tuig.Ben niet groot gebracht om te haten maar zit er wel dicht tegen aan.Tuig van de riggel.Welk land heeft nou als de eerste de moed om ze het land uit te zetten.Moet kunnen met twee paspoorten Toch?

  Like

 2. Ko Lumbus zegt:

  ‘De binnenlandse veiligheidsdienst stelt en onderzoek in.’

  En gij geleuft da. Lamenielachu! Beste manier om het in de doofpot te stoppen.

  Like

 3. rommel zegt:

  Ga nooit met je kind op straat zonder een groot zakmes met knipslot. Zonder kind trouwens ook niet. Je weet nooit waar het goed voor is. Behalve appeltjes die je moet schillen, verleent het zich ook prima om je tegen valse honden die je aanvallen te verweren. Vergeet niet in de buik of hals te mikken, ander kan het op een rib afstuiten.
  Zomaar een tip.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  ‘‘De binnenlandse veiligheidsdienst stelt en onderzoek in.’
  En gij geleuft da. Lamenielachu! Beste manier om het in de doofpot te stoppen.”

  Over een toppunt aan leugenachtige beïnvloeding gesproken!
  Ze zijn ten einde raad de islamofiele apparatsjiks!

  Like

 5. Marcel zegt:

  Rommel, je kletst maar wat. Welk wapen dan ook, het zal je niet baten als je niet de wil of moed hebt om te vechten. Als je de wil en de moed hebt dan vecht je zowiezo wel, ook zonder wapen. Als je de wil of moed niet hebt dan is het dragen van een wapen zelfs erg riskant. Het zal je namelijk worden afgepakt en tegen je worden gebruikt.

  Voorbeelden te over, is het niet je eigen woonplaats waar agenten een potje gaan staan janken als ze geslagen worden ? Volgens mij is het daar ook wel eens gebeurd dat een agent werd beroofd van zijn vuurwapen.

  Wie ervaring heeft met vechten weet dat je je niet moet intimideren door 4 man. De eerste klap is een daalder waard en terwijl die zijn ballen uit zijn keel probeert te slikken richt je je op de 2e en meestal heb je dan van die laatste 2 weinig meer te duchten.

  Het is geen kwestie van wapens, maar van wil en durf.

  Like

 6. Marcel heeft gelijk! Je moet het inderdaad ook aandurven anders heb je aan je wapen niets. Ik kan het beamen maar ik heb dan ook niets te verliezen…

  Like

 7. rommel zegt:

  Jij lult uit je nek Marcel. Als iemand de moed niet heeft om te vechten moet die zich vooral maar laten doodschoppen. Misschien dat die in een volgend leven wijzer is geworden om zich te verdedigen. Daar heb ik het helemaal niet over, als je van plan bent om je niet te verdedigen moet je ook geen voorzorgsmaatregelen nemen. Is wel zo goedkoop. Maar neem maar van mij aan als je over de juiste dosis overlevingsinstinct beschikt maar wat blij bent met dat wapen wat je in je zak heb gestoken als de nood aan de man komt. Het kan je redden.

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  jammer maar helaas weten we niet allemaal ons zakmes te slijpen als rommel. 😉

  Like

 9. rommel zegt:

  Ieder geval heeft mijn Pumames me menigmaal in netelige situaties in duister Amsterdam eruit gered. En weet je wat? Ik heb nog nooit hoeven te prikken. Want zo laf zijn ze wel, als ik begin te vragen wie de held die als eerste zich erin stort. Is niet op een hand te tellen. Waarschijnlijk was ik alang een number on a list zonder.

  Like

 10. Pumamessen zijn handig! Ik ben zelf de trotse bezitten van een Schwartzwolf, een verdomd handig mes.

  Like

 11. rommel zegt:

  Ik hou trouwens niet van vechten. Vind de meeste mensen te vies om aan te raken, en stel erg op prijs om mijn persoonlijke ruimte van een diameter om me heen te handhaven. Vandaar mijn voorkeur voor een mes, stuk hout, desnoods een fiets. En als hel echt spannend wordt schaf ik wel weer een pistool aan. Dat werkt nog het best, daar hebben ze respect voor. Echt respect.

  Like

 12. Marcel zegt:

  Dankjewel Pieter. Ik zal er nog even op doorgaan. Ik ben namelijk helemaal geen getrainde vechter of zo. Ik wilde als kind wel op vechtsport maar dat mocht niet van mijn moeder 😀

  Wel woon ik in een deel van het land waar we geen homoparades hebben en zo, maar dorpsfeesten. Daar werd nogal lekker gedronken en een knokpartijtje was helemaal niet zo ongewoon. Je slaat elkaar een tand door de lip of een bloedneus en dat was het dan. Een week later zit je weer met dezelfde lui in dezelfde kroeg en was je alletwee wat gegeneerd dat je je zo had laten gaan.

  Ach ja, vroeger …

  Daar komt in elk geval mijn ervaring vandaan. Ik heb mijn lichaamsbouw mee, je krijgt me echt niet met 1 dreun tegen de grond en als de adrenaline door je lichaam giert voel je ook weinig pijn.

  En hoewel ik nu een dagje ouder ben kom ik nog regelmatig in A’dam om te werken, aan werkers is namelijk een chronisch gebrek daar.
  Dan valt me wel eens op hoe de crimineeltjes hun slachtoffers uitzoeken. Ze zien aan je houding of je een potentieel slachtoffer bent of niet. Als ze zien hoe ik terugkijk weten ze dat ze beter even verder zoeken, dat gaat zonder woorden. Overigens heb ik wel altijd een mes op zak, maar dat zie ik niet als mijn wapen, het is mijn gereedschap. Ik heb mijn hele leven nog nooit een wapen nodig gehad om me te verdedigen.

  Ik heb alle begrip voor mensen die niet het lef hebben om te vechten, je moet maar net zeker genoeg zijn van jezelf. Maar om aan mensen die dat lef niet hebben maar aan te raden om een mes mee te nemen,
  daar moet je Amsterdammer voor zijn denk ik.

  Like

 13. rommel zegt:

  Mijn persoonlijke standaard uitrusting was vroeger, toen ik nog beroepshalve late uurtjes in het centrum mijn zaakjes moest controleren, een maglicht van 35 cm, 1 kilo, traangas, en natuurlijk mijn vaste vriend Puma (Bowie uitvoering uitgeklapt). En weet je wat, ik heb al mijn tanden nog. Een keer ben ik met problemen voor mijn deur alleen met mijn hockeystick naar buiten gegaan. Dom dom dom. Tegen vijf culturele landgenoten redt je het daarmee niet mee.

  Like

 14. rommel zegt:

  Dat herken ik wel wat je op 30 augustus 2012 om 00:53 schrijft Marcel. Dat veilige vechten. Dat had ik in diensttijd. In het weekend als het hele 42e BLJ uit Seedorf in het weekend ging stappen in die ene kroeg die het dichtstbij de kazerne lag. Was het ook elke keer raak. Alle compagnieën gingen dan met elkaar op de vuist , lekker op elkaar rossen op de dansvloer, totdat de MP kwam. Maar dat ging met blote handen, hooguit een barkruk als wapen, En dan trots met je blauwe oog en gescheurde oor op maandagochtend met appel staan.

  Like

 15. Piet Klont zegt:

  Ik heb een echt slagersmes, uit de tijd dat ik als 18-jarige nog bij de slagerij werkte.
  De enige die ik ooit daarmee heb gesneden was ikzelf.
  Ik heb mezelf daarna een enorm pak op m’n sodemieter gegeven!

  Like

 16. rommel zegt:

  En terecht, dat verdiende je ook. Wees blij dat je jezelf niet doodgestoken hebt, Kluns.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Schandalig dat het in Duitsland weer zover komt.
  De politiek op een enkeling na vindt dat de islam bij Duitsland hoort.
  De politiek zal het net zoals in Nederland overigens nooit leren.
  Ik kan niet uitdrukken hoe ik me erger aan die gedoogsituaties.
  Nogmaals schandalig.

  Like

 18. lucky9 zegt:

  Ick hebbe één Walther p88 compact. 9mm para met 14 patronen elk en tientallen kilo’s magazijnen.
  Ick zal mijn haut sehr duur verkaufen.
  A bon entendeur, salut!

  Like

 19. Piet Klont zegt:

  Kluns?
  Bespeur ik daar enige bezorgdheid bij Mutti Römmelchen?

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! De aanval op die joodse rabbijn in Berlijn heeft alles te maken met een onderdeel van het Project, namelijk intimidatie. Het is de bedoeling van al die tapijtvreters dat “ongelovigen” zo snel mogelijk aan de islam wennen. Het uiteindelijke doel is een wereldkalifaat + invoering van de sharia. Marokkaanse overlastveroorzakers in eigen land doen exact hetzelfde, er is geen tapijtvreter die niet op de hoogte is van het Project. Dat vindt u hier:
  http://tinyurl.com/5za2bg
  Dan nog een “brandbrief” uit Israël aan Wilders over het onder erbarmelijke omstandigheden “cultureel laten leegbloeden” van dieren…
  http://www.ad.nl/ad/nl/10640/Dossier-Verkiezingen/article/detail/3308102/2012/08/29/Opperrabijn-stuurt-boze-brief-aan-Wilders.dhtml
  Benieuwd wanneer dat pseudo-religieuze geleuter over eeuwen geleden verzonnen slachtpraktijken eens een keer ophoudt. http://tinyurl.com/6xrjyfb

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-portugal 02.03. uur, dat is allemaal onderdeel van een smerig en vuil complot, waartoe de EUSSR, de BILDERBERGERS, en de knechten van de NWO toe besloten hebben Louis. We zijn gewoon verkocht en verraden. Verder sluit ik aan bij wat @ G.Deckzeijl naar voren brengt.

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Tom ik kan nauwelijks geloven dat de westerling het zover laat komen hoewel de realiteit anders lijkt.
  Gelukkig hebben ze hier een hekel aan moslims die ze nog kennen van vroeger.
  Er zijn er hier ongeveer 45.000 en ik ken maar EEN moskee in Lissabon.
  Ik heb nog nooit een vrouw in een tent gezien hier.
  Met een minimum loon van 485 € per maand en de moeilijkheid om een uitkering te krijgen blijven ze hier ook weg of trekken verder naar het noorden.
  Overigens lopen hier ook genoeg lui rond die qua uiterlijk voor magrebaan door kunnen gaan maar die hebben geen enkele neiging van vooral die marokkaantjes in Nederland.
  Dus het heeft alles met het geloof te maken.
  Het sterft hier wel van al die evangelische hokken maar daar heb je geen last van.

  Gerrit je hebt het om 6.20 weer mooi op een rijtje staan.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 06.20. uur, ik heb het gelezen over het Project, Gerrit. Een duidelijker bewijs voor het verraad van 1975, door ” de Resolutie van Straatsburg”, aan te nemen, en afgezet tegen ” Het Project”, maakt duidelijk wat de bedoelingen van de MOSLIMBROEDERSCHAP zijn! En het ergste is dat LINKS zich voorop schaart, om deze WAANZIN doorgang te laten vinden. Maar het CDA is ook van de pot gerukt, daar wil men MOSLIMS als lid aan gaan werven.

  Like

 24. Hellen zegt:

  Die riffers denken onoverwinnelijk te zijn als ze in groepen opereren , maar als je laat zien dat je niet opzij gaat verandert hun laffe houding , mijn schoonzoon en een vriend liepen in t centrum , slokkie op maar helder , er liepen 4 marokkaantjes achter hun , constant grote bekken , beledigingen , totdat mijn schoonzoon zei , hebbie wat te melden fucker , ze kwamen dichterbij , met veel bravour , achmed zei , waddd grote bek ? wie fucker zijn , jij vieze varken , opsjodemieteren , die 2 keken elkaar aan en haalden uit naar de voorste 2 de andere riffers hadden het al op een lopen gezet , ze kregen een aframmeling waar ze niet van terug hadden , tja , risico van het vak he ? Ze kunnen ook een keer een ex marinier en brandweerman tegen komen , dan is verder lopen heel pijnlijk en zien een probleem als je ogen dicht zitten , daarbij trekken ze dan ook nog eens je nike’s uit en flikkeren ze in een sloot en lopen daarna grijnzend naar huis . Kom op zeg intimideren kunnen wij toch ook , bang zijn voor dat woestijntuig , juist dat herkennen ze .

  Like

 25. Jan zegt:

  Joden in elkaar slaan moet kunnen, althans men moet er begrip voor kunnen opbrengen; en schuld zijn de Duitsers:
  Magistraat van Frankfurt verklaart vreemdelingenhaat
  http://www.pi-news.net/2012/08/magistrat-frankfurt-erklart-judenfeindlichkeit/

  Misschien overbodig te vermelden, maar de verkondiger is een socialist

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen, 30-8, 11:21
  Die aanpak zou regel moeten worden in dit land! Komen rifAPEN met 4, dan de Nederlanders met 8. enz. En niet alleen de schoenen van dat uitschot uittrekken, ook de broeken.
  Benieuwd hoe ze dan reageren.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen: Of ’t wat helpt waag ik te betwijfelen. Persoonlijk had ik dat geld anders besteed.
  En het Marokkaanse uitschot dat die twee meiden heeft gemolesteerd had ik gistereren over de grens getrapt, uiteraard na ze eerste gedenaturaliseerd te hebben.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12860646/__Ton_tegen_Hilversums_tuig__.html

  Like

 28. Hellen zegt:

  Ik ben @ Gerrit 100% voor de regel OUT , BACK HOME , koffer pakken en als de sodemieter opzouten , mogen ze achter de geiten en sssschapen gaan rennen , gezellig terug naar de woestijn met de hele familie , mogen gratiesssch mee zo ben ik dan ook weer !
  Een ton wegdonderen ? Ze zijn belazerd .

  Like

 29. Linsky zegt:

  Het kan altijd erger hè!

  Zwaaiende gek met bijl valt jood aan
  Een joodse kolonist werd aangevallen met een bijl op dinsdag, in de buurt van de Westelijke Jordaanoever van Ma’ale Levona.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 16.33. uur, inderdaad Hellen, als onze roverheid nu eens begon, met wat van dat “lichgetinte soort”, uit te zetten richting Marokko, dan zou er ECHT pas wat GAAN veranderen.
  Maar helaas LINKS en de GUTMENCHEN ZULLEN dat NOOIT TOESTAAN! Deze verrijkers raken we niet kwijt als de ” watjes partijen”, ofwel de KUNDUZ bende het 12 september toch gaan redden! Mark my words.

  Like

 31. DonnaDolce zegt:

  Ik word zo doodziek van die moslimmongolen, kan daar nu werkelijk niets tegen gedaan worden?? Zij denken de koningen te zijn van deze wereld. Arrogantie ten top.

  Like

 32. Pingback: “Jongeren” beledigen Joodse scholieren in Berlijn | E.J. Bron

 33. Pingback: Berlijn: “Zuidlanders” bewijzen hun Jodenhaat | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s