VN: Syrië van harte welkom als mensenrechtendeskundige

Syrië heeft zich kandidaat gesteld voor een zetel in de VN-mensenrechtenraad. Dat is dus het Syrië dat het afgelopen jaar15.000 eigen burgers op een vaak afschuwelijke wijze heeft vermoord.Toch werd een motie van een aantal democratieën om de kandidatuur te verwerpen door een grote meerderheid vandictaturen verworpen. Daardoor zal Syrië naar verwachting de zetel volgend jaar toegewezen krijgen.

Afgelopen november werd Syrië al gekozen in het Mensenrechtencomité van de Unesco. Dat er toen ook al duizenden burgers door het regime waren afgeslacht, legde geen enkel gewicht in de schaal.

Soedan: Genocide geen bezwaar voor lidmaatschap van de VN-mensenrechtenraad

Het Afrikaanse islamitische land Soedan heeft zich eveneens kandidaat gesteld als lid van de VN-mensenrechtenraad. Aangezien de landen in Afrika gezamenlijk hebben afgesproken dat er geen tegenkandidaten zullen worden genomineerd, betekent dit dat Soedan daadwerkelijk lid zal worden van de VN-mensenrechtenraad. En dat, terwijl Soedan niet bepaald goed bekend staat om zijn mensenrechtensituatie. Er loopt momenteel nota bene een aanklacht bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege de genocide op 2 miljoen zwarten en christenen.

Zimbabwe: Dictator wordt VN-ambassadeur

Onlangs is dictator Mugabe van Zimbabwe door de Verenigde Naties vereerd met de benoeming tot ‘Ambassadeur voor Toerisme’. Dit ondanks het feit dat deze wrede dictator de complete economie van zijn land – waaronder de toeristische sector – volledig heeft verwoest en vele burgers en politieke tegenstanders heeft vermoord. Op grond daarvan heeft hij een internationaal reisverbod; hij mag zijn land dus niet verlaten. Echter, dit alles weerhield de VN er niet van om hem tot ambassadeur voor toerisme te benoemen.

Theater van het absurde

Bovengenoemde drie nieuwe recente absurditeiten maken weer eens duidelijk hoe de Verenigde Naties gekaapt zijn door (islamitische) dictaturen. Dat was al duidelijk nadat het Libië van Khadaffi in 2003 gekozen was tot voorzitter (!) van de VN-mensenrechtenraad.

Speciaal de VN-‘mensenrechtenraad’ blijkt zich meer bezig te houden met het uit de wind houden van dictaturen en het beschuldigen van democratieën dan met mensenrechten. Houdt u dat in gedachten als u weer eens een van de ontelbare beschuldigingen van deze VN organisatie aan het adres van Israël ziet.

 

www.likud.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VN: Syrië van harte welkom als mensenrechtendeskundige

 1. Linsky zegt:

  ZET ‘m OP!
  De maatschappij wordt steeds duidelijker en de problemen glashelder!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De VERENIGDE NAZIES laten zich van hun meest lugubere kant zien. Het verbaast mij al niet meer van deze verradersbende. Kontlikkers van de ISLAM, dat zijn het.

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  De problemen werden me glashelder toen ik de führer van Angola aan het woord zag (en hoorde).
  Oei, ben ik nu plots een racist, en moet ik daarom in mijn hol kruipen? Ik denk van niet.

  Like

 4. De VN Mensenrechtenraad zal op deze wijze alleen maar partijdig worden en voornamelijk in het voordeel van de islam gaan werken. De hele VN en gelieerde organisaties zijn besmet door de islam en dus geen onpartijdige organisatie meer. Maw: We hebben er geen ruk aan!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik meen me te herinneren dat de Volkerenbond werd opgeheven door teveel parijpolitiek gedoe..
  En nou dan????????????????????

  Like

 6. Koddebeier zegt:

  En aan dat zooitje betalen wij aan mee……zo snel mogelijk uit de VN……nu !!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-portugal 02.21. uur, ach de Volkenbond Gerrit. Laat me niet lachen, ondanks dat ik niet LINKS ben weet ik nog goed, dat deze Volkenbond niets ondernam tijdens de SPAANSE BURGEROORLOG tegen de inmenging door Adolf Hitler en Benito Mussolini. Deze Volkenbond stelde geen ene malle moer voor, maar de VN zijn helemaal van de weg af, geheel bezet door ISLAM STATEN!

  Like

 8. Jan zegt:

  Massamoordenaar Omar Al-Bashir, verantwoordelijk voor het vermoorden van duizenden burgers, van Sudan opgenomen in de mensenrechtenorganisatie van de Verenigde Nazies:

  U.N. Human Rights Council to Add Genocidal Warlord
  http://www.judicialwatch.org/blog/2012/08/u-n-human-rights-council-to-add-genocidal-warlord/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Like

 9. Jan zegt:

  De Verenigde Nazi’s zullen binnen afzienbare tijd een wet uitvaardigen die anti-abortusgroeperingen en personen die tegen abortus zijn, die het mogelijk maakt als criminelen te vervolgen en achter slot en grendel te zetten:

  UN Human Rights Commissioner Seeks To Criminalize Opposition To Abortion

  .The recently re-appointed UN High Commissioner on Human Rights, Navanethem Pillay, has issued a document calling for governments to criminalise organised opposition to abortion by non-governmental groups such as pro-life lobbyists or even family members. The UN Human Rights Council published its “technical guidance” to address maternal mortality and morbidity in July, to “assist policymakers in improving women’s health and rights.”
  http://patdollard.com/2012/10/un-human-rights-commissioner-seeks-to-criminalize-opposition-to-abortion/

  Like

 10. Jan zegt:

  GENEVA, February 26, 2013 – UN Watch today called on Ban Ki-moon, US Ambassador Susan Rice and EU representatives to condemn the world body’s “revolting and absurd” decision to unanimously re-elect the Assad regime to a senior post on a decolonization committee charged with upholding fundamental human rights in opposing the “subjugation, domination and exploitation” of peoples
  http://tundratabloids.com/2013/02/syrian-regime-given-senior-post-on-un-committee.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s