De grootste achterbuurt van Duitsland: Het Ruhrgebied als onlustgebied

(Door: Udo Ulfkotte)

Het Ruhrgebied was ooit maatgevend voor het Duitse “Wirtschafswunder”. Tegenwoordig is het maatgevend voor de Duitse teloorgang. De burgemeester van Essen heeft de zware buitenlanderonlusten van de afgelopen weken in zijn stad openlijk veroordeeld. De meeste media kijken nog steeds politiek correct de andere kant uit.

Toen ik in 2003 het boek “De oorlog in onze steden” over het onlustpotentieel van geïmmigreerde grote Oriëntaalse families publiceerde, ging er een golf van ontzetting door het Duitse medialandschap. Per slot van rekening brengen ons Oriëntaalse migranten volgens de politiek correcte zienswijze toch alleen maar welstand, zij garanderen onze pensioenen, zijn leergierig op scholen en universiteiten en zwoegen en werken om ons land onvermoeibaar vooruit te brengen. Wie dat anders zag of ziet, die gold en geldt als spelbreker.

Van de kant van de politiek heeft men bijzonder veel van deze zogenaamde Oriëntaalse verrijkers naar het Ruhrgebied gehaald. Bijna tien jaar na het verschijnen van bovengenoemd boek waarschuwt nu echter ook de burgemeester van Essen voor de zware onlusten, die geïmmigreerde Oriëntaalse personen naar zijn stad hebben gebracht. Men kan in het Ruhrgebied nauwelijks nog een krant openslaan zonder te struikelen over de schaduwzijden van de Oriëntaalse immigranten. Dan staat er bijvoorbeeld: “Politie van Essen rukt uit naar massale vechtpartij van Libanezen”, “Grote families vechten openlijk op straat in Gelsenkirchen”, “Arrestatiebevel tegen 25-jarige na bloedige familievete”, “Woeste knokpartij rondom parkeerplaats in Duisburg”, “Politieagent bij opstootje in Duisburg in het gezicht geslagen” of “Twee mannen bij messentrekkerij levensgevaarlijk gewond”. Deze ontwikkeling wordt in de media verzwegen.

Het Ruhrgebied is inmiddels een paradijs voor geïmmigreerde criminelen. Dat ziet intussen de politie ook zo. Het Ruhrgebied is nu de grootste achterbuurt van Duitsland. Voor € 5,- per uur worden jonge zigeunerkinderen in de achterkamertjes van Oriëntaalse theehuizen aangeboden voor misbruik. Dat is tegenwoordig de multiculturele realiteit in het Ruhrgebied. En al jarenlang zijn politieagenten bang als ze in de Oriëntaalse wijken moeten patrouilleren. In veel delen van het Ruhrgebied hebben bendes buitenlanders de macht overgenomen. Een tv-documentaire liet al in 2008 zien hoe Koerden, Arabieren en Turken politieagenten aanvallen (videolink). Het Ruhrgebied is in werkelijkheid al lang onlustgebied geworden. Twaalfjarige buitenlandse kinderen leren al van hun families hoe ze aan massale vechtpartijen mee moeten doen.

In steden als Essen worden al 20 jaar lang criminele Oriëntaalse personen geduld. Nu krijgt men de rekening voor deze tolerantie gepresenteerd. Voor het eerst veroordeelt een burgemeester in het openbaar de zware en voortdurende buitenlanderonlusten in zijn stad. Sinds Thilo Sarrazin werd er weliswaar veel gepraat, maar niets veranderd. Hoe goed hebben diegenen het, die intussen het Ruhrgebied verlaten hebben en zichzelf voorbereiden op de komende crises.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/deutschlands-groesster-slum-das-ruhrgebiet-als-unruhegebiet.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Immigratie, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op De grootste achterbuurt van Duitsland: Het Ruhrgebied als onlustgebied

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met UDO.
  Ongelofelijk hoe men de boel uit de hand heeft en nog steeds laat lopen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Duitslands toekomstige Gazastrook

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  De tijd dat de wal het schip nog kan keren is passé.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Excuus, de tijd dat de het schip nog de wal kan keren is passé.
  Niet omgekeerd cocu Limbus!

  Like

 5. Tiny zegt:

  Het is ondertussen niet allen het Ruhrgebiet maar het gaat steeds verder. NRW is verworden tot een grote speeltuin voor de “Facharbeiter” zoals men daar pleegt te zeggen. Maar ik heb geen medelijden met de Duitsers daar, ze hebben werkelijk en masse weer op Rot/Grün gestemd bij de Landtagswahlen dit jaar. Ze vinden het dus wel best. En de politie is ondertssen al net zo gebrainwashed op een enkeling na, dus verwacht daar maar helemaal niks van. Er is of was nog een partij die er tegen in ging, Pro NRW. Maar deze wordt als extreem nazi rechts verketterd en de zittende elite doet de uiterste best om ze via het Verfassungsgericht als zodanig verboden te krijgen, wat uiteindelijk wel zal lukken.
  De Duitsers mopperen, en mopperen, maar stel je voor op een iets meer rechtse parij te stemmen, nee, daar beginnen ze niet aan. Het blijft dus glas, plas, was en de intocht uit de woestijnlanden e.o. blijft gewoon doorgaan met toestemming van de bewindvoerders van alle gezindten. Of het nu CDU, CSU, FDP, SPD, die Grünen zijn, meer smaken zijn er niet.
  Bijvoorbeeld bij de Landtagswahlen in Niedersachsen kon je kiezen tussen CDU, SPD of die Grünen. CSU en FDP waren niet eens vertegenwoordigd. Een partij als Die Freiheit als tegengeluid hebben ze of nooit van gehoord of ze willen het niet weten. Zijn ook geen kandidaten voor te vinden.
  Als buitenlandse EU inwoners hebben wij daar stemrecht. Ons dorp is maar klein en je wordt er op aangekeken als je niet gaat. Maar heb dus wel de stembiljetten ongeldig gemaakt. Ze hebben in ieder geval gezien dat we betrokken waren, toch, grin.
  Zal ik dus bij de verkiezingen op 12/9 heel zeker niet doen 🙂
  Nee, Deutschland schafft sich tatsächlich sebst ab.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Tiny 23.56. uur, weet U wat het is Tiny, in nederland is het niet anders. Ik heb in discussies vaak uitgelegd, dat het CDA 40 jaar lang mee heeft geregeerd, en haar handtekening heeft gezet voor alle waanzin van de EU, de afbraak van de Zorg, het korten op onze ouderen etc. En als je dan vraagt- na dit ter berde te hebben gebracht- wat gaat U stemmen, kijkt men je onnozel aan en zegt CDA natuurlijk. Als je dan vraagt waarom, dan zeggen ze mijn ouders hebben vroeger; KVP,CHU of ARP gestemd. Tot zover de zelfstandigheid van volwassen mensen, en let op door dit gedrag krijgen we straks hetzij PAARS 3, of KUNDUZ 1. Neen, ook Nederland schaft zich zo af!

  Like

 7. willemientje zegt:

  als je de gemiddelde Nederlander afzet tegen de kijkcijfers van de meest debiele tv programma’s heb ik er geen hoge pet van op, ik vraag me wel eens af, zijn zij nu slim, en ben ik dom? zolang alles maar een beetje loopt, en ze hun leven nog kunnen bekostigen kijken ze niet verder dan hun neus lang is, en maken zich nergens druk om,
  maar als het straks echt mis gaat, is de beer los, terwijl ze het toch hadden kunnen zien aankomen, als ze een beetje hadden opgelet

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Willemientje 10.02. uur, inderdaad Willemientje, de meesten vinden nadenken te moeilijk, zeker als ze het zelf moeten doen. Tevens de 40 jarige indoctrinatie door de links/liberale pers en media, en dan begrijp ook ik dat men zich ’s avonds vergaapt aan: ” Boer zoekt vrouw”.

  Like

 9. De Ekster zegt:

  En de VVD wordt wsl de grootste partij… onbegijpelijk toch?

  Like

 10. Ad zegt:

  We zullen de rekening vandaag of morgen betalen.

  Like

 11. Pingback: Europa: Steeds meer onlusten door vreemdelingen | E.J. Bron

 12. Harry zegt:

  Nota komt vanzelf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s