De sultan van Oman bezoekt Sicilië

(Door: Martien Pennings)

De sultan van Oman bezoekt Sicilië.

Het jacht, de privé-jet, de helikopter. En de aanhang natuurlijk.
Het gezelschap had bij het bezoek 190 hotelkamers nodig. De harem wordt niet genoemd.
Toch denk ik dat een stuk of wat van die hotelkamers daarvoor bestemd zijn.
Ik ken iemand die eind jaren 1970 van dichtbij die sjeik Yamani van de OPEC heeft meegemaakt in New York: hij had hele hotelverdiepingen afgehuurd alleen al om zijn harem te huisvesten.
Kijk: daar hoor je de “schandaal-bladen” nou nooit over. Net zo min als de “serieuze” bladen over de repressieve hel die dit soort dictaturen zijn.
Die Obama, met zijn rechtvaardigheids-retoriek, houdt ook liever toespraken over de schoonheid van de islam en buigt diep voor de bloedbevlekte heerser van Saoedi-Arabië.
__________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De sultan van Oman bezoekt Sicilië

 1. Nou hoor ik weer dat die sultan van Oman homosweel zou zijn.
  Enfin, dan heeft-ie vast een extra grote harem om de schijn op te houden.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ondanks dat het verboden is in de islam zijn er daar natuurlijk ook zat van.
  Het ligt er alleen maar aan op welke positie je zit.
  Pim vond een marokkaans jongetje ook niet om te versmaden en over Arafat is ook genoeg gezegd hoewel veel moslims daar letterlijk en figuurlijk ziek van worden

  Like

 3. vlieger zegt:

  Ik denk dat ik ook een wrede baas zou zijn als ik deze luxe kon bereiken. Maar de sloeber die ik ben heeft niets in te brengen net als miljoenen anderen. Zij vechten zich kapot om de baas te verheerlijken en buigt diep als hij een droge boterham toe geworpen krijgt. Om dit alles te behouden zijn ze bezig om een atoombom te fabriceren en plat te gooien wat hun niet zint. Deze mensen zijn niet uit te roeien, omdat ik net als hij de kans grijpt die geboden wordt. Egoistisch? Het ligt er hoe je het bekijkt. Kijk naar de Nederlander in het algemeen, ze willen onder drukt worden, zie hoe ze stemmen de kaffers.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Vlieger 09.56. uur, inderdaad vlieger, kijk naar het stemgedrag. Onze bevolking wordt al 40 jaar LINKS gehersenspoeld, en het zou mij niet verbazen als 12 september, deze verdwaasdheid links toch nog veel stemmen oplevert.

  Like

 5. Alf Janszoon zegt:

  Legio zijn de geschriften van apologeten van de Arabisch-mohammedaanse “beschaving” die beweren dat zonder bemiddeling van de muzelmanse heleerden de Europese renaissance nooit zou hebben plaatsgevonden.
  Welk een prachtige megajacht bezit de sultan van Oman. In de toekomst zal de zo’n jacht , de Burj al Arab en andere gigantische gebouwen als bewijs worden gevoerd hoe geavanceerd de Arabische cultuur wel was aan het begin van de 21ste eeuw. Echter al die gebouwen zijn ontworpen door Westerse bouwtechnologen en gebouwd door Aziatische koelies die als slaven behandeld worden. De megajacht van de sultan zal wel op een Westerse werf gebouwd zijn en de bemanning zal wel bestaan uit Westerse officieren en Aziatische bemanning.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  @Alf Janszoon zegt: 30 augustus 2012 om 11:23

  Klopt helemaal, Alf, het megajacht ‘Al Said’ van de sultan verliet als fraai staaltje van het Duitse Wirtschaftswunder in 2008 de werf van Lürssen Yachts in Bremen.
  Een ander schip dat deze werf in het interballum bouwde lag aan de basis van een pronkstuk van de Duitse Kriegsmarine, te weten de S- Boot (Schnell boot) of E-Boot (Enemy boat). Supersnelle schepen met een houten romp (waardoor minder kwetsbaar voor zeemijnen) waartegen Engelse en Amerikanse gelijksoortige schepen niet waren opgewassen.

  http://www.lurssen.com/

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  … interbellum…

  Like

 8. Johanna Haarlem zegt:

  het is wel goed voor de lokale economie…ze geven een geld uit die tijd dat ze er zijn…maar het is en blijft een seikerd…ik vind het barbaren…rot op met je oliemoordgeld…het is crisis…weet dat van zuid spanje is hij tig keer geweest heeft er zelfs een eigen ziekenhuis mag wel gebruikt worden door de lokale bevolking van puerto Banus…

  Like

 9. Piet zegt:

  Ging hij zij een deel van zijn toekomstige kolonie bekijken??

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  @ Alf Janszoon om 11:23.

  “In de toekomst zal de zo’n jacht , de Burj al Arab en andere gigantische gebouwen als bewijs worden gevoerd hoe geavanceerd de Arabische cultuur wel was aan het begin van de 21ste eeuw.”

  Inderdaad, zoals ik al vaker opgemerkt: als Arabieren een papieren vliegtuigje moeten vouwen, roepen ze een westerse ingenieur. En ik heb het al eens eerder geschreven: wie wil weten hoe het komt dat de islam aanvankelijk wel eens een paar decennia wat creatief geestelijk leven moest toestaan in veroverde gebieden, en waarom dit na vijftig tot honderd jaar meestal wel over was, moet de rol van de “ulema” beschouwen. Zo gauw de neukie-neukie-baardmannen (want dat is natuurlijk dé beloning van hun machtspositie: veel seks, jonge meisjes!) hun tentakels en zuignappen overal in een gemeenschap hadden vastgezet, was het over en gedaan met elke vorm van vrijheid en vooruitgang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s