Duisburg-Marxloh: Bij het schoolvak “islam” wordt in NRW gebeden!

Duisburg-Marxloh! Een leerplan voor het nieuwe schoolvak “islam”, waarmee men net begonnen is, hebben de roden van de linkse SPD-toeverlaat Hannelore Kraft nog niet voor elkaar, maar één ding is al zeker: in het islamonderwijs mag nu gebeden worden. Ja! Gebeden! Men krijgt dus onder de heerschappij van de SPD, de Groenen en de communisten – ooit heette het “religie is opium voor het volk”- het cijfer 10 of  99 punten voor het perfect bidden tot Allah, of hoe zit dat? En wie scheef op het gebedskleedje zit krijgt een draai om de oren? Wanneer heeft zoiets in het gebruikelijke christelijke godsdienstonderwijs sinds de tijd van de keizers ooit plaatsgevonden?

De “WAZ” schrijft enthousiast:

Islamkunde was eigenlijk ethiekles met islamitische theorie. Nu mag hij (de islamleraar) ook geloofspraktijk in de lessen inbrengen: In plaats van over bidden te praten, mag er nu ook gebeden worden.

Natuurlijk zijn ook de islamleraren niet opgeleid. Hoofdzaak, hij of zij is een Turk of Turkse, of een andere Mohammedaan, of deze vroeger nu taxichauffeur was of balletje-balletje speler! De nieuw benoemde “theologen” weten niet wat ze het hele uur moeten doen en knutselen zelf iets in elkaar. Er is over de islam immers ook niet veel te zeggen. De paar belangrijke regels leert een intelligent kind in 5 minuten. En dan? Dan blijft alleen bidden over. Of – een tip voor de rode sokken en regeringsklunzen in Nordrhein-Westfalen – gewoon Arabieren benoemen! Dan kan men de kinderen er eindeloos mee pesten dat ze Mohammed´s boek uit het hoofd leren, net zoals in de andere Koranscholen in de wereld (foto: Londonistan)! Daar kun je jaren mee vullen.

De achterlijkheid in dit land is onvoorstelbaar. Ondertussen wordt het islamverdrag in Hamburg, dat net zo warrig is als wat NRW produceert, geprezen door de Duitse Minister van Justitie  Leutheusser-Schnarrenberger (FDP), die oproept tot islamitische feestdagen in Beieren. Goedkoop geslijm, waar je ook kijkt!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/der-marxloh-hammer-im-schulfach-islam-wird-in-nrw-gebetet/#more-274741

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duisburg-Marxloh: Bij het schoolvak “islam” wordt in NRW gebeden!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry mensen, ik weet heel goed dat dit een anti-islamblog is en daar sta ik oolk vierkant achter.
  Zolang als ik leef zal ik hier m’n commentaren mbt dat verdomde woestijngeloof te parkeren, reken daar maar op! Maar er zijn momenten dat dat oeverloze gezeik over een niet-bestaande allah en zijn eveneens niet-bestaande pedofiele bediende annex schoenpoetser Mo me vierkant de strot uit komen. Daarom voor die broodnodige variatie eff iets luchtigs, namelijk gewichtloos WIPPEN…
  http://www.ad.nl/ad/nl/5601/TV-Radio/article/detail/3308537/2012/08/30/Andre-Kuipers-Seks-in-de-ruimte-Goed-vasthouden.dhtml
  Nee, dat lijkt me helemaal niks. Vraag me trouwens af wat je “derde been” gaat doen in gewichtloze toestand. Enne… voor het zingen de kerk uit krijgt een extra dimensie, gelet op datgene wat ik in de afgelopen maanden op tv zag mbt dat ruimtestation…
  Vliegende pennen, doekjes, druppels van kant-en-klaardrankjes, you name it.
  Nee, vliegend sperma lijkt me helemaal NIKS.

  Like

 2. Jan zegt:

  United in Hate: Liberals and Militant Islam

  Like

 3. Linsky zegt:

  Te ziek voor woorden!
  Hier nog zoiets;

  Glasgow Schotland school dwingt niet-moslim studenten tot moskee-bezoek voor indoctrinatie en bidden.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Wellicht dat dit dan ook meteen onderwezen kan worden op die scholen:

  “De Islam instrueert de man om zijn vrouw te slaan, zodat ze herstelt haar dwaalwegen en hem met respect behandelt!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Als ik op die school in Glasgow onderwijzer geweest zou zijn, zou het volgende betoog VERPLICHTE lesstof geweest zijn!

  Vraag me nog af of de ouders toestemming hebben gegeven voor deze indoctrinatie van hun kinderen. Ik had als ouder de grootst denkbare STENNIS geschopt, geloof dat maar!

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Wat een stelletje idioten. SPD, Groenen en Communisten zijn volledig de weg kwijt. Mensen die er op stemmen na dit nieuws zijn net zo schuldig. Het is hoog tijd dat er aan anti-islam beweging opstaat, zo die er al niet is in Duitsland. We mogen hier in Nederland ook best opletten.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het is gloeiende vinketering toch niet te geloven! Maar het BEWIJS is nu ROND, de RODEN en de LIBERALEN maken gemene ZAAK met de MOSLIMS, ik heb een gruwelijke hekel aan huichelaars, en de grootste zijn de LINKSEN en de LIBERALEN. In NEDERLAND te vergelijken met VVD,D66 en de PVDA! De koran is een verzinsel, van een achterlijke rover en pedofiel mohammed geheten. Trouwens geen enkel GELOOF valt te bewijzen op wetenschappelijke gronden, om met Euclides te spreken, alles wat wordt aangenomen zonder BEWIJS, kan ook WEERSPROKEN worden zonder BEWIJS.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  De vrouw is sowieso een vreemd concept in de islam omdat zij beschikt over het levenschenkende vermogen, evenwel ook dat zij sexueel “vrouw” is en voor de opvoeding van haar (ongevraagde) kroost zorg draagt.
  Misschien ook dat daarom alle prikkelende keuzes haar zal worden afgenomen. Gewoon een lopende baarmoeder in de keuken.

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  @Aegolius

  Erdogan riep het al, dat Europa overwonnen zal worden middels de baarmoeder van de islamitische vrouw. En precies zo tikt de demografische tijdbom. Islamitische vrouwen behanderld als fokzeugen…

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Ad de Koning 15.50. uur, laten we maar goed opletten bij het STEMMEN 12 september. Ik zie de linkse kliek ervoor in staat, de verkiezingsuitslag te vervalsen. Let ook in kieslokalen op de MUZELMANNEN als ze met hun 3en in het stemhok duiken. Ik vertrouw het voor geen cent!

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  KL 16:08
  “demografische tijdbom”
  Het zal niet helpen, edoch wil ik het plaatsen, evenals de aanwas van moskeeën welke worden gesubsidieerd uit den vreemde:

  Ik weet het: alles wat we schrijven in nieuwe woorden is oud. Ik blijf doorgaan.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @Ko Lumbus, 30-8, 16:08
  NIET Erdogan maar de voormalige Algerijnse president Boumedienne riep dat van die islamitische baarmoeder en wel in 1974…!!! Zie alinea 7 van…
  http://old.nationalreview.com/comment/vidino200405040834.asp

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  even ter ontsnapping aan het ernstge van het leven:

  Zo simpel.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 15.33. uur, ziek word ik van deze beelden. Ze buigen, en slijmen maar met de idioten van de koran! Engeland is verloren, tenzij daar ook massaal verzet tegen de zandmensen komt. Ons Europa is volledig naar de knoppen geholpen door de verraders ter linker-en ter rechterzijde van het spectrum. En ondertussen, is LINKS en LIBERAAL alhier druk bezig met “modder gooien”, naar Wilders en de PVV!

  Like

 15. Ko Lumbus zegt:

  G.Deckzeijl zegt:30 augustus 2012 om 16:25

  Dank voor de correctie, Gerrit. Goed dat je scherp blijft! 🙂

  Like

 16. Linsky zegt:

  De crisis van het secularisme

  Voor Nederlandse ondertiteling: Klik het CC knopje aan, dan de regel “ondertiteling vertalen, beta”, dan de muis op “Afrikaans – Afrikaans” zetten en aanklikken, dan in de lijst met talen naar beneden scrollen naar “Nederlands”, aanklikken en klaar!

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Die duitsers met hun Angela zijn ook niet meer te redden.
  Angela verteld in China dat er in Europa al veel bereikt is over samenwerking enz.
  Alleen maar ellende in Europa en niet EEN echt positief verhaal..
  Alle statistieken wijzen naar de verkeerde kant incl. de zelfmoorden.

  Wel goed die Condell.

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Aegolius ik vergat te zeggen dat ik het een hardstikke mooie Indiana video vind.
  Een soort Bud Spencer reactie, simpel en effectief.

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  Kijk die stomme wijven,’islamhoeren in het filmpje’ nou!
  Je zou ze toch afsch**ten
  Ik kan maar niet begrijpen dat de ouders het toestaan dat hun kinderen geindoctrineerd worden met de islam.Waar is hun trots en vechtlust gebleven!!!

  Like

 20. Jan zegt:

  Channel 4 zendt islam-kritische documentaire uit. Gevolg: Tom Holland bedreigd want ‘belediging’ van de rijke, islamitische cultuur
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2197021/Channel-4-history-Islam-sparks-flood-complaints-presenter-Tom-Holland-subjected-torrent-abusive-tweets.html

  Islam: The Untold Story

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s