Waarom de Mohammedanen de Joden werkelijk haten

Het toenemende antisemitisme in Duitsland is overwegend terug te voeren op het primitieve, discriminerende denken van met complexen behepte groepen Mohammedanen. Terwijl het kleine volk van de Joden succesvol is in de wereld, staan islamitische landen helemaal onderaan m.b.t. economie, innovatie, succes, hoewel ze door de rijkdom aan grondstoffen prachtige voorwaarden zouden moeten hebben. Waar komt de haat van de Mohammedanen tegen de Joden vandaan?

 • Terwijl de woestijnafgod Allah alleen maar onderwerping eist, maar geen ontwikkeling wenst en bevordert, worden de Joden er door Jahwe aan gehouden om gebruik te maken van hun potentieel. Daarom hebben ze succes.
 • Mohammed heeft met de koran een derderangs plagiaat van de Thora gecreëerd en de verhalen kriskras voor zijn machtsdoelen samengevoegd. Dat weten de Mohammedanen. Ze zijn jaloers op het origineel.
 • De Mohammedanen, die last hebben van dit goedkope denken, zien zichzelf alleen maar als “slachtoffers”. Dat legitimeert geweld tegen de schijnbare “daders”. De Palestijnen als “slachtoffers” staan symbool voor dit pathologische denken.

Inmiddels leven we in een wereld, waarin succes leidt tot “daderschap” en “schuld”. Zoals Nietzsche zegt, de zwakken proberen de sterken op de knieën te dwingen door “moralisme”. Dat functioneert echter niet. Het zelfmedelijden van veel Mohammedanen leidt tot geweldsexcessen tegen anderen. De oorzaak is ook gelegen in de religie, en wel maatgevend…

Bron:

http://ethischer-realismus-workgroup.blog.de/2012/08/30/mohammedaner-juden-wirklich-hassen-14628451/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom de Mohammedanen de Joden werkelijk haten

 1. Johanna Haarlem zegt:

  de Joodse mensen zijn niet meer veilig in de EU..hebben wij die al niet gehad met Hitler en die Islam is geen haar beter…FUCK THE ISLAM

  Like

 2. Johanna Haarlem zegt:

  Laat ons weer in Lucht Licht en vrijheid liefde en gelijkheid kunnen leven !! haat en afgunst en geweld criminalitieit…………terug naar af !! niet in onze maatscahppij en leven…heel slecht voor je gezondheid ook die negatieve invloeden….

  Like

 3. Johanna Haarlem zegt:

  de vrije radicalen noemen ze dat geloof ik…:)

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  .Niemand als niet-moslim is meer veilig waar dan ook!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met het stukje.
  Pure jaloesie.

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Met de Mohammedanen is het net als met de meeste volken in Afrika, toen ze eenmaal hun
  vrijheid hadden bevochten en zelf leiding moesten geven en de zaken moesten regelen kwam er niets van terecht. Ze waren gewoon niet in staat om zichzelf te besturen en doen niets als ruziemaken. Hulpgelden worden alleen besteed aan wapens en dure auto’s voor hun leiders. En zo gaat het met de mohammedanen ook, de leiders hebben hun geld op buitenlandse rekeningen geparkeerd zodat als er iets misgaat ze hun rijke levensstijl voort kunnen zetten en de bevolkingen kunnen stikken. Mohammedanen zijn alleen maar jaloers op Israel die uit niets iets hebben weten te maken, dat hadden de Palestijnen ook gekund maar daar hebben ze geen zin in, en zijn ze te lui voor. Ze gebruiken de hulpgelden liever om wapens te kopen en de leiders in weelde te laten baden. Stoppen met al dat ontwikkelingsgeld en wel meteen.

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Ja, jaloezie is een sterke emotie en dan heet het rancune.
  Ik heb er zelf ook wel eens last van . . . . . . . . . . .

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, de achterlijke koran, brengt alleen haat voort. De volgelingen zijn de slaaf van allah, derhalve worden deze mensen ook nooit volwassen. Het enige wat ze doen is hun onvolwassenheid en achterlijkheid etaleren, dreinen, jengelen, dreigen, slaan, spugen. Zelfs primaten in de dierenwereld hebben meer in hun mars als deze volgelingen, van de volslagen zonnesteekgek MO de pedo profeet, met zijn waardeloze verzinsels de koran.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Inmiddels leven we in een wereld, waarin succes leidt tot “daderschap” en “schuld”. Zoals Nietzsche zegt, de zwakken proberen de sterken op de knieën te dwingen door “moralisme”. Dat functioneert echter niet. Het zelfmedelijden van veel Mohammedanen leidt tot geweldsexcessen tegen anderen.

  Dit is ook de gemeenschappelijke factor die de socialisten hebben met de Islamisten. Het socialisme is jaloers op haar joden de hardwerkende en verantwoordingsvolle burgerij. Mensen die hard werken, sparen en een goed rentmeesterschap nastreven voor hun nakomelingen. Ook de socialisten misbruiken de moraal hun gram te halen en tol te eissen van de burgerij. Om hun streven kracht bij te zetten hebben ze een hele ideologie in elkaar geflanst “”het socialisme/communisme”” waarin zij aansturen op een tweedeling in de maatschappij kapitalisten en niet kapitalisten. Burgerij en arbeiders. Uitbuiters en uitgebuiten. Wat de Jood is voor de Islamist is de koelak voor de communist. Jood is een scheldwoord geworden zo ook koelak (ook al was je een arme vrije boer) kapitalist en de conservatieve burger. De twee monster ideologieen Islam en Socialisme hebben in West Europa hun armen in elkaar geslagen met als doel het vernietigen van de bestaande vrije, democratische en oud culturele structuren. Zoals de Islam doordrenkt is van geweld zo is dat ook het geval bij het socialisme. Beide staan tot hun enkels in het bloed en ondanks vinden ze dat het moreel aan hun kant staat. last but not least beide ideologieen vinden elkaar ook in het anti-semitisme. De islamist rechtstreeks en onverbloemd. De socialist niet rechtstreeks maar omhuld en gemaskeerd door het anti zionisme.

  Like

 10. “Terwijl de woestijnafgod Allah alleen maar onderwerping eist, maar geen ontwikkeling wenst en bevordert, worden de Joden er door Jahwe aan gehouden om gebruik te maken van hun potentieel. Daarom hebben ze succes.”
  HOEZO?
  Allah heeft de moslims toch succesvol binnen een eeuw de halve wereld laten veroveren van Spanje tot Azië en ook tot op heden is het veroveringspotentiaal gigantisch.
  Dankzij Jahwe hebben joden alle eeuwen lang in de verdomhoek gezeten o.a. door zich als het Uitverkoren Volk te gedragen. Pas na de Holocaust zijn joden van zich af gaan bijten door oprichting van Israël waar men zich niet dankzij maar ondanks Jahwe niet meer als uitverkoren volk gedraagt met wetten uit de Oudheid, maar als moderne seculiere staat en DAAROM kunnen ze hun hogere IQ gebruiken.

  Het is zo makkelijk om maar iets te beweren.

  Like

 11. Maja zegt:

  Ga je dreigen, muslim? Nou dat maakt echt geen indruk dus bespaar je de moeite.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @Maja

  De webmaster slaapt niet! 😉 Hij heeft “muslim” al even een enkele reis zandbak gegeven. 😀

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s