Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Stelletje gore flikkers!!!! Wat doen we daar godverdomme nog in die zandbak met die zgn door muts J.Sap goedgekeurde FLUT-opleidingsschool voor nep-politieagenten in jurken..???
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12870191/__Afghaanse_kinderen_onthoofd__.html
  Die hele bende zo snel mogelijk UITROEIEN, kill ‘em all, let allah sort ‘em out…!!!
  Moslimomroep..???? Dat en meer + gesubsidieerde LANDVERRADERS te vinden op:
  http://tinyurl.com/3v53o5g (is een zeer leesbare pdf. Te lui om te lezen? Dan hebt u PECH
  gehad)

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  O, nou komt de islamitische blad-aap eindelijk uit de mouw: als je je scheur maar dichthoudt dat je van geloof bent gewisseld is er niks aan de hand. Maar o wee, als je daarvan afwijkt, dan begint het gelazer…
  http://www.pi-news.net/2012/08/was-moslems-unter-religionsfreiheit-verstehen/

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  De overheid zou voordat ie rechten geeft aan een godsdienst eerst moeten bepalen of het ook om een godsdienst gaat en of de beleving en verwoording van die godsdienst niet in strijd is met grondrechten en mensenrechten.

  Daaraan getoetst zou Islam geen godsdienst zijn en dus niet alszodanig vrijheid hebben deze uit te oefenen. Het zou een sekte zijn!

  Nog steeds hoor je geen kritiek op die islam terwijl zogenaamde incidenten toch echt meer regel dan uitzondering zijn, die verdoezeld worden door media.

  Moslims mogen dreigen, moorden, frauderen, illegaal zijn, lui zijn, zielig zijn, verkrachten, mishandelen, in de ogen van hoogwaardigheidsbekleders en media en gros politici blijft een vredige religie.
  Maar owee als een van ons een ( spiegel voorhoudend) tekst schrijft waarin men dreigt ( om het daarna gelijk weer te ontkrachten) of Islam een achterlijke barbaarse ideologie noemt dan pas zijn de rapen gaar blijkbaar in de media en politiek.

  De omgekeerde wereld.

  Onze vrijheid wordt beroofd door dat achterlijke rechtsartikel vrijheid van godsdienst ( omdat dat een levensovertuiging is!)

  Like

 4. Wij mogen hen niet discrimineren maar zij ons wel? Omgekeerde wereld!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is toch verdorie bij de “wilde spinnen”af. Zijn die in Den Haag nu helemaal gek geworden, die muts van het CDA, bewijst dat CDA betekent Christenen Dienen Allah. Met deze partij ben ik nu helemaal klaar! We worden gedwongen de ISLAMISERING toe te laten, en DEZE nu NOG TE BETALEN OOK! @ Pieter Veenstra 23.14. uur, inderdaad de omgekeerde wereld Pieter.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom in dit land niet alleen talloze moslimvriendjes, lees: LANDVERRADERS te vinden zijn.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/09/01/verdachte-haagse-rechters-mobiliseren-hun-vriendjes-in-strafzaak/

  Like

 7. Jan zegt:

  Ach, zoals altijd, twee gezichten.
  Mooi artikel op Kybeline:
  Krijgen wij, moslims onze zin niet dan laten wij Duitsland kapot maken. Reden: een poster waarop opgeroepen wordt tegen islamitische terreur te strijden en dat schoot moslims in het verkeerde keelgat want islam is immers vrede. Dus, weg met die posters of ‘wir machen aus dem Staat Gurkensalat’.
  Islamverbände kündigen der deutschen Mehrheitsgesellschaft jegliche Zusammenarbeit gegen den islamischen Terrorismus auf
  http://www.kybeline.com/2012/09/01/islamverbande-kundigen-der-deutschen-mehrheitsgesellschaft-jegliche-zusammenarbeit-gegen-den-islamischen-terrorismus-auf/#more-37664

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s