VIDEO: Kruisiging van spion in Jemen

Extremisten uit Jemen hebben een man gekruisigd, omdat hij sensoren in hun auto´s had geplaatst, zodat ze konden worden opgespoord en aangevallen door het Amerikaanse leger. Dit gebeurde tijdens de revolutie in Jemen om de al lange tijd zittende president te verjagen. De voormalige president schonk bijna al zijn aandacht aan het bestrijden van de revolutie i.p.v. de extremisten, waardoor deze minder in de gaten werden gehouden.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamitisch fundamentalisme, Jemen, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Kruisiging van spion in Jemen

 1. jowitteroos zegt:

  Bert, ik krijg een tekst te zien bij de viedo bij het openen: ….verwijderd….wegens schending privacy……

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Probeer nu nog eens Jo….

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Michael

  Had je me dat niet even privé kunnen mailen!!!!! 😉 😀
  Nu sta ik hier volledig in mijn blote kont…. 😦

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Er zijn vele manieren van dood gaan binnen de islam maar er zijn eigenlijk maar twee mogelijkheden.
  Of je sterft op een natuurlijke manier of je sterft op een verschrikkelijk sadistische manier.

  Like

 5. Hoe je het ook wendt of keert: Het blijven zieke idioten!

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  En zo is dat Pieter niks aan toe te voegen

  Like

 7. Marcel zegt:

  Ach ja, een waarschuwinkje of wat per dag
  365 dagen per jaar
  een paar jaar lang

  Hoeveel waarschuwingen moeten we eigenlijk nog hebben voordat de wegkijkers en goedpraters hier ook eens wakker worden ? Je zou toch verwachten dat zelfs bij de meest verstokte multikulaanhangers wel eens een lampje zou beginnen te branden zo langzamerhand.

  Geen probleem hoor, de meeste moslims zijn allemaal gematigden. Extremisten zijn zo dungezaaid, die kunnen hiernooit de massa’s opzwepen daar is het veels te gezellig voor bij ons. De gematigden zullen de extremisten wel tot de orde roepen mochten ze zich manifesteren hier …

  bla
  bla
  bla

  Welterusten.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Marcel 21.13. uur, reken daarbij vooral niet op onze politieke partijen Marcel, want buiten de PVV en de SGP vinden ze de ” HAATBAARDEN ” geweldig, ze hebben allemaal VOOR de ISLAMISERING GESTEMD: Motie HALSEMA! Niet vergeten 12 september!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb het filmpje nog gezien. Deze MUZELZANDRATTEN zijn geen mensen, ze zijn het goorste en minste wat op deze aardbol rondloopt. Dit TUIG is een schande voor het MENSELIJKE RAS!

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  E.J Prima! ( ps, mooie blote kont LOL)

  Linsky bedankt!

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Na 12 september als eerste een motie indienen die zegt dat islamiseren en eurabiseren geen doel op zich mag zijn

  Beelden zeggen genoeg, te walgelijk voor woorden!

  Like

 12. @Marcel: Ik vrees dat de wegkijkers en goedpraters het pas doorhebben wanneer één of meerdere van hun geliefden op een dergelijke, onmenselijke en beestachtige manier aan zijn of haar einde komt hier in Nederland. Helaas zal het dan voor nagenoeg iedereen te laat zijn….
  Laten we hopen dat het niet zo ver komt!

  Like

 13. Marcel zegt:

  Ik zou liever een motie zien die zegt dat wie islamiseert en eurabiseert eigenlijk het hart uit de bast gesneden en in het gezicht geworpen dient te worden, onthoofd en gevierendeeld moet worden waarna het hoofd op een staak gespietst dient te worden om een week te blijven staan langs de belangrijkste invalsweg van Den Haag.

  Oh,
  en laat ik het uitbranden van de ogen met een gloeiende pook niet vergeten 😛

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Marcel 23.00. uur op 31/8: Dat lijkt me geen “strak plan”, Marcel. We moeten ons niet verlagen tot het niveau, van deze ondersoort der islamisten. Tegen de muur, en de kogel is ook voldoende.
  En het kost mij moeite dit te typen, in feite heb ik zelfs moeite met het doden van mensen, hoe smerig deze ook zijn, maar deze woestijnvlieders kan ik haast niet meer op iets menselijks betrappen.

  Like

 15. Alf Janszoon zegt:

  Na het zien van de foto van de gemartelde heb ik al geen zin meer om de film te bekijken. Te walgelijk voor woorden. De praktijk van deze smeerlapperij wordt in dat smerige boek de Qur’an schriftuurlijk onderbouwd:

  Q 5:33 De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of GEKRUISIGD worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.
  Q 5:33 33. Innama jazao allatheena yuhariboona Allaha warasoolahu wayasAAawna fee al-ardi fasadan an yuqattaloo aw yusallaboo aw tuqattaAAa aydeehim waarjuluhum min khilafin aw yunfaw mina al-ardi thalika lahum khizyun fee alddunya walahum fee al-akhirati aathabun aatheemun
  De hele smeerlapperij werd al 1400 lang als gebod in dat gore boek als gebod gegeven.
  De taqqiyya wordt bedreven met een onvolledig citeren van 5:32, o.a. door de “sympathieke” burgervader van Rotterdam na de uitzending van Fitna van Wilders, om aan te geven hoe humaan dit smerige geloof is:

  Q 5:32. Deswegen schreven Wij de kinderen Israëls voor, dat wie ook een mens doodt, behalve wegens het doden van anderen of het scheppen van wanorde in het land, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood, en voor hem, die iemand het leven schenkt, alsof hij aan het gehele mensdom het leven heeft geschonken. En voorzeker Onze boodschappers kwamen met duidelijke tekenen tot hen en toch – werden daarna -velen hunner op aarde tot over treders.
  Q 5:32. Min ajli thalika katabna aala banee isra-eela annahu man qatala nafsan bighayri nafsin aw fasadin fee al-ardi fakaannama qatala alnnasa jameeaaan waman ahyaha fakaannama ahya alnnasa jameeAAan walaqad jaat-hum rusuluna bialbayyinati thumma inna katheeran minhum baada thalika fee al-ardi lamusrifoona

  Like

 16. Jan zegt:

  Two Afghan children beheaded in separate events
  A 12-year-old boy was kidnapped and killed in southern Kandahar province on Wednesday, his severed head placed near his body,
  Separately, a 6-year-old girl was beheaded in eastern Kapisa province on Thursday, said provincial police chief Abdul Hamed.
  http://www.jpost.com/International/Article.aspx?ID=283375&R=R1&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Like

 17. Kafir Harby zegt:

  Verwijderd “wegens aanzetten tot haat”. What the fuck? De barbarij van de islam demonstreren is aanzetten tot haat? We live in a upside down world.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s