Moslimbroederschap: Vrede met Israël bracht kanker en nierinfecties (+ video)

Gedeelte van een toespraak van Ahmad Sabi’, media-adviseur voor de Vrijheid en Rechtvaardigheid partij (Moslim Broederschap) in Egypte, uitgezonden op Al-Alam TV (Iran),op 22 augustus 2012.

Ahmad Sabi’:

“[Ik ondersteun] het wijzigen van het [Camp David] verdrag, dat een symbool van schaamte is voor het Egyptische volk. Dit verdrag legt een zware last op het Egyptische volk, het ondermijnt de Egyptische soevereiniteit. Het ondermijnt zelfs projecten voor de ontwikkeling van de Sinaï. Daarom is het een onrechtvaardig en oneerlijk verdrag, dat Egypte heeft geïsoleerd van haar Arabische en islamitische omgeving, en van de pan-Arabische inspanning om het land Palestina te bevrijden en het Palestijnse verzet te steunen.

[…]

Bovendien werden kankerverwekkende pesticiden geïmporteerd uit de zionistische entiteit en kwam de Egyptische landbouw ter beschikking van de zionistische entiteit. Dit leidde tot de vernietiging van diverse sectoren in Egypte. Egypte lijdt nu aan endemische ziekten, zoals diverse vormen van kanker, hepatitis, en nierinfecties. Deze en nog andere ziekten zijn het gevolg van de kankerverwekkende pesticiden, die hier zijn gekomen door dat akkoord.

Heus, dit is een onrechtvaardige overeenkomst, die de herziening noodzakelijk maakt van alles wat te maken heeft met Egyptes soevereiniteit over haar eigen land.”

Video:

Door:

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Egypte, Israël, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

23 reacties op Moslimbroederschap: Vrede met Israël bracht kanker en nierinfecties (+ video)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het laat zich raden dat Allah verstoord is geraakt door deze overeenkomst. Mogelijk heeft de zon minder geschenen gedurende de tijd dat Allah boos was (en mogelijk nog steeds is). En als hij niet boos is vanwege deze overeenkomst dan zal er in Israël wel iets moslimvijandigs gebeurd zijn, waardoor Allah weer of nog steeds kwaad is.
  En ondanks minder zon zal het wel veel meer geregend hebben, waardoor al wat er toch nog groeide al half rot geoogst zal zijn. Wat is het toch oerstom om zo’n laffe overeenkomst aan te gaan met een volk dat zich nooit aan zijn afspraken houdt.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Niet de eerste en voorlopig nog niet de laatste keer dat het haat promotende complot denken gebezigd wordt binnen de Arabische wereld. Onvoorstelbaar voor ons westerlingen te zien hoeveel energie en geweldadig fanatisme de Arabische wereld stopt in hun haat tegen Israel. In hun volledig geperverteerde koppen zal het nooit opkomen dezelfde hoeveelheid energie te stoppen in het bevorderen van welzijn en sociale rust in hun gebieden. Uit dit continu gedrag mag je gerust opmerken dat de gehele Islamitisch Arabische elite gericht is op de verdeel en heers strategie. Wanneer zal ooit de dag komen dat de gewone Moslim op straat gaat begrijpen dat hij met de Islam als leidende factor al 1400 jaar op dood spoor zit. Mijn advies aan de westerse wereld stop met sponsoring van deze totalitaire staten en laat de islam en alles wat ermee gelieerd is imploderen.

  Like

 3. marijke zegt:

  Kan het nog gekker?Ja dus.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Ja zeker, Marijke, lees de nieuwe van Ulfkotte, Obeservatie….., maar eens! ±)

  Like

 5. Het is gewoon niet te bevatten wat ze zich allemaal in hun hoofd halen om Israël maar de schuld te kunnen geven… Die haat jegens Israël is heel erg groot, zo blijkt wel weer.

  Like

 6. Wat ik niet snap is dat hun geloof in de almachtige allah zo sterk blijft. Je kan je afvragen als moslim waarom alla dit allemaal maar toe laat? Maar nee, ze blijven schreeuwen dat alla groot is, terwijl alla hen maar laat modderen. Ik snap dit niet!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @doritbatmoshe 06.25. uur, dat komt omdat deze ” zandmensen”, van hun haatboek koran, niet zelfstandig mogen denken. Hun “spook allah”, heeft alles al bedacht, en deze verzinsels en sprookjes zitten vastgeroest in hun achterlijke hoofden. Het Jodendom en het Christendom laten zelfstandig denken, en andere meningen toe, daardoor zijn we ook zo ver wetenschappelijk gekomen, maar de achterlijkheid, verzonnen door de debiel MO de pedo profeet maakt iedere vorm van zelfstandig denken ewn handelen onmogelijk. Daarom komen de “zandvreters”, ook naar Europa toe, hier hoeven ze niet te denken, want LINKS en LIBERAAL hebben besloten dat deze creaturen bij ons mogen komen uitvreten!

  Like

 8. Merkwaardig dat Ahmad Sabi’ het Camp Davidakkoord wil wijzigen m.b.t. tot de Sinaïwoestijn want die kreeg Egypte toen in 1977 juist terug (was door Israël sinds 1967 bezet). Ik denk eerder dat hij het pampiertje wil wijzigen dat Egypte in ruil aan Israël gaf. Op dit pampiertje stond dat Israël er mocht zijn. De Egyptische president Sadat werd hier in 1981 voor vermoord. Ook het pampiertje kan makkelijk worden verscheurd.
  Het Camp Davidakkoord voorzag verder in autonomie (een vorm van zelfbestuur) voor de ‘Palestijnen’. De Palestijnen verwierpen het akkoord omdat ze in plaats van ‘autonomie’ een “zelfstandige Palestijnse staat” zouden wensen. Arabieren zijn nu eenmaal blijven hangen in de nee-leeftijd.

  Like

 9. Alf Janszoon zegt:

  Tegenover deze stompzinnige waanzin kan de Joodse staat slechts een werkelijkheid stellen, superieure militaire macht, superieure inlichtingendienst, superieure wapentechnologie, goed getraind personeel en intelligentie bevelhebbers van het kaliber Moshe Dayan (1967) en Ariel Sharon (1973). Het is te hopen dat ze na een eventuele overwinning niet meer zo politiek naïef zijn om territoriale winst in te ruilen tegen een illusoire “vrede”.
  Mee eens Tom Hendrix dat het mohammedanisme een extreme vorm van culturele achterlijkheid is. ik ben het volstrekt oneens met de mening dat Muhammad ibn Abdullah de namaakprofeet een debiel was. integendeel; hij beschikte over een superieure pragmatische intelligentie. Muhammad wilde de macht en hij was bereid om alles aan te wenden om die te verkrijgen. Om macht te verkrijgen over mensen moet je ze dom maken, tot willoze instrumenten reduceren. Wat zijn muzelmannen anders dan domme, willoze instrumenten van een figuur die reeds 1400 jaar dood is.
  Honderd jaar na zijn dood moest de heldhaftige Charles Martell alle militaire zeilen bijzetten om te voorkomen dat Austrazië hetzelfde lot onderging het grootste gedeelte van Iberië.
  Jengiz Khan was ook een geniale krijgsheer en politicus maar hij had zijn denken en handelen niet met een religieus sausje overgoten, waardoor het een quasi eeuwigheidswaarde kreeg. Dat had Mo wel gedaan.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  ..welke “vrede”…………..

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Een vroegere Israëlische ambassadeur in Egypte beschrijft in de Jerusalem Post hoe de MB systematisch de macht aan het overnemen is in Egypte: http://bit.ly/PdNJkj
  De MB: dat is dus inclusief deze waanzinnige die hierboven aan het woord is.

  Like

 12. lucky9 zegt:

  @ Alf Janszoon op 2 september 2012 om 09:40
  De roverhoofdman kreeg slechts na zijn dood gestalte als namaakprofeet.
  De samenstellers van de koran daarentegen beschikten ongetwijfeld over een pragmatische intelligentie die voordien reeds bleek op het terrein.
  Dat de roverhoofdman debiel zou geweest zijn in de hedendaagse zin van het woord durf ik ook te betwijfelen, maar zwaar psychisch gestoord was hij meer dan vermoedelijk wel. De psychopathische kenmerken konden zelfs lang na zijn dood in de koran niet weg gewerkt worden.
  Sujit Das weidde er een boek aan: “Islam dismantled, the mental illness of the prophet Muhammad.” 311 pagina’s waarvan 14 bibliografie: ISBN 978-1-926800-06-6

  Het is zelfs niet zeker dat de roverhoofdman het belang inzag van zijn enige militaire optreden dat hem regionaal beroemd zou maken: de verovering van een nu verdwenen stadje dat destijds het hart vormde van de toenmalige spitstechnologische wapenindustrie ergens ten zuiden van de dode zee.
  Wel is bekend dat de fabricagetechnieken van het vlijmscherpe kromzwaard later een van de doorslaggevende factoren is geweest van de schijnbaar onstuitbare opmars islamitische horden.

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  @lucky9 zegt: 2 september 2012 om 12:35

  Klop dat de muzelmannen momenteel de kroon spannen waar het gaat om religekte.
  Neemt niet weg dat geestelijke geschiftheid niet is voorbehouden aan de volgers van het kromzward van Mohammed.
  Ook in wat de chistelijke godheid gebracht heeft is eerder vermomde droefenis dan vermeende verlossing aan de orde. Kenmerkend voor iedere gelovige is het vullen van de gaten in hun kennis met religieuze waanbeelden.
  God als gatenstopper.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Ko Lumbus 14.55. uur, nou ik verschil met U van mening waar het het christendom betreft. Na de Verlichting, heeft de religie behoorlijk ingeboet. In het christendom wordt nu open gediscussieerd en geargumenteerd, het fundamentalisme van het christendom is aardig teruggedrongen, en in tegenstelling tot de islam, kunnen theologen vrij discussieren over de bijbel en haar inhoud. En dat is ONMOGELIJK bij de KORAN! De islam is volledig ABSOLUTISTISCH, geen andere overtuiging op deze wereld heeft dat nog, als we terug gaan naar de Middeleeuwen, ja dan heeft men gelijk, dat toen het christendom weerzinwekkende praktijken bezigden, zoal heksen-en ketterverbrandingen. Door onze democratie en seculiere staat zijn we hier van verlost, tenzij de MUZELMANNEN hier de MACHT krijgen!

  Like

 15. Jan T zegt:

  En wat bracht de MB de Kopten?

  The Passion of the Copts – YouTube

  Like

 16. Jan T zegt:

  Nog een keer.
  En wat bracht de MB de kopten?
  The Passion of the Copts – YouTube

  Like

 17. Jan T zegt:

  De goede video krijg ik hier niet op het scerm. Helaas.
  Maar zoek op YouTube met de titel.

  Like

 18. Jan T zegt:

  Een laatste poging.
  The Passion of the Copts – YouTube

  Like

 19. Als EEN Volk gehersen spoeld is dan is het hun wel !
  als je niets anders hoor in je kinder tijd dan weet je niet anders.

  Like

 20. Anneke zegt:

  En velen zijn er eveneens door het westerse politieke beleid gehersenspoeld. Helaas; velen autochtonen die geloven in de (ZOGENAAMDE) eenheid en gelijkheid binnen het mensdom. “Ieder mensenkind is gelijk….”. Terwijl er zo veel verschillende religie’s zijn en dus een legio aan andere culturen. Dus politici…niks géén gelijkheid. Iedere regio heeft z’n/d’r eigen cultuurtje. “Zèlfs hier in het land verschillende de provincieën van elkaar, op allerlei fronten…”.

  Like

 21. Anneke zegt:

  Even ‘to the point’ : Israel krijgt het steeds moeilijker, de landen rondom willen dit land letterlijk met de grond gelijk maken. En dit al TIJDEN-lang…al vanaf het eerste Verbond worden de Israélisch bespuugd en beschimpt. “Binnen zeer afzienbare tijd zal de bom barsten en hoop dat B. Nethanyahu bij z’n leest blijft….Geen woorden meer, maar daden ….PREVENTIEF”.

  Like

 22. jezusl zegt:

  eigen schuld. moslimbrschap,want israel is het uitverkorenvolk van God!dont fuck with Israel!!!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @jezusL 19.10. uur, AMEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s