Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op

 1. Aegolius cs zegt:

  Linsky,
  Ik sla het even over.
  Overigens: uw video Russia today is prive(?).
  Niettemin……….
  “WO III is al begonnen” (29/03/’10 Buitenland)
  Sommige militaire experten denken dat Wereldoorlog III zal starten 100 jaar na WOII, sommigen denken dat hij al bezig is. Konstantin Sivkov behoort tot het laatste kamp. Volgens de Russische wetenschapper is de eerste fase van WOIII al bijna voltooid.
  “De eerste oorlogsfase, namelijk het vreedzaam proberen op te lossen van mondiale conflicten, nadert zijn eind. De opeenvolgende toppen van de G20 hebben geen resultaten opgeleverd,” aldus Sivkov die zijn analyse stoelt op een ontleding van de fases in WOII.
  Volgens Sivkov, verbonden aan de Russische Academie voor Geopolitieke Vraagstukken, bestaan de coalities voor de toekomstige oorlog al. En precies door de aard van de conflicten, zal het een mondiale oorlog worden met militaire inzet.
  Steekwoorden zijn: zelfde breuklijnen, onverzoenbare belangen en spirituele basis:
  http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid914768/wo-iii-is-al-begonnen.aspx

  Like

 2. Anneke zegt:

  JA; zeer zeker de regerende politici zijn psychopaten, schizofrenie is in dat wereldje een veelvuldig voorkomend probleem. Allen hebben enigzins een gespleten persoonlijkheid. ….In hun ogen en oren is de burger niet in orde tussen de oren…máár helaas voor hun: “De burger is op en top psychisch in orde”. Zeker in dit soort tijden is menig burger ronduit op z’n quivive…De uitslagen van twaalf september zullen voor velen (politici, journalisten en papegaaien) SCHRIK-barend zijn. “Nieuwe tijden worden gebaard….maar ’t zal een zeer complexe bevalling zijn”.

  Like

 3. Anneke zegt:

  De heersende high-society elite leeft met hun gedachtengangen merendeels in Disney-World. Doen niet zonder reden zeer actief mee aan occulte-bezigheden/ – hobby’s. Ook ons koningshuis is daar goed vertegenwoordigd. Très triste….!

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Islamist Terrorism is the biggest threat in Europe.

  Islamist terrorism and the radicalization of young Muslims has taken centre stage in Europe.

  With schools, universities and even sport clubs becoming hotbeds of Islamism, experts argue that some European countries have willingly allowed it.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Wat heeft Clauwtje Moniquetje mooie kletspraatjes zeg. Doet me enigzins denken aan gisteravond het optreden van dhr. Pechdrolleke. Van Demonen-66(6)…Geloof me; ‘ze’ schijten in de broek betr. de komende verkiezingen en doen er ALLES aan om ’t Wilders moeilijk tot zeer moeilijk te maken. “Ze maken h’m pikzwart in de hoop dat hij grondig verlies zal lijden”.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  @Anneke 2 september 2012 om 17:12
  Dat heb je goed gezien. Net zoals Claude Moniquet spreekt de baas van de Belgische staatsveiligheid ook over “de salafisten” als de grootste terroristische bedreiging.
  Dat is natuurlijk niet zo want de salafisten zijn véél geringer in aantal dan de even, zo niet nog véél gevaarlijker Wahabieten.
  Maar daartoe behoort heel de koninklijke familie van S.A. en de famile van de sultan van Katar toe, en dat mag dus nooit gezegd worden want dat zijn allemaal goede maatjes met séér foornaâme aandeelhouders van Shell en B.P. (British Petroleum) Ik noem bewust geen namen. En nee ik ben niet links maar rechts.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 17.12. uur, inderdaad Anneke, dat heb ook ik al eerder aangegeven. De PVV en Wilders krijgen karren met mest over zich heen. Ja, politici zijn in wezen zelfs schizofreen, ze beloven voor de verkiezingen dit, en doen na de verkiezingen dat. Eerlijke mensen houden dan moeilijk stand in de ” politieke slangenkuil”.

  Like

 8. marijke zegt:

  Nou gisteren Pechdrol gezien bij nieuws uur.Die zit er zeker niet ver vanaf.Sjonge ,sjonge wat een af gang.En daar gaat de zo genaamde intelligentie naat toe.Brrrrrrr

  Like

 9. Piet zegt:

  Grootdeels wel, maar zei nog niet zo lang geleden een Poolse politicus: “Politici zijn voor 70 % crimineel” en daar ben ik het wel mee eens!! We ondervinden het al elke dag en gaan dat steeds meer doen!

  Like

 10. Linsky zegt:

  Marijke, die Pechdrol is anders wel te gast geweest bij de ‘Bilderbergers’ hoor!
  Dat betekend dat ie waarschijnlijk toch echt is uitgekozen om de volgende minister president te worden! 😦

  Like

 11. Linsky zegt:

  Piet, volgens mij zijn het echt psychopaten, hoor!

  Like

 12. marijke zegt:

  Linsky wie zegt dat het bilderbergse clubje normaal is?

  Like

 13. marijke zegt:

  En trouwens ik heb verleden week nog hier op het blok gezegt waar om niemand heeft gevraagt wat rutte en Pech daar te zoeken hadden.Niemand of geen een journalist heb ik daar over gehoort.Wat zeer vreemd is.Want Pech heeft gezegt dat hij niet van achterkamer politiek houd.Ja wat is dat dan dat hij wel naar een geheim clubje gaat Zelfde voor Rutte.Mijn vertouwen in die gasten is totaal weg.Niet dat ik ze echt vertrouwde hoor

  Like

 14. marijke zegt:

  En nog wat Linsky.Als jij een goeie journalist kent ,laat mij het even weten.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik vertrouw dat volg totaal niet, want ze liegen nog als ze fluiten!
  En er zijn wel goede journalisten, maar die werken natuurlijk niet voor een reguliere krant, hè.

  We zullen het allemaal zelf moeten doen, het onderzoek, het interpreteren, de puzzelstukjes in elkaar leggen en naar buiten brengen.
  Wie anders? 😦

  Like

 16. Seculiere zegt:

  Hey E.J.

  Iets voor jou en bekijk is de cijfers.

  Like

 17. marijke zegt:

  ja linsky we hadden een goeie vriend vroeger,die schreef voor verschillende kranten..Louis Vroland en om dat hij een eigen mening had kon hij oprotte.Zelfs in een Amsterdams stadskrantje de echo moght hij zijn mening niet kwijt.En om dat het een hele goeie vriend was zijn mijn oogen goed open gegaan wat hij ons vertelde wat er allemaal gaande was.Ja je hebt gelijk we moeten zelf op zoek.Triest.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 21.52. uur, inderdaad Marijke de gehele pers in NEDERLAND heeft zich als HOER verkocht aan de GEVESTIGDE BELANGEN! Ik noem ze daarom hoernalisten. Ik woon zelf in het zuiden des lands, maar ook hier zijn de kranten ronduit LINKS! En wat de Bilderbergers betreft, dat is wel zo een vuile kliek, zelfs ons oranjehuis en groot industrielen maken daar deel van uit.
  Deze “bende”, is er mede oorzaak van dat in 1975, de poort wijd open ging voor de NOORD AFRIKAANSE HORDEN, samen met de EEG fascisten hebben ze gezorgd voor de ” Resolutie van Straatsburg”. Toevallig of niet, maar de ROOIE JOOP was bij ons toen PREMIER!

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Seculiere 21.11. uur, goed dat U dat nog eens doorgeeft. Het regime van Iran, is het meest vrouw en mensonvriendelijke wat er bestaat!

  Like

 20. jowitteroos zegt:

  Ook politici “leren” van deze hoernalisten! Als politici psychopaten zijn zijn hoernalisten en vele linksen dat ook

  Volgende komt uit Keizers & Kleren

  Journalisten als opvoeders van de massa:

  Omdat de ‘School voor Jour­nalis­tiek’ in Utrecht staat en die stad een ‘band’ heeft met het Tsjechi­sche Brno, is er vanuit die school ook extra belang­stelling voor de tweede stad van Tsjechië. Mijn aandacht voor deze band en voor de kwaliteit van de school werd getrokken door het stukje Moslims knokken tegen xenofobie. Het is geschreven door de 22-jarige Mirjam Brouwer, studente aan deze school. Mirjam zou graag vijf vreemde talen willen leren en ze kent er al een.
  De eerste alinea’s van haar stukje over mohammedanen in Brno gaan over Geert Wilders. Vanzelfsprekend.
  Ze noemt halal-vlees en boerka’s in een adem als ‘moslimgebruiken’. De strekking van de rest van het verhaal is ‘ze worden gediscrimi­neerd’.

  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/journalisten_als_opvoeders_van_de_massa/

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  @Jowitteroos
  ‘Journalisten als opvoeders van de massa’

  Ja, en dat gebeurt vaak heel geraffineerd.
  Daarnet zag ik het weergebeuren in de herhaling van ‘WNL half acht live’, over een poll onder vrouwen met wie ze het liefst zouden daten. Griezel Tofik Dibi kwam als laatste uit de bus, Rutte als eerste, “en ZELFS Geert Wilders eindigde voor Dibi”.
  Zum Kotzen!

  Like

 22. jowitteroos zegt:

  Ko Lumbus

  het is al decennia gaande via onderwijs, politiek, EU, Bilderberg: de NWO moet er immers komen!
  Hoe anders dan via zieke geesten!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos 12.08. uur, ik denk dat het hersenspoelen begonnen is onder het kabinet Den Uyl.
  Dan spreken we gauw over plm. 40 jaar, een walgelijke bedoening is het, niet meer of minder.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: 2 belangrijke berichten in je postbus!!!!

  Like

 25. jowitteroos zegt:

  Tom Hendrix
  Ik denk al eerder, met de oprichting van Bilderberg

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos, ik ben zelf pas meer op de hoogte geraakt door dit blog. Weet U wanneer deze kliek BILDERBERG ontstaan is?

  Like

 27. Linsky zegt:

  Tomn:
  De Bilderberg-groep werd opgericht in 1954 naar aanleiding van het wantrouwen tussen de VS en Europa. Initiatiefnemers waren voornamelijk de Pool Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de toenmalige Belgische premier Paul van Zeeland en prins Bernhard, die dus het boegbeeld werd, omdat JRetinger, zijn vriend dat voorstelde!

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @ Linsky 18.40. uur, bedankt voor deze toelichting Linsky.

  Like

 29. jowitteroos zegt:

  Linsky 19.40:
  Dank voor de beantwoording!

  Tom Hendrix 19.48:
  Hoop dat uw vraag voldoende beantwoord is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s