Buitenlandse kinderen plegen honderden delicten in Oostenrijk

Het halfjaarrapport 2012 van het Oostenrijkse Ministerie van Binnenlandse Zaken bevat schrikbarende feiten. De buitenlandse delinquenten worden steeds jonger. Dit bracht een interpellatie van de FPÖ-afgevaardigde Harald Vilimsky aan de Minister van binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner (ÖVP)aan het licht. Buitenlandse kinderen in Oostenrijk plegen al voor hun 10e delicten. Een groot aandeel in de delicten hebben eveneens 10- tot 14-jarige respectievelijk 14- tot 18-jarige buitenlanders. Veel van hen zijn asielzoekers.

10-jarige buitenlanders plegen al delicten

Van januari tot juni 2012 hebben in Oostenrijk 110 buitenlandse kinderen onder de 10 jaar delicten gepleegd. Zes van hen bezaten de wettelijke status van asielzoeker. 27 kinderen woonden op het moment van hun delicten in Wenen, 21 in Tirol. Alleen het Burgenland had slechts één buitenlandse delinquent in deze leeftijdsgroep.

710 buitenlandse delinquenten nog geen 14 jaar oud

In de leeftijdscategorie tussen 11 en 14 jaar werden in het eerste halfjaar 2012 710 buitenlandse minderjarigen als delinquenten opgepakt, 32 van hen waren asielzoekers. Ze waren bijzonder actief in Wenen met 268 daders en in Oberösterreich met 112. In de leeftijdscategorie tussen 15 en 18 jaar werden met 2568 bijzonder veel delinquenten geregistreerd. 439 van hen waren asielzoekers. Maar ook bij de “jonge volwassenen” zijn de buitenlanders sterk vertegenwoordigd onder de delinquenten. Zo werden er 3431 buitenlanders in de leeftijdscategorie tussen 18 en 21 jaar betrapt.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009877-Ausl-nderkinder-begehen-hunderte-Verbrechen-sterreich

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

16 reacties op Buitenlandse kinderen plegen honderden delicten in Oostenrijk

 1. Jan zegt:

  Wat wil je. Zij zien al die Oostenrijkse kinderen met spullen die zij niet kunnen kopen. De Oostenrijkers moeten dus meer geld geven aan de buitenlanders zodat zij ook die spullen voor hun kinderen kunnen kopen. Nu moeten zij wel stelen. In principe zijn de Oostenrijkers zelf schldig. Die moeten minder pronken met hun gekochte spullen of artikelen. Hun gedrag lokt dus het gedrag van de buitenlandse kinderen uit.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Jan je bent een lul.hahaha

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 15.25. uur, ik neem aan dat uw comment cynisch is bedoelt?

  Like

 4. Anneke zegt:

  Helaas Oostenrijk en Duitsland zijn in feite super ANT-Israel staten !!! Duitsland ietwat minder zichtbaar, maar de problemen in de grote steden van deze landen nemen niet zonder reden extreme vormen aan. Hetzelfde geld inmiddels voor de Scandinavieze (!!!) regionen. “Hoe gaat ’t met ons kikkerlandje aflopen???” De roede heeft al heel wat keren waarschuwend op de Nederlandse billen getikt. In allerlei vormen en maten…. De wereld zit niet zonder reden in een diep dal!!! Zie er maar uit te komen, kruipend met hoge letselschade!!!

  Like

 5. Anneke zegt:

  Jan zet een andere bril op de neus, blijf de wereld met realistische ogen observeren man !!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  CHAOS-veroorzakers zijn ‘t, allemaal en ze worden opgejut door hun CHAOS-veroorzakende, veelal allahschreeuwende verwekkers! Het Project nog een keer:
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 7. marijke zegt:

  Ja dat heet toch verrijking.Teminste dat zeggen ze in Den Haag.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 17.17. uur, Gerrit ik heb van het project gelezen, en er genoeg van opgestoken. Bedankt dat ons dat is aangeleverd!

  Like

 9. Predictor zegt:

  Jan, hier lopen de asielzoekertjes met 12 jaar al met (door ons betaalde) Iphones en nóg is de criminaliteit bij allochtonen in Nederland het hoogst!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 18:04
  En nou goed bewaren hè, want ik blijf echt niet aan de gang. Maw: dus als het gaat over overlastveroorzakende allochtonen die dagelijks een geschifte, niet-bestaande idioot (en zijn chef) aanbidden die niet van kleine meisjes kon afblijven, dat weet je wat de TRIGGER is.

  Like

 11. Kafir Harby zegt:

  Kan iemand die Jan naar de achterdeur begeleiden, en hem op de trein naar Gaza zetten? Dank.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @Kafir Harby

  Ik kan u aanbevelen de tekst van Jan als cynisch/sarcastisch te beschouwen. Mocht achteraf blijken dat dit niet het geval was, dan sturen we Jan op een levenslange vakantie! 😉

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Kafir Harby 17.28. uur, beste Kafir Harby , zoals ik het inschat maakt Jan hier een ironisch commentaar op. Dus, er is niks aan de hand i.m.o met Jan.

  Like

 14. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  3 september 2012 om 19:19

  Ik heb wel emoties los gemaakt, als ik dit zo lees :-]

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 19.24. uur, beste Jan, dat houdt ons wel scherp hé!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s