Zwemmen in Wenen: niet met zwembroek, wel met “boerkini”

Gasten in het Hütteldorfer zwembad in Wenen konden hun ogen niet geloven: Daar werd het een neger met een iets te lange zwembroek verboden te zwemmen, een moslima echter mocht in vol ornaat (“boerkini”) in het water springen. De badmeester stond dat toe, om naar verluidt “geen problemen” te krijgen.

De ongelooflijke scènes speelden zich donderdag 21 juni tegen 17.30 uur af. Ooggetuigen vertelden, dat er daarvoor een ruzie tussen een neger en de badmeester was geweest, omdat deze met een te lange zwembroek wilde gaan zwemmen. Na een korte terechtwijzing door de official verliet de man het zwembad. Maar wat er daarna gebeurde, is nauwelijks te geloven: Een vrouw, volledig gel;eed en met hoofddoek, ging het water in. De badmeester zag het gebeuren en zei tegen de dame uit het water te komen, omdat dit in strijd zou zijn met de voorschriften. Dat liet de vrouw zich niet welgevallen en schold de badmeester net zo lang uit totdat deze een einde maakte aan het schouwspel en zonder woorden vertrok.

Andere badgasten, die het duel hadden bekeken, spraken de badmeester hier echter op aan, omdat ze niet konden geloven dat een vrouw, alleen omdat ze zich op grond van haar geloof zo kleedt, zich niet aan de voorschriften in Weense zwembaden zou hoeven houden. De badmeester had weliswaar begrip voor de opwinding onder de andere badgasten, maar verontschuldigde zich met de woorden dat “we sowieso al trammelant genoeg met hen hebben”.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009894-Baden-Wien-Mit-Badehose-nein-mit-Burkini-ja

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Islamisering, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zwemmen in Wenen: niet met zwembroek, wel met “boerkini”

 1. Ad de Koning zegt:

  En zo weten ze altijd hun zin te krijgen. De schuld ligt natuurlijk bij de badmeester die direct hard had moeten optreden. Van een ander had hij het nooit getolereerd, toen die neger protesteerde hield hij voet bij stuk, dat had hier ook gemoeten. Ontslaan die man.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En maar buigen, knielen en toegeven aan de achterlijke islamisten! Hier moet meer achter steken, dit zijn geen incidenten, maar provocaties. Hoe lang gaat dit nog door?

  Like

 3. Jan zegt:

  Die lui moeten ten alle tijden hun zin hebben. Het kan goed zijn dat er ik weet niet hoeveel islamieten daar hebben gestaan om die badmeester te bedreigen. Dat die islamieten allemaal oprotten.

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Intimidatie werkt ook de andere kant op gewoon een BBQ geven aan wat bevriende motorclubs en lekker lang doorgaan met overlast en ze komen nooit meer zeiken heb er ervaring mee hahaha.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Ergens moet ‘k nu van binnen hard lachen. We zijn weer terug bij af…de cirkel is bijna rond. De tijden van de Middeleeuwen staan weer voor de deur. “Hmmm; wat was het allemaal maar schone schijn…dat zògenaamde rijke – en specifiek vrije westen”. De politiek heeft tot in de top gefaald van hier tot Tokyo…..De wereld is verdrinkende, heeft géén goede zweminstructie’s gehad!!!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Ze LIJKEN de winnende hand te hebben, maar niets is minder waar!!! Laat ze (de moslims) maar even in die mooie waan verder pruttelen. Uiteindelijk zal hun cultuur met de grond gelijk worden gemaakt. Nèt als onze overconsumptie-cultuur d’r einde nadert. Nwe. tijden staan op de stoep, de één zal ’t allemaal fantastisch vinden, de ander minder. De tijd zal leren hoe of wat en precies. “Komt Tijd, komt Raad”!!!

  Like

 7. rommel zegt:

  Dat die neger met een lange zwembroek wil zwemmen zal wel een reden hebben. Zelf heb ik ook dat probleem met een klein zwembroekje.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Die badmeester hoort slechts thuis in de almaar groeiende categorie NUTTIGE IDIOTEN*.
  http://tinyurl.com/3k6a3qn
  *opmerking stamt van Vladimir Iljitsj Lenin.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Tip voor de Oostenrijkse ambassadeur in ons land, VOLLIDIOTEN, NITWITS en andere appeasers in de EU: zo kan het ook en zo MOET het, kapiert?
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/974967/2009/08/19/Italiaanse-burgemeester-verbiedt-dragen-van-boerkini.dhtml

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 17.54. uur, deze burgemeester verdient een medaille. Waren er maar meer van deze aanpak. Als het de moslims niet past, flikkeren ze maar op, terug naar de Sahara! Ik word verdorie in mijn eigen buurt nu ook al geconfronteerd met deze achterlijken met burkini’s en nog erger met de pinguins in hun nikaab. Ik kots van onze politieke kontlikkers der islam. 12 september kunnen we het verschil maken. Alleen de PVV en de SGP zijn en waren tegen de ISLAMISERING van ons land!

  Like

 11. Jan zegt:

  @Bron

  Hij had zijn broek gewoon kunnen uittrekken.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  In de herhaling: naast de moskee*, hoofddoek, niqaab en boerka heeft de boerkini maar één functie: niet-moslims zo snel mogelijk aan de islam te laten wennen. Dat hele gedoe met islamitische vodden heeft alles te maken met de ZICHTBAARHEID van de islam in ons openbare, seculiere leven. Bron: Ephimenco’s bestseller Het Land van Theo van Gogh.
  *wordt door moslims beschouwd als een overwinning in de wijk van de kafir.
  http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  @rommel zegt: om 17:06

  Rommel, die neger was gewoon groot geschapen, bij jou was het natuurlijk weer de kennelijke staat van opwinding die het zakie de pan deed uitrijzen.

  Overigens best wél dapper wat die ‘official’ zich publiekelijk durfde te laten ontvallen, dat we al genoeg problemen met dat volk hebben.

  Like

 14. De Ekster zegt:

  Die badmeester was een slappeling. Gewoon wegsturen dat domme wijf. Ik zal nooit vergeten dat ik eens op vakantie was in Turkije en dat er bij het zwembad een of andere moslim in zwembroek verscheen om lekker te gaan zwemmen (het was snikheet), en hoe even later zijn vrouw verscheen, van top tot teen ingepakt in lappen, alleen haar gezicht was zichtbaar. Die arme vrouw zal bijna een rolberoerte hebben gekregen van de hitte, maar die waardeloze vent van d’r liet haar lekker zweten in haar achterlijke kleding. Wat ben je dan voor vent, als je dat doet? Je ziet ook heel veel van die jonge meisjes, van nog geen tien jaar soms, ook al met een hoofddoekje er om heen. Nogmaals, wat ben je voor vent als je je kinderen of je vrouw zoiets aandoet? Ik kan er met mijn verstand niet bij en haat al die schijtmoslims die hun manier van leven aan ons opleggen. Je ziet Nederland om je heen verslechteren door die onzinreligie. Schande!!

  Like

 15. Ko Lumbus zegt:

  Het is stil van rommelzijde, hopelijk is ie niet in zijn priapisme blijven steken. 🙂

  Like

 16. Ko Lumbus zegt:

  Evenals buschauffeurs , treinkaartjesontroleeurs, ambulancebroeders en wat dies meer zij zijn badmeesters sinds toedreding van onze cultuurverrijkers verre van te benijden. Wie zou nog in hun schoenen durven – laat staan willen – staan.
  Een stevig gewapende agent inclusief license to kill is de enige oplossing voor deze uit de klauwen lopende ellende.

  Like

 17. rommel zegt:

  Het zal je ongelofelijk in de oren klinken Ko, maar sommigen mensen hebben ook nog een echt leven in real-life. Met zijn eigen sores en genoegens wat behandeld moet worden. Misschien als je op handen en voeten gaat lopen en zielig voor voor mijn deur gaat blaffen, ik bereid ben om je tussen de rest van mijn viervoeters op te nemen en zodoende onverdeelde aandacht van me te genieten.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  13:25
  Héé Ekster, precies in m’n straatje: SUPER!!! KLik ook eens naast contact.

  Like

 19. rommel zegt:

  Als je als badmeester je aanpast aan de sharia regels bij het uitoefenen van je beroep, lijkt het me me meer dan gepast om zo’n tentbewoonster bij het verzuipen naar de bodem te laten zinken, en vooral niet aan te raken. Dat is ook harem. En we zijn natuurlijk wel consequent in het toepassen van de islam-regels. Alles of niets.

  Like

 20. Wij laten alles gewoon toe, de dag zal kmen dat zij alles over nemen in europa .
  Dan moeten we maar niet mopperen ,onze eigen schuld hihi.gvd!

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  In ieder geval fijn te lezen dat ik me nodeloos zorgen maakte, rommel!

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  Hier hondenliefhebber Yussuf Islam zo’n jaar of tien voordat hij de Prohet of Doom als leidraad koos:

  Like

 23. Ko Lumbus zegt:

  … Prophet of Doom…

  http://prophetofdoom.net/

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Rommel 16.04. uur, AMEN!

  Like

 25. Anneke zegt:

  @Ekster -13.25u- Wàt is Turkije veranderd, de afgelopen vijtentwintig jaar!!! Weet nog toen ‘k destijds daar op vakantie was aan de Turkse westkust dat ‘k zo verbaasd was. Er liepen toen (eind jaren-80) al meer hoofddoeken in Nederland rond, dan in Turkije zelf!!! Het land was toen heel westers ingesteld, helaas zijn de tijden ten nadele veranderd.

  Like

 26. Anneke zegt:

  @Rommel -16.04u-: Sluit me bij Tom Hendrix aan…AMEN!!!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 21.57. uur, shalom Anneke. Together we stand!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s