Spanje zet een streep door de ziektekostenverzekering van 900.000 buitenlanders

Zo snel kan weer worden teniet gedaan wat in de waan van gulheid werd verstrekt, wanneer op een gegeven moment de boze ban van het multiculturalistische gedoe en de ongeremde lofzang op de immigratie is vervlogen. Spanje vecht op dit moment net zoals Griekenland tegen een staatsbankroet. En in deze situatie wil de regering niets meer weten van de oude waanzinnige gulheid tegenover iedere loslopende Afrikaanse moslim. Nu weet de regering dat iedere cent die zij uitgeeft de brand van de burgeroorlog zou kunnen doen ontvlammen. En zo ziet de handeling eruit van een regering, die vol schrik aan de rand van de afgrond staat:

De gevolgen van de gezondheidshervorming:

De regering zet een streep door 910.342 verzekeringspasjes voor buitenlanders.

Vanaf vandaag hebben 910.342 buitenlanders met een onopgehelderd verblijfsrecht, die geen sociale premies betalen, geen verzekeringspasje meer. Daarmee hoopt men jaarlijks 1,5 miljard euro te besparen. De regering zegt dat men met deze maatregel de verlokking wil voorkomen dat de buitenlanders, die niet in Spanje wonen, daar op kosten van het Spaanse gezondheidssysteem behandeld worden. Iedere gemeente zal zelf bepalen of en hoe zij zich voor de geneeskundige verzorging van deze buitenlanders, vooral voor de verzorging van de meer dan 150.000 illegale buitenlanders, zullen inzetten die door deze maatregelen worden getroffen. Deze moeten zelf de mechanismen vinden om de kosten te dragen die zij veroorzaken.

El Pais

Toen we in de zomer over deze wet berichtten, maakten we erop attent dat de last door de illegale migranten in Spanje zich pas de afgelopen jaren zo enorm had toegespitst, niet in de laatste plaats vanwege de EU-aanwijzingen volgens welke men alle “vluchtelingen” uit het islamitische Noord-Afrika diende op te nemen en te verzorgen. Daarom had de socialistische Zapatero-regering meer dan een half miljoen illegale vluchtelingen gelegaliseerd. Dit Luilekkerland heeft het precies 6 jaar volgehouden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/02/spanien-streicht-uber-900-000-auslandern-die-krankenversicherung/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EU, Immigratie, Islam, Socialisten, Spanje. Bookmark de permalink .

20 reacties op Spanje zet een streep door de ziektekostenverzekering van 900.000 buitenlanders

 1. marie zegt:

  Maar intussen maakt men zich weer druk over een groep noord-afrikanen die naar een onbewoond Spaans eilandje gezwommen zijn. Weer die domme reflex dat ze uit de nesten geholpen moeten worden. Op Europees grondgebied natuurlijk. Terwijl de oplossing zo simpel is, Als je erheen kunt zwemmen, kun je ook terug zwemmen.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Het zou verdorie stilaan tijd worden!
  Ik word het stilaan moe om mee te betalen voor al die chirurgisch verwijderde voorhuiden.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Lucky chirurgisch tussen aanhalingstekens ” ” s.v.p.
  Marie echt zwemmen hoeft van mij niet.
  Het mag ook met een bootje maar dan wel meteen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Tjah; Spanje wordt al enige tijd onderste boven gelopen… Kan me deze maatregel wel enigzins voorstellen. Zie het ook als een WANHOOPS-daad. Een middel om al die illegalen buiten de grenzen te houden.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Dat de Spaanse regering die streep zet, hadden ze hier al jaren eerder moeten doen, namelijk al die allochtone zorgpremieweigeraars uit de verzekering trappen. Dat aantal ligt ergens tussen de 300 en 400-DUIZEND..!!! Bron: CBS. Meer hierover op pagina 166-167 van M.Bosma’s bestseller De Schijnélite van de Valsemumters.

  Like

 6. benny zegt:

  de backlash tegen de islamisering komt langzaam maar zeker op gang,een goede zaak wat mij betreft.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Vreemd dat er nauwelijks of geen vluchtelingen opgenomen zijn en worden in de schatrijke Arabische oliestaten. Op een of andere manier zijn deze staten niet in trek. Waar zou dat aan liggen? De Europese burger heeft nergens om gevraagd en toch zal hij het gelag betalen. Op de keper beschouwd heeft eveneens de Noord Afrikaanse vluchteling (voor zover hij vluchteling is) geen schuld. Wat wil je, als je zo ondubbelzinnig en uitnodigend werd binnen gelaten. Soms droom ik dat alle Barosso’s, Malmstrom’s en van Rompuy’s staande op een kar getrokken door Europa gezeten op een stier richting schavot gereden worden. Mocht dat er ooit van komen reis ik af naar Brussel om aldaar staande langs de weg of nog liever op de Brusselse Markt het schouwspel der gerechtigheid te aanschouwen.

  Like

 8. marie zegt:

  Je bent een mild mens Lowie . Ik ben die chantage helemaal zat. ” Ik manouvreer mezelf in een onmogelijke positie , en gebaseerd op eerdere resultaten verwacht redding van de onnozelen die me nooit zullen dwingen eens achter mijn manipulerende oren te krabben.”
  Laat lekker zitten op dat eiland. Vreet maar meeuwen, of zwem terug. Want onderhandelingen met Marokko hebben maar één uitkomst. Zij willen ze in geen geval terug hebben.
  En dan hebben die stomme Spanjaarden onder socialistisch bewind ook nog eens 800.000 illegalen geregulariseerd. Magneet van de bovenste plank. Nog verergerd door EU richtlijnen om het ergste ongewenste gespuis niet uit Europa te verwijderen. Die in hun theoretische empathie de roofdieren losgelaten hebben op de oorspronkelijke bevolking.
  Waarvoor we natuurlijk ongelooflijk dankbaar moeten zijn. De lunatics zijn al lang de baas in het gesticht.

  Like

 9. benny zegt:

  @guusvelraeds:ik vraag mij ook af waarom die niet naar dubai of abu dabi migreren waar nog plaats in overvloed is om te bouwen,waar men nog met de wagen kan RIJDEN ipv files en waar er nog tal van economische mogelijkheden zijn waarvan de markt hier verzadigt is.

  Like

 10. marie zegt:

  Guus, en ook geen sterveling vervoegt zich in China of Japan. Beide zijn culturen die zich niet laten penetreren door veeleisende gelukszoekers. Maar het verweekte Westen, in de nadagen van de eerdere glorie , heeft zich in zijn menslievendheid zo in een onhoudbare positie gemanoevreerd dat het een free for all is geworden voor de toevloed van parasieten.
  Een auto-immuun ziekte die geen aanval meer kan pareren. Die zelfs de aanval niet meer herkent.
  En weet je wat nog leuker is, al die niet verzekerden gaan toch gewoon voor hun gezondheid elders shoppen. Hartelijk welkom in Nederland. Waar nooit gerept wordt over de invloed van premiestijging door de lammen en blinden van de hele planeet.
  Moet nog even een anecdote kwijt. In de tijd dat naar de moordenaar van Marianne Vaatstra gezocht werd had Peter de Vries een turk opgespoord die ineens uit het asielzoekerscentrum verdwenen was. Hij trof hem aan in Istanbul, in blakende gezzondheid. Zijn verhaal was dat hij hartproblemen had gehad. En aangezien hij geen geld had voor een operatie had hij zich als vluchteling gemeld in Nederland. Was daar succesvol geopereerd, en na revalidatie weer teruggegaan naar zijn zaak in Turkije. Vond ie een volslagen logische actie.
  Hij had zelfs de gore moed om schadeloosstelling te eisen voor de verdachtmaking van zijn persoon. Maar de rekening betalen voor het redden van zijn miserabele karkas kwam niet op in zijn brein.
  En waarom niet, omdat je geen dankbaaarheid hoeft te verwachten als je je opstelt als gekke henkie.

  Like

 11. JooJootje zegt:

  Maar de vraag blijft waar gaan die 900.000 naartoe blijven ze in Spanje om daar te crepeeren of zwermen ze nu uit over Europa ik vrees het ergste.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Marie 23.46. uur, dat verbaasd mij helemaal niet meer Marie. Dankzij de politieke kliek en de Bilderbergers, hebben ze ons ” De Resolutie van Straatsburg”, door de strot geduwd in 1975.
  Ook wel bekend onder de noemer; ” Oil for Immigration”. Daar is de ellende mee begonnen, toen zijn de horden Noord-Afrikanen en masse naar Europa gekomen. Let wel de VVD,CDA,PVDA en D66 afgevaardigden in het EUROPARLEMENT hebben daaraan meegewerkt hoor, evenals Mw. von Amsberg!

  Like

 13. Koddebeier zegt:

  En hoeveel van die Klaplopers vreten ons zorgsysteem leeg ???

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Koddebeier het hele Europa vreten ze leeg.
  Vroeger kwamwn ze het roven en nu doen ze het slimmer.
  Ze jammeren en klagen en onze vooral linkse politiek brengt het naar hun toe of laat ze hierheen komen om van onze inspanningen te leven.
  Lang leven de EU.

  Dus nooit niet

  Like

 15. Pingback: DEEL 2 TER DOOD VEROORDEELDE NEDERLANDERS! « eunmask

 16. Aegolius cs zegt:

  Nieuw generaal pardon in Spanje 09/12/2006

  Honderdduizenden illegale immigranten kunnen mogelijkerwijs komend jaar in Spanje een verblijfsvergunning krijgen.
  Verscheidene rechtsgeleerden spreken van tussen de 400.000 en 600.000 mensen die in aanmerking zouden komen voor papieren.
  Vorig jaar kregen in totaal 600.000 illegale immigranten amnestie van de Spaanse regering. Premier Zapatero kreeg toen van andere EU-lidstaten het verwijt dat dergelijke regelingen een aanzuigende werking hebben op immigranten.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/800703/2006/12/09/Nieuw-generaal-pardon-in-Spanje.dhtml

  En nu alweer 900.000 die aanspraak konden maken op gezondheidszorg? Men kan verwachten dat de “besparing” wel eens groter zal uitvallen.
  Het is ieder geval duidelijk dat Spanje deze Europees opgedragen last niet kan dragen.

  Like

 17. wieweetwaar zegt:

  Dat moeten ze hier ook doen. Elke buitenlander die niet werkt en alleen van de SOOS trekt of van andere instanties terug naar land van herkomst. Het is wel de allochtoon die het voor de NEDERLANDER verziekt.

  Like

 18. Koddebeier zegt:

  Het is net een zwerm sprinkhanen…. Het is een plaag !!! Waar ze neerstrijken vreten ze de boel kaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s