De nieuwe totalitaire politiemacht van Engeland (+ video´s)

(Door: Paul Weston)

Vrijheid van vergadering en de vrijheid van meningsuiting stierven in Walthamstow op 1 september 2012. Dit was de dag dat Groot-Brittannië officieel een politiestaat werd. Na weken van onderhandelingen tussen de English Defence Leaque en de politieverbindingsofficieren werd ons democratische recht om een vreedzame openluchtvergadering te houden vertrapt door de heersende, totalitaire klasse van Groot-Brittannië.

 

Of dit te wijten was aan incompetentie van de politie of gepolitiseerd door hoge politieofficieren die hun orders van de regering van David Cameron kregen, is onduidelijk, maar het eindresultaat was hetzelfde – de democratie is gestorven.

De EDL bijeenkomst was lang op voorhand gepland. Tommy Robinson, Kevin Carroll en Paul Weston stonden gepland om te spreken. Honderden supporters uit het hele land hadden er tijd en geld er voor over om naar Londen te reizen om ze te horen spreken. Maar de Britse politie had andere ideeën. Een voorbereidingsteam van de EDL kwam vroeg voor het opzetten van het sprekersplatform, generatoren en het geluidssysteem. De drie sprekers waren er ook al vroeg met een klein beveiligingsteam van zes mensen.

Het totaal aantal aan sprekers en begeleiding was (waarschijnlijk) twaalf mannen en drie vrouwen. De politie stond een toenemend aantal moslims en UAF-leden toe zich te verzamelen op een afstand van slechts twintig meter van ons. Naarmate hun aantal groeide, nam ook hun geweld toe. Toen er ongeveer 200-300 van hen waren, begon het geweld in alle ernst. Flessen, bakstenen, stokken en munten begonnen op ons neer te dalen. De gezichten van de zogenaamde religie van de vrede en hun linkse nuttige idioten waren vertrokken van haat en bloeddorst. Daarna vielen ze de rijen van de politie aan. Ons kleine contingent moest achteruit tegen het hek en wachtte op het onvermijdelijke. Het maakt niet uit hoe goed getraind het security-team was, er was weinig te doen tegen honderden.

Maar de politielijn kon de rijen gesloten houden, nog op het nippertje. Nadat de eerste poging om ons te lynchen tijdelijk was tegengehouden, vroeg Kevin Carroll aan de aanwezige senior politieagent waarom dit geweld werd toegestaan; waarom niemand werd gearresteerd en waarom alle aanwezige camera’s op ons, onder een spervuur ​​van flessen en stenen, waren gericht in plaats van op de mensen die daadwerkelijk gooiden. De officier antwoordde dat het “onveilig” was iemand in zo’n vijandige omgeving te arresteren! Maar de vijandige omgeving was geheel van hun eigen makelij in het toestaan ​​van dergelijke aantallen duidelijk gewelddadige mensen en deze zo dicht bij ons te laten komen.

Ondertussen hadden ze het belangrijkste EDL contingent ingesloten, tussen 400-500 mensen, in een zijstraat op ongeveer 1.000 meter van ons. Terwijl de islamitisch / linkse alliantie opnieuw probeerde door de politierijen te breken, kregen we te horen dat de situatie onbeheersbaar was geworden en de meeting werd geannuleerd. We zouden dan uit de buurt van het podium begeleid en naar het belangrijkste EDL contingent gebracht worden.

Op dat moment informeerde de hoofdverantwoordelijke politieagent de EDL gelederen in de zijstraat dat de meeting was afgelast en dat zij terug zouden worden begeleid naar het metrostation of onmiddellijk gearresteerd zouden worden. In plaats van zich tegen de politie te keren, was dit precies wat de rustige EDL jongens deden.

De drie sprekers plus het security-team werden uit Walthamstow begeleid in de twee voertuigen waarmee zij waren aangekomen, maar niet nadat het UAF de kentekenplaten had gefotografeerd. De politie weigerde de film in beslag te nemen, ondanks de wetenschap van de gevolgen voor de beveiliging, omdat adressen gekoppeld kunnen worden aan de namen van de eigenaars.

Het belangrijkste EDL-contingent werd vervolgens gedurende enkele uren zonder water of toiletten ingesloten en vastgehouden, waaronder een zwangere vrouw, die duidelijk in fysieke nood verkeerde, maar die in duidelijke termen werd verteld dat ze niet ergens anders kon gaan overgeven. Na enkele uren werd IEDEREEN vervolgens doorzocht op “offensieve wapens” en werden hun persoonlijke gegevens door de politie genoteerd. Velen werden gearresteerd en naar verschillende delen van Londen gebracht, waar ze vervolgens werden “ge-de-aarresteerd” en hen werd verteld om zelf hun eigen weg naar huis te zoeken.

Dit gebeurde niet in Nazi-Duitsland of communistische Rusland. Het gebeurde hier, in Londen, in Engeland. Ons democratisch recht op vrijheid van vergadering en de vrijheid van meningsuiting werd ons afgenomen. De politie stond toe dat een kleine groep van ons (EDL) kon worden aangevallen met potentieel dodelijke bakstenen en flessen gedurende meer dan een uur. De politie heeft geen personen gearresteerd voor het uitvoeren van deze daden van geweld.

De door de politie ingesloten vreedzame groep EDL supporters werd urenlang zonder water en sanitaire voorzieningen gehouden. De politie arresteerde velen van hen op valse gronden en om ze vervolgens te “de-arresteren” na hen mee te hebben genomen naar verschillende delen van Londen.

Waarom werd dit gedaan?

Het lijkt mij vrij duidelijk. Hoewel moslims en linksen zich straffeloos zo kunnen gedragen, wordt de EDL ernstig aangevallen door de staat via de politie. Zij zullen met alle mogelijke middelen proberen onze activiteiten te beëindigen, het maakt daarbij niet uit dat ze onze democratische rechten, mensenrechten en nog meer ‘to the point’ ILLEGAAL schenden. Gevangenisstraf op valse gronden en een schaamteloze minachting voor de handhaving van recht en orde op een politiek bevooroordeelde manier zijn zaken van groot belang.

Engeland is uitgegroeid tot een zeer onaangename plek. Het is nu een politiestaat. Als u het niet eens bent met de heersende mening, kunt u aangevallen worden door degenen die het niet met u eens zijn en de enige gearresteerde persoon zult u zijn.

Dit is een verschrikkelijke situatie. De Londense Metropolitan Police gedroeg zich niet alleen op een beschamende manier – ze gedroeg zich op een echte, totalitaire politiestaat manier. Dit zijn gevaarlijke tijden. Als vreedzaam protest tegen een ernstige en groeiende bedreiging aan de mensen wordt ontzegd, dan zullen de mensen uiteindelijk heftig protesteren. En als we dat doen, zullen we worden opgesloten, waarvan ik denk dat dit de opzet is. David Cameron en zijn politiehandhavers hebben nu officieel de oorlog verklaard aan hun eigen mensen.

Er zullen velen zijn die dit lezen, die zullen zeggen: “So what, we zijn het niet met u eens, dus kan het ons niet schelen.” Nou, het zou u iets moet kunnen schelen. Wanneer de staat totalitair wordt, stopt het daar niet. Dan lijdt uiteindelijk iedereen. Als men gelooft in democratie en vrijheid, moet men beginnen om antwoorden te vragen op waarom de politie zich zo op deze manier mocht gedragen en precies wie hen de opdracht gaf om dit te doen bevorderen.

Twee laatste punten.

Ten eerste, de EDL-leiding bracht de hele nacht door om via hun mobiele telefoon te proberen  voor iedereen vervoer te vinden.

Ten tweede, de EDL strijdkreet is “No Surrender” en het hele punt van het gedrag van de politie in Walthamstow was je te dwingen je over te geven via intimidatie en ongemak.

Onze toekomst wordt bedreigd op een echt verschrikkelijke manier. Laat je niet intimideren en door ongemak in een nederlaag dwingen. Onze directe voorouders stierven voor dit land. Wij staan voor de vroege stadia van een andere confrontatie en je moet niet toestaan ​​dat onze verraderlijke elites je intimideren.

No Surrender really means No Surrender. They are not just words. We are not going away. We are not going to give in. We are not going to be defeated. WE ARE NOT GOING TO SURRENDER.

 

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/09/englands-new-totalitarian-police-force.html#more

Auteur: Paul Weston.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", democratie, Free speech, Groot-Brittannië, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op De nieuwe totalitaire politiemacht van Engeland (+ video´s)

 1. Gt zegt:

  Wat rest is de wapens op tepakken, als je in zo,n land moet leven zo,n smerig politiek vrij spel zie ik maar een oplossing. Als je niet voor je mening mag uit komen, en die linkse facisten, c.q moslims haatbaarden je zo wat lynchen wat zou je dan doen…?
  Ik ben er van overtuigd, dat links straks zal moeten vrezen, voor hun leven, misschien is het nog te vroeg maar die tijd gaat komen vele zijn gestorven voor hun vrijheid en daar zal je voor moeten vechten als een leeuw in doodsangst!

  Like

 2. wachteres zegt:

  Vederso, kon jij na dat stukje over Frankrijk niet iets vrolijks deponeren?
  Samson is blij met de multicul en ik helemaal niet. Hoe is dat nu mogelijk?

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Die burger-oorlog komt er.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Zelfs de politie is slaaf van Islam………………..Zoals EU en onze Elite………….het volk kan baarsten.

  GEEN OVERGAVE NOOIT!!

  Dank Vederso voor alweer een voortreffelijke vertaling!!

  Like

 5. marijke zegt:

  Me bloed kookt nog.Als je goed luistert naar het gesprek.Wat een slapte,niet te geloven.En die gasten mogen wel spreken en met vreselijke haat borden lopen.Dit gaat nooit goed af lopen.De politie had de water spuit er op kunnen zetten.Maar nooit in geven voor dat geweld.Dus ze hebben toch weer gewonnen,Nou daar gaat dan the freedom of speech..

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een leuke…
  http://www.amsterdampost.nl/slachtoffer-moet-van-politie-op-sokken-naar-huis-kamervragen-pvv/#comment-80167
  Inderdaad… die burgeroorlog komt er geheid, hier geïnitieerd door de bewoners van de Haagse vierkante kilometer!

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  Goen om je naam te zien, Vederso, ‘mooie’ vertaling!

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  Cocu Lumbus, weer aan het slijmen? Man, man! Iedereen heeft je hier intussen door.
  Inhoudsloze commentaar met een duidelijk gebrek aan rezpeckt.
  En nou ff snel weg voor de stand Cocu Kwibus / Lucky9 op deze draad in 9/1 verandert.

  Like

 9. vederso zegt:

  @ lucky9. In je hok! Ik had me voorgenomen nooit meer op welke website dan ook te reageren.
  Maar kijk eerst naar je eigen onzin! * Out*

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  Oud zeer, ucky? 8/1, ja dat zal je pijn doen. 🙂

  Like

 11. Ko Lumbus zegt:

  Bekend verschijnsel dat een politiemacht uit angst voor het eigen hachie liever collaboreert met de vijand.
  Gewoon even de rol van de Nederlandse politie bij de jodenvervolging tijdens WOII in herinnering roepen.
  ‘Naar schatting 16% van de gedeporteerde Joden in Nederland is opgepakt door agenten van speciale eenheden van de eigen Nederlandse politie….
  Daarbij overtrad de Nederlandse politie alle wetten uit het wetboek van strafrecht: er werd diefstal gepleegd, er waren vernederingen, extreem excessief geweld tot verkrachtingen aan toe. Zelfs de Duitsers vonden dat het te ver ging. De ergste fanatiekelingen werden zelfs door de bezetter van hun bed gelicht en achter de tralies gezet of overgeplaatst. Dat de Nederlandse politie Joden arresteerde vonden de Duitsers prima, maar zoveel fanatisme ging zelfs hen te ver. ‘

  http://www.human.nl/index.php?option=com_resource&view=article&article=42796&Itemid=79

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  En dan dit:
  New Brittan: Muslims chase cops in London.

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  Hier het bedoelde filmpje ‘Muslims chase cops in London’.
  Het eigen volk durven ze in elkaar te timmeren, voor Allah Akhbar schreeuwende haatbaarden zetten de lafaards het op een lopen.
  Zum Kotzen!

  Like

 14. @Veerseo: Goed werk! Het maakt opnieuw duidelijk dat, waar je ook bent en de ideologie van de vrede begint de overhand krijgt, je van de politie en hun leiding geen hulp of ondersteuning hoeft te verwachten. Het Verenigd Koninkrijk zal het voorbeeld worden voor de rest van Europa!

  Like

 15. Veerseo moet natuurlijk Vederso zijn!

  Like

 16. @Martien, GD en anderen: Die burgeroorlog komt er, daar is geen twijfel over. De realiteit hier In Nederland is niet anders. De politie en gehele driehoek die er omheen hangt zijn lafaards en slaven van de islam geworden. Niet alleen in de UK maar in nagenoeg elk land binnen Europa!

  Like

 17. lucky9 zegt:

  @ Ko Lumbus op 4 september 2012 om 21:32
  “Oud zeer”? Absoluut niet, sâle hollandais muqueux! (En Neerlandais: vuile slijmerige Hollander!)

  Elk individu verdient een aparte en géén gelijke behandeling. Want anders ben je aan het “discrimineren” zonder dat je het zelf weet! Het strafwetboek der Koninklijke Nederlanden weet je wel?

  Mijn I.P. adres al gekapt Ko Limbus?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s