FOTO

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op FOTO

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Dit is nou precies hetgeen Sylvain Ephimenco in zijn bestseller Het land van Theo van Gogh heeft geschreven over de ZICHTBAARHEID van de islam in ons openbare (seculiere) leven.
  Maw: hoe meer tegengas we met z’n allen geven, hoe sneller dat woestijngeloof van apartheid en vrouwenHAAT uit ons gezichtsveld verdwijnt. Nog meer tips te vinden in het boek SALAAM, het relaas van een journalist die deed alsof hij zich wilde bekeren en zodoende een inkijkje kreeg in de wereld van degene die weigerde Rita Verdonk de hand te schudden. Meer hierover links van contact.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  08:30
  Het begint me duidelijk te worden aan welke kant jij staat!

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Ik ben gwn trots dat Turkije het enigste land na de usa in staat is om zo’ sattlite te maken,en trouwens denk je echt dat Turkije en Iran samen gaan werken?zie ik nooit gebeuren.Turkije kijk neer op arabische landen mocht je dat nog niet beseffen,en de Arabische landen zien Turkije als een haram land

  effe geduld gwn en de relaties tussen Israel en Turkije zal weer even sterk als vroeger zijn

  Like

 4. Dat zal alleen veranderen ten goede als Erdogan van het wereld toneel verdwijnt. Die gast verkloot alles, maar dan ook echt alles wat in het verleden is opgebouwd!

  Like

 5. De grootste leugen over Turkije is dat het een ‘seculier’ land is; kijk eens naar de vlag. Erdogan is bezig nog meer te de-seculariseren. De staatsdienst voor regeling van de soennitische islam heet Diyanet. Natuurlijk vindt men het lastig dat vanuit het shiïtische Iran propaganda wordt bedreven o.a. via islamcursussen. Onderwijl verbreidt de Diyanet zijn eigen islam ook elders vermomd als “Islamitische Stichting Nederland” of brutaalweg als http://www.diyanet.nl/
  Naar Turkije’s stichter Kemal Ataturk, die de islam een rottend kadaver noemde, wordt ook door Nederlandse linkse landverraders verwezen via de term “kemalisme”. Maar Turkije is zo islamitisch dat het leger af en toe staatsgrepen pleegde om de islam tegen te houden. Nu zelfs de vrouw van Erdogan bij ons op de Dam voor het paleis van tuthola Beatrix heeft geposeerd met een hoofddoek, rijst de vraag hoe het islamiserende Turkije tegenover Israël zal staan. Als vijand van Iran pro-Israël of als islamitische vijand van de joden anti-Israël. Als Iran Israël aanvalt zal Turkije tijdelijk pro-Israël kunnen worden, maar omgekeerd denk ik dat de jodenhaat te erg in de islam-‘genen’ zit om Israël dan te steunen. Als Iran Israël weet te vernietigen zal Turkije anti-Iran zijn maar wel in zijn nopjes met het resultaat. Nog eerder zal het soennitische Turkije terreurbewegingen steunen als Hamas.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @S: je bekijkt ’t maar. Eerst verkondigen dat je het HIER voor gezien houdt en daarna weer gaan posten. En die Turkse “politiek” zal me echt aan m’n reet roesten, daar heb ik in de afgelopen jaren zat van gezien> http://tinyurl.com/6hyhstp idem> tinyurl.com/2frg5rx

  Iets anders nu, van veel beroerdere orde, deze keer over een stel KLOTE Marokkaanse overlastveroorzakers en dat niet alleen: een politie-appraat dat het verdient OPGEDOEKT te worden. Opstelten: je ondergeschikten deugen voor geen meter, ze beginnen steeds vaker op moslimvriendjes te lijken.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12886312/__Slachtoffer__op_sokken_naar_huis___.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  De gemeente Medemblik verdient een lesje: moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning. Moskeeën dienen(naast de complete verzonnen islamitische modeshow, weigeren vrouwen de hand te schudden, etc*) om de zichtbaarheid van de islam in ons openbare leven op te voeren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12886294/__Moskee_kopen_om_burgers_te__helpen___.html
  Vlad Tepes> http://tinyurl.com/6ed8jyh
  *klik naast contact, incl. alle gegevens over Het Project

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  Vor wie een uurtje vrij heeft, hier een mmoie RTL-uitzending met Geert waarin hij praat over zijn leven in een beveiligingskooi en de relatie EUSSR en allochtonenverlast.
  Zelf moet ik nog eens een tweede keer gaan kijken om te zien hoe vaak het woord islam valt.

  http://www.uitzending.net/gemist/129776/RTL-4/Wat_Kiest_Nederland.html

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Gerrit je bent weer druk vandaag, goed zo.
  Lekker zo´n tent bij 30 en meer graden.
  Bij de arabieren wordt het ook wel meer dan 40 graden.
  Wanneer komt er nou eens een protest van OPZIJ b.v.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Dank voor je tip, Ko, maar ik krijg een KUNSTKOP van commerciele en publieke omroepen in dit land die de kijker DWINGEN dat silverlight-mediaspeeltje van Microsoft te installeren. Wat mankeert er aan bv. een VLC- of Quick Time-speler..??? Ik wacht wel tot die uitzending op YT verschijnt. Trouwens, al die debatten komen me ook m’n strot uit. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en na afloop zitten ze weer ergens aan een bar… De stemuitslag, DIE is pas belangrijk.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: ik druk? ja, je hebt gelijk. Die neus voor nieuws kan aangeleerd worden, begrijp je?
  Ik ga een pauze inlassen.
  To sin by silence when we should protest, makes cowards out of men.
  Ella Wheeler Wilcox
  Der Hund bleibt mir im Sturme treu, der Mensch nicht mal beim Winde.
  (Duitse spreuk, Duitse dichterlijke vrijheid, onbekend wie het heeft geschreven)

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  @Deckzeijl om 10:24

  Gerrit, de RTL-uitzending waar ik het over heb hier is geen debat tussen politiek tegenstanders. Wilders krijgt alle ruimte van gespreksleider Rick Nieman en gasten Bart Chabot, Frits Wester en de echtgenoot van de Maastrichtse burgervader. Zelfs de ‘factcheckende’ hoofdrdacteur van NRC.Next laat hem uitspreken. Een verademing!

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Ko Lumbus 10.46

  Gezien, was inderdaad geweldig!

  Like

 14. Ko Lumbus zegt:

  Foto hierboven doet ook denken aan het filmpje waarin dat Sam van Rooy een paar volledig in zwarte lappen gehulde figuren in een winklecentrum volgde, en dat hij een tijdje terug op zijn Facebook pagina zette, en waarbij zijn onderschift daarbij met iets in de trant van ‘islamistisch tuig in hun zandbak, hem zijn poltieke carriére bij de PVV de kop kostte. Hoezeer Wilders het ook met de opmering van Sam van Rooy eens zal zijn geweest, kon hij van Rooy hier niet publiekelijk steunen. Het zou te zeer door de PVV bashers worden uitgebuit en als politiek topstrateeg wist Wilders dat maar al te goed.
  Erg jammer, De PVV verloor hiermee een geducht intellectueel wapen in de strijd tegen de alsmaar verder oprukkende islamellende.

  Hieronder is hij te zien als co-auteur bij de presentatie van een nieuw boek gezeten naast de King of eurosceptiscism MisterNigel Farage.

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Eén van die moslima’s zou toch nog wel eens vooruitstrevend kunnen worden. Ik zie nl. een blote hand.

  Like

 16. benny zegt:

  de religie van de vrede in actie gesteund door de linkse nuttige idioten,de werkelijke fascisten die vermond gaan onder het anti-fiscisme vastgelegd op beeld.

  zo erg is het al gesteld in het westen onder linkse regeringen,het filmpje spreekt voor zich.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Why I’m proud to wear the burqa – CNN.com

  Ja: ook in huis. Er zijn genoeg kinderen die het gezicht van hun baarmoeder niet kennen. Echt een warm gezinsgeloof.

  Soms heeft het wel problemen, die boerka:

  Achterlijke cultuur noemde Pim Fortuyn het, alweer lang geleden.
  Toch liever de foto van Bron’s blog.

  Like

 18. Hellen zegt:

  Lees net op geenstijl , oude man berooft , 90 jaar , door een zgn. buurmeisje , een fucking schaamlap zie je op politie foto’s , wat zou ik dat smerige serpent graag eigenhandig helemaal los slaan en daarna de vliegtuigtrap op rammen , opzouten naar de rif .

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Ko Lumbus, 10:46
  Je gaat volledig voorbij aan de door mij geschetste, OPGEDRONGEN situatie in 10:24.
  Ik erger me er al jaren KAPOT aan dat hele volksstammen in dit politiek correcte boerkini en
  “kladschildersparadijs”>> http://tinyurl.com/9ebjtat bijna letterlijk alles opvreten wat ze -in dit geval door de publieken en commerciëlen- voorgeschoteld krijgen.
  Ongelofeloos(eigen spelling) dat de actiebereidheid in dit land zo vreselijk ver te zoeken is.
  GADVERDAMME.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Hellen 16:03
  Even gezocht op op GS maar niet gevonden.

  O.T. evenwel zeer aardig:
  Faceswappen met politici
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6337811/44955495/faceswappen_met_politici.html

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  26-8-2012… let vooral op de nee-knikker achter Geert…

  RTL-prog. wat kiest nederland nog niet gevonden.

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  @G.Deckzeijl om 16:11

  Waar ga ik aan voorbij om 10:46?
  Dat jij die player niet wenst te installeren is een ander topic dat hier met je welnemen voor mij nu niet aan de orde is.
  Ik dacht te verduidelijen dat het in de RTL uitzending niet om een verkiezingsdedat ging maar om een Wilders die de kans krijgt om zich daar erg mooi te presenteren, wat eeen goede verkiezingsuitslag ten goede kan komen.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Chapeau voor deze vrouw, weliswaar met hoofddoek, maar toch chapeau…!!!
  Zo goed als zeker heeft ze zich laten inspireren door Clint Eastwood’s film Sudden Impact…

  Hier het artikel: http://www.telegraaf.nl/buitenland/12889551/__Turkse_onthoofdt_verkrachter__.html

  Like

 24. Seculiere zegt:

  Ik ben aan het inzoemmen met die Turkse sataliet op G.Deckerzeijl,OMG moet wel van u zus blijven he!Weer van die islamitische trekjes

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Nadenkertje voor voor alles wat zich in dit land links noemt.

  Klik om toegang te krijgen tot vileinereactiesvanlinks.pdf

  Like

 26. Aegolius cs zegt:

  Sprookjes komen altijd uit en Turkije in de EUSSR. Het grootste sprookjesboek aller tijde.

  Like

 27. Seculiere zegt:

  -homo’s waren niet meer verboden in 1854,5de land met die regel.
  -vrouwen kregen eerder stemplicht dan de Belgen.
  -op 1 na sterkste leger macht van de Navo
  -15ste grootste economie en het stijgt nog en dat zonder 1 druppel olie in de grond.
  Meer vrouwen aan de top van Bedrijven dan bij Nederlanders en Belgen
  -Al een vrouwlijke president gehad
  -Eerste vrouwlijke gevechtspilloot ter wereld was een Turkse.
  -hoofddoeken verboden op openbare plaatsen
  -7de meest bezochte toeristische land ter wereld
  -Sins deze maand gratis universiteit voor elke Turk,in buurland Iran verbod voor universiteit vrouwen.

  INDERDAAD een verdomd mooi sprookje!

  Like

 28. Seculiere zegt:

  We wisten dat vrouwen geen hoofddoeken mogen dragen op universiteiten maar wat lees ik hier?
  Mannen mogen geen baard hebben omdat het te islamitisch is,wie nog baardaap tegen een Turk zeg is niemeer van deze planeet

  http://www.justlanded.com/nederlands/Turkije/Just-Landed-Gids/Onderwijs/Studeren-in-Turkije

  Net zoals in Turkse scholen mogen vrouwelijke studenten geen hoofddoek dragen (hijab) op de campus. Mannen mogen daarentegen geen baard hebben. Dit wordt namelijk beschouwd als het promoten van fundamentalisme. De laatste jaren hebben deze regels wettelijk stand gehouden met een toenemende frequency, maar jammer genoeg zonder succes.

  In your face G.Deckerzeijl hahahahaha 🙂

  sorry hoor maar mijn seculier gehalte komt te boven 🙂

  Like

 29. Piet Klont zegt:

  In de schilderkunst zouden ze dit onder Clair-obscur indelen.
  Zo’n contrast valt overigens niet te overtreffen, noch in een schilderij, noch in een cartoon.
  Walgelijk.

  Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  Seculiere, duvel op* van dit blog, je ouwehoert als een kip zonder kop, je kan m’n naam niet eens correct schrijven, je snapt geen sodemieter van mijn postings en die van anderen, je probeert er altijd je eigen aparte, overtroefmentaliteit aan te koppelen, en het meest opvallende van alles:
  je vliegt meteen in de gordijnen als je naam ergens verschijnt, enkel als BIJVOEGLIJK NAAMWOORD, zoals in de eerste zin van 07:35…!!!
  *eerst roepen: ik hou ’t voor gezien en dan opnieuw beginnen? Je lijkt wel een gevallen kabinet na de zoveelste zinloze lijmpoging.

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  Zeg nou zelf, die twee islamitische pinguïns op de achtergrond zien er toch veel gelukkiger en vrolijker uit dan die chagrijnige Nederlandse meiden op dat terras….. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s