Gaza: Man steekt zichzelf in brand en geeft Israël de schuld en niet de 600 miljonairs in de Gazastrook

In de zeer corrupte Gazastrook is vriendjespolitiek brood en boter waarmee alle zaken worden gedaan. Het is geen kapitalisme, het is nepotisme, clan loyaliteiten en regelrechte gewelddadigheid. Dus ondanks de massale steun die continu in Gaza wordt gepompt, zijn er mensen die zelfs niet de kruimels krijgen die bij deze machtige potentaten clans afvallen.

Het is niet aan Israël om ervoor te zorgen dat het geld wordt verspreid op basis van wie nu eigenlijk in nood is, het is aan de Hamas. Net als alle andere maffia-entiteiten voordien; de Hamas verdeelt uit vrijgevigheid (westerse hulp) naar eigen goeddunken en als je er niet in slaagt een plaats in hun “vrijgevigheid” te bemachtigen, dan ben je genaaid. Dat is de manier waarop het in alle totalitaire regimes in de geschiedenis is gegaan.

The Guardian echter, met haar voortdurende anti-Israël benadering, doet een muffe poging om betrokkenheid te vooronderstellen van de Joodse staat bij de zelfmoordpoging van de man. Voor hen, de Arabieren, zijn ze nooit schuldig aan een van hun door hen zelf veroorzaakte problemen en ellende, het is altijd iemand anders, de Joden. Luister naar de (toenmalige) Israëlische ambassadeur in Finland, Avi Granot op een seminar waar de anti-Israël faux geleerde Avi Shlaim sprak. (KGS: Ik nam de film op)

Lees meer op:

http://honestreporting.com/israel-made-me-set-myself-on-fire/

http://www.gatestoneinstitute.org/3308/gaza-millionaires

Hillel Neuer (UN Watch) klaagt de volstrekt eenzijdige houding aan van de moslimwereld in een bondig, maar duidelijke standpunt in de UNHRC.

http://www.unwatch.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=bdKKISNqEmG&b=1313923&ct=11657207

Bron:

http://tundratabloids.com/2012/09/gazan-man-sets-himself-ablaze-blames-israel-not-the-600-millionaires-within-the-strip.html

Auteur: KGS.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Hypocrisie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gaza: Man steekt zichzelf in brand en geeft Israël de schuld en niet de 600 miljonairs in de Gazastrook

 1. Martien Pennings zegt:

  Ja, dat beweer ik al een tijdje: het is maffia en als ze Samaria-Judea ook in hun klauwen krijgen wordt dat ook een maffia-basis annex raketten-lanceer-inrichting.

  Like

 2. Jan zegt:

  Joden in Israël kun je niet vertrouwen. Vreselijk volk zo blijkt maar weer volgens Mashregh News. Objectieve berichtgeving dus:

  Iran: Zionists spread homosexuality to control world
  A report in a state-controlled Iranian paper last week asserting that the “Zionist regime” “spreads homosexuality” across the globe in order to pursue its goal of world domination
  http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=283847

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Jan dat de joden veel te groot en machtig zijn in de financiële wereld vind ik wel maar dat ze de hele wereld willen contoleren en dat met 16 a 17 miljoen mensen lijkt mij wel erg sterk. ook al is elke israëli ongeveer gelijk aan 1000 arabieren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s