Café Viking: Jihad tegen cafés

Mijn theorie is altijd geweest dat de maatschappelijke ineenstorting die Malmö treft, Kopenhagen, Aarhus en Odense tien tot twintig jaar later zou treffen. En het is elke keer ‘bingo’. Wij zijn “geschokt”, maar ik was het niet.

Voor een afspraak met een arts moet je in het Malmö Universiteits Ziekenhuis door drie afgesloten deuren met een barcode. Dit wordt veroorzaakt door de talloze gewelddadigheden door mensen uit het Midden-Oosten: Bewakingscamera´s, alarmsystemen voor het personeel, permanente bewakers.

De Vollsmose-aanval op het Universiteits Ziekenhuis in Odense had nooit kunnen gebeuren in Malmö, want ze hebben daar hetzelfde meegemaakt, maar dan al enkele jaren geleden. Malmö is avant-garde in de Scandinavische regio wat betreft begrippen als barricadering, speerpunt, voorhoede, trendsetter, innovator, coördinator of de uitdrukking die het nu uit haar arsenaal aan frasen hanteert.

De fotograaf was gisteren in het café in Nørrebro. Het komt niet vaak voor, ja, het is over het algemeen zeer zelden, dat ik nog in Nørrebro kom. Ik mis het Assistens Kerkhof, Denemarken’s Père Lachaise en andere historische oases in Nørrebro. Café Viking, gisteren door de eigenaar in Sydsvenskan geprezen als een levendige, feestelijke plek, maar ik vermoed dat de gastvrouw niet echt een concept heeft van het grotere geheel als ze de Eenheidslijst en de Radicalen laat komen vieren, maar niet de Deense Volkspartij. Maar dat laat ik aan haar over. Jane Petersen is gegijzeld in een ontwikkeling die ze niet kan zien en die waarschijnlijk haar en Viking in niet heel veel jaren zal wegspoelen. Afpersing, eisen van beschermingsgeld door de immigrantenmaffia, in hun thuislanden weemoedige cultuur, is in Zweden al meer dan tien jaar een probleem voor kleine winkeliers, er is niets om geschokt of verrast over te zijn en vele kleine winkeliers zijn dusdanig bedreigd dat ze moesten sluiten. Dit is niet vanwege het schenken van alcohol, hoewel dat een extra rode lap is voor de islam. Je mag proberen je te verzetten, maar de kans op succes is niet groot in Zweden. Een geladen pistool en een machteloze politie bepalen de handeling.

Ze zou niet willen dat ik foto’s nam, maar ik heb tientallen jaren ervaring in het negeren van korte bevelen. Ik was behoorlijk aangeschoten door de mooie Refsvindinge, Dark Ale No.16, ze serveerde de maaltijd en ik werd naar huis begeleid door vriendelijke mensen. Nørrebro verzet zich, maar is bezig de eigenschappen te verliezen die 30 jaar geleden vanzelfsprekend waren, als ze zich natuurlijk niet met geweld gaan verzetten. Geweld is een universele taal. Jane’s ‘dialoog’ is met de politie en met gelijkgestemden, niet met de Arabische dreigingcultuur. Ze spreken niet dezelfde taal en Jane heeft geen tijd gehad om Arabisch te leren, dat is niet haar schuld. Mensen zullen Jane’s business uit Nørrebro verdrijven en zij zullen hier vroeg of laat in slagen. Natuurlijkerwijs. Ze zal me verafschuwen als ik dit zeg; dat er niets aan te doen is.

Lees ook:

http://www.jihadwatch.org/2012/09/denmark-67-year-old-female-bar-owner-becomes-national-hero-for-standing-up-against-muslim-mafias-jiz.html

Bron:

http://snaphanen.dk/2012/09/04/jihad-mod-vaertshuse-ii/

Auteur: Snaphanen

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islamisering, nieuw fascisme, Scandinavië. Bookmark de permalink .

2 reacties op Café Viking: Jihad tegen cafés

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Om over na te denken op 12-9…
  http://tinyurl.com/8esm7oz
  (let op de combinatie na de slash)

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Mooie foto Gerrit en hoe terecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s