Duitse politie instrumentaliseert de media: Boze rockers en brave grote Arabische families

(Door: Udo Ulfkotte)

Het is de taak van de politie om misdaden op te lossen en te verhinderen. Dom genoeg is daar de politieke correctheid. En bij de delicten van de ene bevolkingsgroep knijpt de politie de ogen stijf toe, terwijl de van anderen het ultieme kwaad wordt gemaakt. Dat kan men nu ook met niet voor publicatie bestemde geheime stukken van de politie bewijzen.

Dom genoeg staat er sinds enkele dagen een 64 pagina´s tellend document van Duitse veiligheidsautoriteiten daar waar het zeer zeker niet zou moeten staan: Op internet. Het steeds meer opzienbarende rapport van de staats- en deelstatengroep ter bestrijding van de rockerscriminaliteit is geclassificeerd als “VS (Verschlusssache = geheim document) – alleen voor dienstgebruik”. Het is verbazingwekkend hoe openlijk er in dit rapport over wordt gesproken om met behulp van de media het subjectieve veiligheidsgevoel van de bevolking te manipuleren en te instrumentaliseren. Het einde van het document bestaat zelfs uit hoofdstukken over de manipulatie van de bevolking en over de manier waarop men als politie de media kan gebruiken om in de bevolking bepaalde beelden over boze rockers te produceren. Iedereen kan dat zelf in het rapport nalezen.

De “Neue Zürcher Zeitung” heeft zich onlangs met de vraag beziggehouden waarom de Duitse politie op dit moment landelijk tegen groepen rockers optreedt, hoewel dat in werkelijkheid geen zin heeft: “Net zoals bij de rechtsextremen wordt er rondom de rockers alleen maar opgewonden over gediscussieerd om ze te verbieden. Veel politici, vooral Groenen, eisen na schietpartijen vaak om alle clubs te verbieden. Maar net zoals bij de neonazi´s moet justitie kunnen bewijzen dat misdaden niet alleen door individuele leden werden gepleegd, maar dat de clubs zelf wat betreft hun structuur en doel misdadig zijn,dat het dus om georganiseerde criminaliteit gaat. Dit is in de rechtsstaat Duitsland, waarin vrouwe Justitia inderdaad behoorlijk blind is, niet gemakkelijk. Als men de ene club zou verbieden, bijvoorbeeld de “Hells Angels”, zouden anderen daarvan profiteren.” Desondanks vinden er in Duitsland al maandenlang steeds opnieuw doelbewuste landelijke acties tegen rockers plaats. En als er ook maar één rocker met verdovende middelen wordt betrapt, dan wordt daar heel groot melding van gemaakt in de media. Dat is de ene kant.

Heel anders is het bij vergelijkbare gevallen met betrekking tot grote Arabische families. Bijvoorbeeld bij de familie Miri, waarvan allen in Bremen al ongeveer 2000 leden wonen. Alleen al in het gebied van Bremen zijn 1000 van hen al met de politie in aanraking gekomen:

 

De criminele grote familie is bewijsbaar nauw met eigen rockerbendes verbonden. Maar bij de bestrijding van de rockercriminaliteit komen de Miri´s niet voor. En er bestaan bij de politie ook geen als “VS – alleen voor dienstgebruik” gekwalificeerde rapporten, waarin er heel openlijk over gesproken wordt om met behulp van de media het subjectieve veiligheidsgevoel van de bevolking m.b.t. criminele grote Arabische families te manipuleren en te instrumentaliseren. Terwijl dus m.b.t. groepen zoals de Hells Angels de media gebruikt moeten worden om in de bevolking bepaalde slechte beelden over boze rockers te produceren, bestaat zoiets m.b.t. grote Arabische families, die inmiddels veel Duitse steden tiranniseren, niet. In duidelijke taal: De staat en de politie buigen voor grote Oriëntaalse criminele families. In de bevolking moet gewoon niet worden gepraat over de geïmporteerde criminaliteit. En de daders uit zulke grote families lachen om ons justitiële systeem. Hier worden twee groepen dus compleet verschillend behandeld. Waarschijnlijk moet de bevolking met het optreden tegen de rockers ergens van worden afgeleid…

Bron:

http://tinyurl.com/caozmap

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Moslims, Multiculti, political correctness. Bookmark de permalink .

11 reacties op Duitse politie instrumentaliseert de media: Boze rockers en brave grote Arabische families

 1. Linsky zegt:

  Excellent artikel weer Heer Bron! 🙂

  Fijn dat er eens wat naar buiten komt…………
  Hoewel ik daar zelf zo m’n bedenkingen over heb.
  Ik heb er al eens over geschreven dat het mi. heel verdacht is als dit soort ‘geheime’informatie zomaar op de straat komt te liggen.

  Je kunt je namelijk afvragen; Waarom gebruiken overheden, belangrijke organisaties en geheime diensten het WWW?

  Er zijn er echter namelijk heel wat meer……en veiliger voor de overheid!

  Naast het Intranet en Extranet zijn er ook; The Invisible Webs, bestaande uit, Deep-net, the Deep-Web, Under-net, en Hidden-Web.
  Darknet = Deepnet. Darknet wordt evenals het Tor-netwerk vaak gebruikt voor obscure, illegale en twijfelachtige webpages en pedofilie.
  Tor, Freenet, Telnet, Usenet, etc….

  Overheden zijn niet dom, achterlijk of kortzichtig!
  daarom is het zeer wel mogelijk dat hier een heel bepaalde opzet achter zit!

  http://diamental.nl/images-linsky/logica%20uit%20het%20ongerijmde/logica%20uit%20het%20ongerijmde.html

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Daar heb je helemaal gelijk in Linsky, je moet je altijd afvragen waarom je informatie hebt gekregen met nadruk op gekregen als iets geheim is bij de overheden dan blijft het geheim altijd.
  De wereld van de informatie is als een schaakspel je moet je altijd afvragen waarom wil de ander dat ik dit weet wat is zijn bedoeling.
  Over manipulatie van de massa gesproken is dit een prima manier als je het als geheim verpakt dan wordt er meer over gesproken en het heeft het voordeel dat het een zaadje is het publiek doet de rest je hoeft het alleen een beetje af en toe te sturen,of dachten we dat de overheid echt dom is denk het niet.

  Like

 3. JooJootje zegt:

  Kan ik al weer reageeren heer bron lukt niet

  Like

 4. Ko Lumbus zegt:

  @Linsky om 22:41

  *Aluhoedje opzetten doet* 🙂

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Linksy je hebt helemaal gelijk ook dit is een manier van manipulatie of denken we nu echt dat ze daar stom zijn lekken is meestal met opzet,vraag is wat is hun doel hier mee.

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Heb er even over nagedacht,hun doel zou kunnen zijn: agressievere behandeling van diverse stromingen in de toekomst welke weet ik niet maar daar komen we wel achter. ik hoop niet ons soort mensen.

  Like

 7. JooJootje zegt:

  Een gelekt bericht is meestal een wapen een doelzoekend wapen het verspreid zich binnen een netwerk van mensen die over het algemeen niet serieus genomen worden door de massa,dus is het een ideaal middel om een boodschap rond te laten gaan die door de massa niet wordt waargenomen maar wel terecht komt bij de groep of persoon waar het voor bedoeld is.
  Dit bericht is duidelijk een uitlokking richting een bepaalde doelgroep hiermee wordt binnen deze groep agressie opgewekt tegen de overheid wat ook de bedoeling is want dan heeft de overheid de alibi om legitiem in te grijpen zonder dat de massa gemerkt heeft wat er werkelijk is gebeurd.

  Mooi he is heel slim.
  En het volk slaap rustig verder.

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Nog iets om een aluhoedje bij op te zetten waarom worden er soms stukken van strafprocessen gelekt of op een usb stick in een taxi of huurauto worden achter gelaten ?????
  Omdat er een deal gesloten is met de verdachten en de overheid op een legitieme wijze bewijsmateriaal vernietigt om een uitspraak te krijgen die voldoet aan de deal.

  Like

 9. Zo’n beetje alles wat ‘uitlekt’ wordt gelekt met een reden. Daar komt geen aluhoedje aan te pas… Het zijn pogingen om te achterhalen wat de massa ervan vind. Is de tegenstand te groot of zelfs gevaarlijk aan het worden dan zal het ‘uitgelekte’ idee veranderd worden om vervolgens opnieuw ‘gelekt’ te worden. Net zo lang totdat er blijkbaar onvoldoende tegenstand is om dat gelekte toch maar uit te voeren.

  Er zit altijd een reden achter…

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Een autochtone winkeldief is anders dan een moslim die proletarisch winkelt. De eerste heeft besef van goed en kwaad, terwijl de laatste heeft geen benul van zijn situatie èn daarbij absoluut geen enkele moraal. De autochtoon is aansprakelijk voor zijn misdragingen omdat hij weet dat dit ongewenst gedrag is. De ander is sociaal gehandicapt. Het resultaat van een amorele opvoeding, of eigenlijk het gebrek van enige opvoeding.

  Een voorbeeld, vroeger legden boerinnen de was te dragen op het hoge gras, door het zonlicht werd de witte was nog bleker en het nam de heerlijke frisse geur van het gras en de bloemen over. Maar als de boer nu per ongeluk het verkeerde weiland open had gezet voor de koeien dan zou het kunnen gebeuren dat koeien met hun smerige poten over de schone was zouden lopen. Het is nooit gebeurt, nergens! Een boer let ontzettend goed op dat hij zijn vrouw niet kwaad maakt. Stel nu dat die koeien met hun smerige poten over de schone was gelopen zouden zijn dan zou de boerin boos hebben kunnen zijn op de koeien. het zou, maar echt eerlijk is het niet, een koe weet namelijk niet dat schone lakens niet zijn om over te lopen.

  Doordat de moslim maatschappij voor vele honderden jaren anti-sociaal en onmenselijk is gedrild kan men niet meer spreken van enige begrip voor wat wel en wat niet hoort in een beschaafde wereld. De moslim man mag volgens zijn geloof elke kind en elke vrouw neuken. Volgens de koran moet elke vrouw haar eerbaarheid bewaren, behalve voor haan man en zijn broers. En onder broers worden ook de mannen gerekend die naast haar man in de moskee staan. Partnerruil wordt dus binnen de islam voor moslims acceptabel gehouden. In de beschaafde wereld mag iedereen zelf een keuze maken voor wie hij zijn eerbaarheid bewaard en voor wie niet. De koran staat toe dat er gestolen wordt en geroofd, daarvoor is zelfs een special tarief voor wat afgedragen moet worden aan de Heilige Profeet. Als men werkt dan geeft men 5 % aan de profeet. Eigenlijk geeft men aan Allah, maar die heeft geen pootjes om geld aan te pakken, dus bij afwezigheid van Allah pakt de profeet het aan, en omdat hij al jaren zich op een warme plaats bevindt pakt de plaatsvervanger van de plaatsvervanger het aan. Als men steelt of rooft dan is de verplichte afdracht 20 %, dit houdt in dat roof en diefstal geaccepteerd worden door de koran en de islam. Mensen die zo zijn opgevoed die hebben geen besef van maatschappelijk aanvaardbaar gedrag. Zij zijn als koeien. Alleen zijn koeien wel nuttig voor de maatschappij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s