Huwbare leeftijd voor Iraanse meisjes vanaf 9 jaar

De mollige kinderen op de foto zijn bijvoorbeeld geen kandidates voor de een of andere islamitische schoolmanifestatie, maar huwelijks- en verkrachtingskandidates in het islamitische Iran. Want daar geldt voor de meisjes de huwbare en seksuele leeftijd vanaf 9 jaar. Je reinste paradijs voor de groene “goedmenschelijke” seksueel bevrijde 68´er pedofielen. Een paradijs en een seksuele bevrijding is dat uiteraard alleen maar voor de geile oude pedofiele bokken. Maar kan iemand zich voorstellen wat het voor een kind betekent om op 9-jarige leeftijd het ouderlijk huis te moeten verlaten om naar de huishouding van een geile oude bok (pardon,. Islamitische bruidegom) te vertrekken? En bevoogd te worden door een of andere akelig oud wijf, dat behalve jaloezie niets anders voor haar kan voelen?  Pure terreur. Wie van jullie dochters in dezelfde leeftijd heeft, kan het misschien begrijpen:

In Iran wordt steeds vaker het kinderhuwelijk toegepast. Het parlement heeft de huwbare leeftijd naar 9 jaar verlaagd.

In Iran worden jaarlijks honderden meisjes onder de 10 jaar tot een huwelijk gedwongen – en de trend neemt dramatisch toe.

Volgens de nieuwste statistieken, die de Iraanse organisatie voor de rechten van het kind heeft gepubliceerd, steeg het aantal meisjes onder de 15, dat uitgehuwelijkt werd, van 33.383 in 2006 naar 43.459 in het jaar 2009 – een toename van 30% in 3 jaar.

Bovendien bedroeg het aantal getrouwde vrouwen onder de 10 jaar in 2009 449, in het jaar 2010 al 716 – een stijging van 59% binnen een jaar.

International Business Times

Daar worden pure 68´er seksuele dromen gerealiseerd! Is de islam niet een beetje pervers? En iedere hoofddoekdraagster in de straten van Duitsland beaamt met haar hoofddoek deze vorm van kindermisbruik.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/05/heiratsalter-fur-irans-madchen-ab-dem-alter-von-9-jahre/#more-37764

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Islam, Mensenrechten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Huwbare leeftijd voor Iraanse meisjes vanaf 9 jaar

 1. marijke zegt:

  Dat noemen wij hier kinder verkrachters.Bah hoe verzin je het

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Hun lach zal voorgoed verdwijnen en voor eeuwig vervangen worden door tranen, angst en pijn.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zie 240 van
  http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/#comment-80330
  On topic: die tapijtvreters raken helemaal over de rooie als er een cartoon van die VERZONNEN pedofiel verschijnt, dus dan is de kans groot dat Aïsha ook wel in het rijk der islamitische fabelen thuishoort.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Hier nog zoiets;
  “Een man is toegestaan om zijn geadopteerde dochter Marry te verkrachten zodra ze de puberteit bereikt!’

  Like

 5. Ko Lumbus zegt:

  @’..meisjes de huwbare en seksuele leeftijd vanaf 9 jaar. Je reinste paradijs voor de groene “goedmenschelijke” seksueel bevrijde 68´er pedofielen.’

  Ah, wat een toeval, laat me nu een paar minuten geleen onder Willemientje’s gedicht ‘Diederik’ dit clipje gepalaatst hebben:

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Mijn stellingname dateert van 1994:
  http://www.amsterdampost.nl/inzake-incest-en-pedofilie/

  Like

 7. Jan zegt:

  Massahuwelijk voor 240 koppels georganiseerd door Hamas in Gaza
  http://brabosh.com/2010/08/13/massahuwelijk-voor-240-koppels-georganiseerd-door-hamas-in-gaza/

  (Brabosch augustus 2012)

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  @Martien Pennings om 13:52

  Ik heb die draad bij AP doorgenoemen.
  VanFrikschoten en zeker ook Henk en Scnoebel maken daar duidelijk genoeg dat je uit je nek lult.

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  typo: doorgenomen… Schnoebel

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  @Ko Lumbus op 6 september 2012 om 13:46
  Hulde en dank. Nu weten we terug wie in het halfrond van de euro-profiteurs stond te gesticuleren en deze gevleugelde woorden sprak naar aanleiding van de affaire Breivik: “c’est une honte pour ce parlemang!” (Het is een schande voor dit parlement)
  Waarop bompa Le Pen repliceerde ” Mais je ne vais pas me laisser insulter par une telle espèce de pédophile quand même” (Ik ga me hier toch niet laten beledigen door een stukje pedofiel zeker!) of iets in die strekking.
  Die pedofiel Cohn-Bendit is inmiddels fractievoorzitter van de hele groene fractie én acolieten in het europarlement.

  Like

 11. hans zegt:

  Hier zouden ze je straffen en daar zouden ze je belonen. Echt een schande dat die kinderen misbruikt worden en getraumatiseerd voor de rest van hun leven. Maar het toont ook weer eens aan hoe zeer de moslims respect hebben voor vrouwen.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Lekker gezellig zo bij die moslims en vooral die Groenen en enkele protestanten die hun mond zo vol hebben over paters.
  Ze zijn er in ieder geval jong bij.
  Onlangs gelezen;
  Een vader zit met spanning te wachten bij de geboorte van een baby.
  Als de dokter zegt dat hij ers is vraagt de vader meten, wat is het??
  Een meisje zegt de dokter.
  Oh dat komt goed uit zegt de vader.
  Wil je wel wachten totdat het meisjes kan lopen voordat je haar gebruikt vraagt de dokter???

  Like

 13. Anneke zegt:

  HOE is het mogelijk??? Pure kindermishandeling!!! “Wat is dit mens-onterend!!!” En men hoort niets van de ZOGENAAMD humanitaire instantie’s….”It’s all FAKE….!!! Het zwarte kwaad huist overduidelijk in Iran. Een enorm DUISTER land, wèrkelijk het tegenovergestelde van (ons geliefd ) Israel.

  Like

 14. Anneke zegt:

  WAAR zijn de ouders van deze kwetsbare meisjes??? Hebben ze hun dochters VERKOCHT, of zijn het allen weeskinderen??? Worden de meisjes misschien al in hun eerste levensjaar gereserveerd door die SMERIGE pedofielen??? Dit soort praktijken MOETEN worden gestopt….ONMIDDELIJK.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  @ Anneke
  Ik tracht jouw gevoelens te begrijpen.
  Maar ik vrees dat jij niet in staat bent om de waanzin van hét islamitisch beest te begrijpen.
  Na enkele weken ( of dagen) ouderschap, begint iedere moslim zijn product (want zijn helemaal in boerka vermomde machine heeft daar in allah’s naam die moet worden geprezen, niets mee te maken !?) te zien als zijn eigen vee: zijn eigendom.
  Ik vrees dat ik me niet korter bij de waarheid kan uitdrukken, ook al zal ze ten stelligste ontkend en weggehoond worden. Dat is overigens niet meer dan normaal gelet op het feit dat ze veinzen zich te willen onderwerpen aan onze beschaafde standaard!

  Like

 16. vlieger zegt:

  Is dit niet het feit waarom de gristelijke kerk en Romen in het algemeen de moorden van christelijken in de islam landen ongemoeid laten. Is het mogelijk dat de pedofilie praktijken van de clerus daar wordt uitgeoefend, en het zwijggeld is de uitroeiing van de christelijken aldaar. Zand er over en ik was mijn handen in onschuld.

  Like

 17. Ko Lumbus zegt:

  @Anneke

  Al van ‘thighing’ gehoord, de islam-praktijk waarbij de echtgenoot zijn penis swaffelt en klaarkomt tussen de dijen van zijn kindbruidje?

  Like

 18. Het is de meest verachtelijke, bedorven, achterlijke ideologie. En dan te bedenken dat wij idioten in onze regering hebben die deze waanideeën volledig ondersteunen en ons slaven wil laten maken van deze ideologie. Kijk naar Demonen66: Rechters die pedo’s vrij spreken of belachelijk lage straffen geven. Dit zijn de rechters die ons, zonder er een traan te laten, overleveren aan de islamitische bendes die ons aan alle kanten denken te kunnen en mogen terroriseren.

  Ze krijgen er verdomme zelfs door deze gang van zaken gewoon toestemming voor. Verkracht worden door een islamiet schijn binnen die groep van rechters een recht te zijn, niet voor het slachtoffer maar voor de daders die er steeds opnieuw te gemakkelijk vanaf komen.

  Je hoeft niet heel diep na te denken wat er zou gebeuren als we dezelfde ellende krijgen als wat er in het Verenigd Koninkrijk door de rechters aldaar al gewoon wordt goedgekeurd. Vrijspraak omdat ze alcohol hadden genuttigd. Hoe gek wil je het hebben? Dit soort idioterie krijgen we straks hier ook in Nederland (of het is er al en wordt zoals gewoonlijk in een hele diepe doofpot gestopt).

  Het zal niet lang meer duren voordat ook hier in Nederland deze smerige idioten door de overheid de vrije hand wordt gegeven om ook hier onschuldige kinderen te ontvoeren, te bekeren tot de islam en vervolgens als privé hoertjes te misbruiken! En dat alles onder het toeziend oog van de overheid zie zag dat het goed was. Dit soort ellende is in het Verenigd Koninkrijk als aan de orde van de dag en wie zijn steeds weer de daders en aanstichters van de ellende die die over deze (zeer jonge) meisjes wordt uitgestort? De aanhangers van deze ideologie!

  Het loopt gewoon de welbekende spuigaten uit en het wordt mi dan ook de hoogste tijd dat er daadwerkelijk met harde hand (of een doorgeladen wapen) wordt opgetreden tegen dit soort criminele praktijken. Van de overheid en haar geüniformeerde vazallen hoeven we allang geen daadwerkelijke hulp meer te verwachten. Het wordt tijd dat we, voordat het echt niet meer te stoppen is, de zaken in eigen handen nemen en het definitief een halt toeroepen!

  Like

 19. Anneke zegt:

  @Pieter e.a., Vanmiddag dacht ‘k leuk even ontspannen wat te kunnen ‘shoppen’. Een gezellige rommel-snuffelwinkel ingelopen en wat hoorde m’n oren??? Een paar sterk ge-emotioneerde stemmen, in ’t Nederlands, Engels en een Verweghistan-taal. Twee wat oudere dames hadden blijkbaar een jong islamitsche meisje er op gewezen dat ze oogjes had om te zien, handen om te pakken en oren om te horen. De nieuwsgierige jonge ‘dame’ zat met d’r fikken overal aan. De in islamistische klederdracht gehulde jonge moeder van het kind was laaiend van woede en volop aan het schelden en tieren op de, niet onvriendelijke ‘omaatjes’. Een vriendin/zus van deze moeder begon support te geven, in de Engelse taal, te schelden en te tieren. “Kon m’n stembanden niet meer beheersen en sprong er verbaal tussen-in. Nam het met de volle honderd procent op voor de twee (zeventig-plus) dames. Het (jonge) winkelpersoneel stond er-bij en keek er-na, durfden blijkbaar niets te ondernemen. Wat riep ‘k: “Probeer er voor te zorgen dat dit soort onrusten in jullie zaak niet meer voorvallen. Zijn niet bepaald in het voordeel voor de gang van zaken-doen!!!”
  De spanningen lopen dus fiks op en de cultureel -, religieuze bom staat op springen!!! Zal barsten binnen zeer afzienbare tijd. De autochtonen zijn deze hele KERMIS letterlijk SPUUGZAT !!! De afgelopen vijf -, à vier decennia hebben wij al zoveel moeten inleveren; betr. de zogenaamde vluchtelingen, de zogenaamd verdrukten. Ogen en oren zijn in een rapper tempo aan het opengaan en de verkiezingsuitslagen zullen boekdelen spreken. De journalistiek en de politiek zijn werkelijk doodsbenauwd voor hetgeen ze voor hun kiezen gaan krijgen. “Laat ze maar angstaanvallen gaan ontwikkelen, super zweetaanvallen van alle ellende die ze zelf hebben ontwikkeld.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s