Spanje: Migranten vormen 32% van de gevangenen

Dit cijfer van 32% is exclusief de gegevens van provincie Catalonië. Catalonië is het islamitisch meest gekoloniseerde gebied van Spanje. Cijfers uit Catalonië zouden het gemiddelde dus nog enorm doen toenemen.

Volgens informatie van ACAIP, die niet de gevangenissen in Catalonië omvat, omdat deze buiten de bevoegdheden van de organisatie liggen, is het aantal buitenlandse gevangen in de gemeente Valencia met meer dan 527% toegenomen, zodat hun aantal van 443 in januari 2000 naar 2333 in juli 2012 is gestegen.

Landelijk is het gemiddelde gestegen tot 31,76%, wat in totaal overeenkomt met 19.164 gevangenen in de gevangenissen die onder het beheer vallen van het secretariaat-generaal voor het gevangeniswezen – exclusief Catalonië – in juli 2012.

Wat betreft de nationaliteit van de gevangenen komen de meesten in de gemeente Valencia uit Marokko (526), Colombia (326) en Roemenië (322), net zoals in de rest van Spanje, gevolgd door gevangenen uit Ecuador en Algerije.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/58228

Bron oorspronkelijk artikel:

http://islamversuseurope.blogspot.ca/2012/09/immigrants-are-32-of-spanish-prison.html

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/08/28/valencia/1346175013.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Spanje. Bookmark de permalink .

8 reacties op Spanje: Migranten vormen 32% van de gevangenen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alle misdaden door migranten gepleegd zijn aan de koran en HET PROJECT gerelateerde misdaden!!! http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Inderdaad, moslims zijn PERTINENT GEEN verrijking. Maar zolang ze bestaan en ze zich op het huidige niveau blijven voortplanten, zullen ze altijd een regelrechte BEDREIGING voor de wereldvrede betekenen! Het keiharde bewijs vindt u in de informatie links naast contact.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/8764/Ferdows-Kazemi/article/detail/3312150/2012/09/06/Ik-antwoord-een-keer-en-dan-hoop-ik-dat-de-vraag-nooit-meer-herhaald-wordt.dhtml

  Like

 3. 40 % in België, zonder te tellen deze die hebben kunnen profiteren van het ”Snel Belg Wet” gestemt door de…. Liberaal Verhofstadt ! Dus niet allen de ”Jacht achter Muslim stemmen” van de Socialisten… daarom onze strijd voor een Derde Weg : zonder Rechte Speculatoren EN zonder Linkse Dogmatiek. NORDPEACE : http://w1p.fr/71153

  Like

 4. baksteen zegt:

  van 443 naar 2333 is bij mijn weten 527% stijging.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  @Andre von BREMEN-Hans op 6 september 2012 om 21:25
  Nordspeace indeed, maar heb je geen premature ejaculatie?
  Het is maar een vraagje.

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  ‘The holocaust of crime’, aldus wordt het in een van de links onder het stuk mooi verwoord:
  ‘ Yet more evidence of the holocaust of crime that the immigration mania of our elite has unleashed on the indigenous peoples of Europe.’

  Like

 7. Ook in Spanje lijken ze er eindelijk achter te komen wat die multi-culti verrijking nu eigenlijk inhoudt. Als daar een bijzonder hoog percentage van de gevangen van niet-Spaanse afkomst is (lees: allochtone) dan begint hetzelfde probleem zich daar te openbaren wat in Nederland al jaren het geval is… Ben benieuwd wat ze daar in Spanje eraan gaan doen of zijn er daar wellicht ook van die hersenloze idioten die denken dat de multi-culti nog steeds zo’n geweldig iets is wat op alle fronten bevooroordeeld moet worden?

  Like

 8. Anneke zegt:

  Het zit Spanje niet zonder reden zo tegen!!! Extreme droogte, extreme bosbranden, eveneens mislukte oogsten, financieel KOPJE ONDER; ect. Helaas dat de ogen en oren van de politieklijders zo intens gesloten zijn, men heeft ook daar alleen oog en oor voor zaken die henzelf aangaan. Laat het volk maar ronddolen, laat het maar immens chaotisch worden, het spanningsveld explodeerd toch wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s