MUST SEE VIDEO!!: Bill Warner – “Waarom we bang zijn, een 1400 jaar bewaard geheim”

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

112 reacties op MUST SEE VIDEO!!: Bill Warner – “Waarom we bang zijn, een 1400 jaar bewaard geheim”

 1. Voor degenen die de video in zijn geheel hebben gezien: Verspreid deze video, plaats hem op elke website, forum, blog. Iedereen dient dit te weten!

  Like

 2. benny zegt:

  dit filmje zouden ze beter eens op tv tonen en zou verplichte kost moeten zjn

  Like

 3. Niet alleen op TV maar op elke school. Verlichte les: 1x per kwartaal, zodat eventuele nieuwe leerlingen deze nogmaals te zien krijgen!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Heeft iemand de mogelijkheid om aan David Wood te vragen om dit wetenschappelijk verantwoord Document in een pedagogisch verantwoorde versie te reproduceren?
  De hele mensheid zou hem daarvoor eeuwig dankbaar zijn!
  Heeft iemand de mogelijkheid om aan David Wood te vragen om dit wetenschappelijk verantwoord Document in een pedagogisch verantwoorde versie te reproduceren?
  De hele mensheid zou hem daarvoor eeuwig dankbaar zijn!
  Heeft iemand de mogelijkheid om aan David Wood te vragen om dit wetenschappelijk verantwoord ‘Document’ in een pedagogisch verantwoorde versie te reproduceren?
  De hele mensheid zou hem daarvoor eeuwig dankbaar zijn!
  Uno, due, tres!
  Mail naar http://www.answeringmuslims.com/

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  E.J. Bron, zou deze video een paar dagen boven aan mogen staan? Hij is ZO belangrijk!! Het is een vraag aan u, vriendelijke dank!

  Iedere 1ste en 2de kamerlid en media zou deze video moeten zien en nog eens zien !!!!!

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Blijkbaar zaaks voor hen die het opgeslagen hebben, dat te koesteren. Ik krijg nu al een niet te vinden melding.
  Ik kan me overigens wel eea voorstellen.
  Je vraagt je af waarom deze kolder die zo ergens de katholieke inquisitie steekt, hier geduld wordt en zelfs opgehemeld door complete nitwits die net zoala Barack Obama menen dat er een Arabische cultuur van kennis was…..

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @jowitteroos

  Komt voor elkaar! 🙂

  Like

 8. @toetssteen: Ik had hem meteen al veilig gesteld. Staat hier lokaal te wachten voor een upload indien gewenst

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  E.J Bron, ik ben u eeuwig dankbaar ( brede smile)

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Idd. Pieter i.p.v. een verplicht bezoek aan een moskee.
  Waar halen ze het vandaan??????

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @jowitteroos

  Diepe buiging maakt……. 😉

  Like

 12. @louis-portugal: Nu heb ik geen kinderen (en dus geen zwak punt) maar als ik kinderen zou hebben en de leerkracht zou melden dat mijn kinderen verplicht naar zo’n haatkazerne moesten gaan dan kon die een alvast een afspraak maken bij zijn tandarts voor een prothese…

  Leraren welke dit soort verachtelijke ideeën hebben, dienen per direct en zonder recht op een uitkering ontslagen te worden!

  Like

 13. lucky9 zegt:

  De vertraagde download-snelheid bewijst dat dit item opgeslagen werd in het geheugen van de mensheid. Aan het verzet om er iets mee te doen!

  Like

 14. toetssteen zegt:

  Ik zie al dat het internet nergens voor staat. Kijk en dat is mooi!

  Like

 15. Koddebeier zegt:

  Het veiligste voor ons bestaan: Lets nuke them !!

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  6 miljoen doden per minuut oftewel 270 miljoen doden gedurende zijn voortreffelijke uiteenzetting over de geschiedenis en doel van de islam.

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @iggy pop

  Historisch niet goed onderlegd, begrijp ik??? 😦

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop, heeft u de video wel goed bekeken ?

  Like

 19. iggy pop zegt:

  Historisch gezien heeft het Westen de laatste 20 jaar meer slachtoffers gemaakt onder de moslims dan andersom. Tel New York,Londen en Madrid bij elkaar op, dan kom je tot 3400. In Irak vielen door de bombardementen van de VS en Engeland meer dan 150.000 slachtoffers.

  Like

 20. Ko Lumbus zegt:

  ‘Reporter’ gisteravond op TV gezien?
  Even doorscrollen na openen van de link om het gore staaltje policor-PVV bashing te aanschouwen.

  http://www.nrc.nl/verkiezingen/2012/09/07/pvv-declareerde-te-veel-geld-in-europa-ook-voor-alcohol-ontwenningskuur/

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  “Links en de mainstream media – maar ik herhaal mezelf – zijn de schaamte werkelijk voorbij. Ongelooflijk.”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/kro-komt-met-hitpiece-op-pvv-europa

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  i@iggy pop zegt:8 september 2012 om 08:15

  Waarom zou de moslim bang zijn voor het Westen, de muzelman eindigt immers in het paradijs met 72 willige maagden als hij strijdend voor de profeet de pijp uit gaat, en krijgt hier op aarde ook nog eens een – althans door Hamas – goed betaalde martelarenstatus. 🙂

  Like

 23. Ko Lumbus zegt:

  ‘Het echte nieuws speelt zich af in Brussel, of in Madrid, of in Berlijn. Waar, als ik de Duitse pers mag geloven (die wel hun werk doen) de paniek flink uitgebroken schijnt te zijn. Maar op de tv lijkt niemand in staat om nu eens goed uit te leggen welke machtsbewegingen zich daar afspelen.’

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/zo-en-nu-kappen-met-die-shit

  Like

 24. qutrex zegt:

  Ik heb er zo’n anderhalf uur voor vrijgemaakt om deze video in alle rust te bekijken en deels terug te kijken.
  Dit is een indrukwekkende video gebaseerd op de werkelijkheid. Een must voor iedereen die zich wil laten informeren over de gang van zaken in niet alleen ons land, maar ook in heel europa en daar buiten gelegen gebieden 😉

  Hartelijk dank daarvoor !

  Like

 25. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop,

  Op deze video wordt “het paard van Troye”, de Islam, ontmaskerd. Hun wijze van veroveren!

  Like

 26. Hellen zegt:

  Iggy pop , wat l*l jij nou , ga je kennis van de geschiedenis ophalen , de woestijnrovers staan met stip op 1 , de vreeTzamen hadden de afgelopen 1400 jaar het aantal van 270 MILJOEN doden op hun naam , ze hebben de laatste jaren alles gedaan om het aantal te verhogen naar 271 Miljoen ! Ze presteren geen moer maar als het gaat om het doden , niet moslims afmaken , onthoofden , stenigen en uitmoorden blijft die abjecte en door en door verrotte duivelse sekte op de eerste plaats staan !

  Like

 27. max zegt:

  iggy pop zegt om 12:06:

  “Historisch gezien heeft het Westen de laatste 20 jaar meer slachtoffers gemaakt onder de moslims dan andersom. Tel New York,Londen en Madrid bij elkaar op, dan kom je tot 3400. In Irak vielen door de bombardementen van de VS en Engeland meer dan 150.000 slachtoffers.”

  Historisch gezien Iggy pop, zijn er vanaf het ontstaan van de Islam tot voor dat er ook maar 1 kruistocht werd uitgevoerd circa 75 miljoen Hindoes 60 miljoen Christenen en 35 miljoen Boeddhisten vermoord, (en dan hebben we het nog niet over joden, negers, slaven ect).

  En dit is nog steeds gaande: jaarlijks vallen circa 100.000 doden (Christenen, Joden Hindoes en Boedisten) aan die expansieve en imperialistische Islam.

  Ja, de kruistochten waren bloedig, de oorlog in Irak en Afghanistan en elders waren bloedig, maar het staat niet in verhouding met de slachtoffers die de Islam (ruim 270 miljoen) reeds gemaakt heeft en nog steeds maakt.

  En nog een belangrijk verschil: De oorlogen van de expansieve en imperialistische Islam is bijna zonder uitzondering een aanvalsoorlog. De kruistochten en de Golfoorlog waren oorlogen met een ander doel (bescherming/verdediging) dan de oorlogen van de expansieve en imperialistische Islam.

  Like

 28. E.Eliveld zegt:

  Het is ook een goed idee denk ik om deze video te downloaden. Ik heb het idee dat ie wel eens snel van het net zou kunnen verdwijnen.

  Like

 29. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop,

  Wil je in het hier en nu zien en vooruitzien zul je eerst het verleden moeten begrijpen. Het DOORZIEN van Islam en zijn medeplichtigen in het verleden ( niet dank zij de geschiedvervalsingen en boekverbrandingen) geeft inzicht in het hier en nu van de Islam en zijn veroveringsdrift via dezelfde manieren als in het verleden.

  Like

 30. qutrex zegt:

  Iggy pop : Wat er duizenden jaren geleden is gebeurd, doet niet ter zake.

  Eh… dat lijkt me wel heel erg kort door de bocht. Juist vanwege het verleden ben je in staat om het heden en het toekomstige te overzien. Zonder die kennis ben je ziende blind en dolend in de duisternis.
  jowitteroos : dat zie je helemaal goed ! 😉

  Like

 31. qutrex zegt:

  Iggy : dat ga ik je toch echt niet vertellen hoor zeker niet in dit topic, waarin juist haarfijn uit de doeken wordt gedaan waardoor het zo komt dat de moslims die (in mijn ogen ziekelijke) expansie drift hebben.
  Kijk gewoon naar de video en laat het allemaal goed tot je doordringen.

  Het wordt de moslims simpelweg vanuit de koran en bijbehorende haatteksten opgedragen.
  En blijkbaar zijn er maar beperkte aantallen moslims die verder kijken dan hun neus lang is en die proberen onder het juk van de islam vandaan te komen. Totdat ze weer worden teruggefloten en ze te horen krijgen dat ze zich als afvalligen gedragen. Hun boek is immers slechts het enige wat er toe doet en wat onvoorwaardelijk moet worden nageleefd, op straffe van….
  Tja, en we weten natuurlijk zeker op deze webstek wel wat er met afvallige moslims moet gebeuren…
  Toch ?
  vr.gr.

  Like

 32. max zegt:

  iggy pop om 14:14:
  “Wat er duizenden jaren geleden is gebeurd, doet niet ter zake. De Christenen hebben half Midden- en Zuid Amerika uitgemoord., dat is een voetnoot in de geschiedenis, net als de slavernij en de kruistochten. Het gaat om het hier en nu………”

  Kletskoek!

  Het is een rode draad door de geschiedenis. En die begint niet 20 jaar geleden. Die rode draad begon niet “duizenden jaar geleden” maar 1400 jaar geleden!

  “De Christenen hebben half Midden- en Zuid Amerika uitgemoord.,” Dit staat geheel buiten de discussie.

  Maar de kruistochten en de slavernij, (ja, de islam doet al 1400 jaar aan slavernij, tot vandaag de dag toe) zijn een wezenlijk onderdeel van 1400 jaar expansieve en imperialistische Islamitische geschiedenis. Dit is het onderwerp van Bill Warner: niet wat de afgelopen 20 jaar is gebeurd, maar wat er de afgelopen 1400 jaar is gebeurd.

  Je vraagt: “Hoe staat het vrije Westen tegenover staten met een moslimgeloof.”

  Het is verstandiger om eerst te vragen “Hoe staat het moslim geloof tegenover het vrije westen?”

  Like

  • Shalomilikeyou zegt:

   Ja de blanke man heeft zich niet altijd even netjes gedrag in de geschiedenis. Betekent dat dan dat wij ons nu uit schuld besef maar af moeten laten slachten door die lui!?!

   Like

 33. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop om 14. 53

  Hoe moslims veroveren wordt haarfijn uitgelegt in de video!

  Like

 34. max zegt:

  iggy pop zegt: 14:53
  “Het vrije Westen is moreel,economisch,financieel en militair superieur aan moslimlanden. Hoe moeten 1,5 miljard moslims hun wil opleggen aan 2,5 miljard christenen, 1,5 miljard hindoes, 1,5 miljard taoisten en nog een paar honderd miljoen seculieren? Vertelt u het mij maar.”

  Op de manier zoals zij dit al 1400 jaar doen: Jihhad, terreur, moord en onderwerping (dat is toch Nederlands voor islam?betekendt Ik zou zeggen lees de koran de hadith, de sharia. Je weet toch dat een kleine groep een grote groep terroriseren kan?

  Like

 35. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop 15.24

  Via de 5 principes

  Like

 36. Lucky9 zegt:

  @iggy pop
  Denkt U nu werkelijk dat wij hier debiel zijn? Het enige wat je doet is islamofiele drollen komen plaatsen in een discussie die je wil vergiftigen met takiyya. Scheer U weg smerige trol!

  Like

 37. E.J. Bron zegt:

  Ik krijg bij de comments van iggy pop een vreemde “Laarmans/Fulco/lone wolf” smaak in de mond…iemand?!

  Like

 38. Aegolius cs zegt:

  Deens psycholoog: “Islam bevordert criminaliteit”
  26/11/’10Binnenland“De islam maakt vele moslims crimineler en gewelddadiger. Opgroeien in een islamitische cultuur is geestelijk ongezond”. Tot dit krasse besluit komt Nicolai Sennels, een gevangenispsycholoog uit Kopenhagen in een nieuw boek over de islam.
  Sennels werkte tien jaar met honderden jeugddelinquenten, moslims en niet-moslims. Uit zijn ervaring besluit hij dat de islamitische cultuur een slechte invloed heeft. Waarom? “In de westerse cultuur worden boosheid en agressie als een teken van zwakte gezien. Je moet er je gevoelens beheersen. Maar mijn islamitische patiënten accepteerden agressie echter als……..

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid994537/deens-psycholoog-islam-bevordert-criminaliteit.aspx

  De islam heeft langzamerhand [?] door/met de koran en sharia, een inteeltleger van zwakzinnigen opgeleverd dat zich uitwaaiert over Europa. De varkenskotten van de imams zijn overal nabij en de jihat baarmoeder zal het vervolmaken het het westers democratisch systeem overnemen. Eenvoudig door haar meerderheid, zoals Donner als eens schampertjes opmerkte.

  Men krijgt het pas door als men het begrijpt. Bill Warner heeft mijn fragmentarische kennis op een historisch/logische tijdschaal uitgezet.
  iggy pop is niet serieuze te nemen.

  Like

 39. qutrex zegt:

  EJ : tja… een deja vu gevoel kreeg ik ook al.
  Ik lees hier vanaf het begin mee, comment weinig of niet, maar ik herken die lieden feilloos.
  Lekker laten gaan en vooral geen aandacht aan besteden. De door Iggy gestelde vragen zouden nimmer gesteld zijn als hij daadwerkelijk de video zou hebben bekeken en de inhoud daarvan tot zich zou hebben laten doordringen.
  En zolang Iggy die video op geen enkele manier inhoudelijk weet te bestrijden of te weerspreken beschouw ik zijn gekke gekakel ook als gek gekakel…. ;D

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  @qutrex

  Als hij nog een poosje zo door zwatelt, heeft hij hier zijn langste tijd gehad hoor. Helemaal geen zin in dit soort naïeve, islamofiele trollen!

  E.J.

  Like

 41. jowitteroos zegt:

  Iggy Pop

  U leest gewoonweg niet, dat is mijn constatering van u!
  Ik doe verder ook geen moeite meer, u doet dat immers ook niet.

  Like

 42. Aegolius cs zegt:

  Dat de islam onderling verdeeld is over de interpretatie van het oudste strijdboek, is tijdelijk in het voordeel van het westen, edoch van korte indien, zoals het zich laat aanzien, ook hier zal gaan plaatsvinden.
  Uiteindelijk zal alles goed komen: hoe en wanneer mag u zelf invullen.

  Like

 43. qutrex zegt:

  Haha…. Bert, lekker laten gaan toch (althans voor dit moment).
  Hij geeft er heel duidelijk blijk van alleen maar te kakelen. Hij heeft zelfs die hele video niet bekeken, anders zou ie die domme comments niet hebben geplaatst.
  btw : we kennen elkaar al jarenlang, maar ik gebruik sinds enkele maanden deze nick.
  En grote kans dat ik nu hier ff blijf “hangen”.

  grtz

  Like

 44. E.J. Bron zegt:

  @qutrex

  Click eens op de “contact”-knop rechtsboven en stuur me eens wat meer info!!! Ik zie zoveel namen voorbij komen!!

  Like

 45. jowitteroos zegt:

  hihi en dan te bedenken dat Bill Warner en Multiculturalist pur sang is en zijn verhaal geheel volgens Islamitisch gebruik volgt en feitelijk weergeeft…………..

  Like

 46. baksteen zegt:

  Igyy
  Je hebt ditmaal helemaal gelijk, ik denk dat de enige manier om dit gevaar buiten de deur te houden is door de Christelijke kerk te reactiveren, met z’n allen achter ons geloof te gaan staan, onze technologie te gebruiken en net als de Spanjaarden toen hebben gedaan in 1 keer alles het land uit te flikkeren dat zich moslim noemt voordat wij de Dhimmystatus aangemeten krijgen, Helaas in de praktijk zien we dit al gebeuren.
  Ik zal er alles aan doen dat mijn kleindochter niet als slavin-hoer afgevoerd gaat worden.

  Like

 47. jowitteroos zegt:

  .E.J

  Heerlijk zo’n statement van Iggy pop; hij houdt zich een spiegel voor maar trekt de verkeerde conclusie in comment 16.10

  Like

 48. Aegolius cs zegt:

  iggy pop : 16:10
  Islam is bedacht noch te amuseren op dit blog en zeker niet haar geschiedenis te ontkennen.
  Daar zijn andere blogs voor u beschikbaar, nietwaar?

  Like

 49. max zegt:

  iggy pop zegt: om15:24
  “Max
  Probeer rationele antwoorden te geven op mijn stelling. Je hebt ze niet. 1,5 Miljard moslims verenigd in tientallen verschillende stromingen met evenzoveel uitleg en interpretatie en belangen kunnen nooit 5 miljard andere aardebewoners overheersen. Ook niet met terreur of heilige strijd.”

  O nee?
  Niet rationeel?
  Ik baseer mij op feiten en geschiedenis, en jij? op emotie?

  De geschiedenis leert ons hoe rationeel het is. Het is meetbaar en zichtbaar in die 1400 jaar expansieve en imperialistische Islamitische geschiedenis. Zie je dat niet?
  Het is ook meetbaar en zichtbaar in de koran de hadith, de sharia. Lees dat eens als je even de tijd hebt. Want dan zie helder en duidelijk uitgelegd dat alles wat anders is dan de Islam,(jood christen, hindoe, boeddhist, atheïst, socialist) en zich niet onderwerpt aan de islam in het gunstigste geval een dhimmy wordt en anders het zwaard: onthoofdt. Ook voor de moslim die kiest voor een andere overtuiging. Kort geleden was hier nog een “mooi” filmpje uit Tunesië, hij werd met een slagersmes onthoofdt.

  Ik zei net al wat jou eerste vraag moet zijn:“Hoe staat het moslim geloof tegenover het vrije westen?”

  Zoek dat eerst even uit voor dat jij mij verteld wat rationeel is!

  In het commentaar hiervoor zeg je: “Een fout, want de geschiedenis herhaalt zich nooit in dezelfde gedaante.”

  Hier maak jij een gigantische denkfout!

  De geschiedenis herhaalt zich niet in deze, de geschiedenis is in de afgelopen 1400 jaar niet veranderd! En het gaat nog steeds op dezelfde voet door, namelijk: het gedachtegoed uit de koran de hadith, de sharia.

  Ik schaar mij bij de opmerking van Aegolius cs “iggy pop is niet serieus te nemen”

  Like

 50. qutrex zegt:

  Iggy “Warner orakelt op dezelfde wijze als arabist Hans Jansen.Het verhaal is hetzelfde, de woorden zijn dezelfde.”

  En zou dat nou echt wereldschokkend zijn ?
  Natuurlijk niet. Beide personen gaan gewoon uit van vaststaande gegevens. En zij komen dus (vanuit ieders eigen start- en standpunten) uit op dezelfde conclusie.
  Dat is voor mij juist een teken en het bewijs dat beiden onbevooroordeeld zijn en domweg uitgaan van de rauwe data.

  Blijkbaar zit dat jou ontzettend dwars. Maar vertel jij dan even wat er niet aan klopt. Wat deugt er niet aan al die keiharde gegevens die in de video worden opgesomt en die er in zijn verwerkt ? Kloppen de cijfers niet of zo ?
  Vertel het ons svp en maak ons wijzer.
  Maar alsjeblieft niet met sprookjes aankomen, want dat werkt de laatste jaren gelukkig helemaal niet meer. Het zal waarschijnlijk even moeilijk slikken voor je zijn, maar de dhimmitude is een gelukkig steeds minder voorkomend iets.
  Je hebt het maar te accepteren !

  Bert : doe ik in de loop van de avond ! vr.gr.

  Like

 51. max zegt:

  iggy pop zegt om 16:10
  “E.J. Bron

  De weinige tijd die ik als gast op uw weblog heb doorgebracht, gaf weinig voldoening.Ik ontmoet lieden die kwijlend achter elke anti-islam/moslim uiting aanlopen zonder dat ze ook maar enige moeite doen om achter het verhaal te kijken.”

  Wat ik zie Iggy, en dat is mijn laatste commentaar op jou, is dat JIJ niet wil kijken naar het verhaal achter 1400 jaar expansieve en imperialistische Islamitische geschiedenis. Dat jij de Islam een religie van vrede schijnt te vinden, terwijl 1400 jaar geschiedenis heel iets anders laat zien! En je mag op de islam, -in het vrije westen (gelukkig)-, best kritiek op hebben. (In de Islamitische landen niet)

  Ik kies voor vrije meningsuiting, vrijheid van godsdienst en alle mensenrechten. Al deze dingen ontbreken in de islam.

  Ik wens je veel succes met je kritiekloze houding!

  Like

 52. Henk.V zegt:

  Ik heb deze zeer interessante video een paar keer achter elkaar beluisterd, nu en dan pauzerende, de samenvattende stukken tekst vergelijkende met wat Warner feitelijk betoogt en ik moet toegeven dat aan de logica van de wetenschapper eerlijk gezegd niet valt te tornen.
  De man denkt absoluut in termen van oorzaak en gevolg en hij toont feilloos aan dat de bestudering van de nare uitwerking die de islam op het wereldgebeuren heeft men MET GEEN MOGELIJKHEID OOIT de aanleiding tot dit gruwelijke gedrag BUITEN DE ISLAM ZELF kan leggen.
  Wie dat toch doet en als het ware meegaat in de typische islamitische redenering dat het gedrag van ”kafirs” de immer goedwillende , vreedzame moslims geen andere keus liet dan bruut, onderwerpend geweld, speelt de onderwerpingsideologie volledig in de kaart!
  Deze ”Stockholm syndroom” reactie zagen we direct al optreden na ”11/9” toen er al vroeg stemmen opstaken die de schuld voor deze misdaad voor een deel bij de Verenigde Staten ZELF legden, godbetert!!
  Warner laat glashelder zien dat de islam helemaal zo’n dergelijke aanleiding van buitenaf niet nodig heeft.
  Een ideologie die geen afwijkende opvattingen naast zich duldt wil die foute opvattingen vernietigen met alle middelen.Overal ter wereld.
  En dat is precies wat er al honderden jaren gebeurt tot op de dag van vandaag. Onophoudelijk.
  Deze video zou inderdaad overal moeten worden vertoond!

  Like

 53. Linsky zegt:

  E.J. die iggy pas pop, is naar mijn gevoel fulco/ etc….of ’t is z’n broer, dat kan natuurlijk ook! 🙂

  Like

 54. Hellen zegt:

  Kritiekloze sufferds , leden van de PVV sekte lees ik op 16.10 . Hoe komt zo’n figuur erop ! Juist de PVVers hebben geen fucking bord voor hun kop , ze weten , door te lezen en info te zoeken wel degelijk wat de ideologie van de compleet islamitische waanzin inhoudt , en dan komt de kritiek , blindganger ! Kan natuurlijk ook zijn dat je al in een jurk loopt met lange baard en afgetrapte nike’s.
  Als je applaus wil hebben voor je ontkenningen en niet eens de waarheid herkent , flikker dan op naar joop , breedveld , maroc , wijblijvenhier ( WIJ OOK ) en andere islam heul blogs , daar zijn ze heel blij met jouw soort .

  Like

 55. nicolazien zegt:

  Hele goede video, en historisch gezien helemaal juist lijkt me. Maar de kaarten zijn in deze tijd toch anders geschud. De moslims doen wat de islam al 1400 jaar doet, toch zouden ze in deze tijd de kans niet krijgen, ware het niet dat onze eigen leiders ervoor gekozen hebben om ons te islamiseren; onze eigen leiders scheppen de gelegenheid, moslims zelf doen de rest.
  Het is overigens al een hele oude kwestie: Liever Turks dan Paaps was het adagium in de zeventiende eeuw! Je kan je afvragen waarom het adagium niet was: liever Luthers dan Paaps, dat zou veel logischer geweest zijn. Maar nee, ze hadden toen al bedacht dat ze het hele christendom liever kwijt wilden. De Hollanders hebben de islam dan ook ingevoerd in Nederlands-Indië. In de huidige tijd hebben ze wonderwel aansluiting gevonden bij de vele linkse en andere antichristelijke stromingen, die zelfs de kerken binnengedrongen zijn. Indonesië is geïslamiseerd door middel van de burgerlijke stand, zonder oorlogen, zo zal het ook gaan in Europa, de islamitische baarmoeder (vgl burgerlijke stand), gaat er voor zorgen, zonder oorlogen. En dat is niet uit lafheid of angst, zoals in de video beweerd wordt, maar een bewuste keuze van onze leiders met een dubbele agenda.
  (Maar inderdaad wel graag de video voorlopig bovenaan laten staan!! De waarheid omtrent de Islam is heel belangrijk, en zal hopelijk nog vele ogen openen!)

  Like

 56. jowitteroos zegt:

  Hellen

  LOL: Iggy pop oftewel “Piggy op” geeft zelf al aan dat ie hier een weinige tijd als gast heeft doorgebracht en ( dus ) weinig voldoening kreeg…………………..hij is degene die dus weinig moeite doet achter het verhaal te kijken! Hij is degene die kwijlend achter die lieden ( islamloversen en islam ) aanloopt en kritiekloos ronddwaalt.

  PS iggy Piggy: meer tijd nemen en moeite nemen op dit blog door meer achter het verhaal te kijken geeft enorme voldoening en inzichten!

  Like

 57. jowitteroos zegt:

  Nicolazien

  De angst waar Bill Warner aan refereert komt voort uit gevoel dat iedereen (“ruikt de kelder” zoals hij omschrijft in de video) heeft bij Islam vanuit verhalen over geweld, maar men neemt de moeite niet de feiten te achterhalen.

  Like

 58. E.J. Bron zegt:

  @iggy pop

  U bent hier vrijwillig. Het staat u vrij om op elk gewenst moment te vertrekken! En btw…ik behoor niet tot een “sekte”!!! Ik noem de PVV een politieke beweging.

  Like

 59. Jan T zegt:

  @iggy pop.8 september 2012 om 14:14
  “Wat er duizenden jaren geleden is gebeurd, doet niet ter zake.” En wat gebeurt er nu b.v. in Egypte. Niet tijdens een oorlog, maar gewoon in een samenleving zoals die door de stichter van de Islam volgens de koran bedoeld is. The Passion of the Copts. . http://www.youtube.com/watch?v=FHvQXfGUBCs

  Like

 60. Jan T zegt:

  @iggy pop.8 september 2012 om 14:14
  “Wat er duizenden jaren geleden is gebeurd, doet niet ter zake.” En wat gebeurt er nu b.v. in Egypte. Niet tijdens een oorlog, maar gewoon in een samenleving zoals die door de stichter van de Islam volgens de koran bedoeld is.
  Egypt Crucifixions, No Fiction
  http://frontpagemag.com/2012/raymond-ibrahim/islamist-crucifixions-no-fiction/

  Like

 61. Lucky9 zegt:

  Het zijn Pechtold, Samson en Rutte die moeten belaagd worden en niet een trol als iggy pop!
  Ik gaf voordien al aan dat hij hier de “mister beam” komt spelen.
  Laat U niet bedriegen. Richt Uw pijlen op de echte verraders, nu het nog kan!

  Like

 62. Henk.V zegt:

  Ik moet de voorzichtige conclusie van Linsky delen:” Iggy Pop” , de persoon die zich achter deze avatar verschuilt WIL de conclusie van Werner kennelijk niet delen en hij toont niet op feitelijke, inhoudelijke gronden aan waar de redenering van de man fout zou gaan.
  Het kan zijn dat hij de islam in haar ware gedaante -en mijn hemel, die valt toch op dit moment toch echt wel te herkennen overal in de wereld!- om de een of andere politiek correcte reden in bescherming wil nemen en in dat geval zal geen enkele redenering van ons ook maar enige ingang in het denken van deze persoon vinden!
  Ik wens op deze man dan ook verder nog op geen enkele wijze nog te reageren.
  Wij hebben ooit een (excusez-le-môt) droplul in ons midden gehad die maar bleef tegenspreken, doordrammen en ”zuigen”..
  Inderdaad, Linsky, Laarmans, of Fulco waren de namen die de man gebruikte…
  Iggy’s gepraat lijkt op de ontboezemingen van die man als twee druppels water.
  Ik geef doorgaans de voorkeur aan beleefd en respectvol taalgebruik, maar persoonlijk vind ik nu dat deze tegenspreker beter kan ophoepelen en zijn opvattingen maar elders moet verkondigen.
  Wij weten waar wij het over hebben en we zijn bepaald niet van gisteren.
  Laat Iggy zich maar op een ander podium uitleven!

  Like

 63. lucky9 zegt:

  Is die trol hier nu nog altijd bezig?
  Waarschijnlijk ook een beetje groenlinks gestoord. Een beetje zwaar gestoord zelfs.

  Like

 64. G.Deckzeijl zegt:

  Samsom heeft weer een stunt uitgehaald. http://www.zzpboete.nl
  En dat wil GVD dit land gaan besturen..!!!

  Like

 65. Wachteres zegt:

  Mannen, dit is Fulco.! Zonder enige twijfel.

  Dezelfde onbenullige argumenten.

  Like

 66. Hellen zegt:

  Zou me niet verbazen@ Wachteres , die islam verdediger , misselijke trol en zuiger zie ik ook weer op art7 zijn misselijke comments kwakken ondanks zijn belofte om daar op te flikkeren .

  Like

 67. benny zegt:

  @iggy pop:door hun ultra gewelddadig gedrag en inhumane ingesteldheid gaan ze met gemak die 5.5miljard overbeschaafden overheersen.
  we beschikken inderdaad over een superieur leger en superieure technologie maar we zitten spijtig genoeg opgezadelt met uiterst laffe politici die deze niet willen/durven benutten,dus wat zijn we ermee?nieuwe leiders hebben we nodig die deze superioriteit durven uit te spelen.

  Like

 68. marijke zegt:

  Ja trollen houden er van om gevoert te worden,en krijght hier genoeg voer.

  Like

 69. marijke zegt:

  Had krijgt moeten zijn.

  Like

 70. Alfried Janszoon zegt:

  Iggy Poep stelt: “De weinige tijd die ik als gast op uw weblog heb doorgebracht, gaf weinig voldoening.Ik ontmoet lieden die kwijlend achter elke anti-islam/moslim uiting aanlopen zonder dat ze ook maar enige moeite doen om achter het verhaal te kijken.Kritiekloze sufferds,Leden van de PVV sekte.”
  Ik heb enige tijd doorgebracht met het lezen van de Qur’an en Sirat rasul allah (integraal) en delen van de sahih hadith Bukhari en Muslim, de Sunan abu Dawood, de Muwatta van Malik ibn Annas, de Tarikh al-Rusul wa al-Muluk (Geschiedenis van de profeten en koningen) van Abu Ja’far Muhammad ibn Jarir al-Tabari (niet alles maar wel de belangrijkste delen), de Tabaqat al Qubra Muhammad ibn Sa’d ibn Mani’ al-Baghdadi. Aan de geschriften van Ibn Majah ben ik nog niet toe gekomen. Heb het wel op de harde schijf en misschien zal ik het nooit lezen want het is geen pretje om die rotzooi tot je te nemen. Ik heb wel degelijk de moeite om achter het verhaal te kijken zoals de heer Poep het stelt. Voor zover ik het met mijn amateuristische kennis kan oordelen heeft Bill Warner het grootste gelijk van de wereld en is de heer Poep nonsensicale drollen op deze site aan het achterlaten.

  Like

 71. Ko Lumbus zegt:

  ‘Losing my religion’, en een beetje Edward Hopper.

  Like

 72. Ko Lumbus zegt:

  Niet zo zeuren over de comments van iggy, negeeer hem, of lul hem onder de tafel.

  Like

 73. Ko Lumbus zegt:

  Bij de weg, benny, ik doel niet op jou. 🙂

  Like

 74. Jan T zegt:

  Langzaam dringt enig begrip door……
  Iraqi Political Analyst Haidar Said: We Iraqis Do Not Possess the Courage to Criticize Our Violent Past
  http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/3549.htm

  Like

 75. luvcky9 zegt:

  Jammer dat java-script op die pagina zelfs niet eens tijdelijk kan uitgeschakeld worden!
  Denk!

  Like

 76. luvcky9 zegt:

  Die V for victory was prematuur. OK?

  Like

 77. Aegolius cs zegt:

  Citaten over de islam
  Door: E.J. Bron november 2010
  Atatürk, Marx, Voltaire, Hitler, Schopenauer, Al-Hoesseini, Ahadi, Kaya, Churchill, Herder, de Tocqueville, Falacci, Schwarzer, Friedrich II,…..
  http://www.amsterdampost.nl/citaten-over-de-islam/

  De onderstaande sprak met het meest aan als toekomstverwachting, in geval Iran een onvergefelijke fout zal maken Israël atomair zal aanvallen. Na 1400 jaren en 270 miljoen doden een nieuwe epoche?

  Gustave Flaubert (Frans schrijver, romancier):
  …»In naam van de mensheid eis ik, dat de zwarte steen vermalen, zijn stof in de wind gestrooid, Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dat is de manier om tegen het fanatisme op te treden.«…

  Like

 78. kees verlinden zegt:

  steen goed stuk … heel leerzaam.. ik dacht dat ik het alleen zag maar de islam is echt een hele slechte relgie.. dood en dood eng

  Like

 79. Piet Klont zegt:

  Tjonge jonge, we hebben hier een Greet Hitlers en een Adolf Wilders en ze lijken totaal niet op elkaar en ze kennen elkaar totaal niet en ze gebruiken ook niet dezelfde zinsopbouw en ze zijn beiden even origineel en ze zijn ook even zwartgallig en ze lijken precies op elkaar maar zijn toch héééél anders en ze komen vast niet bij joop over de vloer en denken ook dat ze hééél gevat zijn en ze horen beiden op een chemische afvalbelt thuis….

  Ga tippelen, dames!

  Like

 80. rommel zegt:

  Kan iemand morgenochtend vroeg zo snel mogelijk Bron op de twee bovenstaande reacties attent maken, om die idioten hierboven uit te gummen?

  Like

 81. rommel zegt:

  Boven Klont bedoel ik dus.

  Like

 82. Piet Klont zegt:

  Linsky zegt:
  8 september 2012 om 17:11
  ‘E.J. die iggy pas pop, is naar mijn gevoel fulco/ etc….of ‘t is z’n broer, dat kan natuurlijk ook!’

  Nee Linsky, een dergelijke miskleun van Moeder Natuur komt hooguit 1 X in een miljard lichtjaren voor, en wij moesten het zo nodig treffen…
  Zulken hebben geen verdere broers of zussen, zijn moeder is na z’n geboorte compleet gek geworden.
  Triest verhaal.

  Like

 83. Piet Klont zegt:

  @Rommel:
  Maak dat de kat wijs, je bedoelde mij hè, kleine stinker!

  Like

 84. Anneke zegt:

  Zoveel bewijs dat de islam een barbaarse afgoderij is !!! En nog wil het merendeel van de Europese bevolking ’t allemaal niet geloven. Hoe zou dit nu toch komen??? Omdat men totaal géén interesse meer heeft voor de geschiedenis van deze wereld, men schaamt zich voor de religie die is opgelegd door onze ouders en vanaf de jaren-60 is men deze religieuze – en cultuurwortelen in de ‘groenbak’ gaan werpen !!! “Allemaal ouderwets en alles was gelogen/verzonnen”…. NU moeten we met z’n allen de gevolgen dragen; de één wat meer, dan ander wat minder. Maar toch…zitten we nu met de ‘pikzwart gebakken peren’. Het hele systeem is zo ROT als wat, vandaar m’n eerdere conclusie en lettende op de ontwikkelingen op politieke – en economisch niveau…met de hyper-actieve islam zal korte metten worden gemaakt. “Veel eerder, vlugger, dan men beseft”.

  Like

 85. Heren,heren, voor alle duidelijk, ik heb geen broer, heb een hekel aan Iggy Pop en ken geen laarmans of Lone wolf. Dit is ook de eerste keer dat ik hier reageer. Ik ben het dus iig niet. Dr zijn meer hondjes die fikkie heten dat weet ik, maar Fulco is niet echt een naam die je elke dag tegen komt. Vandaar mijn reactie. Overigens sta ik voor volledig achter de boodschap in het filmpje en heb het als zodanig ook op mijn FB gezet. Fijne avond verder.

  Like

 86. Oedjepoed zegt:

  @E.Eliveld zegt: 8 september 2012 om 14:16
  Het is ook een goed idee denk ik om deze video te downloaden. Ik heb het idee dat ie wel eens snel van het net zou kunnen verdwijnen.

  MUST SEE VIDEO!!: Bill Warner – “Waarom we bang zijn, een 1400 jaar bewaard geheim”
  470 MB, bitrate 720 kbps .wmv gedownload met YouTube Downloader HD, geüpload naar host WeTransfer http://tinyurl.com/5wp3z35 / http://tinyurl.com/8vr8pj3
  Hier volgt download link http://wtrns.fr/hn4QyjqG1MpOX5p
  Let op. Het bestand zal op 28 september, 2012 verwijderd worden maar geen nood want deze
  YouTube video heb ik opgeslagen mocht het voor sommigen van deze draad later of een of ander reden misgaan.

  Like

 87. Lucky9 zegt:

  @Oedjepoed op 14 september 2012 om 21:51
  Geen idee waarover je het hebt tenzij je een url voor het downloaden ter beschikking stelt.
  Hurry er is haast bij!.

  Like

 88. lucky9 zegt:

  Oj ja!
  De laatste versie van adobe flash-player ‘gratis’ gedownloaded?
  Als het U belieft! Ben je nu volledig krankzinnig of what?

  Like

 89. Oedjepoed zegt:

  Nogmaals hier beknopte uitleg m.b.t. downloaden van
  bovengenoemce video van Bill Warner via WeTransfer

  http://wtrns.fr/hn4QyjqG1MpOX5p
  Klik op bovenstaande link
  Klik wat hierna volgt in het schermpje ‘We staan klaar op Download’ zoals dit plaatje hiernaast aantoont
  Selecteer een map (Bijv. Mijn Documenten) bij volgend venster Opslaan als en klik op Opslaan
  Het downloaden is voltooid nota bene als zipbestand bij stand 100%
  Klik op zipbestandje.
  Klik in het volgende schermpje in de omkadering op een willekeurig oranje pilon pictogram en vervolgens op Uitpakken
  Klik ook in het volgende scherm Kopiëren naar: op en selecteer een map en op OK
  De filmpjes zijn nu zijn gereed om af te spelen
  Nog geen zipprogramma op uw pc? Klik dan op http://7-zip.nl.softonic.com/ om via deze website te downloaden en te installeren

  Like

 90. isabel blanco zegt:

  Woww eyeopener we mogen zoveel niet weten dit filmpje verteld de inhoud van een gat in onze historie van 25 cruciale jaren uit de middeleeuwen the golden age en keert mij dat mijn gevoel waar is en zo zal de waarheid alsnog zegevieren

  Like

 91. Pingback: Slavernij, islam en Wikipedia | E.J. Bron

 92. vederso zegt:

  @ vol ongeloof. Ik vind je een onlooflijke domoor. Ga eerst je maar es een jaar inlezen in het onderwerp. Begin bijvoorbeeld met Clash of Civilizations van Samuel Huntington en bedenk verder dat de islam geen ras is. Waarbij de islam veel minder een religie dan een politieke ideologie is. Je hebt geen idee.

  Like

 93. Mirjam zegt:

  Eeh, waren het niet de (Islamitische) Ottomanen die als enigen Joodse mensen een veilige thuis haven boden? Tot 2 keer toe zelfs, toen (zo goed als) alle joden wereldwijd verbannen werden. Ja ja, ook uit nederland, spanje, frankrijk, engeland, ierland, rusland en noem maar op. Alle joden waren toen welkom in het Vredige Ottomaanse rijk. Wat nu Turkije is ongeveer… En tot op de dag van vandaag leven joden geheel in vrijheid en zonder geen enkele vorm van onderdrukking in Turkije. Dit kunnen we helaas niet zeggen voor alle islamitische landen in het midden oosten. Maar dat ze in Turkije 100% gelijk zijn aan moslims, en vredig met elkaar leven heb ik met eigen ogen gezien, gehoord, geleefd in Mardin, zuid-oost Turkije. Een facinerend stad waar Christenen, Joden, Moslims, anders gelovigen en ongelovigen in alle vrede naast elkaar en met elkaar leven, al ruim 1000 jaar!

  I’ve been there, I’ve seen it, so no one should dare to ignore this! Het is een voorbeeldig stad (lees gemeenschap) voor de hele wereld… Zoek, en gij zult vinden…

  Like

 94. Rethoricaltruths zegt:

  Zijn verklaring voor de staat van ontkenning rammelt natuurlijk aan alle kanten mensen. Ontkenning vereist persoonlijk trauma, en dat trauma kan door de ontkenning van de generaties voor ons (die ons de waarheid in bijvoorbeeld onderwijs ontnomen zouden hebben) niet ontstaan.
  Die ontkenning is daarom geen goede verklaring.

  Ik zou eerder denken dat wij een cultureel probleem hebben: wij denken zo graag over onszelf dat we qua beschaving en vredelievendheid de meest vooruitstrevende culturen zijn, dat we een beschavingsniveau hebben dat de volgende stap in een culturele evolutie vormt, ver verheven boven het verschrikkelijke verleden van de wereldoorlogen uit de vorige eeuw. En die culturele identiteitswens is zo sterk dat we iedere redenering waarin afwijking daarvan, bijvoorbeeld door gebruik van geweld of macht vanuit de inmiddels ‘immoreel’ verklaarde impuls tot zelfbehoud, tot een taboe verklaren. En daarom mogen we van onszelf niet zien dat een confrontatie tussen onze cultuur en agressieve op de islam gebaseerde culturen onafwendbaar is, of zelfs een continuïteit in ons bestaan.

  Like

 95. Pingback: “Minder, minder, minder!” | E.J. Bron

 96. Shalomilikeyou zegt:

  Nog een goeie tip. http://Www.downloadvanyoutube.nl

  Like

 97. Shalomilikeyou zegt:

  Heeft iemand “De kracht van de rede gelezen” van Oriana Fallaci.
  Zij schrijft hier ook over en meer.
  ABSOLUTE AANRADER,!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s