Tegelijk twee vluchtelingenboten in de Middellandse Zee gekenterd. Nog veel meer “vluchtelingen” bereiken echter het vasteland

Helaas bestaan er geen statistieken van de “vluchtelingenboten” en van de “vluchtelingen” die, komend uit Afrika en Azië, Europa bereiken. De EU-autoriteiten geven ons slechts geflatteerde cijfers, maar op straat kreunen alle mensen al onder de vele vreemdelingen, die hier zoveel ruimte nemen. Onlangs hoorde ik zelfs twee 8-jarige meisjes vaststellen hoeveel donkere mensen er overal in de grote stad te zien zijn.

Men hoeft zich alleen maar een voorstelling te maken van de dichtheid van de vluchtelingenstromen als er tegelijk twee “vluchtelingenboten” kenteren:

Vluchtelingenboot lijdt schipbreuk voor de Turkse kust.

Na de ondergang van een boot met vluchtelingen hebben reddingseenheden de hele dag naar slachtoffers gezocht voor de Turkse kust. Bij de catastrofe kwamen meer dan 50 mensen om het leven. De autoriteiten vermoeden, dat de vluchtelingen via Griekenland naar Groot-Brittannië wilden reizen. (…) Hoeveel mensen er aan boord waren, is nog steeds onduidelijk. Het moeten over de 100 geweest zijn. De Turkse kapitein, een matroos en meerdere tientallen vluchtelingen overleefden het ongeluk. Ze zouden droge kleding en warm eten hebben gekregen, zegt districtscommissaris Tahsin Kurtbeyoglu.

Tagesschau

Groot-Brittannië heeft deze mensen zeer zeker niet nodig. Turkije mag ze gerust zelf houden als ze een “verrijking” vormen. Waarschijnlijk doen de Turken daarom niet zo ijverig hun best om ze te redden.

En het andere voorval, voor de Italiaanse kust:

Na een schipbreuk voor Lampedusa worden er tientallen vluchtelingen vermist. Na de ramp, tien zeemijlen verwijderd van de kust van het Italiaanse Middellandse Zee-eiland Lampedusa, konden er 54 migranten door schepen van de kustwacht en de NAVO worden gered. Er zouden zich meer dan 100 Tunesiërs aan boord van het schip hebben bevonden. Aan de zoektocht nemen ook marineschepen uit Italië, Duitsland en Turkije deel. De reddingseenheden hebben tot nu toe geen spoor kunnen ontdekken van de gezonken vissersboot. Op Lampedusa stranden steeds opnieuw vluchtelingen uit Noord-Afrika.

FAZ

“Steeds opnieuw”!? Hoe zit het met exacte cijfers, niet alleen voor Lampedusa, maar voor de hele EU, inclusief kosten, inclusief criminaliteit en de geringe daadwerkelijke uitzetting van diegenen die geen recht hebben op asiel? En vooral met de bestraffing van de verantwoordelijken voor deze toestanden?

Op de lange termijn helpt echter maar één recept: een boycot van die landen waar de “vluchtelingen” vandaan komen, die een agressieve emigratiepolitiek hanteren, hun mensenmassa´s naar Europa sturen, weigeren om hun onnodige, ondeugdelijke mensen terug te nemen, omdat ze goed leven van datgene wat hun “vluchtelingen” hier bij elkaar roven of door middel van bedrog incasseren van de sociale diensten. Deze landen behoren te worden geboycot, veracht en gemeden. De mensen uit zulke landen zouden geen recht op asiel in Europa moeten krijgen, want ze zijn geen “vluchtelingen”, maar gevaarlijke vijanden, veroveraars!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/07/gleich-zwei-fluchtlingsboote-im-mittelmeer-gekenntert-noch-viel-mehr-fluchtlinge-erreichen-aber-das-land/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", Arabische wereld, Criminaliteit, Europa, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tegelijk twee vluchtelingenboten in de Middellandse Zee gekenterd. Nog veel meer “vluchtelingen” bereiken echter het vasteland

 1. Anneke zegt:

  Hellllllluuuuuuuppppppp….Europa wordt meer en meer overspoeld. En dit terwijl de meeste Europese landen al behoorlijk vol, zo niet tjokvol, zitten. Zo’n absurd groot -, ruim continent is het toch ook weer niet. De regeringen hebben GEEN inspraak meer en Brussel laat alles maar geschieden. “Zo ontstaat er nog meer chaos, nu net waar men op uit is. De NWO-garde staat meer en meer te popelen om hyper-actief te kunnen worden. Nou high-society elite: jullie zijn er letterlijk HIGH door geworden. Vandaar dat men niet meer REALISTISCH kan handelen”.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Vervolg: Máár heb zo het idee dat alles toch enigzins anders zal gaan verlopen, dan onze high-society elite zou willen. Zij zijn weldegelijk angstig en hebben zeker vrees; hebben niet zomaar ondergrondse OVERLEVINGSvoorzieningen laten bouwen. In Amerika, Europa, M-Oosten, Azië en Saoedi-Arabië. “Tjah; de financieële middelen hebben ze dan ook; wij burgers niet en moeten maar zien hoe te overleven.” Tòch hebben wij een grote BeschermHeer….; hun niet.

  Like

 3. Leto 2 zegt:

  Eén troost: bijna onfeilbare guru Gerald Celente heeft voorspeld dat tussen 2012 en 2016 Europa de moslims “verwijderd” uit het continent.
  Myanmar geeft het voorbeeld.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Anneke ik geloof niet dat die NWO-ers zitten te wachten op zo´n puinhoop.
  Ze hadden gehoopt dat ze het via een gladlopend €-verhaal de boel zouden kunnen overnemen.
  Dat gaat dus niet gebeuren.
  Het stort volkomen in elkaar en straks zullen de individuele landen weer moeten proberen hun zaakjes in orde te krijgen die mede door hun jarenlange, meer uitgeven dan er binnenkomt, overbestedingen helemaal vol schuld zitten.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik zie net KRO vertellen over de PVV en Europa enz. enz. Wat een walgelijk gedoe.
  UITGEZET!!!!!!!!!!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Dat meisje van 8 heeft gelijk. Het aantal donkere mensen(dat geheid zal proberen om hier enkel van een uitkering te leven) zal de komende jaren explosief stijgen, tenzij morgen de binnengrenzen van de EU worden GESLOTEN.
  http://tinyurl.com3wdvven

  Like

 7. @louis-portugal: Ik dus ook en heb niet de moeite genomen op de ab te pakken. Ben naar het toestel gekropen en heb de knop maar uitgedrukt… Nu dus weer lekker hier rondstruinen 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s