Moslims vallen kerk in Mombassa aan en vermoorden mensen

Hoewel de islamlanden van de Maghreb zich zogenaamd bevrijd hebben van hun seculiere “dictaturen”, komen ze niet tot rust. En het resultaat hiervan is, dat de mensen uit deze moslimlanden – Egypte, Tunesië, Algerije, Marokko – naar Europa willen “vluchten”. Maar de islamitische gordel ten zuiden van de Sahara borrelt nog veel erger. Daar komen overal onlusten voor, van Kenia tot Mali en van Nigeria tot Ivoorkust. Overal langs de grenzen naar andere culturen zaaien de moslims geweld en oorlog. In Kenia vechten de Al-Shabaab-moslims uit het noordoosten van het land tegen de grote massa van de Kenianen, christenen of animisten. Er worden kerken overvallen, christenen vermoord en andere wreedheden begaan – terwijl de moslims beweren slechts hun godsdienstvrijheid uit te oefenen:

Tijdens de jongste onlusten in Mombassa, die maandag uitbraken na de moord op een islamitische geestelijke, werden er zes kerken aangevallen. De gewelddadigheden zouden toenemen en leken goed gepland, opzettelijk en systematisch, zei de secretaris-generaal van de Raad, Peter Karanja, volgens een bericht in het dagblad “Daily Nation” van donderdag. Tot woensdagmiddag werden er bij de protesten vijf mensen gedood, onder wie drie politieagenten. De radicale prediker Aboud Rogo was maandag door onbekenden doodgeschoten.

Jesus.de

Geciviliseerde mensen zouden zulke zaken eigenlijk aan de politie moeten overlaten of de vermoorde moslim zijn dood verdiende of dat hij onschuldig was. Zo niet de moslims. Ze gedragen zich iedere keer als er een moslim werd aangevallen of zelfs gedood werd als een wilde, woeste horde zonder menselijke gedragsregels. Als men hen iedere aanval of zelfs iedere moord op anders denkenden op dezelfde manier betaald zou zetten, dan zou er geen moskee en geen moslim meer op deze wereld bestaan.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/07/muslime-greifen-kirche-in-mombasa-an-und-toten-menschen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Kenia, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslims vallen kerk in Mombassa aan en vermoorden mensen

 1. lucky9 zegt:

  Djie zus. Wanneer komen die gristelijke neanderthalers nu eindelijk eens tot het besef dat hun eigen toekomst op het spel staat!

  Like

 2. marijke zegt:

  Er word gezegt dat de moslims zo vrede liefend zijn.Gos heb ik iets gemist?

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Huntington: “the bloody borders of islam”.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Ik kwam net toevallig even op het oudere artikel:
  Geert Wilders: “De Europese Commissie heeft haar verstand verloren!”
  http://bit.ly/Jhpcs8
  Waarin werd gemeld dat de “Europese Commissie” bezig is om Turkije, in de aanloop naar het lidmaatschap, vast een beetje zeggenschap te geven in Europese procedures en ze alvast te laten wennen aan het aan-de-knoppen-zitten in Europa.
  Dat bracht me de voetbalwedstrijd Nederland – Turkije afgelopen vrijdag in de Arena in Amsterdam in gedachten.
  Ik volgde die met een half oog en een half oor op de tv.
  Maar aan dat halve oor had ik genoeg om te constateren dat het Turkse publiek – ze waren, geloof ik, met méér dan de Hollanders – op een nare manier fanatiek was.
  Met name kwam dat tot uiting in het consequente en snerpende fluitconcert wanneer Nederland aan de bal was.
  Hier had je de mentaliteit van die islamitische “cultuur”: het is primair haat en rancune.

  Like

 5. frank de vries zegt:

  Opnieuw constateer ik, dat op de artikelen van Bron telkens dezelfde mensen reageren.
  Dat betekent, dat de verspreiding (te) gering blijft.
  Het hele artikel is duidelijk en geeft aan, dat de (westerse) wereld nu aan de vooravond staat van de steeds agresievere eisen tot Islamisering, die de sociaal verdwaasd naieve (en door linkse belanghebbenden in de politiek en gesubsidieerde maatschappij ) bevolking niet (wil) onderkennen, omdat de dagelijkse moorden, aanslagen en verkrachtingen zich nog net niet binnen hun gezichtskring afspelen (Laf de kop in het zand steken).
  Onze politici (Socialisten, Christenen en Liberalen) hebben de afgelopen tientallen jaren een zelfde laffe houding gehad en uitsluitend aan hun eigen carriere gewerkt (Op naar Brussel en/of naar een Bankfunktie, omdat je die met belastinggeld hebt gered! – Ik geef toe …. wat kort door de bocht).
  Kortom, westerse solidariteit bestaat niet meer. Die bestond voor het laatst van 1943 tot 1945.
  Even was Nederland een vriend van Israel (soort schaamte over de hulp aan Jodenhater Hitler).
  Nu geeft een zelfde Nederlandse regering Israel weg aan de zelfde Jodenhaters der Islam en hebben doelbewust miljoenen anti-westerse moslims op de naieve eigen bevolking losgelaten.
  Wie ziet op onze linkse media ooit de dagelijkse moslimaanslagen en wreedheden op Christenen in de wereld? De weinigen die ONS daarvoor waarschuwen zetten we NB zelf weg als fascistische haatzaaiers!
  Hoe dom wij zijn (gehouden) zullen we aflezen op 12 september as.
  Zoals altijd zullen de verantwoordelijken tijdig de wijk hebben genomen in het NU verderfelijke Amerika !

  Like

 6. E.Eliveld zegt:

  je verwacht het niet he?..

  Een paar items terug, herinner ik me kritiek op de video van Bill Warner. Niet om nu alsnog uit te kunnen halen, ik heb immers noodgedwongen de discussie gelaten voor wat ie was, maar ik denk dat dit in de discussie met Iggy Pop dit wel een goed voorbeeld is van hoe FYA’s de wereld zullen proberen te domineren.

  Like

 7. Hellen zegt:

  Witheet ben ik , omdat we het afschuwelijke , bloederige geweld van de weerzinwekkende doodcultus islam NEVER NOOIT op de NOS , Nieuwzuur en andere eigen volk vernachelende programma’s zien ! Moedeloos en ontieglijk kwaad word ik van dat tuig die de afschuwelijke waarheid blijven ontkennen en het enorme gevaar niet willen zien ! Ik zou ze ooit graag voor een tribunaal willen brengen , de smerige landverraders !

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @frank de vries (12:29)

  Gelukkig heb ik véél meer lezers dan reageerders!!!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Ha, Bron: Als reageerder heb ik me gematigd tot lezer!

  Like

 10. Gt zegt:

  @EJ Bron

  Ik mis de reacties, van TomHendrix ?
  Is deze met vakantie, of is er wat anders aan de hand.

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @Gt

  Eerlijk gezegd geen idee. Zal hem even mailen!

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s