VIDEO: Iran – De grootste bedreiging voor de Westerse beschaving

Amerika is een relatief veilige plek. Eén regime zou onze manier van leven echter kunnen vernietigen. Vanaf het begin maakte het huidige Iraanse regime duidelijk dat Amerika vijand nummer 1 is. Een manier om serieuze schade toe te brengen aan Amerika zouden kernwapens zijn. Een horrorscenario is een atoombom, die op grote hoogte tot ontploffing wordt gebracht. Hier hebben commissies van het Amerikaanse Congres onderzoek naar gedaan en ze zijn tot de conclusie gekomen dat dit een reële bedreiging vormt. Dit zou aanzienlijke of catastrofale kunnen aanrichten aan het Amerikaanse elektriciteitsnet.

Tegenwoordig is alles afhankelijk van elektriciteit: communicatie, transport, bankieren, financiën, voedsel en water. Het resultaat van zo´n aanval zou betekenen dat het binnen een mum van tijd bijna onmogelijk zou worden om water en voedsel te krijgen, gas op te pompen, medische zorg te verlenen, geld op te nemen of de mobiele telefoon te gebruiken. Erger nog, zonder elektriciteit zullen kerncentrales smelten. Als gevolg hiervan zullen de gebieden rondom deze kerncentrales honderden jaren lang niet bewoond kunnen worden. Anarchie. Hongerdood. Ziekte.

Zolang het huidige Iraanse regime aan de macht is, zijn we NIET VEILIG.

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Iran – De grootste bedreiging voor de Westerse beschaving

 1. Ad de Koning zegt:

  Er is maar een mogelijkheid en dat is Iran aanvallen en hun wapens vernietigen. Ze zijn zo fanatiek en ziekelijk dat ze desnoods de hele wereld vernietigen voor de islam Ze houden alleen rekening met zichzelf en wat ze denken dat het echte geloof is. En dat alles voor niets..

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Niet alleen de USA zouden het slachtoffer kunnen van een zgn EMP-aanval*, de EU net zo goed.
  Ik heb de hoop op de IAF gevestigd: hoe sneller die Iraanse Hitler-kloon plus trawanten worden aangepakt, hoe liever dat ik het heb. Mag voor mijn part ieder moment, dit weekend is ook OK.
  Voor de satellietkijkers: Iraanse tv is te vinden op Hotbird.
  Lijkt me een werelds gezicht als de Iraanse tv-bobo’s live verslag doen van aanvallen van F15’s en F-16’s van de IAF kerncentrales wegvagen.
  Kan niet wachten.
  *Electro Magnetic Pulse. Zie ook de DVD The Day After.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het zekere voor het onzekere nemen nu het nog kan, nuke the bastards. Althans dat nuke bij wijze van woordspeling. Maar met massieve conventionele wapens kom je ook een eind. Massale bommentapijten op alle industriele centra in Iran. Gelijk hiermee opgaande alle Iraanse regeringsverantwoordelijken lokaliseren en speciale eenheden op af sturen en de hele klerezooi oppaken en standrechtelijk executeren a la Bin laden. Daarna het land terug geven aan de Iraanse bevolking en hulpprgramma’s inschakelen dit geteisterde volk te steunen in het opbouwen van hun land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s