Europa: Steeds meer onlusten door vreemdelingen

(Door: Udo Ulfkotte)

Marseille, Londen, Essen, Mannheim – steeds vaker misbruiken migranten onze gastvrijheid en verbreiden haat en geweld. Waarom zwijgt de politiek over de 80 door Koerden verwonde politieagenten in Mannheim?

Het is nauwelijks twee weken geleden dat de burgemeester van Essen de onlusten door Oriëntaalse migranten in zijn stad veroordeeld heeft. De media en de politiek hebben krampachtig de andere kant uit gekeken en er hoogstens zijdeling over bericht. Tegelijkertijd waren de gevechten van Noord-Afrikaanse vreemdelingen in Marseille zó zwaar, waar op straat zelfs Kalasjnikovs werden ingezet door de migranten, dat men overwoog het leger naar de stad te sturen. Ook daarover stond geen woord in de Duitse media.

In Bruchsal raakten vijf politieagenten gewond bij rellen tussen Koerden en Turken. Hiervan werd slechts melding gemaakt in enkele lokale kranten. Wat zijn per slot van rekening vijf door migranten verwonde politieagenten? Eén krant berichtte hierover zelfs met de woorden, dat er geen “noemenswaardige incidenten” zouden hebben plaatsgevonden.

En nu zijn er in Mannheim honderden, zo niet duizenden, Koerden op politieagenten los gegaan en hebben deze aangevallen. Er raakten minstens 80 politieagenten gewond. De zware onlusten door vreemdelingen in Mannheim zouden tot nadenken moeten stemmen. Want sinds 1994 hebben de Koerden ons de oorlog verklaard. Dat zei in ieder geval de voormalige Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Klaus Kinkel (FDP) enkele jaren geleden. Wat was er gebeurd? Duizenden Koerden demonstreerden in maar 1994 ondanks een verbod en blokkeerden Duitse autosnelwegen. Enkele mannen en vrouwen overgoten zichzelf met benzine aan staken zichzelf in brand. Anderen vochten met de politie. Bij de toenmalige onlusten van Koerden raakten honderden mensen gewond – vooral politieagenten. De koerden wilden op die manier de toestemming voor een grote demonstratie voor de terreurleider van de PKK, Öcalan, afdwingen.

De toenmalige Minister van Binnenlandse Zaken Kanther (CDU) en Minister van Buitenlandse Zaken Kinkel (FDP) hebben in maart 1994 het geweld van de Koerden veroordeeld en geëist de raddraaiers en geweldplegers onmiddellijk uit te wijzen naar Turkije. De gewelddadigheden toonden aan hoe fout het was geweest om het doen en laten van de PKK met zogenaamde politieke argumenten mooi te praten en naar excuses voor hun criminele bezigheden te zoeken. Minister van Buitenlandse Zaken Kinkel zei, dat het gedrag van de Koerdische geweldplegers en hun raddraaiers overeen zou komen met een oorlogsverklaring aan de rechtsstaat. De raddraaiers zouden onmiddellijk naar Turkije moeten worden uitgewezen.

En wat is er sindsdien gebeurd? Er zijn 18 jaar voorbijgegaan, waarin men in Duitsland steeds meer begrip voor Koerdische terreurgroeperingen zoals de PKK heeft opgebracht. Niet éen van de toenmalige geweldplegers werd uitgezet. Vandaag zal het na de migrantenonlusten van Mannheim niet anders zijn. Het zijn gewoon niet maar enkele Oriëntaalse personen die voor onrust in ons land zorgen. Ze hebben veelmeer een volledig andere cultuur, die niet met de onze te verenigen is. Ze hebben geen respect voor ons en al helemaal niet voor de politie.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/europa-immer-mehr-auslaenderkrawalle.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Koerden, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, political correctness, Turken. Bookmark de permalink .

22 reacties op Europa: Steeds meer onlusten door vreemdelingen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Remember: they are just project and quran propelled troublemakers!!!
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Zéro tollerance NU!
  Stem PVV!
  (ik kan dat helaas niet)

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Waarom uitwijzen naar Turkije en niet naar Irak,Iran,Syrie…?

  Like

 4. benny zegt:

  een militaire verdrijving is nog de enige oplossing dankzij het jaren lang goedpraten,minimaliseren en ontkennen van de regerende elites.
  indien men de problemen een 15 tal jaren geleden onder ogen zag waren nog andere mogelijkheden geweest om het probleem aan te pakken.maar nu is dit nog de enige efficiente oplossing.de flikken zullen dit ook niet eeuwig blijven pikken dat de regeringen hen als kanonnevlees gebruiken dus of ze dit nu willen of niet,de inzet van het leger zal noodzakelijk worden.

  Like

 5. Marcel zegt:

  Iemand zou mijnheer Ulfkotte aan het verstand moeten praten dat er geen zolangzamerhand nog maar weinig burgers te vinden zijn die geweld tegen de politie afkeuren. Natuurlijk, tijdens de koffie op het werk of een borrel op een verjaardag zal niemand hardop zeggen dat hij/zij geweld tegen onze agenten toejuicht.

  De werkelijkheid is dat iedereen ook wel ziet dat het de politie van hogerhand onmogelijk gemaakt word haar primaire taak uit te oefenen. Daarom is zij voor de meeste burgers slechts nog zichtbaar bij het uitschrijven van onzinboete’s of bij het (door regelgeving) betonen van onmacht bij het aanpakken van groepen. Slechts individuen zijn nog te pakken.

  Het is daarom dat de burger nu zijn schouders ophaalt als er geweld gebruikt word tegen de politie. De burger kan zich het goed voorstellen en zou willen dat hijzelf zo machtig was om dit te kunnen doen. Ook de rechter vind dat de agent dan maar zijn geweldsmonopoly moet gebruiken, en de agent zit klem tussen de regels.

  Tot besluit van dit stukje duiding wil ik nog opmerken dat in Yoegoslavië in de jaren ’90 van de vorige eeuw het juist dit (georganiseerd geweld tegen de politie) was dat de oorlog in gang zette.

  Ook hier zijn we eraan gewend inmiddels. Was het nog heel wat dat er bij de Molukse akties ingegrepen werd door de mariniers, niemand kijkt er meer van op als dat bij de hofstadgroep gebeurt.

  (Waarom grijpen de mariniers daar in, en niet de landmacht eigenlijk ? )

  Ik ben ervan overtuigd dat onze machthebbers dit laten gebeuren om instrumenten in handen te krijgen die hen in staat zullen stellen om ook en vooral u te onderdrukken. Niet alleen de Koerden of alleen de moslims van Al Qaïda zullen zuchten onder de gewapende onderdrukking van de gedachtenpolitie in combinatie met het leger. Vooral u zult dit voelen. Gewoon omdat de eerste 2 nog een minderheid zijn maar omdat wij de meerderheid vormen zijn wij het gevaarlijkst voor de staat.

  Like

 6. Het is schokkend dat het journaille dit op een dergelijk grote schaal uit de media houden, nog schokkender is dat het ze nog lukt ook.
  Kennelijk heerst er een grote discipline onder de hournalisten die maakt dat niemand het kennelijk aandurft er toch over te berichten.

  Like

 7. Koddebeier zegt:

  @Marcel. Marinier zijn getraind in stadsguerrilla, aanhoudingen van (zwaar)gewapende verdachten, terroristen ed. en hebben een BBE dat sinds 2006 ingepast is in de Dienst Speciale Interventies (DSI) te passen, sindsdien heet de eenheid Unit Interventie Mariniers (UIM) van de DSI.

  Like

 8. Koddebeier zegt:

  @tijlulenspielen. We hebben in Nederland jammer genoeg GEEN Vrije Pers. ‘Dames’ en “Heren’ die voor ons bepalen wat goed is om te lezen en wat niet. Allemaal van sLinke huize, achterbaks en huigelachtig.
  We worden belazerd en bedrogen, maar onze achterbakse pers vergeet dat de Islam geen onderscheid maakt voor Kafirs.
  Vrije meninguitingen ed. moeten we lezen op o.a. deze site en gelukkig nog een paar anderen.

  Like

 9. willemientje zegt:

  De hele rooie politieke kliek, heeft de media in haar macht, ze krijgen het zelfs voor elkaar om Samsom, omhoog te peilen, ik ben blij dat de heiligverklaring van Didie in ieder geval ophoud, ik werd misselijk van elke dag, op ieder moment, dat schijheilig smoel.

  En nu iedereen maar duimen, of bidden, ieder op z’n eigen manier, dat het dom volk z’n verstand niet helemaal heeft verloren,

  Toy, toy, toy , Geert!!!

  Like

 10. willemientje zegt:

  En het hof in Duitsland ook niet!!

  Like

 11. willemientje zegt:

  Het hof in Duitsland heeft zijn verstand dus wel verloren, elsevier, ESM goedgekeurd

  Daar gaat een van onze laatste hopen,

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Willemientje 10.30. uur, inderdaad beste Willemientje! Het is om te janken dat het duitse Hof is gezwicht voor de LINKSEN en LIBERALEN en CHRISTEN DEMOCRATEN van de Duitse politiek.
  Nu, daar gaat rotzooi van komen, daar ben ik van overtuigd, en ik hoop dat de nederlandse kiezer vandaag zijn verstand gebruikt, en in ieder geval NIET STEMT OP CDA,VVD,Demonen 66, en de PVDA= Partij van de Arabieren! Het zal mij benieuwen!

  Like

 13. Anneke zegt:

  SUCCES voor Geert Wilders en z’n partijgenoten !!! Tijdens de kiesdebatten kwam hij wel het duidelijkst over en dus het eerlijkst!!! Had zo met regelmaat cynische opmerkingen, die niet zonder betekenis waren/zijn. Ben er helemaal van overtuigd dat de linkse garde in hun broek pissen van de zenuwen. “Welke partij gaat winnen, dus ‘overheersen’ ??? Wie gaat er in het torentje plaatsnemen ???” Ze staan weer te popelen, maar….staan al-lang niet meer stevig op hun pootjes. Hun grondvesten schudden heel heftig !!! !!! ! Een groot deel van de bevolking beseft maar al te goed dat men enorm verdrukt en bedrogen is door deze politieke spoken. Neem nu iedere keer weer de roep ‘SOCIAAL’ door zowel de PvdA-ers, als de SP-ers. Een enorm MISLEIDENDE kreet. Ze bedoelen echter de betekenis van het woord ‘SOCIALISTISCH’, maar hebben NIET het volle lef dit woord daadwerkelijk in de mond te nemen !!! !!! Daar het gros van de bevolking de werkelijke betekenis van dit woord (heel) goed kent. Het verwijst o.a. naar de ellende van Adof Hitler’s droomrijk -Dass Drite Reich- en eveneens naar de smurrie in de voormalige Sovjet-Unie.
  Een groot deel ziet in Geert een soort van reddende engel; vandaar m’n roep PVV = Profetie Van
  Vrijheid..! “De tijd zal het leren; vanavond weten we absoluut alweer MEER. Mensen hou de zenuwen in bedwang en kijk vol goede moed uit naar een indirecte – ; zo niet een directe verlossing…!

  Like

 14. Anneke zegt:

  WAAROM AL DEZE ONLUSTEN ??? Twee totaal verschillende culturen, met dus heel andere wortelen. “IJzer en leem zijn NIET samen te smelten, zullen zich niet met elkaar kunnen verenigen.” De multi-culturele droom is een immense FLOP, die ons westerlingen heel wat heeft gekost….we hebben al heel wat voor onze kiezen gekregen. (De één wat heftiger dan de ander, maar toch…) En…het ergste/heftigste deel zal nog komen, in een wat latere fase van deze tijdsperiode.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 13.01. uur, ik heb tegen de EU en de ISLAMISERING gestemd! Ik hoop Anneke dat de bevolking het hele zooitje van VVD,CDA,PVDA,D66 en GL weg stemt!

  Like

 16. Zeren zegt:

  Je maakt jezelf en heel je artikel in de eerste regel al belachelijk: onze gastvrijheid? Waar heb jij het over> ik ben geen gast in dit land, ik ben hier geboren en woon hier …

  Wat betreft het geweld tegen autoriteiten. Zolang autoriteiten zich mengen in internationale kwesties, wapens leveren, geen verantwoording afleggen voor daden krijgen ze met dit soort zaken te maken … het is keuze en elke keuze heeft consequenties, een volwassen, verantwoord land en bestuur aanvaard deze.

  Like

 17. Zeren zegt:

  Respect is overigens niet iets vanzelfsprekends, dat moet je verdienen …

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Je maakt jezelf en heel je artikel in de eerste regel al belachelijk: onze gastvrijheid?”
   Ik denk dat je je commentaar eerst in keurig Duits moet vertalen, vervolgens achter het e-mail-adres van Udo Ulkfkotte moet zien te komen en het dan moet opsturen.
   Of tegen wie heb je het eigenlijk, Zeuren?
   En inderdaad:respect moet je verdienen, dus als je ergens geboren bent volgt daar niet automatisch respect uit.
   En nog eens inderdaad: regeringen maken keuzes in de buitenlandse politiek en als allochtonen die in die buitenlanden hun primaire loyaliteit hebben liggen daartegen hun stem verheffen dienen ze dat respectvol te doen.
   De strijd om de vraag of Öcalan een terrorist dan wel een vrijheidsstrijder is moet niet leiden tot zwaargewonde politiemensen en ontwrichting van de Duitse openbare orde: dat is niet respectvol naar je gastland.
   Gewoon opsodemieteren met alle twee die foute culturen: de Koerdische maffia én de Turkse maffia.

   Like

 18. Jan zegt:

  Illegalen vluchten weg uit Griekenland omdat er niets meer te halen valt en vanwege de haat tegen hen

  Viele Migranten haben bei der illegalen Einreise nach Griechenland alle Papiere vernichtet, doch jetzt stehen sie bei ihren Botschaften Schlange, um bloß wieder zurück in die Heimat zu kommen. Europa bietet ihnen keine Perspektive – und in Athen schlägt ihnen der Hass der Rechtsextremen entgegen.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/griechenland-fremdenhass-treibt-illegale-migranten-aus-dem-land-a-896607.html

  Hinausekeln wäre eine Idee.

  Like

 19. Helena zegt:

  Ja Jan iets dergelijks heb ik iemand al eens eerder horen zeggen. Laten we Brussel maar lekker zijn gang laten gaan dan stort ons sociaal stelsel in en komen we vanzelf van al die hand ophouders af. Beter straatarm in (betrekkelijke) vrijheid dan met een verzorgingsstaat onder de knoet van de islam. Toen dacht nou vette kans dat gaat nooit lukken maar zie hier, het begint.
  Misschien is die eu zo gek nog niet :)??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s