Fjordman: Bericht aan de lezer

Velen van u zijn waarschijnlijk moe van het horen over Breivik. Eerlijk gezegd ben ik dat ook. Desalniettemin ben ik van plan om in de nabije toekomst een boek te publiceren met de titel; Getuige van Gekte, waarin deels wordt ingegaan op de zaak Breivik. Daarin zal ik onder andere een meer diepgaande analyse opnemen van Breivik’s zogenaamde manifest dan wat men hier ziet.

Het actieve schrijven van dit boek wordt opgepakt in september of oktober. Daarna duurt het minimaal een paar weken om alles te bewerken en gereed te maken voor publicatie. Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven en moet binnen een paar maanden beschikbaar zijn via websites zoals Amazon.com, waarschijnlijk zowel als  ebook en een gedrukt, papieren boek.

Zoals u allen weet, Breivik’s wreedheden hadden een grote invloed op dit blog en vooral op mijn persoonlijk leven. Echter, de gebeurtenissen in de realiteit kunnen niet worden genegeerd en ik zal geleidelijk na dit najaar steeds minder schrijven over de zaak Breivik en meer over de grote machtsgreep door de EU-elites en de ECB en de instortende euro, de mogelijke herverkiezing van een pro-islamitische, antiblanke marxist als president van de Verenigde Staten, de enorme schade veroorzaakt door massa-immigratie naar de westerse wereld, de opkomst van de Moslim Broederschap in Egypte, de dreiging van Iraanse nucleaire ambities en andere belangrijke onderwerpen.

Breiviks massamoord op 22 juli 2011, het maakt niet uit hoe verschrikkelijk het ook was, zal weinig aan de richting waarin de wereldpolitiek zich beweegt veranderen. Hij gaf helaas gratis munitie aan diegenen die willen demoniseren, censureren, critici van de islam en de massa-immigratie in veel westerse landen de mond willen snoeren, tot ver buiten de grenzen van Noorwegen of Scandinavië. Slechts een paar dagen geleden las ik artikelen in de Los Angeles Times, waarin Breivik als instrument en excuus werd gebruikt om de islamcritici in de Verenigde Staten te onderdrukken.

Ik heb dan ook nog een beetje over deze zaak te schrijven om een ​​aantal van de belangrijkste mythen, die zijn gepromoot door de mainstream media, te verdrijven. Ik verkeer toevallig in een betere positie dan de meeste mensen om dit te doen, dus ik moet wat tijd doorbrengen met deze kwesties, ongeacht of ik dit prettig vind of niet. Dit blog zal echter na dit jaar minder en minder tijd verspillen aan de demente meneer Breivik.

Opmerking: Voor het essay van Fjordman, “De pro-islamitische aspecten in het manifest van Breivik”,  lees verder op:

Bronnen:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/09/fjordman-pro-islamic-aspects-of.html

http://frontpagemag.com/2012/fjordman/the-pro-islamic-aspects-of-breivik%e2%80%99s-manifesto/

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Noorwegen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Fjordman: Bericht aan de lezer

  1. Lucky9 zegt:

    Bedankt Vederso,
    Uit Frontpagemag blijkt dat Fjordman de zaak al ernstig onderzocht heeft. Nu is het wachten op zijn boek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s