Politieke bekentenis – German Defence League

De German Defence Leaugue heeft ons onderstaande verklaring gestuurd. Deze nemen we letterlijk over. De German Defence League verklaart zich verantwoordelijk voor de inhoud.

Beste vrienden,

Mijn naam is Kay Nerstheimer. Ik ben 48 jaar en van beroep bedrijfseconoom. Sinds juni bouw ik de Berlijnse divisie, een van de op dit moment 20 divisies, op en fungeer ook als divisieleider. Men vraagt vaak aan mij waarom we een Engelse naam gebruiken. Dat is heel eenvoudig. De Defence Leagues zijn verspreid over heel Europa en het vereenvoudigt de communicatie onder elkaar, want met de Finse kameraden zou ik niet kunnen praten in hun landstaal. Kijk maar naar het internationale luchtverkeer dat in de Engelse taal plaatsvindt. Daarom, ook in navolging van onze eerste Defence League de EDL, die het voorbeeld was voor alle anderen, de Engelse structuur. Dit even ter inleiding.

Wij als German Defence Leaugue (GDL) staan boven de partijen en we staan open voor iedere patriot. We komen uit verschillende partijen, maar er horen ook politiek ongebonden mannen en vrouwen bij ons. We trekken alleen de grens bij extremisten. Voor zulke ideologieën staan wij niet ter beschikking.

De mannen in mijn divisie zijn vooral reservisten uit het NVA (voormalige Oost-Duitse leger) en de Duitse Bundeswehr en politieagenten. Dat is geen voorwaarde, omdat wij zelf in staat zijn om op te leiden.

Wij zullen niemand aanvallen, maar we zullen het geweld ook niet uit de weg gaan. Wij zullen onze straten niet overlaten aan de Antifa en radicale islamieten en we zullen niet toestaan dat politieke manifestaties door ondemocratisch tuig verstoord of verhinderd kunnen worden.

Op grond van de drastisch verslechterende economische situatie in ons land zowel als in de EU moeten we ons afvragen wat er gebeurt als de euro in elkaar stort. Zullen dan al onze islamitische vrienden hun koffers pakken en naar het volgende land trekken, dat hen met sociale uitkeringen doorvoedt, of zullen ze dan datgene wat, volgens hen, van hen is, met geweld nemen? De staat zal zijn burgers niet beschermen, de politici die dit allemaal aanrichten zullen snel het land verlaten en lekker uitrusten in hun lucratieve baantjes. Ze zullen hun lachen niet kunnen inhouden als domme Jan Modaal hier alles om de oren vliegt.

WIJ zullen niet wijken. Wij zullen ons verzetten. Artikel 20 van de grondwet geeft ons daarvoor de legitimatie, die daarna in alinea 4 werd gepreciseerd. Daarom vormen we nu hier in Berlijn de eerste groepen. We maken gebruik van de structuren die we uit onze tijd als militairen kennen en hebben leren waarderen. Wij organiseren ons nu, want als de eerste steden in brand staan is het te laat.

Wie houdt van zijn land, zal het verdedigen in samenwerking met patriotten uit de andere Europese landen. Want de tijd dat we tegen elkaar gevochten hebben, is voorbij. We zullen één zijn, net zoals in 1683 voor de poorten van Wenen. Ter herinnering aan alle Europeanen die voor onze vrijheid gesneuveld zijn. Laten we hun nagedachtenis eren door deze vrijheid voor ons en onze kinderen te behouden.

No surrender! Maximum resistance!

Met kameraadschappelijke groeten,

Kay Nerstheimer

Divisieleider

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/10/politisches-bekenntnis-german-defence-league/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, Europeanisering, Immigratie, Islamisering, Multiculti. Bookmark de permalink .

21 reacties op Politieke bekentenis – German Defence League

 1. Linsky zegt:

  Fantastisch initiatief! 🙂

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Advies voor alle tapijtvreters in de EU:
  http://www.pi-news.net/2012/07/wandert-doch-woanders-hin/

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Een fascinerend initiatief. Wanneer de regeringen van de staten die bij de EU zijn aangesloten onverwijld door gaan met hun catastrofaal éénwordings – en financieel beleid, de islamisering blijven bevorderen en de landen in totale ellende en armoede gaan storten, dan rest er voor de onmondig gemaakte bevolkingen niets anders meer dan gerechtvaardigd,gewapend verzet.
  Het valt mij op dat de German Defence League dat recht op verzet dan ook grondwettelijk onderbouwt en niet alleen het recht, maar ook de plicht tot verzet.
  Opmerkelijk is verder dat men ook al aangeeft met de opbouw van het verzet te zijn begonnen en zelfs de manier waarop men dat doet niet onder stoelen of banken steekt.
  Het zal allemaal wel heel politiek incorrect zijn, maar mijn zegen hebben ze.
  Ik ga de ontwikkelingen met aandacht volgden.

  Dit zal gaan leiden tot groot misbaar vanuit linkse hoek. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat men weet wie de grote schuldige aan deze ontwikkelingen is: het is uiteraard allemaal begonnen met het gestook van Wilders.
  Eerst de zondeval in het paradijs,daarna de uittocht uit Egypte, vervolgens de moord op de weerloze kindervriend Goliath door de joodse massamoordenaar David, daarna het hysterische gestook dat leidde tot de kruistochten en nu dit weer. Die man zit al millennia overal achter.
  Daarom stem ik morgen uiteraard weer op de PVV. Dan behoor ik ook bij de grote geschiedenis,

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Idem dito Henk!! 🙂

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Zolang ik als vrouw nog stemmen mag :-(, STEM IK OP DE PVV!

  Like

 6. baksteen zegt:

  Dit is des te interessanter omdat het internationaal is.
  Mooi excuus voor Brussel om het internet af te sluiten voor ongewenste sites en communicatie.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Yehhh geweldig!!! Dat er nog veel meer Defence leaques op mogen staan!! ( een noodzakelijkheid)
  Morgen uiteraard PVV, kan niet wachten om het officieel te maken ( big smile)

  Like

 8. Tiny zegt:

  De Duitse Bundesregierung heeft extra geld vrijgemaakt om ultra rechts, die nazi’s met alle macht en middelen uit te rotten. Daarmee bedoelen ze niet die paar verdwaalde zielige kaalkopjes met hun hakenkruis tattoo, maar dus de GDL mee. Dit i.p.v. het islamitische geweld en dat van de antifanten te bestrijden. Dat wordt onder het tapijt geveegd en doodgezwegen. Nog erger als in NL. Gelukkig zijn er hier ook veel mensen die hun ogen open houden en de gebeurtenissen op blogs beschrijven en zelfs video’s ervan plaatsen.
  GDL, go for it!

  Like

 9. topsporter zegt:

  PVV for ever!

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Je hebt internet niet nodig daar zijn andere middelen voor.
  Internet is voor de massa niet voor interne communicatie.
  Dus laat ze het maar afsluiten het lost niets op.

  Like

 11. vlieger zegt:

  [IMG]http://i15.photobucket.com/albums/a361/EVassal/helmwilders-1.jpg[/IMG]
  Brigade Generaal. En ik dien hem voor een vrij Nederland. Voor PVV.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 19.47. uur, inderdaad Henk. Zum kotzen, LINKS en de EUSSR, sluiten bewust de ogen voor de ISLAMISERING van EUROPA. Ook zal men in Nederland vanuit “die hoek”, er alles aan doen om de PVV door “de stront”, te trekken. Alles is geoorloofd wat deze vuile tactiek betreft, zelfs voor karaktermoord deinzen de RODEN niet terug. Ik weet wat ik stem morgen: TEGEN de ISLAMISERING!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Veel SUCCES gewenst voor onze DUITSE VRIENDEN. Het INITIATIEF is een heel hoopvolle ontwikkeling.

  Like

 14. E.Eliveld zegt:

  T’wordt weer tijd voor een DDL…

  Like

 15. Reblogged this on Welke toekomst is voor ons weggelegd? and commented:
  Keihard gereblogged!

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  1) Het onvermijdelijke gaat komen.
  Het gewapend verzet van de autochtone bevolking in Europa komt op gang.
  Want de waarheid is nooit vrijblijvend.
  Zoals ik reeds zeide in mijn pracht-tekst getiteld
  “Femke Halsema en het grotere kwaad: de kern van mijn razernij”
  http://bit.ly/GMZkq9:

  “Maar hier komt wel het springende punt: er is natuurlijk een grens aan wat je een vrijheidslievende bevolking aan kan doen. Ook voor mij is er een grens aan wat ik tolereer. Als ik op straat regelmatig boerka’s ga tegenkomen, dan sluit ik niet uit dat ik op mijn gevorderde leeftijd nog bij een vorm van gewapend verzet ga. Maar denk geen seconde dat ik op vrouwen ga schieten: dat laat ik aan Taliban-achtige helden over. Op wie ga ik dan wel schieten? Ik twijfel er niet aan of mijn stadsguerilla-eenheid, zal allang islamitische tegenhangers hebben. De stads-guerilla, de Beiroetisering zal zich organisch ontwikkeld hebben uit de “tolerantie”, gecombineerd met het immigratiebeleid. Ik heb al een naam voor mijn guerilla-eenheid: ‘Willem van Oranje’.”

  2) Wat heeft de oorlog met schelden te maken?
  Alles.
  Voor er geslagen wordt, gaat er bij een gewone ruzie óók schelden vooraf.
  Ik zeg dat omdat er in de comments onder een stuk van mij weer ellenlang en onophoudelijk gezeikzeurzeverd is over een paar onvertogen woordjes jegens Bram Moszkowicz: http://bit.ly/NYAubU .
  Nee, ik ga Bram niet op zijn bek slaan, maar ik waarschuw dat er oorlog komt als Bram en de rest van het multikul-monokultuur-establishment blijven collaboreren met het Grote Kwaad Van Deze Tijd (en eigenlijk van alle tijden sinds de 7e eeuw): de nazislam http://bit.ly/gE333y .

  In datzelfde stuk “Femke Halsema en het grotere kwaad: de kern van mijn razernij”, sprak ik van “een oude kennis” (het was trouwens Pieter Hilhorst), die mij op straat had aangesproken omdat ik Femke Halsema had “uitgescholden”:

  “Kijk eens wat de kern van bovenstaande betoogje [van die oude kennis] is: ‘Schelden daar hou ik niet van want onfatsoenlijk’. Oh ja, oude kennis? Hou jij daar niet van? Onder geen enkele omstandigheid? Is dat altijd onfatsoenlijk? Wat subjectief nou toch! Ook als het alternatief is dat je eigen hart uit elkaar barst? Of er géén aandacht komt voor de smerigste dingen die op een héél nette manier worden gezegd? Was dat trouwens niet een specialiteit van totalitaire systemen? Héél netjes de smerigste dingen zeggen? Weet men hoe een nieuwe wet heette, ingevoerd eind jaren 1930 in Nazi-Duitsland, die voor ambtenaren het verklikken verplicht stelde van andere ambtenaren die negatief spraken over de Nazi’s? Die heette: “Wet ter bescherming van het ambtenarencorps”. Orwell: “In het Ministerie van Liefde werd weer druk gemarteld.”

  Ja, in de officierskantine van de SS in Auschwitz zal men ook extra hoffelijk en beschaafd zijn geweest vanwege de barre tijden.

  Grappig: de aanleiding voor mijn woede op vijf van die Groenlinkse tyfuswijven (Halsema, Sap, Dekker, De Breij en Van Gent) was inderdaad weer precies dat “verharmlosen” van de boerkaab, net als bij Bram Moszkowicz.

  Ze zat gisteren weer te gloriëren bij Pauw & Witteman, mevrouw Halsema. En professor Boerelul Maarten Van Rossem zat zichzelf ook weer onverstoorbaar geweldig te vinden. Nee, ik heb niet gekeken, zo vlak voor het slapen gaan een dosis Halsema én Van Rossem én Pauw én Witteman: dan kan ik het schudden voor de rest van de nacht.

  Ik schreef in maart 2010 over Baarten van Rossem: http://bit.ly/RQS4O1:

  “Israël is gewoon een expansionistische staat”, hoorde ik ergens in 2009 knuffelbeertje Maarten van Rossem gezellig grommen. Gewoon, niks bijzonders die Joden met hun Holocaust, tuig als alle ander tuig, leek van Rossem te willen zeggen. Het was in “de Wereld Draait Door” en het was een casual opmerking, even tussendoor, zoals alle received wisdom over Israël de laatste decennia in de media als een vanzelfsprekendheid wordt gebracht. “Bezette gebieden”: dat weet iederéén toch? Er heerst in onze nationale televisie-huiskamers gezellige overeenstemming over “Israël”: de gastheren, of ze nou Mathijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw of Paul Witteman heten, worden niet gehinderd door enige kennis, de “politiek-correcte” gasten-van-voorkeur ook niet en het publiek thuis en in de studio weet doorgaans al helemáál niks anders dan de domme cliché’s waarmee ze in alle media worden doodgegooid.”

  In dat zelfde stuk wees ik al op een perverse tegenstelling: namelijk dat we geacht worden multikulse diversiteits-migratie toe te juichen, behalve als het over Joden gaat, dán hebben de arme “Palestijnen” helemaal gelijk als ze hun verfijnde islamitische cultuur beschermen tegen de “bezetters”. Ik schreef in maart 2010:

  “De historische en actuele leugens die constant het nieuws over “Israël en de Palestijnen” doordrenken, zijn zó pervers, zó smerig, zó walgelijk dat althans mijn verstand erbij stil staat. Wij worden tegenwoordig gevraagd om globale migratie als een groot multicultureel goed te zien, maar als het over Israël gaat, dan geldt dat ineens niet meer. Terwijl de moderne migratie naar het Westen door sommige mensen toch als problematisch wordt ervaren, schijnt het moorddadige geweld waarmee de Joodse migratie naar Palestina indertijd door een lokale “elite” werd beantwoord, wel okay te zijn. In de ogen van mensen die “multicultuur” voor het Westen prachtig vinden, ja moreel verplicht, hoeven ook anno nu de vertegenwoordigers van Hamas of Hezbollah, net zoals voordien die van de PLO, helemaal niet “multicultureel” te zijn, maar mogen zelfs vrijelijk racistische en genocidale taal uitslaan. Dit is, één, des te merkwaardiger, omdat de Joden naar Palestina, een desolaat en verlaten gebied, vanaf 1882 welvaart brachten vanuit hun levensbevestigende gewetenscultuur. Dit is, twéé, des te merkwaardiger omdat de geschiedenis van de mensheid vol is van migratie en volksverhuizing, maar alleen deze ene, het Goede brengende migratie, die met gewelddadig Kwaad werd bestreden door een lokale “elite”, wordt afgewezen door dezelfde Goede Mensen die alle andere migratie zo mooi vinden.”

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 05.32. uur, hoed af voor uw bijdrage. daar hoeft niets aan te worden toegevoegd. Het is wel belangrijk voor vandaag om te onthouden, ALLEEN de PVV en de SGP waren en ZIJN TEGEN DE ISLAMISERING!!!

  Like

 18. Aryan zegt:

  Sounds good to me – sofar.

  Like

 19. N.W. zegt:

  Reblogged this on Brainlogs and commented:
  After some study-work via the world wide web, I learned a lot about the differences between religions such as Christians, Roman Catholics and Muslims. Thereby I noticed that Islam is not such a peaceful religion as it was told in my bible-study classes, many years ago. In fact, it is in many ways real aggressive and can be seen – in a worst case scenario – as a possible tread to our Western way of life.
  You can say I am wrong and this is total fiction. Well than I am glad to be wrong, but lets assume I’m right. Than what?
  I talked with many people (Christians and Atheists) about this, hoping that they would say that there is a line of defense somewhere, somehow. But with no results.
  Until I stumbled upon this blog, the political definition of the German Defence Leage. Finally, somewhere here in Europe there is a line of defense forming against this possible tread (of Islam). This insurance seems much better than what our European government is doing about it. (nothing)
  I engage you to read this article yourself. It is written in Dutch…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s