Vandaag, 9/11

Vandaag is 9/11 elf jaar geleden. Iedereen is in Nederland druk met de verkiezingen morgen en vergeet de dag waarop de geschiedenis van het Westen een wending nam. Niet helemaal vergeten we het natuurlijk, maar elf jaar is wel al heel lang geleden. Of de Nederlandse media er aandacht aan besteden weet ik niet wat de kranten betreft, maar de Publieke Omroep geeft niet de indruk. National Geographic had afgelopen weekend 9/11 themadagen, met veel herhalingen van beelden die ik al had gezien. Het blijft echter indrukwekkend in het besef dat de Westerse wereld daarna nooit meer dezelfde werd.

Dat (neo)conservatieve websites in de Verenigde Staten er wel veel aandacht aan besteden hoeft niet te verwonderen, maar meer dan een jaar geleden ligt nu in dit verkiezingsjaar de nadruk op wat er sindsdien allemaal fout is gegaan. Daniel Greenfield wijst op Sun Tsu en het idee dat als je de vijand niet kent en jezelf ook niet, je veroordeeld bent tot het verliezen van de oorlog.

Vraag: Is het Westen in oorlog met de islam? Het doet alle mogelijke pogingen om dat te ontkennen, maar als de vijand zich wel in oorlog ziet met het Westen valt er weinig te thee drinken. Als in de V.S. effectief alle begrippen als ‘islam’ en ‘jihad’ worden verbannen uit de richtlijnen voor de National Security (als overkoepelend begrip), dan kan dat alleen maar slecht aflopen. Timon Dias op DDS vraagt terecht aandacht voor Barry Rubin, die al vanaf  het eerste begin van de Arabische Lente heeft gewezen op de catastrofale buitenland politiek van de regering Obama. Een politiek die de Moslim Broederschap in het zadel hielp en die ontegenzeggelijk anti-Amerikaans, anti-Israëlisch, ja, zelfs in z’n algemeenheid antiwesters is.

Met een nieuw Paars kabinet komen we terecht in een horrorscenario van ontkenning en appeasement. Dan wordt Samsom de volgende Neville Chamberlain en hij zal die aantijging verontwaardigd afwijzen. Maar daarom wordt ze nog niet minder waar. Door het omhelzen van het multiculturalisme, zoals hij deed, wijst hij de Westerse cultuur af die ons zoveel heeft opgeleverd. Er is naar mijn mening maar één adagium; “Onze cultuur is de beste!”

Nederland slaat hiermee de rampzalige Zweedse weg in. Weer zal Samsom dat ontkennen, omdat zijn voorstellingsvermogen en zijn historische kennis daar tekort schieten, maar in de praktijk gezien komt het daar op neer. Dat is onze toekomst ‘and there is nothing we can do’.

Hieronder de links naar Frontpage Magazine en PJ Media en er is nog veel meer:

http://frontpagemag.com/

http://pjmedia.com/

Door: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Obama, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

68 reacties op Vandaag, 9/11

 1. Lucky9 zegt:

  Was ik ook al aan het denken. Nederlanders DENK !

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Eén enkele maand te laat, helaas:
  http://www.atlasshruggedmovie.com/

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 21.00. uur, ook ik weet dat de HAATBAARDEN met hun HAATBOEK onze vijand is. Het is ongelooflijk dat RUTTE VVD, en SAMSON PVDA zo hoog in de peilingen staan! Hoe dom is onze bevolking! Ik hoop dat het morgen stormt en regent dat het ” verrekt”, dan komen de “linkse kiezers “, tenminste niet masssaal stemmen!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Ha, Tom…vacantie geweest? 🙂
  We misten je al hoor! 😦

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, hardstikke bedankt. En ik zal trachten, mijn bijdrage weer te leveren.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Welcome back Tom! 😉 😀

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat was weer een knappe prestatie van de NOS. Moslimterroristen heten nu vliegtuigkapers. Geen woord over djihad, Al Qaida, oorlog met islam, nee, vliegtuigkapers.

  Like

 8. Jan zegt:

  Staat die gek in het Witte Huis weer voor gek, maar dat zal hij niet opmerken, geschift als hij is:

  Vlag van Al Qaida wappert bover de Amerikaanse ambassade in Caïro:

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 22.18. uur, Jan van moslimobama kunnen we zoiets verwachten hoor!

  Like

 10. Marcel zegt:

  Ik troost mezelf maar dat het wel grappig & geinig om de gebeurtenissen in de wereld gade te slaan :

  Als moslims 3000 mensen in 1 keer tegelijk ombrengen omdat ze een bepaalde nationaliteit hebben.

  Wel,
  er zijn wat akties
  van natie tegen natie
  daar blijft het bij. Na 11 jaar is het vergeven en vergeten geblazen, want de moslims mochten eens boos worden als wij openlijk een verband zouden leggen tussen hun ideologie en duizenden dode mensen.

  Dan is er Breitvik. (77 dode mensen) Ineens kunnen er dan wel, naar aanleiding van dit éne geval van de ene dag op de andere wetten gewijzigd worden, en ook is men druk bezig om de mogelijkheid te scheppen dat mensen vervolgd kunnen worden om wat zij van hun gedachten delen op het internet.

  De islam -met al haar onverholen oorlogsretoriek- letterlijk uitleggen en volgelingen oproepen om net zo te leven als massamoordenaar mohammed mag wel.
  Begrip uitspreken voor de daden van Breitvik komt u op beroepsverboden, sociale uitstoting, en binnenkort zelfs vervolging te staan.

  Ik ga een moestuin beginnen en een houtkachel kopen …

  Like

 11. Leto 2 zegt:

  @Marcel,

  In zo’n 1300 jaar hebben moslims ruwweg 270.000.000 mensen vermoord.
  Gemiddeld zijn dat 207.692 mensen per jaar.
  Oftewel 569 per dag.
  Geef Breivik een ballon en een lollie, hij heeft nog veel te leren.

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  @Vederso.
  Heb je een linkje naar dat artikel van Timon Dias op DDS over Barry Rubin over Obama?

  Like

 13. vederso zegt:

  @ Martien, ik doe het op deze manier.

  Tijdens het uitbreken van de Arabische revoluties waren het aantal stemmen die deze gebeurtenis op correcte wijze duidden, gering. Gering onder de mainstream media opiniemakers, en nog geringer in het academische circuit. Bertus Hendriks en Petra Stienen hadden in elk land hun evenknie.

  Er waren een aantal uitzonderingen op deze regel. Een voorname uitzondering was een man die naar mijn smaak nog lang niet genoeg bekendheid geniet in Nederland: de uit Israel afkomstige professor Barry Rubin.

  In oktober 2011 had ik het genoegen de beste man een hand te geven en een kort praatje met hem te maken. Rubin is directeur van het Global Research in International Affairs (GLORIA) Centre en redacteur bij the Middle East Review of National Affairs (MERIA) Journal.

  Bijgaand beschikt Rubin over een indrukwekkende bibliografie. Met zo’n vijftien boeken over politiek in het Midden Oosten heeft hij een bewezen staat van dienst. Daarbij is hij redacteur van het standaardwerk van Israel; an introduction. Onder zijn meest recente werken vallen The Long War for Freedom: The Arab struggle for Democracy in the Middle East en The Truth about Syria.

  Maar het medium waar hij het meest effectief reageert op actuele ontwikkelingen, is zijn persoonlijke weblog. Ik kan u alleen maar met kracht aanraden u te subscriben, in de rechter kolom van de website.

  In zijn meest recente column stelt hij een buitenlands beleid voor het Midden Oosten voor, dat de Republikeinen zich eigen zouden moeten maken. Rubin is zich bewust van de onwil van de Democraten om de Moslimbroederschap als vijand te duiden, vandaar zijn gevestigde hoop op de Republikeinen.

  Dit is trouwens iets dat Rubin bijna uniek maakt in het academische circuit, hij noemt de Moslimbroederschap en alle islamisten bij de enige juiste naam: de vijand. Niet de tegenstander, nee, de vijand van de vrije wereld.

  De essentie van Rubins’ strategie is simpel; bestrijd de islamisten waar mogelijk (niet zozeer militair), en steun waar mogelijk alle relevante niet- islamistische krachten. Dit klinkt zo logisch, dat het bijna onwerkelijk is dat Obama nu exact het tegenovergestelde doet.

  Rubin is een held, maar ondergaat momenteel ook een persoonlijke beproeving. Enige tijd geleden is bij hem longkanker gediagnosticeerd en hij ondergaat nu vrij hevige behandelingen.

  Ten eerste doet u er uzelf een voordeel mee door deze man te volgen, maar ik kan het mij zo voorstellen dat een aantal nieuwe subscribers van een ander continent, de beste professor een extra power up geven in zijn persoonlijke tegenspoed.

  Hier nog één keer de link naar zijn weblog.

  Like

 14. rommel zegt:

  @ Leto 2
  “In zo’n 1300 jaar hebben moslims ruwweg 270.000.000 mensen vermoord.”

  Je moet er toch niet aan denken dat die 270.000.000 mensen het allemaal hadden overleefd en de kans hadden gehad om zich voort te planten. Waren er nu alleen nog maar staanplaatsen op deze planeet.

  Like

 15. vederso zegt:

  @ martien pennings. Ik denk dat Timon Dias een waardevolle bijdrage levert!

  Like

 16. Uiteraard zullen de Nederlandse omroepen hier geen aandacht aan besteden. Zouden ze dat wel doen dan gingen er veel meer stemmen richting de PVV en dat is nu precies wat ze niet willen. Op nagenoeg alle andere zenders (niet Nederlandstalige) wordt er wel aandacht aan gegeven.
  Zolang links het binnen de PO het voor het zeggen heeft zal hier niets aan veranderen.

  Like

 17. Leto 2 zegt:

  @Rommel,

  Jouw redenatie kan beter: als 1300 geleden of later alle moslims waren “verwijderd” hadden we nu alle ruimte.
  In 3 decennia is de bevolking is moslimlanden met 256% gegroeid.
  Vind je het gek dat ze desnoods zwemmend naar Italië of Spanje gaan?

  De 270.000.000 vermoorden waren joden, christenen, hindoes, atheïsten en buddhisten die hun lul wel in de broek konden houden en een vrouw als gewaardeerd medemens beschouwden.

  Over overbevolking gesproken, ken je de Georgia Guidestones?
  Soon coming to a theater near you.

  Like

 18. Leto 2 zegt:

  @Gerrit,

  Kijk morgen op Artikel7.nu.
  Ik heb een artikel gepost met iets genuanceerder informatie dan de officiële lezingen.
  Gooi eens Google open en zoek naar andere lezingen.
  Er klopt helemaal niets van 9/11.
  Het is van voor naar achter een façade waar door miljoenen mensen op internet doorheen wordt geprikt.

  Like

 19. vederso zegt:

  @ Leto 2 Alstublieft, bewaar ons voor de volgende complottheorie!

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Warning! NOT funny..!!!
  http://www.barenakedislam.com/2012/09/11/911-jumpers-2/
  @Leto 2: ik heb niks meer te zoeken op A7 en dat door jou aangehaalde zoekmachientje
  vind ik zelf niet alleen hopeloos ouderwets, het slaat letterlijk alles op.
  En daar hou ik niet van!
  Trouwens, ik moet nog steeds Loose Change II bekijken: heb zo m’n twijfels.

  Like

 21. Piet Klont zegt:

  Ik ben dól op complottheorieën, dus ik ga dat morgen wél lezen op A7.
  Neem nou Treabitch…één dik, vet, zwaar, overbodig wandelend Billenberg-komplot!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Marcel 23.03. uur op 11/9. Inderdaad Marcel, afgezet tegen de 77 slachtoffers die Breivik maakte, doet het heel vreemd aan hoe de gebeurtenissen van 9/11/2001 onder het tapijt zijn geveegd. LINKS vind 3000 slachtoffers van de MOSLIMAANSLAG niet erg, MAAR de 77 van BREIVIK wel.
  En zolang de PO in handen is van LINKS en LIBERAAL Demonen 66, verandert er geen steek!

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  En wéér dat oeverloze, intimiderende* GEZEIK van die tapijtvreters over belediging(kuch) van iets dat enkel in hun vrouwenHATENDE rotkoppen te vinden is, nl. dat woestijngeloof!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/amerikaanse_verkiezingen/12931784/__Woede_Romney_om_geweld_Libi__.html
  *praktijken leunen zwaar op Het Project!! Alle info links naast contact.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 08.06. uur, inderdaad Gerrit, hoe eerder deze VERRADER en RENEGAAT MOSLIMOBAMA oprot, hoe beter voor de VEILIGHEID in onze WERELD!

  Like

 25. Jan zegt:

  @G.Deckzeijl zegt:
  12 september 2012 om 08:06

  De trailer staat nog op youtube
  Baardapen met stokken (hoe kan het anders), angstaanjagend slecht acteerwerk, achterlijke baardaap met obligate stok

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  ACHTUNG! Vandaag valt in Karlsruhe een zeer belangrijke beslissing!!!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/3314979/2012/09/12/Eurogehaktdag-Duits-hof-beslist-over-noodfonds.dhtml
  Want als het ESM ongrondwettelijk wordt verklaard(en daar zit ik op te spinzen), heeft dat ook grote gevolgen voor het beleid in ons land..!!!
  @Tom: 00:45 en 00:59 nog gelezen..???

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Ietsje dichter bij huis met zwarte humor…
  http://tinyurl.com/d9bw8pn
  http://tinyurl.com/czxj86q

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Stemadvies voor degenen die dat rode potlood nog niet in de hand hebben.
  http://tinyurl.com/c44h4b5
  Stem PVV!

  Like

 29. Guus zegt:

  9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out, Full-length, Pre-Release-v1.3; Low-Res.

  Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuws uit het verre België en waarom een mengsel van politiek en religie een zeer EXPLOSIEF mengsel is en ten koste van alles moet worden voorkomen!
  http://www.hln.be/hln/nl/13816/Verkiezingen-2012/article/detail/1499500/2012/09/12/Sp-a-Aalst-weert-te-radicale-kandidate-met-hoofddoek.dhtml
  (het zijn en BLIJVEN politieke provocateurs. Klik links naast contact)

  Like

 31. Jan zegt:

  ‘k Heb gisteren een kwartier naar het debat gekeken toen had ik er genoeg van. Van Samsom ging ik direct over mijn nek en toen ik dat domme element Sap weer hoorde over duurzaam, milieu, klimaat kreeg ik moordneigingen en dus heb ik naar Stubbe gekeken maar wist na 15 minuten echter al wie de dader was.

  Like

 32. Aegolius cs zegt:

  The day after
  Hof Karlsruhe:
  Groen licht voor ESM

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/3424/economische-crisis/article/detail/1499629/2012/09/12/Duits-Hof-keurt-deelname-aan-noodfonds-goed.dhtml
  (blijf toch benieuwd wat dat Hof verstaat onder voorwaarden)
  Nog wat klimaat-info voor Jan: http://tinyurl.com/3ewv9k6
  Ik hoop dat die partij van Sap vandaag wordt weggevaagd.

  Like

 34. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 10.40. uur, het is de gore schoften van politici van LINKS, LIBERAAL en POLITIEK CORRECT toch gelukt Gerrit. Dit gaat ons de kop kosten, men laat ons willens en wetens naar de klotewn gaan. Nou, dan maar opstand en revolte, als de EURO en ISLAMOFIELEN niet anders willen, dan denk ik dat ze het gaan krijgen. Ik heb vandaag in elk geval tegen de KUNDUZ bende gestemd en tegen de ISLAMISERINGSPOLITIEK van PVDA,CDA,VVD,Demonen66.

  Like

 35. De Ekster zegt:

  Een andere uitslag van dat Duitse hof was heel onwaarschijnlijk. De politiek zal zeker de nodige druk hebben uitgeoefend. Nu is de weg vrij en gaat de geldkraan naar Zuid-Europa onbeperkt open! Een pikzwarte dag voor Nederland en voor alle (West-)Europeanen. Binnenkort zal Rutte danwel Samsom aankondigen dat we wederom geld zullen moeten overmaken en zijn we binnenkort aan de bedelstaf. Bedankt Duitse flutrechters, bedankt domme kiezers.

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  Inmiddels heb ik via verschillende kanalen gehoord dat het Hof in Karlsruhe heeft bepaald dat de Duitse bijdrage aan dat ESM niet groter mag zijn dan HONDERDNEGENTIG(190) miljard euro.
  Wil Merkel meer hebben dan moet ze de Bundestag toestemming vragen.

  Like

 37. G.Deckzeijl zegt:

  Als ze dat Stilnox nou eens zouden geven aan al die zgn volksvertegenwoordigers en andere “bestuurders” die decennia lang hebben lopen DUTTEN over de gevolgen van de zo door hun opgehemelde multiKULturele samenleving… Zou dat hetzelfde effect hebben als op de man in het bijgaande artikel..?? Iemand?
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3315047/2012/09/12/Slaappil-laat-man-na-zeven-jaar-ontwaken-uit-diepe-coma.dhtml
  Geheugenopfrissertje voor meneer Samsom en de rest van de linkse kerk:
  http://tinyurl.com/3p32945

  Like

 38. Aryan zegt:

  Israel did 911 – All the proof in the world

  Like

 39. G.Deckzeijl zegt:

  @Aryan: UTTER TOTAL BULLSHIT..!!!!!!!!

  Like

 40. marijke zegt:

  Aryan,geloof je dat nou echt?

  Like

 41. marijke zegt:

  Denk je nou echt dat een moslim zig laat sturen door een jood.?

  Like

 42. G.Deckzeijl zegt:

  zig = zich, Marijke…
  Aan allen: Aryan was er zelf bij….ook toen M.Atta z’n testament schreef waarin hij o.a. bepaalde dat er geen vrouwen op zijn begrafenis aanwezig mochten zijn en ook geen ongestelde vrouwen.
  Die zijn namelijk onrein, vond hij. Van belang is te vermelden dat er van meneer Atta nog geen haar is teruggevonden: al die verdomde islamitische MASSAMOORDENAARS zijn op 9/11 compleet VERDAMPT. En da’s maar goed ook.

  Like

 43. marijke zegt:

  Ja Gerrit je hebt gelijk hoor.Zet jij maar even die c er tussen.Schrijf soms te vlug.Maar ik kan heel goed gezonde kritiek verdragen.Ik leer het nog wel eens.Vergeef me maar.

  Like

 44. Hellen zegt:

  Lees net op art7 , een comment van islambuiger laagmans – matteo enz enz dat ons blog , E.J. wordt geinfiltreerd door symphatisanten van t comitee tegen xenofobie en racisme , tis maar dat u het weet .
  STEM PVV , hard nodig !!!!!

  Like

 45. Anneke zegt:

  Het westen IS overduidelijk in oorlog met de islam èn met zichzelf !!! Alleen men wil dit feit niet erkennen…slap hoor. Men (de politiek; ect.) kijkt liever de andere kant op. Iets wat je in dit soort situatie’s nu juist helemaal NIET moet doen. ‘Vat de koe bij de horenen’. Dat de westerse bevolking de maag vol heeft van deze slapzakkie’s is duidelijk èn het feit dat na 9/11 de situatie niet meer ten goede is gekeerd, spreekt boekdelen. NOGMAALS: ‘LEEM en IJZER zijn NIET samen te smeden’.

  Like

 46. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso

  Hieronder een linkje naar on-topic artikel.
  Misschien interessant ter vertaling hier?

  ‘….. If prevention rather than revenge is our goal, rather than pursuing a lengthy military war against terrorists and killing many innocent people while increasing the number of future terrorists, it might be better for the U.S. to back a U.N.-sponsored Marshall Plan for them—one that could include Community Parenting Centers run by local people who could teach more humane childrearing practices—in order to give them the chance to evolve beyond the abusive family system that has produced the terrorism, just as we provided a Marshall Plan for Germans after WWII for the families that had produced Nazism.’

  http://www.psychohistory.com/htm/eln03_terrorism.html

  Like

 47. Linsky zegt:

  Marijke, laat je niet provoceren hoor!
  Er zijn er vandaag weer een paar op treiter- en trollen-pad! 🙂

  Like

 48. marijke zegt:

  Hellen je kan wel eens gelijk hebbenIk heb al eerder gezegt,een rotte appel op de schaal steekt de rest aan.En er zijn mensen bij die de trollen blijven voeren.Ik ben zelf met een donker iemand getrouwt en geen racist.Maar heb geen zin de trollen te voeren.Daar is mijn leven te druk voor.Ik vraag me af of die mensen geen leven hebben.Want uit eindelijk hebben ze niks te zeggen.

  Like

 49. marijke zegt:

  Het zijn zuig napjes.

  Like

 50. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 13.48. uur, daar ben ik het mee eens. Ik ben benieuwd hoe zich dit vertaald met de verkiezingen vandaag, ik heb in ieder geval gestemd tegen de EU en de ISLAMISERING!

  Like

 51. Tom Hendrix zegt:

  @b De Ekster 11.51. uur, we gaan aan de bedelstaf geraken beste Ekster. Zonder ook maar enig greintje van gezond verstand, verkoopt deze elite van politici en rechters hun eigen bevolking aan het POLITBURO BRUSSEL en aan de MUZELMANNEN van de achterlijke Islam! Om te janken!

  Like

 52. marijke zegt:

  Linsky ik weet het.Je hebt me comments gisteren gezien.Ik vind het alleen jammer dat ze hier even die site komen op fucken.Ik ben het niet eens met heel veel mensen op de Joop en ga er dan ook niet naar toe.En twee keer op art 7 geweest en daar zijn ze met die laarsman steeds bezig.Lijkt wel of ze er op kicken.Linsky ik kom hier om bij te blijven en te lezen en op te slaan.Hier zie en lees ik dingen die je niet op de tv ziet of in de kranten.Ik kan genieten van Henk V.Van jou info en ja gisteren las ik een stuk van Martien en dat gaf me te denken.Ik ga geen stukken ontleden.Je hebt mensen die zelf niet toe voegen ,maar in de bosjes liggen om aan te vallen.Dat is kicken voor ze.Hoe zielig.En dan durven ze nog te zeggen dat jij of Pennings gek zijn.Ja dat vind ik nou walgelijk.Maar dat zal wel een of andere te kort koming zijn in hun leven.

  Like

 53. Linsky zegt:

  Voor een aantal zal het ook strategie zijn, Marijke.
  Het is een manier om te trachten tweedracht en hetze te veroorzaken op de islam- kritische blogs.
  Maar daar trappen we mooi niet in! 🙂
  De reden dat ik zelf vaak wel reageer is dan ook om anderen, die nieuw zijn of het niet in de gaten hebben te waarschuwen voor die subversieve methoden van dat geteisem.

  Like

 54. Lucky9 zegt:

  Ik heb het Filmpje van Aryan helemaal uitgekeken en vindt het ook nonsens.

  Voor wie nog zin zou hebben de twee uur en twintig minuten durende propagandafilm van Obama te bekijken (aangebracht door Guus op 9:49) weet dat dit zeer dure op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler gemaakte film is om de moslims uit de wind te zetten voor hun misdaden voor op en na 11 september 2001.

  Het is een aaneenrijging van antwoorden van opvallend veel stedelijke architecten maar ook wetenschappers, zonder dat we evenwel de gestelde vragen ook mogen horen.

  Primair gaat het niet over het impact van de vliegtuigen met volle kerosine-tanks en de in naam van Allah opgeëiste verantwoordelijkheid door fundamentalistische moslims van Al Quaida, maar over de manier waarop de twin towers instortten. Recht naar beneden zou niet kunnen en de snelheid zou ook niet kloppen met de zwaartekracht en een massa van met veel hocus-pocus en losjes uit de democratische pols geslagen beweringen architecten die vrezen geen hoge gebouwen meer te mogen ontwerpen.

  Zelfs Leni Riefenstahl liet zulke goedkope trucjes over aan de andere medeplichtigen van Joseph Goebbels.
  Na een twee uur en twintig minuten lang durende hersenspoeling is er uiteraard twijfel gezaaid bij de arme van geest die al deze verklaringen wil aanhoren zonder de vragen te weten die aan hen gesteld werden.

  De film werd in elkaar gestoken in opdracht van Obama. In de eerste vijf minuten komt hij zelfs verklaren waarvoor: om te bewijzen dat er veel valse wetenschappelijke informatie zou verspreid zijn geweest met ideologische doelstellingen.

  Net alsof dat de morele schande voor de hele wereld van de moslims ingevolge hun misdaden op 9/11 zou kunnen uitwissen of doen vergeven en vergeten.

  Deze man is een uiterst gevaarlijke bedrieger.

  Like

 55. Aegolius cs zegt:

  Lucky9 16:33
  Wilt u teruglezen wat de oorzaak is dat ik op het blog Bron ben terecht ben gekomen? Vanaf hier ontspint zich het probleem…..
  http://www.artikel7.nu/zz1/socialist-hollande-wint-franse-verkiezingen-met-53.html#comment-31022
  en zal worden afgerond:
  http://www.artikel7.nu/zz1/socialist-hollande-wint-franse-verkiezingen-met-53.html#comment-31168
  Soms is het (be)leven een misselijke grap.

  Like

 56. Tom Hendrix zegt:

  Lucky 16.33. uur, ik ben het geheel met U eens dat Obama een grote bedrieger is. In wezen is hij een renegaat, die de euvele moed heeft zich voor te doen als christen. Niets is minder waar, zelfs zijn geboorteakte speelt een lugubere rol.

  Like

 57. Lucky9 zegt:

  Aegolius
  Ik bleef er voordien al om dezelfde redenen vanaf een bepaald ogenblik weg en schreef er geen enkel artikel meer. Desalniettemin bewonder ik diegenen die er volhardden en lees sommige artikels nog wel maar plaats er in regel geen commentaar meer behalve bij wijze van test.

  Like

 58. De Ekster zegt:

  Clinton weet het al hoor, de walgelijke islamitische barbaren die de US ambassadeur in Libie gemarteld en vermoord hebben, waren maar lid van een kleine, radicale beweging. Dus met andere woorden; geen nood hoor, al die andere moslims zijn hartstikke lieve, beschaafde, redelijke mensen. LOL!!, en wat een verdorven vrouw. Het ergste is dat er nog onvoorstelbaar veel mensen intrappen. Dat terwijl de Clintons altijd al beroepsleugenaars zijn geweest.

  Like

 59. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: ik zal niet meer op je taalfouten reageren.
  Maar wat me wel STEEKT(niet aan jou gericht)
  is dat de honden van 9/11 weer worden vergeten en dat is iets
  wat ik niet kan accepteren.

  Like

 60. marijke zegt:

  Nee Gerrit dat moet je wel doen .Dat houd me wakker.Ik spreek thuis engels en ik denk in het engels.Ik heb er zelfs spijt van dat mijn kinderen geen Nederlands spreken.Ook al wonen ze hier niet,En ja dat je kwaad bent begrijp ik heel goed.Er is zo veel wat ik kan zeggen.Maar heb er de kracht niet meer voor.Zo als ik het zie kunnen wij de trein niet meer stoppen.We gaan de straat niet op.Tot dat het echt uit de hand loopt en dan is het te laat.Somber?Ja dat ben ik zeker.

  Like

 61. Jan zegt:

  Openlijke oorlog tussen Obama en Netanyahu:
  Israeli Government Accuses Obama Of Lying After White House Said Netanyahu Did Not Request Meeting…
  http://weaselzippers.us/2012/09/12/oh-my-israeli-government-accuses-obama-of-lying-after-white-house-said-netanyahu-did-not-request-meeting/#disqus_thread

  Wat gaat die gek doen? Israël bedreigen? Vliegtuigen van Israël straks neerschieten? In ieder geval bijt Netanyahu eindelijk van zich af en heeft genoeg van dit stuk vuil. “Opruimen Bibi!” Net als Statham doet: “I disposed of it!”

  Like

 62. Anneke zegt:

  @Aryan -1209/12.47u-: Ja, we leven nu in dubieuze tijden en de GEHELE wereld heeft zich TEGEN Israel gekeerd. Al eeeeeeuwenlang krijgen de Israelische politici en – burgers overal de schuld van. Tuurlijk een ander heeft het altijd fout, of …gedaan. Een ander is de opruïer en zelf meent men zalig te zijn. Er staat nu een periode voor de deur die nòg ZUURDER zal worden en geloof me …velen zullen hier op aarde totaal hysterisch worden. Het aantal zelfmoorden neemt nu al toe, maar zal dàn nog actiever zijn. De mens is de levensdraad verloren, is weggespoeld met de woeste golven van de heftig roerende aarde. Politici en anderen hoger geplaatsten menen god zelf te zijn en houden veel te veel van ZICHZELF. Zien de medemens absoluut niet te staan !!! A.Hitler, nu z’n Iraanse fan en tevens z’n Amerikaanse handlanger zijn PSYCHISCH ZWAAR gestoorden personen. | Had gisteren op YouTube een filmpje waarin Obama met keizer Nero wordt vergeleken. | Dit soort mensen zien de realiteit totaal niet en dit soort mensen plegen merendeels uit wanhoop zelfmoord. “Er lopen er velen rond, óók onder de ‘gewone’ burgerbevolking”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s