EU: De islamisering van Europa – cijfers die niet ontkend kunnen worden

Veel schrijvers hebben zich de afgelopen jaren met de gevolgen van een hoog geboortecijfer van moslims in Europa en de opkomst van de islam beziggehouden.

Sommige, zoals Christopher Caldwell en Mark Steyn, hebben zeer gedetailleerd omschreven dat het lage geboortecijfer van de autochtone inwoners in combinatie met het hoge geboortecijfer van de moslims en een voortdurende toestroom een steeds islamitischer Europa betekent en dat de komende decennia in het ene land na het andere de islamitische bevolking de meerderheid zal vormen.

Ook kennen we de argumenten van diegenen, die zulke prognoses als alarmerende onzin neerzetten en vaststellen dat het aantal moslims in de Europese landen nog altijd behoorlijk bescheiden is en er daarom geen reden zou bestaan om aan te nemen dat hun aantal de komende jaren drastisch zal toenemen.

Dit laat de opmerkelijke graad aan onwetendheid en een gebrekkige wiskundige kennis zien, een prijs die veel individuen door onze liberale onderwijspolitiek betalen.

In de pers schijnt zich echter een kentering af te tekenen.

De Britse Daily Telegraph berichtte dat Groot-Brittannië en de Europese Unie een demografische tijdbom zouden negeren, veroorzaakt door de migranten, inclusief miljoenen moslims, die de EU binnenstromen, die het continent de komende twee decennia zo zullen veranderen dat wij het niet terug zullen kennen.

Volgens informatie van de The Telegraph stijgt het aantal van de in het buitenland geboren bevolking van 3,2% in het jaar 1998 naar 13,4% in het jaar 2007 en in Brussel luiden de 7 populairste babynamen Mohammed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine en Hamza.

Zo ziet het er ook in Denemarken en Zweden uit.

De Deense krant Dispatch International onthulde dat het aantal moslims in Denemarken en Zweden, dat daarvoor als onzeker gold, omdat dit op schattingen berust, nu met een tamelijke hoge graad van zekerheid kan worden uitgerekend, gebaseerd op een uiterst nauwkeurige verzameling van informatie uit namenregisters in de beide landen. Binnen een marge van tien- of twintigduizend ligt het exacte aantal moslims (zonder diegenen, die illegaal in het land verblijven) bij ongeveer 574.000 in Zweden en 256.000 in Denemarken, wat betekent dat de moslims een aandeel van 6,05% in de Zweedse en 4,59% in de Deense bevolking hebben.

Deze Zweedse cijfers stegen van 3,21% in het jaar 1998 dus naar 6,05% in 2012: “Met andere woorden, het aantal moslims is grof gerekend in de periode van 1998-2011 verdubbeld”.

Hoewel de stijging in Denemarken minder dramatisch verliep, moet men wel bedenken, dat er onder de middenrechts regering, die zogenaamd islamofoob was, geen daling in het groeicijfer was te zien.

Voor Noorwegen geldt, dat iets meer dan 38% van alle nieuwgeborenen in Oslo nu “moeders met een buitenlandse nationaliteit hebben”.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/58439

Bron oorspronkelijk artikel:

http://europenews.dk/en/node/58409

Auteur: Bruce Bawer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

12 reacties op EU: De islamisering van Europa – cijfers die niet ontkend kunnen worden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Links naast contact.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  @Deck….
  Ben je zeker dat die link wel werkzaam is?
  Wordt wakker!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  @ 22:40
  Je bent een ZEURPIET. Ga je grootmoeder op de buik trommelen en zeggen dat ’t onweert okee?

  Like

 4. @Linksy: Ik kan de link gewoon openen. Lijkt me niets mis mee te zijn.

  Like

 5. Stradi zegt:

  Vlaanderen heeft ook een plaatsprobleem. Vooral in Antwerpen waar er volop gebouwd wordt aan tijdelijke locaties voor basisonderwijs… Kerken en moskeeën, voetbalcantines en parochiehuizen, gemeentehuizen en recreatieoorden, culturele centra en padvinderslokalen… alles zal in beslag genomen worden als tijdelijke opvang voor scholiertjes die op 1 september hun intrek nog niet kunnen nemen in de nieuwe schooltjes. Miljoénen euro’s kosten de nieuwe locaties, en Vlaanderen betaalt het meeste, natuurlijk…

  Het plaatsprobleem in de Vlaamse scholen zal altijd actueel blijven. Zal altijd nijpender worden, want het kweektempo van migranten is ook bij ons niet bij te houden.
  Plaatsen bijmaken, nieuwe scholen bouwen… dat is het probleem verleggen!
  Het kweekgedrag van allochtonen moet aangepakt worden, dáár zit de wortel!!!
  Er is nood aan een grootscheepse campagne bij allochtonen om zich te leren beheersen, om zich in te houden, om een rem te zetten op het paren en het neuken. ‘Kweken als konijnen’ typeert het paargedrag van migranten die met een hele sliert kinderen over straat wandelen, inclusief de bolle buikjes die nog veel meer beloven voor de toekomst. Rollebollen en rampetampen, zoals in de dierenwereld.

  Primitief gedrag loopt uit de hand, zeker in een samenleving waarin jarenlang gewerkt werd aan leefbaarheid en beschaving. We hebben een stap achteruitgezet in ons streven naar een fatsoenlijke samenleving.
  De evolutie van beschaving naar chaos verliep onopvallend, al glijdend.
  Samengevat in de tijd zijn we holderdebolder naar beneden gedonderd. Van een geciviliseerde en controleerbare maatschappij naar warrige toestanden waarbij er constant plaatstekort is. Zoals in gevangenissen waar criminelen aan de deurbel blijven rinkelen tot ze naar binnen mogen om een plaatsje krijgen. Primitiviteit, materiële armoede, intellectuele armoede, we hebben het allemaal zelf geïmporteerd zonder na te denken bij de gevolgen. Onder het mom van ‘verrijking’ werd ons allerlei miserie aangesmeerd.

  Na de oorlog waren er de kroostrijke gezinnen, de bond van grote en jonge gezinnen. Niet veel later werkte men aan een middel om gezinsuitbreiding in de hand te houden, om aan gezinsplanning te doen. Scholen werden gebouwd op maat van de te voorspellen capaciteit schoolgaande kinderen. Er was controle, civilisatie, alles netjes geregeld. Maar toen het aantal migrantengezinnen begon te stijgen, kwam er een ongebreidelde gezinsuitbreiding, met als gevolg een explosieve toename van het aantal schoolgaande kinderen.

  Wij hebben een flinke stap teruggezet in onze uitgestippelde samenleving. Nu is het dweilen met open kraan: bouw één nieuwe school, dan zijn er morgen twee tekort. Waar moet dat eindigen? Chaos! Maak 1.000 plaatsen bij, dan zullen er morgen 2.000 tekort zijn. Zo zal dat altijd blijven duren. Het probleem wordt verlegd, wordt doorgeschoven naar de autochtone samenleving, autochtonen als noeste werkers en slaven, terwijl allochtonen er maar op los neuken en ‘Kweken als Konijnen’…

  Linkse zeveraars zouden zeggen dat er ook kroostrijke gezinnen bij autochtonen bestaan…
  lieve vandenhoudt
  http://blog.seniorennet.be/vroeger/archief.php?ID=1234503

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Stradi dat wippen is niet erg maar het kinderen laten komen.
  Kindergeld volledig afschaffen na het 3-de kind lijkt mij al een goede maatregel om te beginnen.
  Ik ben er wel van overtuigd dat het vanzelf gaat vastlopen omdat de groep niet werkenden veel te groot wordt t.o.v . degenen die moeten werken en afdragen om dat spul aan het eten te houden.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Helaas, maar we moeten met elkaar deze tijden door zien te komen !!! Het moment dat er korte metten gemaakt zal worden met de islam zal niet meer heel lang op zich laten wachten !!! Het westen is de Bijbelse-inhoud vergeten, maar leg het Boek naast de kranten en ogen zullen opengaan. Men zal in gaan zien dat er Waarheid is geschreven en er maar één God is. Juist in tijden van ellende en wanhoop zoekt de mens toch een steun in de rug, die rustgevend is. Géén valium, ritalin, of andere drugs, maar de verklaring van het Bijbelse Scheppings-verhaal. Jammer dat de dwaalleer uit Vaticaanstad/Rome zoveel succes heeft GEHAD. “Het moet en moest allemaal zo geschieden”.

  Like

 8. Anneke zegt:

  @Stradi -08.51u-: Ja, Stradi…Antwerpen ooit het Jerusalem…Salem…van de BeNeLux. De ultra-orthodoxe -, orthodoxe – en liberaal/seculiere joden zijn in feite ‘verdreven’, de islamiet heeft de vrijgekomen plaats overgenomen en hollee…ellende en nóg meer ellende in de regio !!! Hetzelfde geldt voor de ALLE Europese landen. “De islam-epidimie is absoluut niet zonder reden hier nu zo (zogenaamd) succesvol”!!! !!! De twee alles-verwoestende wereldoorlogen waar Europa mee te kampen heeft gehad zijn de hoofd-oorzaak van het modernere anti-semitisme in de wereld. Israel werd in 1948 een officieel ‘erkende’ staat en de joodse mensen hadden (weer) een eigen grondgebied om te leven. Overigens er zijn altijd joodse mensen blijven wonen in Israel; zij het met een schamel aantal.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Hmm; schrijffoutje …islam-epidimie, islam-epidhimmie of toch Islam-Epidemie….. Keus genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s