Spanje: Moslimoorlog tegen vrouwelijke parkeerwachters

(Door: Soeren Kern)

“Het is onaanvaardbaar dat in een vrije en democratische samenleving vrouwen worden verhinderd hun werk te doen omdat ze vrouw zijn”, zegt Maite Silva, woordvoerster van ‘UGT Labor Union’. Moslimimmigranten in Palma de Mallorca, de hoofdstad van de Balearen in Spanje, zijn erin geslaagd alle vrouwelijke parkeerwachters onder dwang te verdrijven uit een stadswijk die de thuisbasis is van een groeiende moslimbevolking. De verhuizing weerspiegelt het toenemende zelfbewustzijn van de moslimgemeenschap in Spanje, die er in de afgelopen jaren naar heeft gestreefd haar wil op te leggen aan de Spaanse maatschappij voor wat betreft een verscheidenheid aan onderwerpen die als beledigend voor de islam worden gezien.

Vrouwelijke parkeerwachters die patrouilleren in de straten in de buurt van een moskee die ligt aan de Plaza de Pere Garau in het centrum van Palma de Mallorca, zijn onderhevig aan een systematische campagne van intimidatie en vernedering door moslims, die beweren dat alleen aan mannelijke ambtenaren moet worden toegestaan ​​om in het gebied te werken. De afgelopen weken zijn de spanningen geëscaleerd tot een punt waarop vrouwelijke parkeerwachters verbaal mishandeld en bespuugd werden door islamitische immigranten, die proberen de vrouwen met geweld uit de buurt te houden.

Vanwege een toenemende bezorgdheid over hun fysieke veiligheid zijn vrouwelijke werknemers inmiddels uit het gebied teruggehaald en vervangen door uitsluitend mannelijke werknemers. De beslissing werd genomen door een privébedrijf met de naam Dornier SA, dat een concessieovereenkomst heeft om de openbare parkeerplaatsen in Palma te beheren. Spanjaarden uit het hele politieke spectrum zijn diep verontwaardigd over de maatregel. Veel conservatieven, die de kwestie bekijken binnen het grotere raamwerk van de islamitische integratie, voelen zich beledigd over wat zij zien als de geleidelijke inbreuk door de islamitische normen en waarden op de gang van zaken in steden en gemeenten in Spanje.

Aan de Spaanse linkerzijde, die al lange tijd de islamitische immigratie en het multiculturele ideaal gepromoot heeft, wordt het conflict in Palma gezien als een schending van de rechten van vrouwen, waarbij men ervan uitgaat dat die worden gewaarborgd door de Spaanse grondwet en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. De UGT vakbond bijvoorbeeld heeft een beroep gedaan op de burgemeester van Palma, Mateo Isern, om de Spaanse wet te handhaven en de gemeentelijke controle over de islamitische wijk opnieuw te vestigen door de vrouwelijke agenten weer in ere te herstellen, ook al vereist zoiets dat ze bij het werken in de islamitische gebieden moeten worden begeleid door gewapende politie.

In een krachtig geformuleerde verklaring d.d. ​​4 september zei UGT woordvoerster Maite Silva dat de gemeenteraad de ‘verplichting heeft de vrijheid van werknemers om hun taken uit te voeren te waarborgen en om erop toe te zien dat zij de mogelijkheid hebben om zich vrij in het gebied te bewegen’. Silva zei dat het ‘ontoelaatbaar’ was dat moslims de rechten van de bevolking in het algemeen en van vrouwen in het bijzonder schenden. Ze vervolgde: “Als de gemeenteraad van Palma discriminatie van de sekse op straat niet kan voorkomen, moet de stad de middelen die tot haar beschikking zijn gebruiken om diegenen die intolerant zijn en die de wetten van dit land niet respecteren af te scheiden van de samenleving. Het is onaanvaardbaar dat in een vrije en democratische samenleving vrouwelijke werknemers worden verhinderd hun werk te doen omdat ze vrouw zijn”.

Een lokale actiegroep genaamd Lobby de Dones (Lobby van vrouwen) heeft opgeroepen tot politieke eenheid om de ‘sociale ontsteltenis, die is uitgelokt door de terugtrekking’ van de vrouwelijke parkeerwachters aan te pakken en de groep zei dat de stad ‘echte integratie moet garanderen en alle nodige maatregelen moet uitvaardigen om het creëren van getto’s te voorkomen’.

De ‘Lobby de Dones’ heeft ook aangedrongen op een verbod op boerka’s in Palma. De groep zegt dat zij verontrust is over de snelle toename van het aantal vrouwen dat de islamitische gezichtsbedekkende sluiers draagt in de openbare ruimte in Palma en op andere delen van de Balearen die de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera omvatten. Er wonen nu naar schatting 42.000 moslims op de eilanden.

Tot nu toe is de oproep tot gezond verstand aan dovemansoren gericht. Het stadsbestuur van Palma, dat bang is dat de moslimbevolking van de stad wordt opgehitst, heeft in plaats daarvan geprobeerd door middel van een compromis te bemiddelen. Op 3 september kondigden gemeenteambtenaren aan dat de stad de aanwezigheid van de politie in de buurt zou versterken om de veiligheid van de vrouwelijke werknemers te garanderen ‘als ze vrijwillig willen terugkeren naar hun werk in de getroffen wijk’. Maar de stad zal de concessiehouder van de openbare parkeerplaatsen, Dornier SA, niet dwingen zijn besluit om vrouwen te verbieden te werken in de wijk terug te draaien. Als gevolg hiervan zijn de islamitische immigranten er ten volle in geslaagd om hun wil aan de stad op te leggen.

Ondertussen ontkennen  moslimleiders in de stad dat er problemen zijn. Volgens Youssef Jouihri, de voorzitter van de moslimgemeenschap van de Balearen, ‘zijn binnen de islam vrouwen juwelen die bewaakt moet worden. We mogen hen niet in waarde doen dalen door hen te laten werken. Een ieder die vrouwen heeft lastig gevallen, is geen echte moslim’.

De rel in Palma is slechts één incident op een groeiende lijst van aan de islam gerelateerde strijdpunten in Spanje, waar het aantal moslims is gestegen naar een geschatte 1,5 miljoen in 2012, terwijl er in 1990 slechts 100.000 waren.

In januari 2012 begonnen bijvoorbeeld twee radicale islamitische televisiestations met een 24-uur-per-dag uitzending voor Spaans sprekend publiek in Spanje en Latijns Amerika, vanuit nieuwe studio’s in Madrid. Het eerste kanaal, gesponsord door de regering van Iran, is gericht op het verspreiden van de sjiietische islam, de dominante religie in Iran. Het tweede kanaal, gesponsord door de regering van Saoedi-Arabië, is gericht op het verspreiden van de soennitische wahhabi islam, de dominante religie in Saoedi-Arabië.

Ook in januari; het eerste kind dat in 2012 in Spanje werd geboren was Fatima, van wie de ouders moslim zijn. Volgens een schatting werd 75% van alle baby’s die op 1 januari 2012 in Spanje geboren zijn, geboren uit allochtone ouders, voornamelijk uit Marokko.

In december 2011 gingen zo’n 3.000 islamitische immigranten de straat op van de binnenstad van Terrassa om te protesteren tegen recente bezuinigingen op de sociale uitkeringen. De grootte en de spontaniteit van de protestbijeenkomst, die werd georganiseerd en bijgewoond door Marokkaanse immigranten, verraste de lokale ambtenaren volledig.

Ook in december; de islamitische sharia wetgeving arriveerde in de Baskische stad Bilbao, toen een Tsjetsjeense immigrant probeerde zijn 24-jarige schoonzoon, een christen, te vermoorden omdat hij met zijn 19-jarige dochter, een moslima, was getrouwd.

In september werden islamitische immigranten beschuldigd van het vergiftigen van tientallen honden in de stad Lerida, waar 29.000 moslims nu ongeveer 20% van de totale bevolking van de stad uitmaken. Buurtbewoners zeggen dat moslims de honden doodden omdat, volgens de islamitische leer, honden ‘onreine’ dieren zijn.

Eveneens in september onthulde de regionale regering van Catalonië dat er tijdens de eerste zes maanden van 2011 14 gedwongen huwelijken en de genitale verminking van 24 moslimmeisjes werden voorkomen.

In augustus heeft de gemeente van Salt, een stad in de buurt van Barcelona waar islamitische immigranten nu 40% van de bevolking uitmaken, haar goedkeuring gegeven aan een éénjarig verbod op de bouw van nieuwe moskeeën. Het is het eerste verbod van zijn soort in Spanje. Het moratorium (tijdelijk uitstel) volgt op de publieke verontwaardiging over plannen om een ​​megamoskee, gefinancierd door Saoedi-Arabië, te bouwen.

In december 2010 werd een leraar van een middelbare school in de Zuid-Spaanse stad La Linea de la Concepción aangeklaagd door de ouders van een islamitische student, die zei dat de leraar ‘de islam belasterde’ door in de klas te praten over Spaanse ham.

Ook in december; Lérida werd de eerste gemeente in Spanje die de boerka hoofdbedekking in alle openbare ruimtes verbood. Vrouwen die het verbod  schenden, krijgen een boete die kan oplopen tot € 600 ($ 750).

In november 2010 hebben de Spaanse steden Ceuta en Melilla, de eerste twee exclaves in Noord-Afrika, officieel de islamitische feestdag van Eid al-Adha (Offerfeest) als een feestdag erkend. Door dit te doen werden Ceuta en Melilla, waar moslims goed zijn voor meer dan 50%van de totale bevolking, de eerste Spaanse gemeenten die officieel een islamitische feestdag erkennen sinds Spanje in 1492 werd bevrijd van de islamitische bezetting.

In oktober 2010 eiste de Islamitische Vereniging van Málaga, in het zuiden van Spanje, dat Televisie Española (TVE), de nationale publieke televisieomroep die eigendom is van de staat, zou stoppen met een Spaanstalige tv-serie, omdat die ‘anti-islam’ was vanwege het bekritiseren van bepaalde aspecten van de islam, zoals gedwongen huwelijken en het ontbreken van rechten voor vrouwen in islamitische landen.

Diezelfde maand vonden de bewoners van de Baskische stad Bilbao hun mailboxen gevuld met folders in het Spaans en het Arabisch, die afkomstig waren van de Islamitische Gemeenschap van Bilbao, waarin zij vroeg om geld om een ​​moskee van 650 vierkante meter te bouwen, waarvan de kosten € 550.000 (735.000 dollar) bedroegen. Haar website zegt: “We werden in 1609 verdreven [uit Spanje], echt niet zo lang geleden …. De echo van Al Andalus resoneert nog steeds door de gehele vallei van de Ebro [Spanje]. We zijn weer terug om te blijven, Insha’Allah. [als Allah het wil]”.

In september 2010 werd een discotheek in de Zuid- Spaanse badplaats Águilas (Murcia) gedwongen om haar naam en architectonische vormgeving te veranderen, nadat islamisten dreigden ‘een grote oorlog tussen Spanje en de mensen van de islam’ op gang brengen als dat niet gebeurde.

In januari 2010 werd Mohamed Benbrahim, een imam in de stad Tarragona in de buurt van Barcelona, gearresteerd omdat hij Fatima Ghailan, een 31-jarige Marokkaanse vrouw, dwong een hijaab islamitische hoofdbedekking te dragen. De imam had gedreigd het huis van de vrouw in brand te steken, omdat zij volgens hem een “ongelovige” is, omdat ze buitenshuis werkt, in een auto rijdt en niet-moslim vrienden heeft.

In december 2009 ontvoerden negen islamisten in de stad Reus, ook in de buurt van Barcelona, een vrouw, die zij berechtten voor overspel op basis van de sharia en ze veroordeelden haar tot de dood. De vrouw wist ternauwernood aan haar executie te ontsnappen door te vluchten naar een lokaal politiebureau.

In een ander geval werd Mohamed Kamal Mustafa, een islamitische geestelijke in een moskee in de Zuid-Spaanse stad Fuengirola, door een rechtbank in Barcelona schuldig bevonden aan het aanzetten tot geweld tegen vrouwen, nadat hij een boek getiteld ‘Vrouwen in de Islam’ had gepubliceerd, waarin hij mannen adviseerde hoe ze hun vrouwen moesten slaan zonder dat het belastende tekens achter liet. Een onverbeterlijke Mustafa karakteriseerde zijn 22 dagen in de gevangenis als een ‘spirituele retraite’.

Soeren Kern is een ‘Distinguished Senior Fellow’ aan het in New York gevestigde Gatestone Instituut. Hij is ook ‘Senior Fellow’ voor Europese Politiek aan de in Madrid gevestigde Grupo de Estudios Estratégicos / Strategic Studies Group. Volg hem op Facebook.

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3341/spain-meter-maids

Auteur: Soeren Kern

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Spanje: Moslimoorlog tegen vrouwelijke parkeerwachters

 1. Martien Pennings zegt:

  Goed werk, Wachteres!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Goed gedaan Wachteres. En voila, de ISLAMISERING ligt op koers in Spanje. Ik heb een gruwelijke hekel gekregen van politici, sinds ik weet heb van ” De Resolutie van Straatsburg”, waarin de europese bevolkingen, door de eigen politici van Christen-democraten, Socialisten en Liberalen zijn verraden om de belangen van de Olieconcerns en de BILDERBERG KLIEK veilig te stellen.

  Like

 3. De Ekster zegt:

  Europa is verloren, zeker met onze huidige politieke leiders. De moslims gaan ons overheersen en onze manier van leven kapot maken. Omdat we van de politiek niets te verwachten hebben zullen we het heft in eigen hand moeten nemen, ons organiseren en in verzet komen. Moslims moeten we zoveel mogelijk beledigen, provoceren en vernederen. Negeer ze, lach ze uit, vandaliseer hun moskeeen en dergelijke dingen. en bewapen u, want er kan een dag komen waarop u een wapen nodig zult hebben.

  Like

 4. Hellen zegt:

  God-allemachtig , waar dat islamitisch tuig zich ook bevindt , ze verzieken alles , ze hebben het gore lef om eisen te stellen , ze zouden die woestijnratten op een boot moeten donderen , retour afzender . Deze ellende moet stoppen want het duurt volgens mij niet lang meer en de pleuris breekt uit , niet alleen ik kook , denk dat bij veel , heel veel mensen de grens allang bereikt is . En dan ??? Nou dan nemen wij , diegenen die het niet langer pikken , het heft in handen , tot zover en geen mm. verder ! Zijn ze belazerd !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De Ekster 16.48. uur, precies zoals U zegt. Helaas Ekster hebben wij niet het recht om een wapen te hebben! @ Linsky heeft dat perfect uitgelegd in zijn bijdragen aan dit blog. De overheid, is in deze niet voor de eigen bevolking(en) maar heeft heel andere beweegredenen. Dat is de wrange werkelijkheid waarin wij helaas verkeren. Wat we uiteraard wel kunnen en moeten doen, is onze kinderen en anderen constant wijzen op het gevaar van deze wreedaardige ideologie te weten de islam!

  Like

 6. Henk,V zegt:

  Vanmorgen, om 11:11, op de draad van zijn eigen artikel waarin hij Bram Moszkowicz bekritiseert, citeert Martien Pennings Mohamed Rasoel.
  Deze geeft zijn toekomst visie op Nederland..
  Pennings schrijft:
  ”Wat schreef Mohamed Rasoel ook alweer in “De Ondergang van Nederland: land der naïeve dwazen”? Hij voorzag de definitieve ondergang voor 2050. Zoals het er nu naar uitziet kan daar 30 jaar vanaf.
  Enfin, Rasoel schreef:
  ”Gesterkt door hun hogere posities in politiek en ambtenarij, die ze eerst niet hadden, en
  gesteund door hun bondgenoten in België, Duitsland, Engeland en
  Frankrijk, zullen de moslims een netwerk van onderlinge loyaliteit kunnen
  opbouwen, en zo het totale bestel kunnen ondermijnen. Is dat eenmaal
  gebeurd, dan zullen de moslims beseffen dat ze de onderdrukking en de
  verstikking van het holle Nederlandse liefdesstreven niet langer in stand
  hoeven helpen houden of hoeven te tolereren. In het jaar 2020 zal de
  eerste fase van de ondergang zijn voltooid. De Nederlandse
  antropologische cultuur zal teloor zijn gegaan.” ,enzovoort, enzovoort..

  Deze analyse kon wel eens schrikbarend juist zijn.
  Iedereen die geen angst heeft om een levensgroot, zeer dreigend gevaar recht in de duistere ogen te kijken moet die analyse lezen en herlezen!
  Ik verwijs ernaar, omdat het voortreffelijke artikel dat Wachteres jullie aanbiedt precies die strategie illustreert, waarover Rasoel schrijft.
  De collaboratie van de Nederlandse politieke elites met een vijand die in toenemende mate zijn masker zal afrukken en op zeker moment zonder omwegen zal proberen ons onder een islamitisch regime te brengen is al zo lang bezig dat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking er totaal aan is gewend en die pacificerende , gedweeë houding als moreel verheven en als enig juiste ziet. ”Samen moeten wij door één deur kunnen..”
  Ja, ja, door één deur en dan: op weg naar wat?
  Bestudeer ”Rasoel” dus maar eens.goed.
  En bezie -al lezende- de diverse stadia van islamitische invloed verwerving in Spanje maar eens nauwkeurig en probeer eens vast te stellen welke vaste patronen daarin terugkeren EN toets de situatie in ons land daar ook eens aan .
  Komen bepaalde zaken uit ” het Spaanse verhaal” dichter bij huis ook voor ?.

  Al lezend en analyserend zal het besef van de omvang van het hoogverraad dat onze ”hoog geplaatsten” zich menen te mogen veroorloven toenemen en er zal absoluut een omslagpunt worden bereikt in de meningsvorming: het moment waarop de gerechtvaardigde drang om zaken recht te zetten tot wetmatige daden van verweer zal leiden..

  Ken uw vijand.Politiek correct links-liberaal, de elitaire club die het multiculturele dwaal licht zal volgen ,ongeacht wat er gebeurt.
  Persoonlijk val ik daarom nooit de opvattingen van de woestijn ideologie in eerste instantie aan, maar vooral degenen die de meest intolerante lieden die er zijn alle speelruimte van de wereld gunnen en geven.,
  Verachtelijk sluiswachters die het land willens en wetens laten overstromen.
  Jullie zijn een schande voor dit land..

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Mohamed Rasoel in “De Ondergang van Nederland: land der naïeve dwazen”?

  Lees het stuk dat Martien als reactie op zijn artikel over Bram M. geschreven heeft.

  Voor mij was dat zeer schokkend, omdat ik net dit artikel had vertaald:

  Theorie al in de praktijk gebracht. Rasoel heeft volkomen gelijk!

  Mooi gedaan, Bert. Ik hoor net van Henk V. dat hij dit onderwerp ook al heeft aangeroerd.

  Als we dit niet kunnen terugdraaien, krijgen we letterlijk de hel op aarde!

  Like

 8. Rudor zegt:

  Islamisering is een van de eerste stappen tot het decimeren van de wereldbevolking. Eerst laat de elite de westerse gemeenschappen uitdunnen door de moslims en wat er dan nog overblijft wordt samen met diezelfde moslims (de hiervoor nuttige idioten samen met de linksmenschen dus) weer weggevaagd totdat er een voor de elite acceptabel aantal mensen overblijft. Mensen die dan natuurlijk wel bij ‘ons soort mensen’ horen.

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  Hier de tekst in PDF van De ondergang van Nederland door Mohamed Rasoel.

  Klik om toegang te krijgen tot De%20Ondergang%20van%20Nederland.pdf

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  En hier ook alvast een voorproefje uit ‘Het land der naiëve Dwazen’ zoals de subtitel van het werkje van Rasoel luidt. (Twijfel over de identiteit van de auteur duur voort, hoewel ikzelf het meest de stijl van voormalig dichter des vaderlands wijlen Gerrit Komrij – tevens schrijver van ‘Morgen heten we allemaal Ali’ – zie doorsijpelen.

  ‘….Daar staan ze nu, die Nederlanders met hun volstrekt gerechtvaardigd en zonder twijfel hoogstaand streven om zo zich ver mogelijk van Hitlers ideologie te distantiëren. Ze hebben over het hoofd gezien dat hun weg aan het andere eind uitkomt bij de joden (met alle respect). De stakkers begrijpen maar niet dat de keus niet noodzakelijk die tussen nazi ’s en joden hoeft te zijn, tussen roofdier en prooi, tussen onderdrukker en slachtoffer, maar dat er een alternatief is, een derde weg, namelijk het vege lijf redden en zorgen voor het voortbestaan van de eigen cultuur en het eigen land. En het is louter dat ene, kleine misverstand dat zal maken dat de Nederlanders de geschiedenis ingaan als het volk dat zo diep nadacht over een angstdroom uit het verleden dat het zelf die angstdroom werd.’

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Dank voor het PDF bestand Ko Lumbus. Interessant, Gerrit Komrij …. Ik zal het boek ook eens gaan lezen.

  Like

 12. marijke zegt:

  Thanks Wachteres.En de trein donderd maar door.Ik ga er niet eens op in.Maar kan wel janken als ik dat zo lees.In een woord vreselijk.O en mijn nichtje heeft er twee honden van daan .Die worden met liefde omringt.

  Like

 13. Ad de Koning zegt:

  Ik begrijp niet dat er politieke partijen zijn die de multiculturele samenleving geslaagd vinden. Er is helemaal geen “samenleving”. Moslims bewegen zich alleen in hun eigen kring en eisen dat de oorspronkelijke bevolking zich aan hen aanpast. Onbegrijpelijk dat niet alle partijen samen een vuist maken tegen dit onverdraagzame en brutale volk dat steeds meer eisen zal stellen net zolang tot ze in de meerderheid zijn en dan zijn de rapen pas echt gaar. En er zijn nog steeds mensen die zeggen “ik heb moslims als buren en dat zijn toch zulke lieve mensen”, ja dat zal wel zolang ze niet in de meerderheid zijn. Hella van der Wijst van het TV-programma “De Wandeling”
  was ook die mening toegedaan, zulke lieve moslims. Ik heb haar toen een mail gestuurd waarop ze wel antwoord gaf maar het natuurlijk oneens was met mij. Nu gaat ze naar een actualiteitenrubriek waar ze in het linkse multiculturele kamp natuurlijk precies op haar plaats is.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  … onaanvaardbaar, mevrouw Silva??? Trap het allahschreeuwende, vrouwenHATENDE moslimTUIG uw land uit, dan krijgt u weer rust en vooral ruimte, dit omdat het met de EU in rap tempo de verkeerde kant uit gaat. Maar je kan natuurlijk ook doorgaan(doen ze hier ook al meer dan 40 jaar) met de kat uit de boom te kijken en wachten tot de (multiKUL)problemen zich vanzelf oplossen. Dat laatste is in theorie mogelijk: als ze maar lekker doorgaan met INTEELT lukt dat ook wel, maar dan moet je wel een dikke 1000 jaar geduld hebben…
  Tussen haakjes: fraai stukje vertaalwerk, Wachteres..!!!
  Nog een tip voor de Spaanse autoriteiten indien ze dit lezen mbt foto 2:
  Als ze weer uw straten blokkeren, haal dan snel alle schoeisel van die allahschreeuwers weg,
  benieuwd wat ze daarna te zeiken hebben…

  Like

 15. Henk.V zegt:

  De discotheek in Aguilas (Murcia) die in september 2010 van naam en uiterlijk moest veranderen heette destijds La Meca . Het is uiteraard volstrekt begrijpelijk dat er gevoelige zieltjes door zo’n naam gekwetst werden in hun religieuze gevoelens.
  http://www.gatestoneinstitute.org/1561/islamists-spanish-nightclub-meca

  Er is ook heel veel invoelingsvermogen voor nodig om je in dat soort fijnzinnige zieleroerselen te kunnen verplaatsten.En ook heel veel flexibiliteit, want als je HOE DAN OOK je SAMEN met deze types door
  één deur wilt wurmen moet je BOVENAL de intentie hebben om deze voortreffelijkste van alle mensen ALLE ruimte van de wereld te gunnen, wat in heel veel gevallen toch wel inhoudt dat je voor je eigen gevoelens niet teveel plaats moet willen inruimen. Maar platgedrukt of niet: je houdt bij deze instelling toch ook wel een heel tevreden gevoel over. Voor de multiculturele nieuwe wereld moet je wel een OFFER willen brengen, maar dan krijg je er ook wel iets voor terug..Echt wel. Een gratis boerka of zo.Niet gek toch, dames? Of een hoofddoekje en voor de mannen ligt er misschien wel een fez te wachten of een djellaba. Ik bedoel maar.
  Maak hier alvast uw keuze:
  http://www.google.nl/search?q=djellaba&hl=nl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Q8NQUK7INsngtQbeloCgAQ&sqi=2&ved=0CDEQsAQ&biw=1440&bih=710

  Voor de vrouwen zit er ook iets bij.
  Denk positief en stem bijvoorbeeld D”66 nu het nog kan.

  Op deze site beschrijft Kern het razendsnelle tempo waarin de druk op de discotheek werd opgevoerd ,onder meer via campagnes op het internet.
  Nu heet de onderneming La Isla.
  http://www.discotecalaisla.es/

  Geweldig wat een vredelievende en tolerante ideologie vermag.

  Haast u naar de stembus voor een betere toekomst. Het kan nog net.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Op de eerste link uit mijn tweede reactie staat het hele discotheek verhaal van Kern breed uitgemeten.

  Like

 17. marijke zegt:

  Henk.v stuk net gelezen.Onvoorstelbaar.Brrrrrrrrrrr

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Al deze door allahschreeuwers veroorzaakte voorvallen, waar dan ook in deze wereld,ja, óók hier,
  zijn enkel gebaseerd op HET PROJECT en de koran. Massale intimidatiepraktijken, zoals het blokkeren van straten, zeiken bij ambassades over een film over figuren* die eeuwen geleden zijn ontsproten aan een paar GEESTESZIEKE breinen, horen daar ook bij en staan ook in nauw verband met het uitbreiden van invloed en spoedige verspreiding cq OPDRINGEN aan anderen van dat verdomde woestijngeloof.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12935478/__Marokkaans_protest_over_film__.html
  Klik ook links naast contact.
  http://tinyurl.com/cqfkbt5

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Ach gossie…. hij die enkel door zijn orgaan pist, doet ook een duit in het zakje. Kennelijk van z’n geloof af gevallen. Zeker moslimvriendje geworden. Stakker.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12934839/__Vaticaan_veroordeelt_film__.html
  Hamvraag: zijn de katholieken nou ook “beledigd..???”

  Like

 20. Wachteres zegt:

  @ G.D. 19.18u.

  Gerrit, dank voor je vriendelijke woorden.

  Marijke, hoe zit dat nu precies met de honden van je nichtje? 😆

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Een begrijpelijke reactie, Marijke, maar er zal hoe dan ook verzet ontstaan. De oprichting van de German Defence League ( https://ejbron.wordpress.com/2012/09/11/politieke-bekentenis-german-defence-league/) is toch wel een hoogst opvallend teken.
  Rijdend met Wachteres door het platteland in Kent zien wij heel wat vlaggenmasten met Saint George vlaggen in de tuinen staan…Herlevend nationaal besef!
  Men kan een volk nooit permanent voorliegen.
  Over de zwaarte van de strijd voor het terugwinnen van de vrijheid, die daarna volgt veroorloof ik mij geen lichtzinnig optimisme..
  De uitverkoop van ons land en de hersenspoeling die daarbij is toegepast hebben – net als overal in West Europa- immers eigenlijk al veel te lang geduurd.

  Like

 22. marijke zegt:

  Wachteres die honden heeft ze uit Spanje ,die daar erg werden behandelt .Ze heeft ze hier heen gehaalt en ze is erg goed voor ze,Een hond heeft ze in het begin heel veel problemen mee gehad.Maar hij doet het nu zo goed.Een genot om te zien.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke en Wachteres: DIT soms over het hoofd gezien..??????
  http://www.barenakedislam.com/2012/09/11/911-the-canine-first-responders/

  Like

 24. lucky9 zegt:

  Cocu Limbus is hier natuurlijk weer aan het slijmen.
  Dat hoeft geen betoog!
  Weeral een pdf-ke dat elders werd gestolen.
  Als uw ogen, nu niet wagenwijd open gesperd worden weet ik het ook niet meer. ?

  Like

 25. Pingback: Spanje: Moslimoorlog tegen vrouwelijke parkeerwachters | E.J. Bron | Spanje | Scoop.it

 26. Pingback: Islamisering | Fubar

 27. Pingback: Spanje | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s