VERKIEZINGSDRAAD

Dump hier je frustraties/blijheid/mening over de TK-verkiezingen 2012!

Webmaster

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

123 reacties op VERKIEZINGSDRAAD

 1. marijke zegt:

  Zal nooit lang stand houden .En dan kunnen we weer naar het stem hokje.

  Like

 2. marijke zegt:

  De mensen worden weer wakker uit deze hype.Kijk maar naar frankrijk.

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Michael

  Ja, frustrerend is het wel. Zeker met zo´n verkiezingsuitslag. Dat is echter voor mij geen reden om het bijltje er bij neer te gooien. Integendeel! Juist nu hebben Geert en de PVV de steun van de trouwe achterban extra hard nodig. Van één ding ben en blijf ik overtuigd: uiteindelijk zal blijken dat Geert en de PVV al die tijd gelijk hebben gehad wat betreft de EU en de islamisering.
  De frustratie zit bij mij vooral in het feit dat het politiek absoluut domme Nederlandse volk dit niet wil zien……totdat het allemaal echt te laat is.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Vuile troela Sap zegt blij te zijn dat de PVV veel zetels heeft verloren, want nu is het populisme in Nederland verdwenen.
  En dat zegt een van de grootste populisten.
  Wat is het toch een naar en boosaardig mens.

  Like

 5. Rick zegt:

  Uitslag is weer om te huilen. Uiteindelijk draait het spelletje nu al zo’n 35 jaar om de zelfde kern van partijen. Als het puntje bij paaltje komt; kiest een ieder wederom en louter voor de eigen knip.
  En wat hebben wij hiervan geleerd beste “kijkbuis-kinderen”……..Ieder volk krijgt de leiders die het verdiend.

  Like

 6. Siem zegt:

  Ik heb met ongeloof naar de uitslag gekeken. Wat erg voor Geert en ons! Ik kan niet anders concluderen dan dat de islamisering goed op koers ligt en dat we met huid en haar overgeleverd zijn aan het verfoeide Brussel. Maar we rechten de rug en gaan onverdroten door met de strijd. Geert Wilders is een HELD en er komen vast en zeker weer betere tijden voor ons aan.

  Like

 7. marijke zegt:

  Ja daiyu ze moet haar kwaad heid toch ergens kwijt.Wat is beter dan op Wilders.Die krijgt toch overal de schuld van.Wilders komt wel terug.Ben al blij dat Hero Brinkman niets heeft,Dat is voor mij de slang.Ik heb al zo vaak gezegt.Ze komen er achter als het te laat is.Triest.

  Like

 8. vederso zegt:

  Ik zag de reactie van Ko Lumbus op een andere draad waarin hij zegt strategisch te hebben
  gestemd. Dat hebben heel veel mensen gedaan en dit is het resultaat. Maar de objectieve situatie rond de EU en de euro wordt er niet anders van. De euro is niet meer te redden en hierbij ga ik af op deskundigen die steeds meer doorklinken, ook in de MSM. Daarnaast is blijkbaar de invloed van de media toch groter dan ik had gedacht, die er deze tweestrijd Rutte – Samsom van hebben gemaakt.

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Digipolis 2.0 (bewezen)
  Geen twijfel aan! Ze vervalsen de hele uitslag. Wees hiervan uiterst bewust!
  Fascisme heerst! Jawel. Spijtig maar het is zo.

  Like

 10. Hellen zegt:

  Tjongejonge wat een ramp , vanavond zien we dat de Nederlander geen bord voor zijn kop heeft maar een betonnen muur , wat een stelletje blindgangers ! Het EU gedrocht wordt nog steeds niet herkent , de fucking islamisering schijnt niet belangrijk te zijn , de ouderen mogen creperen , de kosten van levens onderhoud kunnen nog wel hoger , de werkenden mogen nog veel harder uitgeperst worden , deze stemmers krijgen straks wat ze verdienen , ben benieuwd wanneer de meerderheid wakker wordt . Ik sta voor mijn keuze , ik ben en blijf een hard core PVVer !!!!!!!!

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Zak in de stront, mijn Ne-he-der-land….zak in de stront, goor Ko-hol-der-land….!

  Like

 12. Linsky zegt:

  De MSM, heeft zich perfect van haar taak gekweten. Ze is natuurlijk volledig onder controle van de ‘elites’ en hun vazallen waardoor de bevolking geen enkel idee heeft van wat er zich werkelijk afspeelt in ons land, Eurabië en de rest van de wereld.

  Het algemene gebrek aan normbesef, moraal, ethiek, verstand en wezenlijke zelfkennis is bij al die miljoenen schapen tegenwoordig gemeengoed.
  Voor de Staat van beleg hoeven we dus even niet bang te zijn, gezien het feit dat de kuddes zich echter gewillig naar de slachtbanken lieten leiden.

  Zij zijn misleid, geschoffeerd, geïntimideerd, geprovoceerd, belogen, bedrogen, bestolen, uitgezogen, psychisch en bijna fysiek verkracht en worden op subtiele wijze door de farmacie en Monsanto vermoord. Maar alles komt goed hoor!

  Ik ben wel benieuwd wie de schuld krijgt als binnenkort de vrouwen en dochters van die linkse kiezers worden verkracht door het ‘vredelievende’ deel van de multicutuur.
  Ik schreef indertijd een artikel over hoe ik tegen de mensheid aanzie, nou, aan die visie is dus geen barst veranderd! 😦

  http://diamental.nl/images-linsky/Aanklacht%20tegen%20de%20mensheid!/aanklacht.html

  Like

 13. marijke zegt:

  Wilders heeft voorspeld dat de euro er aan gaat.Als dat gebeurt dan zal het mij benieuwe wat al die Wilders haters dan te zeggen hebben.Jammer dat we zo veel kudde dieren hebben Moet wel zeggen dat ik er een beetje ziek van ben.dat de rooie rakkers zo hoog staan.Brrrrrrrrrrrrrrr.

  Like

 14. Lucky9 zegt:

  Addendum
  zelfs mijn internet applicatie moest hiervoor “geforceerd worden gesloten”. Ring a bell?
  Ze belazeren ons allemaal Van de noordpool tot Cyprus. Allemaal!

  Like

 15. Piet Klont zegt:

  daiyu-ninja zegt:
  12 september 2012 om 22:56

  Wat je zegt!
  Ook ik dacht al, wedden dat Sap niet begint over haar verlies alvorens Wilders eerst even schoftig onderuit te halen?
  En JJJJJjjjjjjjáá hoorrr, dáár ging ze weer!
  De vuile bitch, een paar dagen geleden bij DWDD lag ze ook al zo smerig te kermen over Geert, dat die ‘gelukkig nooit meer aan de knopjes zou zitten’ blabla, ‘Wilders het land uit’ blabla en meer van dat groenchemische pofadderige gif wat ze aan ’t spuien was, wat een dhimmidraak zeg, onvoorstelbaar laag, min, dom en gefrustreerd.
  Die hebben ze vroeger zeker aan haar ‘hersens’ besneden en vergeten de wond te stelpen.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie blijven toch wel opletten hè?
  http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/#comment-80814
  Heb vanmorgen om half 8 gestemd maar heb nooit gerekend op slechts 13 zetels.
  (nee, niet voor dat partijtje van Buma)

  Like

 17. tjonge zegt:

  de immigrantenstroom doet goede zaken voor pvda/sp, dat blijkt wel in deze uitslag !
  zie nou wel dat het zin heeft om veel van die gelukzoekers te importeren !

  het is te triest voor woorden…..

  Like

 18. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso om 23:08

  Niet goed gelezen wat ik daar schreef, Vederso?
  Omdat ik niet in Nederland woon heb ik al meer dan een week geleden per post mijn stem uitgebracht op de PVV.
  Wat ik wél zei was dat, moest ik vandaag in het stemhokje gestaan hebben, ik een strategische stem op VVD had uitgebracht in een ultieme poging om Samson uit het Catshuis te houden.

  Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Geert heeft gewaarschuwd voor de akelige dingen, die in Brussel bekokstoofd worden. Ook Nigel Farage heeft dat zeer recent heel, heel erg duidelijk gemaakt. Beide zijn afhankelijk van kiezers die hen de plaats geven om de dingen te zeggen die nodig zijn. Helaas heeft een groot deel van het Nederlandse volk anders gekozen. Kennelijk hebben te weinig mensen het belang ingezien. Geert zal best zich blijven inzetten en met verve de aandacht vragen voor de noodzaak om tegen het Brusselse geweld te strijden. Wij als deelnemers aan de blogs zullen ook onze rug recht moeten houden en doorgaan om dat nodige geluid te laten horen. De kans dat de PVV in een regerings- combinatie terecht komt is miniem. Dan zal de strijd op andere wijze gevoerd moeten worden en dan met onze steun. Het blijkt taai en langdurig werk om de Nederlandse bevolking in beweging te krijgen. We mogen dat niet opgeven.
  Een ding heeft me mateloos gestoord. Jolanda Sap had de euvele moed om zich verheugd uit te laten over het verlies van de PVV en dus van het populisme. Wat een vergissing. Als we de punten van het PVV-programma bekijken dan kunnen we vaststellen dat de PVV een partij is met idealen en dat is geen populisme. We kunnen de woorden van mevr. Sap met een pond zout nemen. Het zijn de woorden van iemand die door haar kiezers in de steek is gelaten. De Kunduz stuntelaar.

  Like

 20. Piet Klont zegt:

  Goeie zet, E.J., zo’n draad!
  😀
  Maar even nog dit:
  Een verlies van vier zetels voor de PVV zou ik al hoogst opmerkelijk hebben gevonden, maar dit….dit geloof je toch serieus niet meer?
  Er is iets gaande waar wij geen weet van hebben, maar het riekt aan alle kanten.
  Zou mevrouw de Neuquegin Treabitch, die wandelende Billenbergvleesklompzeug soms een of ander secr…eh, decreet hebben laten uitvaardigen?

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  @Lucky9

  Er bestaat afdoende medicatie tegen wanen.

  Like

 22. tjonge zegt:

  hoe meer gelukzoekers er geïmporteerd worden, des te moeilijker zal het worden voor wilders in de toekomst !
  kijk maar naar frankrijk, 98% van de allochtonen hadden op hollande gestemd !

  het is vechten tegen de bierkaai zolang onze grenzen wagenwijd openstaan…

  Like

 23. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Excuus, ik had misschien moeten schrijven; indien, dan had Ko Lumbus misschien ook strategisch gestemd. Is het zo correct? Overigens vind ik een dergelijke keus om strategisch te stemmen niet raar of verwerpelijk. Dit voor de goede orde. Wel is Europa in de verkiezingscampagne nauwelijks aan bod geweest en dat lijkt wel een bewuste move van de politici en de media. Er was geen moment een fundamenteel debat op dit onderwerp.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @M.A.L.Sion: Sap is niet voor niets afgestraft met 4 zetels en dat zijn er m.i. 4 teveel.!!

  Like

 25. Linsky zegt:

  Nou, het lijkt me duidelijk hoe er gefraudeerd is hoor!:

  Gehuld in een oranje boerka probeerde die gasten van Popnet vandaag bij een Amsterdams stembureau te stemmen met de stempas en het paspoort van iemand anders.

  Wel, dat lukte dus uitstekend!
  Werd geen strobreed in de weggelegd en er werd ook helemaal niet gecontroleerd wie er onder dat oranje tentzeil zat!

  Like

 26. Ko Lumbus zegt:

  Veserso, je zult het met me eens zijn dat er op geen enkel onderwerp een fundamenteel debat was. En ook dat lijkt een bewuste move van de ‘debat’-organisatie.

  Like

 27. Ko Lumbus zegt:

  …Vederso…

  Like

 28. Hellen zegt:

  Zou mij niks verbazen dat er gesjoemeld wordt met onze stemmen , ik kijk nergens meer van op in een land waar de MSM zo partijdig is dat het te schandelijk voor woorden is . Ik vertrouw het voor geen cent .

  Like

 29. Lucky9 zegt:

  Even ernstig, simultaan moesten er van MS wel geteld vijf updates worden uitgevoerd.
  Dit is abnormaal! Cocu, leugenaar, FU!

  Like

 30. Ko Lumbus zegt:

  Linsky, mijn broer meldde op facebook : ik stem SP en mijn moeder ook.
  KLopt helemaal, mijn moeder is bedlegerig en kan de deur niet uit en laat mijn broer zijn gang gaan. Fraude?

  Like

 31. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus. Mee eens, het leek wel helemaal over niks te gaan, terwijl de collaps voor de deur staat. Naja, ik heb geen glazen bol, we zullen het wel zien, maar gerust ben ik er niet op.

  http://www.novumuitslagencentrum.nl/

  Like

 32. Wachteres zegt:

  Op alle sites las ik: Ik stem PVV, jij ook? Ik stem PVV. Waar zijn al die stemmen gebleven?

  Like

 33. Ko Lumbus zegt:

  Wachteres, uit betrouwbare bron weet ik dat de PVV op 14 zetels rekende, dus erg ver zit de uitslag er niet naast.

  Like

 34. Lucky9 zegt:

  Cocu Kwibus
  Bedankt voor u bekentenis! Hopelijk kan uw moeder het schijt krijgen en opgekuist worden op ons aller kosten.
  Maar jij zelf bent dat niet waard.

  Like

 35. benny zegt:

  verdacht dat de pvv zoveel zetels verliest,blijkbaar zien veel nederlanders er geen graten in om miljarden te blijven betalen voor landen die faiet zijn.
  als politici in belgie niet te beschaamd zijn om computerspecialisten te benaderen om peilingen te beinvloeden zullen ze er ook hun handen niet voor omdraaien om de uitslag te beinvloeden zeker,en dit vlak na dat eu-fascisten van rompuy en monti aangekondigt hebben dat ze strijd gingen voeren tegen het populisme,toeval?

  http://www.clint.be/actua/computerspecialist-politici-vroegen-me-om-polls-te-manipuleren-video

  http://www.clint.be/node/182779

  Like

 36. vederso zegt:

  @ Wachteres. Een mogelijke verklaring is, dat veel PVV-aanhangers zijn thuisgebleven, omdat ze ontmoedigd waren door het verbale geweld van VVD en PvdA en de sturing hierin van de media. Ik ben wars van complotdenken, maar een dergelijke verklaring lijkt me niet vreemd. Daarnaast is de opkomst +/- 2 % lager. Dat scheelt 3 zetels.

  Like

 37. Piet Klont zegt:

  Ko Lumbus zegt:
  13 september 2012 om 00:01

  ‘Uit betrouwbare bron…’
  Schei nou even uit wil je, Ko !
  Dat soort verbale gewichtigheid kan ik momenteel missen als kiespijn.

  Like

 38. Piet Klont zegt:

  @Vederso:
  Welk verbaal geweld van VVD en PvdA?
  Ik heb enkel slap gelul gehoord van die partijen.

  Like

 39. vederso zegt:

  @ Piet. Ik denk dat de tweestrijd tussen Rutte en Samsom en dat de PVV, maar ook SP en GL daarvan het slachtoffer zijn geworden. Die tweestrijd is ‘gemaakt’ door de media in de laatste week, maar voor mijn verklaring een betere.

  Like

 40. Tiny zegt:

  Mensen, er kunnen nog een paar zetels bij komen. 75% van de stemmen moeten nog geteld worden. Met de stemuitslag in de bloedrode Groningse gemeente waar wij gingen stemmen was ik niet ontevreden over het resultaat, 12,7% PVV . Ik was bij het stemmen tellen gaan kijken, vonden ze wel wat raar, maar heb geen onregelmatigheden kunnen ontdekken. Maar zoals al eerder gezegd, je kunt niet iedereen in de gaten houden. Ik had echter het idee, dat het daar wel eerlijk toeging. Maar goed PvdA had dus de meeste stemmen, zoals altijd daar.
  Maar voor de rest geloof ik er niet zo heel veel van, maar soit. Het is teleurstellend, maar absoluut niet onoverkomelijk. Een tijdje oppositie is niet verkeerd. Laat de rest de boel nu maar eens flink vernachelen, dan dondert het ergens vanzelf wel in elkaar. We hebben in ieder geval ons best gedaan en zullen dat ook verder doen.

  Like

 41. vederso zegt:

  @ Tiny, goed zo! Moi.

  Like

 42. Piet Klont zegt:

  Tiny, nu kan ik pas slapen! Wise Lady!!
  😀

  @Vederso: Eén troost, over driekwart jaar weer verkiezingen, dan zijn die flapdrollen er eindelijk achter dat er geen kabinet te formeren valt!
  😆

  Like

 43. vederso zegt:

  @ Piet Klont. Ja! Dat is mijn conclusie ook! Dit wordt een Belgische situatie en dan ziet de euro er heel anders uit!

  Like

 44. Koddebeier zegt:

  Verkiezingen….Dat is een moment dat je je schaamt om Nederlander te zijn !!!
  Zoveel domheid ongelofelijk, de 13 miljoen Grijze Gehaktballen, blijken er 16 miljoen te zijn.
  Als makke schapen rennen ze, elkaar verdringend naar de EU slachtbanken. Geen moment begrijpend waar het allemaal om gaat. En straks weer allemaal huillie huillie doen.
  Een DOM, walgelijk volkje !! Op naar de euro armoede.

  Like

 45. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/verkiezingen2012/12936409/__VVD_is_de_grootste_partij__.html
  Sap uitgedund tot DRIE zetels! DPK komt niet op de lijst voor.
  Geert toch nog VIJFTIEN zetels!! Da’s altijd nog beter dan elluf…!!!!
  Onthouden: we hebben nog lang geen nieuw kabinet: het gevecht tussen MR en DS
  begint nu pas!!! En die onderhandelingen kunnen ook mislopen.
  Ik heb ’t al uitgerekend: andere combinaties met PVV maar zonder DS gaan ook niet werken.
  En zelfs al zouden MR en DS het eens worden, dan nóg kunnen er tijdens de rit problemen ontstaan, de voorgaande kabinetten zijn daar een duidelijk bewijs van.

  Like

 46. Ik kan er nog steeds niet bij. Hoe is het in mogelijk dat zo veel Nederlanders een betonnen plaat voor den kop hebben? Deze uitslag gaat ons hoe dan ook ontzettend heel veel geld kosten. De problemen met de euro zijn nog lang niet voorbij en kunnen ons nu in zijn geheel meeslepen in een mogelijke val… De meeste Nederlanders laten zich opnieuw inpalmen door EUSSR freaks die willens en wetens ons land de vernieling in helpen. Hoe ontzettend dom!

  Ik hou mijn hart vast voor de komende plannen van deze regenten!

  Like

 47. G.Deckzeijl zegt:

  Dat wordt nog wat straks als de ministerposten verdeeld worden….(zie VVD kandidatenlijst)
  Ene Ybeltje Berckmoes-Duindam op Infrastructuur en Milieu
  B.C de Liefde op Integratie en Krachtwijken
  P.J.Duisenberg(what’s in a name?) op Financiën
  P.de Krom op Sociale Zaken>> http://tinyurl.com/7f7l5ta
  A.C.L.Rutte op BZK
  De rest mogen jullie zelf uitzoeken.
  PvdA-lijst heb ik bewust genegeerd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/verkiezingen2012/12937950/__Nagelbijten_voor_sommigen__.html

  Like

 48. G.Deckzeijl zegt:

  Pieter: we hebben nog lang geen nieuw kabinet…!!!!!!
  Ik wacht af, ik wrijf me vergenoegd in de handen, ik kijk nu de kat uit de boom en wacht
  in spanning hoe dat gevecht tussen MR en DS gaat verlopen.

  Like

 49. G.Deckzeijl zegt:

  @Tiny 00:31
  Zo denk ik er ook over, vooral je één na laatste zin, daar zit ik nou echt op te spinzen..!!!

  Like

 50. Daar heb je dan wel weer gelijk in GD! Ik hoop zo dat de formatie volledig de soep in zal draaien dat het bijkans onmogelijk is om een coalitie te vormen. Ik hoop dat dit een heel groot probleem gaat worden en uiteindelijk er opnieuw verkiezingen gaan komen doordat één van die idioten de stekker eruit trekt omdat hij zijn zin niet krijgt!

  Like

 51. G.Deckzeijl zegt:

  De kaart die jullie nu te zien krijgen moet de volgende keer helemaal GRIJS zijn..!!!
  http://verkiezingen.ad.nl/uitslag/kaart.html
  Als ik goed heb gekeken is alleen de regio rond Venlo grijs.
  Ik kan me niet voorstellen dat daar meer dan 900.000 PVV kiezers wonen…

  Like

 52. Tom Hendrix zegt:

  Sluit mij bij de meeste reacties aan. Wat @ Linsky naar voren bracht om 23.15. uur, legt de kern van het probleem bloot. De “stomme nederlandse kiezers”, zijn door de LINKS?LIBERALE MEDIA en PERS 24/7 gehersenspoeld, en wel weken lang. Verder geloof ook ik, dat er fraude in het spel is, maar bewijzen kan ik dat niet. Meest voor de hand ligt, dat de VVD de informatie ronde ingaat met op 1 de mogelijkheid van een Paars gedrocht van: VVD,PVDA,D66. Tweede mogelijkheid in mijn ogen is een coalitie van VVD,CDA, PVDA. Maar hoe dan ook, het is om te janken, de voedsel en kledingbanken gaan het nog druk krijgen! Ook het weggeven van geld naar het gedrocht EUSSR, en de instroom van onaangepaste hordes uit Noord-Afrika gaat zo gewoon door!

  Like

 53. G.Deckzeijl zegt:

  ZERO Brinkman…!!!!
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3315685/2012/09/13/PVV-ers-van-hun-sokken-geblazen—maar-niet-knock-out.dhtml
  @Tom: de combinatie VVD-pvda-D66 is zinloos. Die eerste twee hebben al 81 zetels..!!! Ruime meerderheid dus. Maar…. mist de onderhandelingen slagen en dat kabinet de rit uitzit.
  En ik herhaal: de PVV heeft toch nog VIJFTIEN zetels gehaald, BETER dus dan 11…!!!

  Like

 54. Henk.V zegt:

  Een grauw donderdag ochtend in Germania.
  Het is DONDERDAG de DERTIENDE, bijna net zo erg als vrijdag de dertiende.
  Op een Nederlandse zender lees ik de definitieve uitslag van de verkiezingen en met van Frikschoten denk ik:”” Dit land verdient niet beter..”‘
  Buiten hoor ik een edelgermaanse duif koeren. Het diertje is waarschijnlijk eenzaam.Ik zie het zitten: ik meen een staalhelmpje op het kopje te zien. Des ter erger!
  Ik roep in mijn gedachten “” Halts Schnabel!!
  Maar doe het toch maar niet .
  Ik ga naar boven en stort mij op het toetsenbord en leef mij uit..
  Gisteravond weigerde ik naar de TV debatten en analyses te kijken, want ik voorvoelde onaangename ontwikkelingen.
  In plaats daarvan bekeek op op deze site de fascinerende video van Herr Doktor Rath
  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/12/video-dr-rath-eu-politiek-perspectief-nl-ondertiteld/

  Hij legt glashelder uit op welke leest de huidige EU kolos is geschoeid. Hij toont glashelder aan dat OP DIT OGENBLIK een oud NAZI CONCEPT wordt uitgevoerd.
  Alles wat de EU nu bekokstooft is te herleiden tot dit concept. De man is bij mij aan het goede adres, want alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft boeit mij mateloos en ik zuig alle relevante informatie op als een spons.
  Wie de EU steunt in haar streven en politiek voert een nazi concept uit1
  Dank u, Herr Dr Rath!
  Dat is duidelijke taal. Dat verklaart ook meteen waarom de EU zo’n vreemde voorkeur voor de Arabische hemisfeer heeft, want in dat territorium bevinden zich veel nazi sympathisanten.
  Hier vallen wat puzzeldeeltjes op hun plaats.
  Kwam de aard van ”Europa” en de nare gevolgen van haar politieke aspiraties voor ons wel glashelder in beeld tijdens de o, zo middelmatige prietpraat aan de borreltafel?
  Nee, wij moeten Solidair zijn met Europa, wat dat ook moge inhouden. Zoiets doet het goed in ons internationaal georiënteerd land. Wilders kwam niet voldoende uit de verf in deze ambiance van zeer gewenste solidariteit..

  Nu zal het land gaan oogsten wat het zelf in een staat van onbenul politiek gezaaid heeft. Dat zal geen voorspoed opleveren, maar afbraak.
  En wij: moeten wij de moed maar opgeven?
  Ik dacht van niet;

  Like

 55. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 0m 8.14. uur, ik ben blij met de vijftien zetels voor de PVV Gerrit. Maar ik ben benieuwd of “lachebek Rutte”, toch niet eerst zal gaan voor PAARS VVD+PVDA, of PAARS+ met D66 erbij. Maar alles zal afhangen wat SAMSON en de PVDA gaan doen. Ik denk dat de PVDA een probleem gaat krijgen, als RUTTE cum suis, zware bezuinigingen wensen ten koste van het kiezersvolk van de PVDA. Ben benieuwd!

  Like

 56. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 08.19. uur, dat is helemaal waar Henk! Wat Hitler niet is gelukt met militaire middelen, wordt ons nu onder het mom van DEMOCRATIE door “de strot”, geduwd. Tevens is op de EUSSR van toepassing wat CHURCHILL zei: ” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”.
  Het motto van deze dictators is hetzelfde als onder Adolf Hitler: ” EIN VOLK,EIN REICH, EIN FÜHRER””. Te weten de COMMUNIST BAROSSO met het POLITBURO BRUSSEL!

  Like

 57. willemientje zegt:

  De media, en het door de meeste partijen uitsluiten van de PVV, heeft zijn werk goed gedaan, onafhankelijke berichtgeving kunnen we in Nederland niet meer verwachten,

  Ook het steeds uitvergroten van alle ” onregelmatigheden” van de PVV , nam bizarre vormen aan, zelfs op de dag van de verkiezingen, nog een artikel over een verbouwing van een PVV statenlid door Polen, met uiteraard weer een sugestieve kop er boven, een boek, wat net voor de verkiezingen werd uitgebracht, vast niet door Hernandez zelf betaald,

  En zoals ik vaker heb gezegd, als je de gemiddelde Nederlander afzet tegen de kijkcijfers van de meest debiele TV programma’s, heb ik er geen hoge pet van op

  Desalniettemin, was dit gisteravond wel een zeer onverwachte dreun, alhoewel mijn man het wel had verwacht, en ik moet zeggen, hij heeft meestal wel gelijk in dat soort dingen,

  En alle burgertjes straks maar weer klagen, als ze veel minder te besteden krijgen,
  Dat hadden ze beslist niet verwacht, het zou toch allemaal” eerlijker, en socialer” worden?
  Laten we vooral doorgaan met vechten, wij zijn in ieder geval enigzins voorbereid op wat gaat komen

  En dat zal niet veel goeds zijn, ieder volk krijgt de regering die het verdiend, helaas

  Like

 58. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion 23.30. uur, knap commentaar van U. Trouwens wat is er dan mis met populisme. Het woord populisme is afgeleid van het Latijnse Populus, wat VOLK betekend. Dus de achterlijke SAP doos en andere malloten, verwijten Wilders dus, dat hij wenst op te komen voor het nederlandse volk, hoe zout moeten we het nog vreten. Trouwens iedere partij is min of meer populistisch gestart, of heeft daar een binding mee. Wat een stomme onzin!

  Like

 59. Tom Hendrix zegt:

  @Willemientje 08.37. uur, helemaal waar Willemientje. Van een bevolking, die grotendeels is gehersenspoeld door 40 jaar LINKS en LIBERALE MEDIA en PERS, kunnen we NIETS verwachten. Dat heb ik de laatste weken steeds gezegd. Het volk kijkt liever naar: ” Boer zoekt vrouw”, of naar ” Holland got’s talent”, dan hoeft men zelf niet na te denken. Maar het is zoals U zegt, als dadelijk de pleuris uitbreekt, en de nederlander geen kaartje meer kan kopen voor zijn voetbalclub, geen biertje meer op het terras kan betalen, en nog meer mensen uit huis worden gezet omdat men de hypotheek niet meer kan betalen, en de voedsel-en kledingbanken overuren moeten draaien, dan ja pas dan is de nederlander “wakker”, maar dan is het TE LAAT!!!

  Like

 60. Linsky zegt:

  Elk volk heeft de leiders die het verdient! 🙂

  Like

 61. Piet Klont zegt:

  Och, wat Winston Churchill ooit zei, iets in de trend van:
  ‘Praat met de gemiddelde burger op straat zo’n drie minuten en je bent er achter dat je het stemrecht per direct moet afschaffen’
  snijdt best wel hout, nietwaar?
  😀 🙂 😦

  Like

 62. Piet Klont zegt:

  Nu niet gaan zeuren hè Linsky, binnenkort dondert de euro inelkaar, PvdA en VVD liggen rollend en vechtend over straat, Sap is voor de rest van haar leven geestelijk ongesteld verklaard, kortom, de toekomst heeft er nog nooit zo fl€Urig en florissant uitgezien! 😀

  Like

 63. Tom Hendrix zegt:

  @Piet Klont 09.05. uur, inderdaad Piet, als we de uitslag van de verkiezingen zien, heeft het gros van onze bevolking het intellect van een garnaal. Helaas!

  Like

 64. Piet Klont zegt:

  Sterker nog Tom, het meerendeel heeft het IQ van een kamerplant.
  Vreselijk!

  Like

 65. Jan zegt:

  Ik kijk niet op van de reactie van Sap. Toen de kerncentrales in Fukushima kapot gingen, niet door menselijk falen maar door natuurgeweld dat Groen LInks hoopte dat alles nog erger zou worden.
  Groen LInks bestaat uit criminelen en terroristen (Macro, huis van Kosto, Kedichem enz enz). Sin Fein is ook niets anders dan de politieke tak van de Ierse terreurorganisatie, de PA van Abbas is de politieke tak van de terroristengroepering Fatah/PLO of hoe zij mogen heten. Niets bijzonders de reactie van Sap.

  Like

 66. Aegolius cs zegt:

  PK 9:16
  Soms bereikt men de status “vingerplant”. Plant zich wel voort………

  Like

 67. Aegolius cs zegt:

  Eén lichtpuntje: het sap van GroenLinks kan door de plee.

  Ik ga even wandelen. Een frisse neus doet wonderen.

  Like

 68. Jan zegt:

  Opvallend: niets van de kant van dat linkse volk over de dreiging van Iran, bestaat blijkbaar niet eens in de koppen van socialisten (“Wij lezen daarover niets in onze kwaliteitskrant” (bedoeld wordt het NRC) of hun pathologische haat tegen het Jodendom en Christendom is even groot als dat van moslims, waarvan ik overtuigd ben.

  Ik hoorde van enkelen om mij heen dat zij SP gingen stemmen en niet VVD (ja, echt) omdat die ‘rekening houdt met de ‘kleine man’, ‘oog heeft voor de zorg’. Toen ik zei dat als hij zou meewerken om Roemer MP te maken dat hij dan 65% van zijn inkomen aan Roemer kon overmaken. Wist hij niets van.

  De meeste stemmers lezen niet eens wat in het partijprogramma staat.

  O ja, ik blijf nooit meer op voor de imbeciliteit van de verkiezingsuitslagen die niets meer daarmee te maken hebben behalve met links krankzinnig gekrijs, hoempamuziek. Ik had mij net zo goed in krankzinnigengesticht Zuidlaren kunnen begeven. Dergelijke uitzendingen versterken mijn haat tegen socialisten (die al sinds de jaren 60 bestaat).

  Like

 69. Jan zegt:

  @G.Deckzeijl zegt:
  13 september 2012 om 09:33

  Doodziek wordt ik hiervan. Wachten op uitslagen. Met een potlood een hokje rood maken op papier terwijl er computers zijn. Enkele jaren terug vond in Rotterdam grootscheepse stembusfraude plaats door moslims en PvdA’ers (ja, welke ander combinatie) Vond men stembussen leeg terug in de struiken. 40 jaar terug liep men op de maan en @#$^%^^&%^%$#$#%%^* in 2012 stemt men met potlood en papier. …links volk.

  Like

 70. Piet Klont zegt:

  @Gerrit Deckzeijl:

  Eh, Gerrit, Lutjebroek en Grootegast interesseren ons nu niet écht….

  Like

 71. Jan zegt:

  @tjonge zegt:
  12 september 2012 om 23:35

  Dat is de reden waarom Obama alle illegalen (ruim 1 miljoen) wil laten stemmen zonder identiteitskaart. Vragen daarna is ‘racistisch’.

  Like

 72. Piet Klont zegt:

  Jan, ik leef met je mee, maar moet ik me ook zo opwinden?
  Dat heb ik gisteren al gedaan, ik zit nu in een soort van verdringingsproces, want anders word ik knettergek van al die idioten in dit Kolderland!
  In feite zijn het allemaal misdadigers, criminelen, TUIG VAN DE RICHEL, ROTSCHOFTEN, GOOR GALGENGAJES, GEESTESZIEKE GESTOORDE MEGAMALLOTEN EN OPROERKRAAIERS DIE NOG TE GOED ZIJN VOOR $%(&*)@!GRRVERDEVRR@!#%*()+#!!!!BASTA!

  Like

 73. Piet Klont zegt:

  Kortom: Ze deugen niet.

  Like

 74. louis-portugal zegt:

  Zonder te reageren op individuele reacties welke ik allemaal goed vind wil ik toch wel even zeggen dat ik dat zangkoor enz. van Piet wel erg goed vind.
  Piet ik ben het ook volkomen met jou eens dat de EURO in elkaar gaat klappen.
  Ook vind ik het niet erg dat de PVV 9 zetels verloren heeft.
  Misschien jammer voor die mensen maar nu zijn ze absoluut niet verantwoordelijk voor de ellende
  in Europa die veel erger gaat worden.
  Hier is de auto van de minister van Financieën al flink beschadigd.
  Het volk komt telkens verder in opstand.
  Na de uitspraak van BVG in Karlsruhe vlogen de aandelen meteen naar 1 % winst en aan het einde van de dag was die winst weer weg.
  Ik denk dat veel speculanten begrijpen dat die limiet van 190 miljard veel zwaarder is dan enkelen denken.
  De duitsers hebben al veel meer risico dan 190 miljard
  Alleen bij Target 2 staan al meer dan 700 miljard open, trouwens ook voor Nederland al bijna 140 miljard.
  Lekker die export als je hem niet betaald krijgt.
  We hebben bij het laatste kabinet Bakellende wel gezien hoe goed dat werkte.
  Ik zie Rutte al met Samson de hele dag ruzie maken en dan mag Peggeld bemidelen.
  Kijken hoelang die trut Sap het nog vohoudt.
  Zit die Tofik eigenlijk nog in de kamer????????????

  Like

 75. breget. zegt:

  Hoe kon Rutte al bij voorbaat weten dat een stem op de PVV een verloren stem zou zijn ?Nu mogen die twee EGO trippers het eens samen proberen ,verkiezingen zijn in aantocht arme burgers die naar mooie praatjes hebben geluisterd en de ogen gesloten hebben gehouden maar nu de prijs moeten betalen .

  Like

 76. Piet Klont zegt:

  @Louis Portugal:
  Dank voor je bijval, en ik ben het eens met je relaas, time is on our side now!
  Die Debiele Tofik, nee, die stakkerd is meen ik ergens op nummer 83 van de lijst GroenGeel van Ergernis gedumpt, die zien we hooguit ooit weer terug in zijn native city Calcutta of zo.

  Like

 77. G.Deckzeijl zegt:

  @Jan 09:33
  je weet verdomt goed dat stemcomputers NIET deugen…!!! Links volk?? Ik voel me totaal
  niet aangesproken door jou.
  http://www.wijvertrouwenstemcomputersniet.nl
  Wellicht ben jij zo technisch om een stemsysteem te ontwerpen dat niet alleen feilloos de stemuitslag bepaalt, maar ook alvast de verschillende coalitiemogelijkheden uitdoktert en of ze wel levensvatbaar zijn cq we niet voortijdig naar de stembus moeten…
  Kunnen we meteen dat oeverloze gezeik van allerlei linkse hotemetoten en zgn “deskundigen”
  op tv uitsluiten.
  @Piet 09:40 Ik heb ’t enkel als info doorgegeven. Ga maar katten op alle idioten die niet op de PVV gestemd hebben, en NIET op mij, alright?

  Like

 78. willemientje zegt:

  Louis-Portugal,

  Dat is idd een groot voordeel, dat Wilders niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het komende Eurofiasco, en goede oppositie kan gaan voeren,

  Volgende keer kan hij gebruik maaken, van het” I told you so” effect, als alle vervelende maatregelen
  Bij de mensen binnenkomen

  Like

 79. Jan zegt:

  Dat eeuwige gezeik over stemcompuetrs die niet deugen is geouwehoer, niets anders en is een even grote paranoia als het gezwets over global warming. Links volk dat stemmen telt is niet te vertrouwen.

  Like

 80. Jan zegt:

  Dat eeuwige gezeik over stemcomputers die niet deugen is geouwehoer, niets anders en is een even grote paranoia als het gezwets over global warming. Links volk dat stemmen telt is niet te vertrouwen.

  Like

 81. friki zegt:

  Dat Barosso onlangs zei dat de populisten in heel Europa aangepakt moeten worden zegt mij alles.

  Like

 82. Tom Hendrix zegt:

  Lucky9, 23.12. uur op 12/9, inderdaad ook ik ben van mening dat er fraude is gepleegd. Het bewijs zal echter moeilijk te geven zijn. Een uitspraak van de communist Lenin staat mij voor ogen, toen hij zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar alleen wie de stemmen doet tellen”. En hoe integer zijn de mensen die de kieslokalen bemensen? Ik krijg er echt heel rare gedachten bij!

  Like

 83. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  13 september 2012 om 11:12

  “En hoe integer zijn de mensen die de kieslokalen bemensen? Ik krijg er echt heel rare gedachten bij!”

  Ik liep gisteren met mijn Israël-shirt aan (zeg maar, ‘zionistisch shirt’) naar de tafeltjes waaraan drie zaten. Als de blikken van die Afrikaan (ergens uit de sub-Sahara te oordelen naar zijn uiterlijk) mij hadden kunnen doden was dat direct gebeurd. Een Nederlanders bekeek mijn identiteitskaart en van die zwarte kreeg ik het biljet en hatelijke blikken. Wat ik mij afvroeg toen ik daar stond en hem aanstaarde, hij staarde mij onafgebroken aan: “Wat kom jij hier doen, met je asociale gedrag?”

  Like

 84. Hellen zegt:

  In 020 kon een verslaggever van powned iig. stemmen in boerka ……………
  Vreemd ? Niet in deze bananen republiek !
  Bij de weg , als ik plaatjes en filmpjes zie hoe onze stemmen geteld worden , denk ik dat we in verweggistan wonen ipv. een modern Westers land .
  Zeker is na deze uitslag dat heel veel Nederlanders in een EU dictatuur willen leven , zij zich verheugen dat er salarissen van 3 / 4 ton uitgedeeld worden in Brussel terwijl zij elke cent moeten omdraaien , ze tientallen miljarden willen betalen aan het Zuiden , een BTW verhoging lachend betalen , de grenzen voor geldzoekers wagenwijd open zetten, en onze senioren met plezier in een hoek trappen . Man man zelden zo’n dom , achterlijk volk mee gemaakt . Maarrrrrrrr we gaan het zien , de ellende moet nog komen en dan , als een brood 5 euri kost , de eigen bijdrage 500 euri gaat kosten , ja , dan gaan er koppen rollen , MAKE MY DAY , onbenullen !!!!!

  Like

 85. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 11.32. uur, precies Hellen. Ik hoor trouwens net via het nieuws dat op 2 stembureaux verkeerd is geteld geworden, en dat er herteld moest worden. Deze zaak stinkt van voor tot achteren, ik vertrouw deze UITSLAG van de VERKIEZINGEN voor geen meter.

  Like

 86. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 11.28. uur, dat geloof ik direct Jan. We worden belazerd waar we bij staan!

  Like

 87. Ko Lumbus zegt:

  @Piet Klont om 09:16

  Was het geen vingerplant, Piet? 😉

  Like

 88. DonnaDolce zegt:

  Zelf denk ik dat Geert nog sneller gelijk krijgt dan we denken, dit duurt geen jaar meer. Heb me al voorgenomen een ieder die dan gaat lopen zeiken van: Goh, dit wist ik niet, een klap voor zn harses te verkopen ;-). Inderdaad, wat een hoop hersenloze zaagselkoppen lopen er in Nederland rond. Het mag dan wel zo zijn dat we het kabinet krijgen die we verdienen, maar daar hebben wij niets aan, WIJ hebben hier NIET voor gekozen. En DAAR baal ik wel van.

  Like

 89. Ko Lumbus zegt:

  @OM om 08:37

  Misschien een tactische fout om niet echt in tegaan op de ‘Reporter’ hele leugens en halve waaerheden waarin de PVV delegatoie in het EP werd weggezet als een stelletije susidiegraaiende en feestvierende halve garen. De hier door de Wilders toegepaste strategie om er niet al te zeer specifiek op in te gaan kan averechts gewerkt hebben indachtig het adagium ‘waar rook is is vuur’.

  Like

 90. Ko Lumbus zegt:

  Was @willemientje, mijn comment hierboven

  Like

 91. TRL zegt:

  Bij deze zal ik mijn frustatie of mening hier ook geven.
  Mij bewust van het feit dat we droevenswaardig veel mensen zonder redelijk verstandsvermogen blijken te hebben.
  PVV is zo\’n beetje stuk gebashed, zo zonde, maar… hoe dan ook ik blijf achter hun standpunten staan. Geloof me heb af en toe in het alle begin wat twijfels over de PVV gehad, mag ook wel voor een vrij jonge partij nog, ik spring niet zomaar ergens in. Maar PVV met name Wilders die zijn rug recht durfde te houden heeft mij overtuigt.
  Een sterk voorbeeld ervan is dat het Wilders was die als burger, en niet namens de PVV, naar het gerecht stapte betreft het ESM verdrag. Een grote meerderheid van het volk klaagde maar dat ze geen ESM wilden, ze wilden een refendum maar dat werd niet gegund. Nu wil ik aankaarten waar het volk gigantisch de fout in is gegaan… En dat is door niet met dhr Wilders allemaal als burgers mee te gaan naar het gerecht, we lieten hem in zijn eentje gaan en bleven thuis achter de PC zitten klagen. Niet zo heel nuttig, want gezien een hoop reacties toch wel worden verwijdert.
  Geert Wilders heeft het voorbeeld gegeven hoe een burger het hoort te doen in een democratie. Ik heb daar zelf ook in gefaald en velen met mij, realiseerde me dat helaas veel te laat.

  We denken wel we hebben een democratie, maar het is niet meer dan een representatieve democratie en dat blijkt toch een stuk anders te werken dan een democratie waar de meeste eigenlijk in geloven. In een echte democratie durft het volk op te staan als hun politieke leiders zich niet aan de beloften aan het volk houd. Maar nee het is klagen en klagen en maar wachten tot we weer opnieuw mogen stemmen of hopen misschien krijgen we toch wel een keertje een refendum… maar wat heb je daaraan als vervolgens het tegengestelde gebeurt als in 2005?

  Het is verbazingwekkend dat 2 partijen zo groot zijn geworden die ook degene waren om dat Europese verdrag tegen de wil van het volk in er doorheen te drukken. Men lijkt het vergeten te zijn? Dan nog niet te spreken over de leugens en bangmakerij. Trieste mededeling bij deze maar wel de realiteit dat we niet in een democratie dus leven. Willen we dat wel moet het volk zelf handelen. Maar de vraag is wie durft? Pas als het te laat is? Zijn er uberhaupt nog wel \”echte democratiën\”? Wellicht niet in Europa. Wereld wijd misschien nog amper op 1 hand te tellen?

  Ik hoop dat mijn reactie niet te warrig is. Ben een beetje van mijn stuk gebracht en er maalt te veel door mijn hoofd. Zal waarschijnlijk niet de enige zijn. Toch zal het mij niet van de stembus weghouden en het zal net zo lang de PVV blijven betreft de standpunten EU en de Islam, de enieg van allen die het allemaar doorheeft. En ze weten wat vrijheid en democratie inhoud.
  Zo kijk ik er inmiddels tegen aan, mede ook dankzij de mensen die dit soort blogs onderhouden, doet me goed dat deze er zijn. Ik volg EJ Bron zo\’n beetje elke dag en dankzij zijn gepubliceerde vertalingen ben ik meer op de hoogte dan wat MSM al zijn burgers voorschoteld en waar ik met een beetje pech weer een geblokkeerd account heb.

  Mijn respect voor jullie, houd vol, waarheid komt ooit aan het licht.

  Like

 92. Hellen zegt:

  Een wel heel verrijkend typje heeft E.J. gevonden , heel typerend is natuurlijk , daar hebbie hem weer , racisten , ja hoor blindganger , mensen die de oorlogzuchtige , barbaarse , bloederige islam ideologie verachten zijn racisten , want de fans van de ideologie van de achterlijkheid zijn een ras , volgens het grote genie uit noord020 . Hebben ze niet uitgelegd op de inburgerings cursus dat de islamtus ,intolerantus rattus een verachtelijke woestijnsekte is ??????

  Like

 93. E.J. Bron zegt:

  @Hellen

  ???? Zijn comments zijn al verwijderd Hellen! 🙂

  Like

 94. Hellen zegt:

  Was ff aan de telefoon E.J. , dus gemist , maar dat soort geouwehoer kan ik nu niet hebben , ik ben nog steeds witheet op dat in coma liggende , trieste stemvee !

  Like

 95. Lucky9 zegt:

  Twee partijen die met Europa verder willen, halen volgens de MSM en tegen alle verwachtingen in een volstrekte meerderheid. Van een marokkanen-bonus voor Samson zal men er nergens lezen
  Wilders gokte en verloor. Tijd voor bezinning.
  Zou hij niet beter bij zijn core-business gebleven zijn, de bestrijding van de multicul en de islamisering? Was het wel slim voortijdig de regering te verlaten?
  Op het eerste zicht zijn Nederlanders te nuchtere mensen om Europese avonturen te beginnen.
  Maar dat ze bedrogen werden en verder zullen opgelicht worden staat vast.
  Er was één partij die zich bij voorbaat verzette tegen de zware druk van Brussel maar die partij heeft bijna de helft van haar zetels verloren, niet omwille van haar consequente denken, maar omdat de kiezers enkel wilden inzetten op de mediatieke strijd tussen twee fotogenieke gozers.
  En dit terwijl Europa quasi simultaan weer verder afgleed naar naar het nieuwe fascisme van de EUSSR dat als doelstelling heeft heel Europa te doen kreunen onder de druk van de islam en Noord-Europa te verarmen door een op Belgisch model geschoeide financiële transferstroom van Noord naar Zuid tot elke prijs op gang te houden.

  Like

 96. Peter van Buuringen zegt:

  Verkeerd tellen op stembureaux kan gebeuren, gewoon overtellen. Wat belangrijker is, is het aantal ongeldig verklaarde stembiljetten, Op welke partij (PVV??) was daarop gestemd en de reden van ongeldig verklaring. Per ongeluk een rood kruisje extra?? Ik zou graag het percentage willen weten PVV stemmers en ongeldigverklaade biljetten.

  Like

 97. Jan zegt:

  Iemand als Samsom is een eurofiele gek, leeft immers van een bijstandsuitkering door ons betaalt. Als hij de kont van Obama zou kunnen likken zou hij het doen. Voor de verkiezingen had hij het voortdurend over hem, over ‘grassroots’ en townhall meetings’ (hiervoor kreeg hij het er hevig van langs wegens de Engelse woorden), refererend aan Obama die nu nota bene na de moord of 4 Amerikaanse medewerkers in Libië de moordenaars excuses aanbiedt. Een kopie van deze gek, die ook dweept met de communist Hollande wordt straks vice premier.
  Hier nog even ‘onze’ geschifte vice premier in spé:

  Like

 98. TP zegt:

  De mooie woorden van ons Diederik hebben de PvdA uit de put getrokken.
  Mooie woorden maken velen week. Ook al zijn het nietszeggende woorden.
  Zo in de trant van:
  “Oplossen? Dat doen we samen!”
  Mooi man!
  Maar hoe wordt er niet bij gezegd.
  Voor velen volstaat dit echter.
  Het is immers weer het vertrouwde geluid!
  Hoezo heeft heeft populisme afgedaan?

  Like

 99. Tom Hendrix zegt:

  Reageerders ik krijg het maar niet uit mijn hoofd, dat deze VERKIEZINGEN volledig zijn GEMANIPULEERD. Het zou mij niet verbazen als er zelfs STEMBUSFRAUDE is gepleegd, dit is gewoon ongelooflijk!

  Like

 100. Aegolius cs zegt:

  Buitenlandse media: ‘Nederland laat Europa-haat varen’
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/10637/VK-Dossier-Verkiezingen-van-2012/article/detail/3315717/2012/09/13/Buitenlandse-media-Nederland-laat-Europa-haat-varen.dhtml
  De persen en baarmoeders zullen overuren draaien, waarna de EUSSR, tenslotte was er al niets te kiezen, zich een meerderheid verwerft……….. via de niet gekozenen. Islam? Misschien toch een kino tip:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/12/video-dr-rath-eu-politiek-perspectief-nl-ondertiteld/

  Like

 101. lucky9 zegt:

  @Tom Hendrix om 13 september 2012 om 15:03
  Aan stembusfraude dacht ik ook in eerste instantie. Maar die is alleen op zulke grote schaal mogelijk als er met stemcomputers gestemd wordt.

  Als er met potlood en papier gestemd wordt en dat was toch het geval naar ik aanneem (?) is het in een gecontroleerd systeem vrijwel onmogelijk om zulke fraude te organiseren.

  De fraude gebeurt in dat geval niet zoals velen denken bij het tellen van de stemmen maar nadien tijdens het overmaken van de resultaten.

  Het zou wel kunnen dat het gebrek aan ervaring van de meeste PVV-controleurs hen hier en daar fataal geweest is. Maar op zulke grote schaal is dit onwaarschijnlijk en in feite niet aanneembaar.

  Ik vrees dus dat de manipulatie vooral voorafgaand aan de verkiezingen moet gezocht worden. De media ontrolden reeds lang dit politiek correct scenario. De PVV ontbrak het duidelijk aan de kennis en de middelen om hier tegen op te boksen. De campagne was duidelijk niet opgewassen tegen zoveel vuilspuiterij en feitelijke corruptie, waarbij ik denk aan het optreden van Bram Moszkowicz in een verkiezingsshow.

  Als ik de zetelverdeling bekijk vallen me enkele dingen op.
  De winst van pvda komt van groenlinks en het cda
  De winst van de vvd komt van de pvv
  De winst van d66 komt van het cda
  De winst van SGP komt allicht ook van het cda

  Ik zie dus een jammer verlies voor de pvv maar globaal schijnbaar een ruk naar rechts.
  Nou ja dat laatste is wat overdreven want de marokkanen- en groenlinkse idiotenbonus van Samson is in feite geen verschuiving naar rechts maar een verschuiving van Marokkanen en subsidievreters.

  Wat mij opvalt is het verlies van het CDA. Deze partij moet haar leden wel heel erg ontgoocheld hebben.
  Ik denk dat de vlucht van de pvv naar de vvd vooral te wijten is aan het feit dat arbeidend liberaal Nederland van mening was dat het land zich geen paarse regering meer kan veroorloven.

  Deze kiezers vielen Wilders niet af maar wilden geen heldhaftige spreidstand op economisch vlak. Of hij een tactische dan wel strategische blunder maakte weet ik niet. Voorlopig blijf ik de kopman van de pvv onvoorwaardelijk steunen.

  Like

 102. Linsky zegt:

  Nederland kiest voor volle snelheid richting Europese superstaat

  Euro zal tot de laatste Nederlandse belastingcenten overeind worden gehouden
  Het Nederlandse volk stemde gisteren massaal voor een verdere ontmanteling van onze democratie ten gunste van een federale Europese superstaat.

  Naar verluid zou er in Brussel gejuich zijn opgeklonken toen bekend werd dat de pro-Europese partijen VVD en PvdA met enorme overmacht de Nederlandse verkiezingen hebben gewonnen. De kiezer heeft dan ook duidelijk gekozen vóór een federale Europese superstaat, waarin er op korte termijn steeds meer macht aan Brussel zal worden overgedragen zodat we over enkele jaren nauwelijks nog iets te zeggen hebben over onze financiën en soevereiniteit. Volgens talloze onafhankelijke analisten zal de eurozone echter onverbiddelijk instorten, is het niet door de grote interne spanningen dan wel door het ontstaan van hyperinflatie. Maar klaarblijkelijk is dat wat de doorsnee Nederlander graag overheeft voor Europa
  ……….. Lees verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=663969&r=1&tbl_archief=&

  Like

 103. Ad de Koning zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat de PVV weer op zal krabbelen, hoe meer EU we krijgen en hoe meer islam, dan zullen de mensen hopelijk toch tot de conclusie komen dat Geert het goed had gezien. Het zijn nu volgens de laatste berichten gelukkig 15 zetels geworden i.p.v. 13.

  Like

 104. Anneke zegt:

  To All: Reeds LANG geleden ZIJN de kaarten al geschud….We leven niet in een democratie, maar in een op z’n minst….DE-MO-CRA-TUUR !!! Besef dit onwankelbare feit nu toch eens…!!!! Laat je niet meer misleiden door de immens grote MIS-LEI-DERS. Hoop zo dat er meer en meer mensen nu zo onthutst zullen zijn en nog worden, dat men dit werkelijk gaat BE-SEF-FEN. “We zijn voor het lapje gehouden en worden voor het lapje gehouden, maar uiteindelijk zal er licht schijnen aan de horizon. De leugen regeert niet voor eeuwig!!!!

  Like

 105. Piet Klont zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  13 september 2012 om 10:45

  ‘@Piet 09:40 Ik heb ‘t enkel als info doorgegeven. Ga maar katten op alle idioten die niet op de PVV gestemd hebben, en NIET op mij, alright?’

  Hela Gerrit, wat nu?
  Geen gevoel voor humor meer?
  Het was geen ‘katten’, en die stomme honden die op Rutte hebben gestemd krijgen wat ze verdienen: een afgekloven bot!

  Like

 106. dgneree zegt:

  De fraude heft niet plaatsgevonden tijdens het tellen van de stemmen, maar voor de verkiezingen, in een goed georchestreerde propaganda- en manipulatiemachine door ‘peilers’ als Maurice de Hond en de Publieke Omroep.

  Hoe kan het, dat parijen, die jarenlang redelijk stabiel bleven in de weken voorafgaand aan de stemming, opeeens op en neer dansten als roeibootjes in een herfststorm? Verdubbeling van de SP en dan een terugval en plotseling een opstomen van de PvdA….

  Dee Nederlanders worden een rad voor ogen gedraaid n iedereen tuint er met open ogen in.

  Like

 107. dgneree zegt:

  Mjn reactie is in het grote niets verdwenen?

  Like

 108. E.J. Bron zegt:

  Sorry D.G. Je reageert hier volgens mij voor het eerst. Je zat in het spamfilter.

  E.J.

  Like

 109. Tom Hendrix zegt:

  @Dgneree 21.37. uur, precies, dat idee heb ik ook al een hele tijd. We worden en zijn gewoon bedrogen! Ik denk aan de woorden van de Communist LENIN die zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt is van belang”. En dat is HIER aan de hand in ons nederland anno 2012, democratie, laat mij niet lachen…

  Like

 110. G.Deckzeijl zegt:

  @Piet K.ik BARST van de (zwarte) humor. Moet je nu onderhand weten. Maar ik kan aan je letters niet zien of het humoristisch bedoeld is, ja dan nee. Capice?
  http://tinyurl.com/ct49sbb
  (Mariëtte Hamer(die op de nominatie staat Kamervoorzitter te worden) net terug van vakantie…
  dat tussen haakjes is een gerucht, ving ik op tijdens winkelen in de Lidl. Aeroflot-stewardess M.Hamer wordt natuurlijk geen Kamervoorzitter, ze moeten jou Kamervoorzitter maken, da’s
  pas HUMOR…!!!)

  Like

 111. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry Piet, die 9 moest een q zijn.
  http://tinyurl.com/ct4qsbb

  Like

 112. Wachteres zegt:

  Hoi DG, hoe gaat’ t ermee? Verhip, ik kan rijmen! 😆

  Mooie site heb je. Ik lees er regelmatig.

  Like

 113. G.Deckzeijl zegt:

  @Piet: in een donkergrijs verleden heb ik iemand gekend die zei: ik wil d’r wel in wonen maar dan met de kop en handen naar buiten om een pilsie te drinken…
  http://www.damnlol.com/something-doesnt-look-quite-right-here-17979.html

  Like

 114. Piet Klont zegt:

  Nou Gerrit, je hebt me overtuigd hoor!! Niet bij te houwe, man!
  😀

  @E.J.: D,G, Neree heeft hier wel vaker gereageerd hoor!
  Nee, ik zeg niet waar en wanneer, dat zoek je zelf maar lekker uit.
  Per kasteel van rekening ben JIJ de Wepmeester. Of heet dat Wipmaster…?
  Hoeveel heb je d’r na Laarsmans al uitgewipt??
  😆

  Like

 115. Piet Klont zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  14 september 2012 om 22:34

  Weergaloos!
  Kut the krap, will you!! 😀 😀 😀

  Like

 116. Piet Klont zegt:

  Jammer dat Mariëtte geen Hamerkamerhouseofhorror-voorzitster wordt trouwens.
  Daar had ik nog wat ‘moois’ van liggen in mijn archief!

  Like

 117. G.Deckzeijl zegt:

  Wie houdt je tegen om het NU in te zetten, Piet, JUIST NU, nu die club zo vreselijk
  in the picture is. Kon wel eens zeer effectief zijn. Je snapt het wel hè?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s