VIDEO: Nigel Farage destroys Barroso´s State of the Union

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Nigel Farage destroys Barroso´s State of the Union

 1. topsporter zegt:

  De oostenrijkse socialist, die Nigel een vraag stelde, daarop antwoord kreeg, triggerde een glimlach op de diverse tronies van o.a. Barosso. Ze minachten de democratie, ze vegen hun kont af met de diverse bevolkingen, die tegen de grondwet hebben gestemd.
  Dat zijn dus vijanden van de democratie en laten we ook Balkenende niet vergeten, die ook met U zijn kont afveegde en nu rustig verder vegeteerd Hij probeerde ook een dik betaalde baan binnen de europese bureaucratie met uw belastinggeld te bemachtigen.

  Like

 2. marijke zegt:

  You go Nigel.O o wat kan ik toch genieten van deze man.

  Like

 3. catherine zegt:

  Roependen in de eurowoestijn! Het is ongelooflijk griezelig aan het worden hoeveel macht er owrdt afgestaan aan een stelletje, bewezen incompetenten. Onder de mooie slogan : samen: waar zoveel goewillende mensen intuinen worden wij financieel totaal ontkracht. Moreel worden wij ook ontkracht door de niet aflatende stroom moslims die wij dienen te huivesten op last van Brussel. Onze vrijheid laten wij ons afpakken dat door de mooipratende elite, die er warm bijzit. Binnenkort zijn WIJ de 3e wereld……

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nigel zei… I don’t think that money grows on trees…
  Maar dat denken ze GODVERDOMME in Den Haag wel met hun geschifte hervomings- en bezuinigingsretoriek. Mijn trein gaat binnenkort definitief naar de remise, ik ben het gezeik al jaren
  zat, nog los van het feit dat ik vanmorgen om half 8 op Geert Wilders heb gestemd. Maar realistisch als ik ben wéét ik vooruit dat onze Vechter uit Venlo het niet gaat redden.
  Het PLEBS stemt weer op dat groepje idioten die o.a. zzp-ers en zelfs eigenaren van roeiboten een poot gaat uitdraaien(dat verdomde ESM-vat moet en zal vol) en dat durven ze GODVERDOMME ook nog sociaal beleid te noemen.
  Maw: als ik het hele Binnenhof nu onder kon KOTSEN, gebeurde dat ook!
  En Nee, we hebben morgen en de komende weken geen nieuwe plucheplakkers in Vak K.
  Het is een gotspe nu te gaan denken dat M.R. en D.S. samen met bv. die eeuwige oneliner-specialist uit Wageningen instaat zouden zijn dit land te besturen, no goddamn way.
  Think for yourself why that dog will NEVER hunt!!!
  Ode aan Nigel>>> http://tinyurl.com/88fepyq

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 17.44. uur, beste Gerrit ik heb TEGEN de ISLAMISERING en de EU gestemd, maar ik ben het met je eens, dat velen in onze bevolking zo stom zullen zijn weer op VVD,CDA,D66, en PVDA te stemmen. Ik kan mij vergissen, maar ik vrees met grote vreze, dat we inderdaad straks weer met hetzelfde zooitje opgescheept zitten. En ach, nadat de PINOKKIO RUTTE, met zijn rekenwonder de JAGER, de sleutel van de schatkist in BRUSSEL hebben afgeleverd, maakt het dadelijk geen flikker meer uit. Des te wranger is het, te weten dat onze laatste hoop het DUITSE GERECHTSHOF in KARLSRUHE gebukt hebben voor de COMMUNISTEN en EUROFIELEN in BRUSSEL. Dit gaat gegarandeerd oproer en burgeroorlog opleveren, wat een wereld waarin we leven!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Gebukt hebben moet zijn heeft gebukt, excusez!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  …Heeft gebukt met een belangrijke voorwaarde, Tom! De grens door het Hof in Karlsruhe gesteld is 190 miljard euro. Als Merkel meer wil moet ze de eerst de Bondsdag raadplegen, die moet toestemming geven. Met die constructie zijn de Duitse tegenstanders van het ESM erg blij.
  Beter dan helemaal niks zou ik zeggen. En da’s hier wel ff anders.

  Like

 8. Aryan zegt:

  “EU = USSR” by Vladimir Bukovsky at: http://youtu.be/m41Tdl5mvdg
  “Bankers Love Socialism” by Professor Antony Sutton at: http://youtu.be/vftNpSXUOU8

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  Barosso en zijn bende zijn de nieuwe rode fascisten. Laat daar geen twijfel over bestaan!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Lucky9 20:11
  Correctie: Barroso is een COMMUNIST.
  Zie link van 17:44..!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Het is gewoon niet te geloven wat er allemaal gebeurd is de laatste 24 uur… Maar goed het overgrote deel van het volk krijgt wat zij verdiend. Maar de strijd is gelukkig nog niet gestreden.

  Like

 12. Koddebeier zegt:

  Vervloekt EU schorem !!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 07.54. uur, Pieter, ik heb hier gisteren al op gewezen, dat vele domme kiezers toch blijven stemmen op CDA,VVD,PVDA,en D66. Helaas heb ik hierin gelijk gekregen. Alleen zal de domme massa nederlanders dat gaan bezuren, nog meer geld naar de EUSSR en nog meer massa-immigratie. Nederland is naar de ratsmodee! Ben alleen benieuwd wat de PVDA gaat doen!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Nigel Farage zei terecht tegen de EUSSR dictators: ” U luistert niet naar de stem van de kiezers van Frankrijk en Nederland, toen ze in 2005 TEGEN de europese grondwet stemden”.

  Like

 15. @TH: Zeker helemaal terecht! Ze trekken zich er niets van aan. Hebben ze nooit gedaan, doen ze niet en zullen ze nooit doen. Alles voor het eigen gewin!

  Like

 16. Pingback: De echte betekenis van de verkiezingsuitslag | E.J. Bron

 17. Pingback: Vlucht naar voren: EU wil Europese superstaat creëren (+ video) | E.J. Bron

 18. Piet Klont zegt:

  @catherine zegt:
  12 september 2012 om 17:31

  Dat heet dus gewoon ‘verkracht’. Financieel, verbaal, geestelijk, op alle mogelijk denkbare vlakken. Nu begrijp ik Maxima met haar ‘Dé Nederlander bestaat niet’.
  En dat moeten wij van zo’n Argentijnse del horen, nota bene!

  Voordat zij overleed in 2005 zei mijn altijd wijze moeder op een willekeurige dag: ‘Jullie gaan een rare tijd tegemoet’.
  Nu was zij wars van politiek, maar ze had wel een telepathisch vermogen.
  Ze heeft helaas gelijk gekregen, ik kan er met m’n volle verstand niet bij dat dit allemaal gebeurd en dat we dit maar toelaten….wat in godsnaam bezielt die lui daar in Brussel, maar ook die in de diverse regeringen zitten?
  Wie geeft hen het recht om dit te mogen doen, waar halen ze het godvergeten gore lef vandaan!!
  Als we dit willen stoppen, mogen we wel een ondergronds netwerk opzetten.
  Ik hoop dat de AIVD ook meeleest, want wat mij betreft gaan die er het eerste aan!
  Ik geef geen moer meer om mijn leven als gegijzelde van die eurofiele rotschoften!!

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Piet Klont 03.47. uur, U had een zeer wijze moeder Piet. Mijn vader had het ook al gehad, met de zgn. politiek in ons land, op hoge leeftijd koos hij als katholiek in 2002 op Proffesor Pim en Leefbaar Nederland. Onze ouders zagen het al aankomen Piet, mijn vader zei de laatste jaren steeds weer, ” jongen, dit gaat een keer helemaal fout in nederland”. Hoe wijs zijn de woorden van uw moeder en mijn vader Piet. Helaas nederland gaat naar de kloten!

  Like

 20. Jan zegt:

  Nigal Farrage in de Balie, Amsterdam, september2012

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s