De echte betekenis van de verkiezingsuitslag

                                                   

                                                      (Door: Martien Pennings)

Nigel Farage heeft Barosso’s “State of the Union” besproken. Op deze site staat de video:  Farage brengt slecht nieuws voor degenen die hoopten dat de Euro en de EU ineen zouden  storten vóór dat de schade vergelijkbaar zou zijn met wat de Sovjet-Unie in Rusland tot 1991 aanrichtte. Maar Farage ziet het somber in en als de Nederlandse verkiezingsuitslag een graadmeter is, dan vindt de Europese bevolking blijkbaar ook dat er méér EUSSR moet komen. Als  Wilders van de verkiezingen  een referendum over de EU en de islamisering wilde maken, dan is dat mislukt.  Althans: de Nederlandse  bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.

Farage zegt in boven gelinkte video:

“I have to accept that you [Barosso c.s.] now have the whip hand over the citizens of Europe and I now think that this Euro-crisis will go on for a whole miserable decade. In the end you have to face the reality that even France and Germany cannot survive together in the same economic and monetary Union.” [mijn hoofdletters]

Hij legt uit dat Barosso’s maatregelen om de democratie van natiestaten kapot te maken en de macht bij de Euro-Sovjet te leggen waarschijnlijk gaan slagen. Barosso, zegt Farage, heeft duidelijk gemaakt  “that he will fight till the last German tax-payer” om de zuidelijke landen in de Euro-Sovjet te houden. Om tenslotte, wellicht pas over tien jaar, erachter te komen dat zelfs Frankrijk en Duitsland té verschillende economieën hebben om één munt te voeren.

Ik ben bang dat we het van de jeugd ook niet moeten hebben. Een kikker moet je langzaam koken, dan springt-ie niet uit de pan. Dat geldt voor de ouderen. Maar de jeugd wordt in die verhoogde temperatuur geboren. Ze weten niet anders, dan dat het op straat in West-Europa vergeven is van de hoofddoeken en dat er een verre macht in Brussel is die zorgt dat die hoofddoeken zich nog zullen vermenigvuldigen, de bijbehorende mentaliteit propageert en die hen niet alleen cultureel, maar ook materieel steeds armer maakt zonder dat ze het merken. Een boerka wordt heel gewoon gevonden: met zo’n ding kan je gewoon stemmen in Amsterdam. Waarom niet? Femke Halsema en Jolande Sap vinden een boerka ook héél gewoon. Waar maak je je druk over?

Een relatief jeugdige Europarlementariër spreekt Farage na afloop van zijn Barosso-speech belerend toe. Deze Oostenrijkse socialist ziet het allemaal helemaal niet zo somber in als Farage. “Sommige van de oudere mensen geloven u misschien, maar ik niet!”, roept-ie tegen Farage.  Je moet eens leren luisteren, beveelt-ie Farage aan. “Zeg eens iets nieuws”, roept-ie tegen hem. En hij bedoelt: aanvaard deze realiteit van EU en islam toch als een prachtig nieuw gegeven waarmee we idealistisch verder kunnen. Farage antwoordt hem dat juist deze Leichtfried – zo heet de narcist – had moeten luisteren naar de Franse, de Nederlandse en de Ierse bevolkingen die meermalen hebben laten weten géén EU te blieven.

De verkiezingsuitslag in Nederland wijst er echter op dat de EU-propaganda inmiddels  zijn werk heeft gedaan. Net als de Israël-demonisering en de islam-mooi-praat van de mainstream-media-mono-cultuur de bevolking hebben gehersenspoeld. Het bewustzijn van de Nederlandse bevolking is blijkbaar: EU goed, islam kan best, Israël slecht. Dat is in overeenstemming met de Eurabië-agenda, die sinds de oliecrisis van 1973 bewust gevoerd wordt door onze nep-elite: een krachtig tegenwicht tegen “Amerika” (want stiekem zijn ze “anti-kapitalistisch”), vrije toevloed van olie (tegen 2 euro per liter aan de pomp), vrijwaring van Arabisch-islamitisch-Palestijnse terreur (Madrid!? Londen!?), ruim baan voor Jodenhaat in de vorm van Israëlhaat, socialistische maakbaarheids-tirannie en privileges voor de Europese “nomenklatoera”.

Het is natuurlijk niet toevallig dat onze onvolprezen webmaster E. J. Bron op deze site vlak onder de speech van Nigel Farage een waarschuwing heeft geplaatst van Vladimir Boekovski, die zeven jaar in Sovjet-strafkampen heeft doorgebracht.

Boekovski legt uit dat de EU verontrustende parallellen heeft met de voormalige Sovjet Unie. Het Europese parlement lijkt dezelfde machteloze functie te hebben als vroeger de “Opperste Sovjet”, namelijk om af te stempelen wat er in het “Politburo” in casu de “Europese Commissie” wordt besloten. Een dozijn ongekozen functionarissen maakt uit wat voor wetten er komen, zonder ook maar de geringste volksinvloed. Daar omheen zit een enorme bureaucratische bovenlaag, een “nomenklatoera” die, als ze al niet corrupt is in de eng juridische zin, in elk geval uitzinnige salarissen  en zeer veel privileges geniet en dus met hand en tand het instituut zal verdedigen wat hen dat mooie leventje bezorgt: de Europese Unie.

De vernietiging van de natiestaat en de creatie van een “nieuwe mens”, zegt Boekovski, was het doel van de Sovjet-Unie en ook van de Europese Unie. De propaganda van zowel SU als EU luidde dat er een eind moest komen aan de natiestaat om oorlog te voorkomen. Net als de SU kan de EU alleen maar implodering voorkomen door voortdurend te expanderen, dus door natiestaten op te vreten.

Een verschil is dat de EU nóg  geen echte strafkampen kent, maar  . . . . virtuele strafkampen wel degelijk! Wie buiten de politiek correcte monocultuur valt en bijvoorbeeld islamkritisch is, kan een carrière wel vergeten. Het “cordon sanitaire” is de omheining van een virtueel strafkamp, van, zegt Boekovski “een intellectuele Goelag”. En ik voorspel: als de islamisering over een jaar of tien nog verder is voortgeschreden, zal “links”, samen met de vertegenwoordigers van het Geloof van de Tolerantie en de Vrede ook echte, materiële strafkampen hebben gebouwd. “Links” en de islamitsche “cultuur” komen  alvast overeen in één noodzakelijke eigenschap voor dit soort dictaturen: het liegen komt van nature. Wist u dat de term “politiek correct” uit het Stalinistische jargon komt?

Als Farage het goed ziet, dan heeft de islamofiele nep-elite met haar Eurabië-agenda de catastrofe met een aantal jaren uitgesteld. Boekovski voorspelt een enorme chaos als de EU ineenstort en met dit uitstel-van-ineenstorting zal de chaos alleen nog maar groter worden.  “Ik heb in uw toekomst geleefd”, zegt Boekovski, “en het werkte niet.”

Althans de Nederlanders hebben met deze verkiezingen duidelijk gemaakt dat ze de kelk tot op de bodem willen leegdrinken, de totale chaos willen zien uitbreken op een moment –  over een paar jaar –  dat de verrotting nog veel verder zal zijn voortgeschreden. Ik zag dat de overheersende duiding van deze verkiezingen in de mainstream-media luidt: de Nederlander wilde rust en stabiliteit. Dat zal wel kloppen, dat “de Nederlander” denkt daarvoor gekozen te hebben. En ze denken dat dankzij diezelfde mainstream-media.  Maar ik heb nieuws voor “de Nederlander” en zijn media : ze hebben gekozen voor voortgaande islamofilie, Israëlhaat, verarming, tirannie en tenslotte de totale chaos en misschien de burgeroorlog.

Zal ik eens niet té somber eindigen? Ik weet dat Mark Rutte veel meer een normaal denkende vent is dan een idiot savant als Diederik Samsom. Geen ideologisch bevlogen halve gek, deze Mark Rutte. En intelligent genoeg om serieus genomen te worden door een buitenlands staatshoofd met  een MAVO-diploma. Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

49 reacties op De echte betekenis van de verkiezingsuitslag

 1. Petrossa zegt:

  De nederlander heeft gekozen voor veiligheid in de massa. Als een kudde schapen hebben ze zich door de angstzaaiers Samsom en Rutte naar de mooie weide laten leiden, niet realiserend dat het mooie gekleurde merkteken op hun rug aanduidt of ze slachtrijp zijn.

  SamSom is een Bommel copie. Rutte ben ik niet zo zeker van zijn alliantie. Ik denk dat hij wanhopig hoopt dat de immigratie echt de vergrijzing kan opvangen, laten we wel wezen zonder die toevloed zijn we net als de japanners bezig met nationale suicide. Er zijn niet genoeg kinderen om de ouderen te vervangen.

  Like

 2. Koddebeier zegt:

  De Nederlandse bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.
  Dan is er maar 1 conclusie: Het Nederlandse Volk is volslagen achterlijk !!

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Dat klopt…… 😦

  Like

 4. vederso zegt:

  @ Martien. Helemaal mee eens. In Zweden heeft nog maar 25% van de mensen vertrouwen in de journalistiek.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  @ Petrossa.
  De immigratie is de verzorgingsstaat aan het opvreten en kost miljarden.
  Als die immigratie er niet zou zijn, zou er een hoop meer mogelijkheden zijn voor de autochtone bevolking, zou het levensgevoel veranderen, zou een gezin niet meer standaard hoeven tweeverdienen om er te komen en zou het autochtone kindertal automatisch omhoog gaan.

  Joost Niemöller heeft een aantal deskundigen aan het woord gelaten over die immigratie waarmee we ons bevolkingsaantal op peil zouden moeten houden en die zeggen allemaal: onzin!
  Ik moet nu weg.
  Kan het niet verder uitwerken.
  Maar ga eens naar de site van de club van 10 miljoen: http://www.overpopulationawareness.org/netherlands/nl/home.html

  Like

 6. Lucky9 zegt:

  Twee partijen die met Europa verder willen, halen volgens de MSM en tegen alle verwachtingen in een volstrekte meerderheid. Van een marokkanen-bonus voor Samson zal men er nergens lezen. Wilders gokte en verloor. Tijd voor bezinning.

  Zou hij niet beter bij zijn core-business gebleven zijn, de bestrijding van de multicul en de islamisering? Was het wel slim voortijdig de regering te verlaten?
  Op het eerste zicht zijn Nederlanders te nuchtere mensen om Europese avonturen te beginnen.
  Maar dat ze bedrogen werden en verder zullen opgelicht worden staat vast.

  Er was één partij die zich bij voorbaat verzette tegen de zware druk van Brussel maar die partij heeft bijna de helft van haar zetels verloren, niet omwille van haar consequente denken, maar omdat de kiezers enkel wilden inzetten op de mediatieke strijd tussen twee fotogenieke gozers.

  En dit terwijl Europa quasi simultaan weer verder afgleed naar naar het nieuwe fascisme van de EUSSR dat als doelstelling heeft heel Europa te doen kreunen onder de druk van de islam en Noord-Europa te verarmen door een op Belgisch model geschoeide financiële transferstroom van Noord naar Zuid tot elke prijs op gang te houden.

  Dank Martien Pennings voor je weerom glasheldere artikel.

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  Goed stuk Martien! + 10!!!

  Like

 8. marie zegt:

  Helemaal met je eens Martien. Ik schreef vanochtend aan een vriend het volgende :
  ” Ik ben heftig teleurgesteld in de verkiezingsuitkomsten van gisteren. PVV gedecimeerd, en waarom ? Omdat de economische belangen totaal het lange termijn denken hebben overvleugeld.
  Het programma om eerst autonomie te heroveren op het Europese monster, en weer baas te worden over de eigen grenzen, is verzopen in angst dat de dreigementen van totale armoede als de euro losgelaten wordt waarheid zouden kunnen worden.
  Dat zijn altijd de dreigementen van dictators dat de gewone kloot niks kan en niks is tenzij hij helemaal meegaat met visionaire wanen .
  Niks aan te doen dat het merendeel van de Nederlanders nog steeds geen alarmfase bereikt heeft. En daarom laat ik mezelf ook niet gek maken door deze teleurstelling. ”

  Dat laatste statement was bluf, want natuurlijk zinkt de moed me in de schoenen. En niet alleen in Nederland . Hollande in Frankrijk gekozen, en horreur, Obama ligt vóór in de peilingen in de VS.
  Dat zou de volgende catastrofe zijn. We staan erbij en kijken ernaar dat primitieve afpersers blijkbaar zonder tegenstand hele continenten kunnen domineren. ” The death of the grown-up ” noemde Diana West dat. Dat verdommen om de leeftijd des onderscheids te bereiken en liever in schmaltz ten onder te gaan.

  Like

 9. marijke zegt:

  Wij worden dom gehouden.hoe veel ifo krijgen we nu .Niet iedereen zit achter de pc.Ik heb heel veel mensen naar dit blok gestuurt.Die niet eens wisten wat er gaande is.je leest er haast niets van in de kranten,of op de tv.Ik hoor van mensen die dit blok hebben ondekt o dat wist ik helemaal niet.Je kunt veel over amerika zeggen maar er word veel meer over de islam gesproken op de tv.Als ik er over begin dan overdrijf ik. En dan komen ze hier,en gaan de oogjes open.Kijk eens naar Michael Coren die brengt heel wat aan het licht.Dat is hier niet en hoor je niet.Niks beter als het volk dom te houden.En als je niet voor je zelf kan denken dan loop je achter de kudde aan.Ja tot dat de pl uit breekt en is het te laat.Time will tell.

  Like

 10. Jan zegt:

  De huidige situatie in het Midden-Oosten, Iran, is gevaarlijker dan ten tijde van de Cuba-crisis. Niemand heeft het er over. Je valt bijkans van je stoel van verbazing. Wel heeft men het over koeienpoep en methaan (Thieme), windmolens, vergroening, eco, bio, gezwets over global warming, rekeningrijden, hoogste btw-tarief op vlees (Samsom). Iedere …linkse partij heeft haar hobby die doorgevoerd met worden. Éen ding hebben zij wel gemeen: hoe haat tegen mensen die zij als schadelijke wezens zien die het milieu verstoren en hun haat tegen vooruitgang. Krijgen zij straks gelijk als Iran atoomwapens heeft.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Ik ben bang dat Nigel Farage gelijk heeft. Zijn inzicht verschilt niet zoveel met dat van Wilders.
  Er resten ons nog slechts enkele jaren. Wij hoeven dan niet gedeporteerd te worden naar de Goelag. Nee. Ons teritoir zal een Goelag worden. Maar niet voor lang. De Goelag-periode zal door de woestijn-ideologisten gebruikt worden om de messen te slijpen. Als dat karwei geklaard is zal het bloed gaan vloeien. U mag alvast beginnen met treuren om uw lot en dat van uw kinderen. Europa gaat met open ogen zijn Eurabia-lot tegemoet.

  Like

 12. vederso zegt:

  De Europese Commissie doet alle moeite om tijd te winnen in het redden van de euro.
  De gevolgen van de uitspraak van het BVG zijn ingewikkeld en onduidelijk, maar ik vermoed dat Hannibal op DDS gelijk heeft.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/ja-van-bvg-blijkt-nein

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Geweldig Martien!
  ook prachtig de link naar je enorme prachtige KLAPSTUK: Femke Halsema en Jolanda Sap.

  Je eindigt met de volgende woorden:
  Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite.

  Ik zeg: Een Baviaan heeft nog meer verstand! Pro-EU zijn en prive beweren dat je pro-Israel bent. ( zo ziet mijn simpele geest dit)

  Like

 14. JooJootje zegt:

  Ik denk dat dit nog niet eens zo slecht is Europa kan alleen maar gered worden door een radicale ommekeer dus zo snel mogelijk een revolutie of burgeroorlog,en in dat licht is deze uitslag zo slecht nog niet.

  Like

 15. JooJootje zegt:

  Laat ze maar lekker prutsen hoe meer hoe liever het brengt de revolutie alleen maar sneller dichterbij.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Klasse artikel Hr. Pennings, ik ben het er helemaal mee eens. Maar laten we wel wezen, de hersenspoeling van de MSM van de laatste 6 weken, en het showen van RUTTE en SAMSOM hebben voor deze uitslag gezorgd. Helaas is onze bevolking gedegradeerd tot uiterst ” stom stemvee”, het gros heeft werkelijk geen enkel benul wat het ESM en de EUSSR voor hen gaat betekenen en al betekent. Tevens geloof ik zelfs dat er gefraudeerd is deze verkiezingen! We hebben helemaal geen democratie, de hele zaak is door LINKS en LIBERAAL al voorgekookt!
  Ook het afzeiken van de PVV en Wilders zag ik 8 weken geleden al aankomen. We gaan naar de kloten, en wel helemaal. En als ze tegen mij gaan janken over een tijd, dat ze zich belazerd voelen dan zeg ik ” Eigen schuld, dikke bult”. Het VOLK krijgt de REGERING die HET VERDIENT! Alleen jammer voor ons en andere zelfstandig denkende nederlanders die niet op RUTTE en SAMSOM hebben gestemd. Quo Vadis Nederland?

  Like

 17. Ko Lumbus zegt:

  Prima stuk, Martien!
  Wat het cordon sanitaire in Nederland betreft, tijdje terug sprak ik Alexander Kops die op de PVV kandidatenlijst stond voor de verkiezing van nu 12 september 2012.
  Kops was leraar Duits toen hij tijdens de TK-verkiezingen van 2010 ook op de kandidatenlijst stond en campagne voerde voor de PVV. Sindsdien is zijn contract als leraar daar niet verlengd en komt hij niet meer als leraar aan de bak!

  Like

 18. rommel zegt:

  Dat valt me tegen. Geen enkel scheldwoord in dit stukje schrijven.
  We gaan gaan toch niet soft worden, hé Martien?

  Like

 19. Ko Lumbus zegt:

  @Lucky9 om 13:08

  Goed om te zien dat je weer een helder moment hebt.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Ko Lumbus 14.57. uur, inderdaad Ko Lumbus, je krijgt gewoon een beroepsverbod opgelegd, als je actief wordt of bent voor de PVV! En alles door 40 jaar LINKSE INFILTRATIE van de OVERHEID en de PERS en MEDIA, die zich als “HOEREN”, hebben verkocht aan LINKS,LIBERAAL en POLITIEK CORRECT. Ons land gaat naar de bliksem, het is om te janken!
  En RUTTE gaat nog meer GELD BRENGEN naar BAROSSO en het POLITBURO BRUSSEL.
  Armoede wordt ons deel….ach laat ook maar.

  Like

 21. Ko Lumbus zegt:

  We wisten het al, rommel, hij kan het best onze Martien als hij zijn best doet.

  Like

 22. Ko Lumbus zegt:

  Juist, Tom, dat is het woord: Berufsverbot.

  Like

 23. rommel zegt:

  @Ko
  Omdat jij het een keer mee eens ben? Sjodeflikkerstraal toch lekker op. Jij bent een gluiperige onder de water steker met je achterbakse op de man gerichte venijnige opmerkingen naar jouw ongewillige reactorren. Martien, heeft tenminste nog hel lef om rechtuit iemand verrot te schelden. Niet dat die dat nodig heeft, ik dit stukje kan ik me ook wel vinden. Maar in tegenstelling tot de fatsoenlijke gluiperds veroordeel ik hem niet voor zijn vervloekingen. Die komen uit zijn hart.

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  @ Bron 13:08
  10+? Ik geef hem een vette A dat in andere landen het weer goed doet, wellicht triple A. Overigens weer heel ander waardering.

  Like

 25. Ko Lumbus zegt:

  @rommel, voordat jij verder als hier bekende spuit 12 je modder laat lopen eerst eens LEZEN, bijvoorbeeld de comments dienaangaande gisteravond onder de Moszcowicz draad.

  Like

 26. rommel zegt:

  @Ko
  Als je interessant wilt gaan doen en met gezegdes gaat strooien om indruk proberen te maken,moet je ze wel goed papegaaien Het is spuit 11! Niet 12.
  En om je wijzer te maken. Spuit 11 was vroeger bij de brandweer de laatste pomp die het water uit de gracht pompte en niet genoeg druk en kracht had om het werk te klaren.
  Zo’n beetje als jij dus.

  Like

 27. Ko Lumbus zegt:

  Ah, je hebt hem toch door, zij het niet volledig, spuit 11 is nog ietsje te veel eer voor je.

  Like

 28. rommel zegt:

  Welke eer? Denk je nou echt dat ik zit te wachten op een vereermelding van jou of wie dan ook? Keep on dreaming.
  Heb ik niet nodig hoor, ben reuzeblij met mezelf.
  Zeurkut.

  Like

 29. rommel zegt:

  Is alweer lang geleden dat ik gekrakeel met een vrijwilliger had. Heb ik soms nodig.
  Bedankt dat jij je aanbiedt Ko.
  Ok, next, make your move.

  Like

 30. rommel zegt:

  Weet je wat? Ik ga effe een uurtje slapen.
  Als je tegen die tijd eruit bent hoor ik het wel.

  Like

 31. Ko Lumbus zegt:

  @rommel

  Mijn laatse comment was voldoende helder. Beter om deze draad niet niet verder te vervuilen met spitsvondigheden of wat er voor door moet gaan.

  Like

 32. rommel zegt:

  Hoor wie het zeg.
  Dan moet je toch wel de gore lef hebben om als notoire dwangmatige aanvaller met niet ter zake doende kutopmerkingen op de persoon Martien onder zijn artikelen om een ander de les proberen te lezen.
  Wordt het te moeilijk voor je?

  Like

 33. lucky9 zegt:

  Cocu Limbus zegt op 13 september 2012 om 15:08 dat ik weer een helder moment heb. Net alsof dat de uitzondering zou zijn. Vuil mannetje, fascistische methodes.
  Bij mij moet deze gluiperd niet komen slijmen.

  Like

 34. rommel zegt:

  Waar bemoeien jullie je mee?!
  Zoek je eigen balletje op om tegenaan te schoppen.
  Ben net zo lekker bezig.

  Beffie moet helemaal zijn spierkaak houden. Die komt hier net kijken en meteen een grote bek.

  Like

 35. rommel zegt:

  Brrr.
  Nou worden we echt bang,
  Een hangcrimineeltje die met zijn cokemobieltje de hele dag niets beter weet te doen dan in de
  sportschool aan de ijzers te te hangen.
  Ja, dat maakt indruk.
  Neem jij nog maar een dianabooltje speknek.

  Like

 36. rommel zegt:

  Niets te danken Bluffie.
  Sta je graag tot je dienst.
  Schep er groot genoegen in om je af te zeiken.

  Like

 37. rommel zegt:

  Ja jij ook Henk. Het beste ook voor jou. Fijn om je onder een goed gesprek te leren kennen .
  Als iedereen zo vriendelijk en begrijpend als ons was, zag de wereld er een stuk beter uit.

  Like

 38. Martien Pennings zegt:

  Ben net thuis van een hele middag arme kindertjes pro deo les geven.
  (Ik ben een goed mens.)
  Ik bedank het duo Leen Beffie (om 13:12) en Henk Beffie (om 13:14) voor de kompelemente
  Vooral dat onversneden “Ben trots op je Martien 10 met een griffel” was hartverwarmend.
  Voor de rest zie ik, hoe een hoogstaande discussie tussen de verwante zielen Henk Beffie en Rommel zich helemaal vanzelf ontrolt.
  Een sieraad, hoef ik verder niks aan te doen.

  Like

 39. E.J. Bron zegt:

  De webmaster is er uitermate tevreden over dat de Beffies en rommel elkaar gevonden hebben! 😀 😆

  Like

 40. Tiny zegt:

  @ Heer Pennings, u heeft het prachtig verwoord, mooi artikel. Zo lees ik u graag.

  @ Koddebeier: ik ben het met je uitspraak meer dan eens. Achterlijk is eigenlijk nog te zwak uitgedrukt.

  Like

 41. Piet Klont zegt:

  ‘Maar het voornaamste is dit: ik weet dat Mark Rutte als privépersoon een groot fan is van Israël. En dan kan iemand nooit zo’n totale baviaan zijn als het gros van onze nep-elite.’

  Prima stuk hoor, maarre….
  wil je nu proberen door die laatste zin mij blij te maken met een dooie mus?

  Like

 42. Heel goed stuk, Martien. Ontzettend duidelijk uitgelegd!

  Like

 43. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom moet ik toch steeds aan bieffie denken bij bepaalde namen…???
  Vergeten familielid…???

  Like

 44. Ko Lumbus zegt:

  @rommel

  Zie eens hoe het uitpakt dat ik je even heb laten spartelen, rommel, heb je toch je evenknie gevonden waarbij je je hart kunt uitstorten..

  Like

 45. Vasti zegt:

  Martien, goud.
  Zowel je hart als je column(s)

  Like

 46. Ko Lumbus zegt:

  H. Beffie, zolang je zijn tong maar niet uitrukt zal het me worst wezen wat je in die box daar met onze dappere padvinder rommel gaat uitspoken, hij zou immers al te zeer ontmand raken als ie zijn heldhaftige puberale sexfantasietjes niet langer kan spuien. 😆

  Like

 47. Pingback: “Israël is een vergissing” | E.J. Bron

 48. Jan zegt:

  Schokkend nieuws:
  Aantal allochtonen in Tweede Kamer neemt met een kwart af
  De nieuwe Tweede Kamer kent minder diversiteit dan de vorige. Het aantal allochtone kamerleden daalt van 16 naar 12 kamerleden.
  http://www.ooknederland.nl/artikelen/aantal-allochtonen-in-tweede-kamer-neemt-met-een-kwart-af/

  Like

 49. Jan zegt:

  Hollande helemaal van slag, Frankrijk failliet

  FRANCE IS ‘TOTALLY BANKRUPT’ HOLLANDE SHATTERED AS MINISTER REVEALS STATE OF ECONOMY
  Michel Sapin was left red-faced after revealing the potential state of the French economy and leaving the French public to question Mr Hollande’s policy.

  Speaking during a radio interview, he said: “There is a state but it is a totally bankrupt state. That is why we had to put a deficit reduction plan in place, and nothing should make us turn away from that objective.”
  http://www.express.co.uk/posts/view/374185/France-is-totally-bankrupt-Hollande-shattered-as-minister-reveals-state-of-economy

  “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money. ”
  Margaret Thatcher

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s