Begint er eindelijk een lampje te branden bij de “Arabische Lente”?

Gisteren was het vrijdag en dan is er altijd het vrijdagsgebed. En na dat vrijdagsgebed zijn de mohammedanen van de imam meestal extra tuk op rel schoppen. Lichtmatroos Westerwelle heeft in de landen van de “Arabische Lente” uit voorzorg ambassades gesloten. De Minister van Buitenlandse Zaken heeft 6000 goed betaalde, geestelijk minderbedeelde ambtenaren, die in de wereld werven voor klimaatbescherming, mensenrechten, homohuwelijken en Fairtrade, in plaats van onze belangen waar te nemen en de dingen zo te zien als ze zijn. De zogenaamde “Arabische Lente” is niets anders dan een overwinning van de islam en zo heeft PI hem vanaf het begin omschreven en tig keer voor hem gewaarschuwd. Geen enkele schrijver op PI heeft de “Arabellie” geprezen of fout geïnterpreteerd. We waren altijd uitermate sceptisch!

Peter Scholl-Latour zegt in BILD:

“Het was de grootste vergissing van het Westen om na de val van Arabische despoten plotseling westerse democratieën met mensenrechten en vrijheid van meningsuiting in deze landen te verwachten. Ik treur niet om de Libische dictator Ghaddafi, maar hij was een vijand van de radicale islamieten. En de Egyptische president Moebarak was weliswaar een gelovige moslim, maar hij stond echter ook toe dat er in Egypte alcohol gedronken kon worden en het land daarmee voor westers toerisme aantrekkelijk werd. In Syrië heeft Assad de rechten van de christelijke minderheid gegarandeerd. Al deze zekerheden zijn nu weg!

Veel mensen in het Westen hebben zich door de revolutie en de euforische stemming op het Tahrirplein van Cairo laten aansteken en meeslepen. Dat was naïef. Dat was een fout. Deze zogenaamde “Arabische Lente” heeft het Nabije Oosten, dat sowieso op een kruitvat lijkt, volledig gedestabiliseerd: Geen van de nieuwe heersers kan nog tegen de macht van de straat, dus tegen de macht van de predikers, van de islam regeren. De westerse politiek heeft gefaald als het er om ging de Arabische revoluties nuchter te beoordelen en er op gepaste wijze op te reageren. Het resultaat is, dat we in deze uitermate explosieve regio, in de Arabische landen geen enkele betrouwbare partner meer hebben. De Israëli´s hebben ons precies hiervoor gewaarschuwd, maar wij hebben niet naar hen geluisterd.”

Precies zo is het, maar ik ben bang dat klunzen zoals Westerwelle of onze “kwaliteitspers” dat niet goed in de gaten hebben. Men zal de islam miljarden blijven sturen voor “democratie” en de komende jaren honderdduizenden, meest islamitische vluchtelingen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten opnemen!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/09/dammert%C2%B4s-uns-endlich-beim-arabischen-fruhling/#more-276426

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Begint er eindelijk een lampje te branden bij de “Arabische Lente”?

 1. louis-portugal zegt:

  Ik ben het niet altijd met Scholl-Latour eens maar nu wel.
  Ik heb ergens gelezen dat die uitgebroken rel allang door Morsi werd voorbereid en die film alleen maar de aanleiding vormde.
  Ik hoop dat er steeds meer filmers zijn die zich door deze film laten inspireren om meer van dat soort films te maken zodat we eindelijk eens een debat met die lui kunnen aangaan.
  Nu komt er ook nog zo,n tamilse trut van de V.N. eens een duit in het zakje doen.
  Minstens halveren de subsidie aan de anti-westerse propagandamachine.

  Like

 2. Alf Janszoon zegt:

  Bij het begrip Arabische Lente binnen de context van de Nederlandse MSM moet ik alsmaar denken aan de lieflijke (LOL) verschijning van Petra Stienen die niet weg te slaan was uit de MSM beeldbuis, ten tijde van het ontluiken van de bloesems van deze lente.

  Like

 3. Petrossa zegt:

  Gezien de reactie van Mz Clinton en Obama Chamberlain niet dus. Diepe en welgemeende excuses voor deze ontstellende ‘belediging’ en de maker zit binnenkort in de gevangenis omdat hij zijn “probation voorwaarden heeft geschonden”

  Land of the free to be an idiot.

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Ook in Nederland protest.
  En wel op de Dam, gefilmd door GeenStijl.
  http://www.geenstijl.tv/2012/09/tom_staal_tussen_de_booslims_o.html
  Let op de moslimse mijnheer aan het begin die weer eens aangeeft dat er géén stromingen zijn in de islam als het op de “eer” van de islam aankomt, in dit geval de “eer van de profeet”.

  Like

 5. Jan zegt:

  Tussendoortje:

  Alles wat begint op te bloeien wordt in d kiem gesmoord
  Twee mannen en een vrouw slaan agent van de zedenpolitie in Saoedi-Arabië in elkaar

  MAKKAH — Two Saudi men and a woman allegedly beat up a member of the Commission for the Promotion of Virtue and Prevention of Vice (Hai’a) on Wednesday night after he caught one of their female relatives with an Arab man in a state of khulwa (seclusion) inside a car.
  http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon&contentid=20120914136084

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  We pakken een potlood en trekken een dikke streek van de Straat van Gibraltar naar ongeveer centrum Gaza. We blijven met die streep ongeveer 100 km uit de kust van Noord-Afrika. ALLE moslims in Europa verzamelen, koffertjes pakken en opstellen achter die streep aan de zuidelijke kant. Dus in Afrika. Niet meer terugkomen.
  Oproep voor ferme jongens, stoere knapen die hechten aan vrijheid van meningsuiting en niks willen weten van Allah Akbar ook verzamelen, koffertjes pakken en op naar Israël om te helpen als de barbaren van Iran en hun baardmanvriendjes oorlogje willen komen spelen. De enige, echte democratie in Azië mag niet de zee ingedreven worden, dus ….. opstaan en melden!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion 11.04. uur, dat is waarlijk een prima oplossing. De HAATBAARDEN retour naar hun achterlijkheid, hebben wij eindelijk rust! Maar dat mag vast niet van de “toverheks Malmström”, van de communistische linkse EUSSR, want dan ontploft hun verraad uit 1975, nl. het OIL FOR IMMIGRATION Project, het verraden van de europese bevolkingen omwille van OLIEBELANGEN en belangen van de BILDERBERG MAFFIA! Dus ik heb er een zwaar hoofd in waarde M.A.L. Sion!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik heb het filmpje gezien op “Geen Stijl”. Wat een stelletje achterlijke geiteneukers bij elkaar. Nog geen fatsoenlijk nederlands kunnen deze debielen uitspreken!

  Like

 9. Fundamenteel aan democratie is dat antidemocratische en gewelddadige bewegingen niet mee mogen doen aan verkiezingen, want dan graaft de democratie haar eigen graf.
  Zie nazi-Duitsland.

  Die wijze les wordt in Europa overal toegepast, van Oost-Europa tot Noord-Ierland.
  Maar bij Arabieren niet. Dan hebben verkiezingen echter geen zin, want de eerste verkiezingen zijn gelijk de laatste. Zie Iran en Gaza.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s