De ontmaskering van de echte Barack Obama (+ video-trailer)

(Door: Thomas Sowell)

Jaren en soms decennia liggen er tussen mijn bezoeken aan de bioscoop. Maar ik reed 30 mijl naar de film “2016,” op basis van Dinesh D’Souza’s best-selling boek “The Roots of Rage of Obama.” Waar ik woon is het zo politiek correct dat een dergelijke film zelfs niet zou worden vermeld, nog veel minder dat hij zou worden vertoond.  Elke stoel in het theater was gevuld, hoewel er sprake was van een eerdere voorstelling op die dag en er nog veel meer voorstellingen waren gepland voor de rest van de middag en de avond. Ik moest gaan zitten op een trap op het balkon, maar het was de moeite waard.

Het publiek zat vastgenageld. Je kon nauwelijks een geluid horen of een beweging bemerken en zeker geen popcorn ruiken. Toch had de film geen bombast, geen geweld, geen seks en geen spectaculaire visuele effecten.

De documentaire zelf was fascinerend, zoals Dinesh D’Souza het verhaal van het leven van Barack Obama en zijn kijk op de wereld presenteerde, op een zeer gemoedelijke manier, geïllustreerd met bezoeken aan mensen en plaatsen in de wereld die een rol speelden op de weg waarin Obama’s ideeën en overtuigingen zijn geëvolueerd.

Het was verfrissend om te zien hoe het aanspreken van volwassenen als volwassenen effectief kan zijn, in een tijd waarin zoveel delen van de media het publiek zien alsof het kinderen zijn, die behoefte hebben aan een constante wervelwind van geluiden en bewegingen om ze geïnteresseerd te houden.

Dinesh D’Souza’s eigen perspectief, als iemand die geboren is in India, die naar Amerika kwam en Amerikaan werd, leverde een speciale inzicht in de manier waarop mensen uit de Derde Wereld het vaak zien of een verkeerd beeld van de Verenigde Staten en de westerse wereld hebben.

Dat Derde Wereld perspectief is Obama’s perspectief, zoals D’Souza laat zien in deze documentaire – zoals ook in zijn boek – en het is een perspectief dat zeer vreemd is aan dat van de meeste Amerikanen, waarom sommigen misschien geloven dat Obama elders werd geboren.

D’Souza is ervan overtuigd dat de president werd geboren in Hawaï zoals hij beweert, maar stelt dat niet alleen de tijd dat de Obama’s  in Indonesië woonden en zijn emotioneel geladen bezoeken aan het huis van zijn vader in Afrika een diep en hartstochtelijke effect op zijn denken hebben gehad.

Het verhaal van Barack Obama is echter niet alleen het verhaal van hoe een man werd wie hij nu is. Het is een veel groter verhaal over hoe miljoenen Amerikanen ertoe kwamen om te stemmen voor, en sommige tot het verafgoden van een man wiens fundamentele overtuigingen en waarden zo verschillend zijn van die van hun eigen land. Voor iedere persoon die Obama ziet als vreemd op de een of andere manier, zijn er vele anderen die hem zien als een mainstream Amerikaanse politieke figuur – en eentje die inspirerend is.

Deze D’Souza schrijft grote retorische talenten toe aan Barack Obama en zijn vermogen om een ​​beeld te projecteren dat resoneert bij de meeste Amerikanen, hoezeer dat beeld ook kan afwijken, of zelfs botweg in tegenspraak is met de realiteit van de eigen ideologische kijk van Obama’s op de wereld.

Wat is dat ideologisch standpunt?

De Derde Wereld of de antikoloniale visie, de mening dat de rijke landen rijk zijn geworden door het inpikken van de rijkdom van de arme landen. Het is onderdeel van een veel bredere visie, waarin de rijken in het algemeen rijk zijn geworden door te stelen van de armen, zowel in hun eigen land als elders.

Ongeacht de feitelijke zwakke punten is het een emotioneel krachtige visie, waaraan veel mensen hun leven hebben gewijd en waarvoor sommigen zelfs hun leven hebben geriskeerd. Sommigen van deze mensen komen voor in deze documentaire film, zoals ze optraden in de vormende fase van het leven van Barack Obama.

De dominee Jeremiah Wright is slechts de meest zichtbare en vocale van een lange rij mensen die een cruciale rol speelden in de evolutie van Obama. Toen Jeremia Wright donderde over hoe “blanke hebzucht een wereld in nood regeert”, bracht hij de essentie van de Derde Wereld of antikoloniale visie onder woorden. Maar veel van de andere mentoren, bondgenoten, familieleden en vrienden van Barack Obama door de jaren heen hadden dezelfde mentaliteit, zoals deze documentaire laat zien.

Belangrijker, de film “2016” laat zien hoe zo veel van Obama’s optreden als president van de Verenigde Staten, die D’Souza had voorspeld op basis van zijn studie van de achtergrond van Obama, volkomen in overeenstemming is met die ideologie, maar inconsistent is met de retoriek die hem het hoogste ambt in het land opleverde.

video’s: trailer + een interview met de producent:

 

http://tundratabloids.com/2012/09/obama-reacts-to-critical-movie-on-him.html

Bron:

http://frontpagemag.com/2012/thomas-sowell/2016-a-powerful-movie/

Auteur: Thomas Sowell

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

220 reacties op De ontmaskering van de echte Barack Obama (+ video-trailer)

 1. mindRider zegt:

  Vreselijk jammer dat de film in Europa tot nu toe noch te zien noch legaal of illegaal te downloaden is.

  Like

 2. catherine zegt:

  Net als het linkse denken in Europa de alles verstikkende politiekcorrecte denkkooi aan de bevolking heeft opgelegd, zo is dat nu dankzij Obama ook in VS het geval. Amerika stond voor mij altijd voor het land dat eenieder aanmoedigde om in de eigen kracht te staan; vandaar dat het continent zo ongelooflijk veel heeft gepresteerd, niet alleen voor zichzelf; wij allen profiteren ervan. Terwijl in europa een hele generatie gekweekt is die nix meer wil of kan en voor iedere scheet naar de overheid wijst. Dáár drijven de linkse grootmogolen op die zelf nooit in de vogelaarwijken wonen of wiens koters met de bewoners van de “prachtwijken” op de kleuterschool al kennis mogen maken met de aggresieve verrijking van onze cultuur. Nu PVDA dankzij zoveel domme landgenoten weer 39 zetels heeft, zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat VVD de grootste is. Nog ff verder met importeren van PVDA-stemmende kansarmen en het is afgelopen met NL zoals het was. Ik ben weg!

  Like

 3. Linsky zegt:

  The Obama Deception

  Een gedateerde film, maar deze was duidelijk gefundeerd op een bizarre toekomst waar we nu de realiteit ervaren!

  The Obama Deception is een hard-hitting film die de mythe volledig vernietigt dat Barack Obama zou werken voor de belangen van het Amerikaanse volk.

  Het Obama fenomeen is een hoax, zorgvuldig ontworpen door de kapiteins van de Nieuwe Wereld Orde. Hij werd naar voren geschoven als redder in een poging om het Amerikaanse volk vrijwillig wereldwijde slavernij te laten aanvaarden.

  We hebben een kritiek moment in de plannen van de Nieuwe Wereld Orde bereikt. Het gaat niet om links of rechts: het gaat om een wereldregering. De internationale banken zijn het volk van de Verenigde Staten en de rest van de wereld aan ‘t plunderen en bezig om iedereen te transformeren in slaven op een Wereld Plantage!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Pieter,
  Op m’n blog staan momenteel nog veel meer gruwelijk goeie films.
  Zoals:
  Gray State!

  De weg naar Wereld Oorlog III

  ‘Islam: The Untold Story’

  http://linskysplace.wordpress.com/

  Like

 5. Bedankt, Linksy. Ik zal ze later vanavond gaan bekijken. had je blog al aan mijn blogroll toegevoegd 😉

  Like

 6. @EJ. Bovenstaande link mag je weer verwijderen. Zijn stuk voor stuk FAKE. Zodra ik de juiste heb, laat ik het hier weten.

  Like

 7. 1234 zegt:

  @ catherine15 september 2012 om 15:51

  Global! Waar gaat de reis naartoe? Mars?

  Like

 8. catherine zegt:

  Naar VS. Een effectieve manier om de booslims nu eens orde in eigen huis aante brengen zou zijn om m.n. bij het vliegen gewoon eens de moslims extra te controleren en op te houden. Waarom moet de gehele wereld lijden onder de moslimidiotie van vliegtuigen in torens, zelmoord aanvallen, etc etc??? Denk je dat dat geen reden zou zijn voor die z.g. gematigde moslims om in eigen huis eens wat te zeggen ipv alleen maar kritiek te uiten op de gastvrije landen waar ze mogen verblijven? Ik ben dat flauwe gedoe van ons westerlingen spuugzat. Het heeft na 11 jaar NIETS geholpen; tijd voor een andere strategie! Bescherm de eigen waarden en eruit met wie die waarden geweld aan wil doen. In de VS, na Obama, zullen ze niet met zich laten sollen.

  Like

 9. Ko Lumbus zegt:

  @Catherine om 15:51

  Ook zonder verder importeren van PVDA-stemvee zal over niet al te lange tijd de partij van de allochtonen de grootste zijn, de demografische tijdbom tikt ook zonder import rustg veder.
  ‘De naam Mohamed – soms ook gespeld als Mohammed of Muhammed – is veruit de populairste naam voor baby’s in de vier grote steden.’

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  ‘Mohammed’- linkje vergeten te plaatsen.

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2931

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 15.58. uur, ook ik heb dat voor ogen. Als ik het bedrog der banken neem- Goldman Sachs- ik neem de verdoemde EUSSR, ik neem de uitslag van de Tweede Kamer verkiezingen, waar mijn inziens de zaak belazerd is geworden, ik neem de instroom van nog meer onaangepasten naar ons land en de rest van europa, de ellende in de islamitische wereld, en de dreigende taal van Iran, dan blijft volgens mij maar een optie over: De Satanische Nieuwe Wereld Orde”, is zich aan het ontwikkelen. We leven in duistere tijden!

  Like

 12. Jan zegt:

  Aantal keren dat Obama tweette over Jay-Z en Beyonce: 47 – aantal keren over de moord op vier Amerikanen in Libië: 1
  Tussendoor bedelde hij om donaties van $5 en $10
  http://www.theblaze.com/stories/obama-campaign-has-tweeted-about-jay-z-beyonce-more-than-deadly-libya-consulate-attack/

  Like

 13. Jan zegt:

  Obama gebruikt sinds jaar en dag een sofienummer dat niet van hem is
  Time to Ask Obama about His Social Security Number
  http://www.americanthinker.com/2012/09/time_to_ask_obama_abut_his_social_security_number.html

  Like

 14. Pingback: Obama en de wereldsamenzweringen | E.J. Bron

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 18.17. uur op 15/9, Pieter ik begrijp niet waarom niemand actie onderneemt tegen deze gang van zaken.

  Like

 16. Jan zegt:

  Intense haat van Obama tegen Israël, wel op bezoek bij de terroristen, MB:
  Obama Continues to Snub Israeli Leaders, Refuses All NY Meetings
  While Obama will not meet any Israeli leader during their visits to New York, he will, however, find time to meet with Egyptian president Mohamed Morsi.
  The president is also expected to meet Libya’s new prime minister, Mustafa Abushugar.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/160131#.UFtCL2JNL7r

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @ Jan 18.21. uur, de maskers gaan af, het EINDSPEL is begonnen. De EU FASCISTENLEIDER SCHULZ en de OPPERIMAM MOSLIMOBAMA! Meer hoef ik niet te zeggen, we gaan naar de WOIII toe!

  Like

 18. Jan zegt:

  En ontmaskering van zijn achterban:

  Achterban van Obama dreigen Romney te vermoorden; ziedend omdat hun voedselbonnen misschien worden afgenomen.
  http://weaselzippers.us/2012/10/17/obama-supporters-threaten-to-assassinate-romney-outraged-their-food-stamps-could-be-taken-away/#disqus_thread

  Like

 19. Jan zegt:

  De idioot, de autist, de sociopaat Obama

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 08.28. uur, Jan volgens mij is deze Obama een werktuig van de Nieuwe Wereld Orde. Het is luguber om te zien wat er momenteel gaande is in de wereld.

  Like

 21. Jan zegt:

  Obama to Troops: Don’t Criticize the Taliban
  The Obama Administration has ordered changes in a new military handbook to now forbid U.S soldiers from criticizing the Taliban.

  In addition, our men in uniform are forbidden to disparage pedophilia. Even further, our soldiers are instructed not to speak of women’s rights. Or homosexuality. Or criticism of Afghans at all.

  The manual, which runs 75 pages, insinuates that the reason for the insider attacks among our troops by Muslims is that we are ignorant of Afghani culture. The handbook intones: “Better situational awareness/understanding of Afghan culture will help better prepare [troops] to more effectively partner and to avoid cultural conflict that can lead toward green-on-blue violence.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2012/12/12/Obama-To-Troops-Don-t-Criticize-The-Taliban

  Like

 22. Jan zegt:

  “Ik dacht dat ik gratis geld kreeg. Obama ik een smerige leugenaar.”

  Obama supporters shocked, angry at new tax increases
  Sometimes, watching a Democrat learn something is wonderful, like seeing the family dog finally sit and stay at your command.
  “What happened that my Social Security withholding’s in my paycheck just went up?” a poster wrote on the liberal site DemocraticUnderground.com. “My paycheck just went down by an amount that I don’t feel comfortable with.”
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/jan/6/obama-supporters-shocked-angry-new-tax-increases/

  Te stupide om door te hebben dat de belastingverlaging nog van de periode onder Bush kwam en niet van Obama. Stemmen op Obama voor een ‘gratis’ telefoon.

  Like

 23. Jan zegt:

  Antisemieten John Brennan nieuw hoofd CIA en Chuck Hagel de nieuwe minister van Defensie; omdat “hun visie op Israël met die van mij overeenkomen”, aldus Obama.
  http://www.chuckhagel.com/

  Like

 24. Jan zegt:

  More Blatant Leftist Indoctrination In Our Schools…
  This really has to be seen to be believed … so the picture is here for you to see. This is a page out of a workbook for your government school student.
  http://weaselzippers.us/2013/01/08/more-blatant-leftist-indoctrination-in-our-schools/

  Let op de titel van de rekenopgave. Dit moet bovendien rekenen voorstellen.

  Like

 25. Jan zegt:

  Obama legt de rode loper uit voor Al Qaida: terroristen en moordenaars welkom

  Obama administration ends post-9/11 restrictions on Saudis entering U.S.
  http://www.worldtribune.com/2013/01/06/obama-administration-ends-post-911-restrictions-on-saudis-entering-u-s/

  Like

 26. Jan zegt:

  Virginia Man Facing Seven Years In Prison For Stealing Obama’s Beloved Teleprompter…
  http://weaselzippers.us/2013/01/09/virginia-man-facing-seven-years-in-prison-for-stealing-obamas-beloved-teleprompter/

  Like

 27. Jan zegt:

  Obama en zijn wapenwet

  Like

 28. Jan zegt:

  De totale krankzinnigheid van zwarten (Democraten/communisten) in de VS:

  Dem Rep. John Conyers Files Resolution Seeking Slavery Reparations…
  http://pjmedia.com/tatler/2013/01/04/conyers-reintroduces-reparations-effort/

  Like

 29. Jan zegt:

  Obama de asociaal:
  Obama Didn’t Even Bother To Call Or Notify General Mattis He Was Being Dumped As Head Of Central Command…
  General Mattis was traveling and in a meeting when an aide passed him a note telling him that the Pentagon had announced his replacement as head of Central Command. It was news to him — he hadn’t received a phone call or a heads-up from anyone at the Pentagon or the White House.
  http://weaselzippers.us/2013/01/25/obama-didnt-even-bother-to-call-or-notify-general-mattis-he-was-being-dumped-as-head-of-central-command/#disqus_thread

  Like

 30. Jan zegt:

  Verklaring van Anne W. Patterson, ambassadeur in Egypte, afgegeven door John Kerry (1), vriend van Hanoi Jane Fonda:

  Today’s ceremony demonstrates the firm belief of the United States that a strong Egypt is in the interest of the U.S., the region, and the world. We look to Egypt to continue to serve as a force for peace, security, and leadership as the Middle East proceeds with its challenging yet essential journey toward democracy. … Our thirty-four year security partnership is based upon shared interests and mutual respect. The United States has long recognized Egypt as an indispensible partner.
  http://www.danielpipes.org/blog/2013/02/what-planet-does-john-kerry-live-on

  (1) Kerry and the Antiwar Movement
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=1346

  Like

 31. Jan zegt:

  Gekken leiden het krankzinnigengesticht

  White House, Justice officials defend drone program after release of memo
  The White House and Justice Department on Tuesday adamantly defended the administration’s authority to use unmanned drones to kill terror operatives — even if those operatives are U.S. citizens — following the release of a controversial memo on the program.
  http://www.foxnews.com/politics/2013/02/05/senators-threaten-confrontation-with-obama-nominees-over-drone-concerns/

  Carney Defends Assassinating US Citizens With Drone Airstrikes: “Legal, Ethical, And Wise”…

  Like

 32. Jan zegt:

  Toure en geestverwandten: “Ik vind het prima als Amerikanen geliquideerd worden, ook al hebben zij (op dat moment) niets met terrorisme te maken”
  http://www.mediaite.com/tv/s-e-cupp-steve-kornacki-battle-toure-for-defending-drone-strikes-that-was-the-argument-under-bush/

  Like

 33. Jan zegt:

  Obama raadpleegt top van linkse organisaties, knokploegen en terreurorganisatie La Raza om illegalen (20 miljoen) amnestie te verlenen omdat zij de wet hebben overtreden.
  Obama to Bring in ‘Progressive and Labor Leaders’ for Immigration Discussion
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-bring-progressive-and-labor-leaders-immigration-discussion_699390.html

  Like

 34. Jan zegt:

  AYN RAND PREDICTS OBAMAS END TO THE REPUBLIC

  Like

 35. Jan zegt:

  De gekken leiden het gesticht:

  Obama’s EEOC: We’ll Sue You If You Don’t Hire Criminals
  The Obama administration’s Equal Employment Opportunity Commission says it should be a federal crime to refuse to hire ex-convicts — and threatens to sue businesses that don’t employ criminals.

  The impetus for this “guidance” is that black men are nearly seven times more likely than white men to serve time in prison, and therefore refusals to hire convicts disproportionally impact blacks, according to a Wall Street Journal opinion piece by James Bovard, a libertarian author and lecturer whose books include “Freedom in Chains: The Rise of the State and the Demise of the Citizen.”
  http://www.newsmax.com/Newsfront/eeoc-federal-crime-convicts/2013/02/15/id/490605?promo_code=12791-1&s=al#ixzz2L1AlPDMD

  Like

 36. Jan zegt:

  Obama: “Het probleem is dat ik geen keizer ben van de Verenigde Staten”

  Like

 37. Jan zegt:

  Special Forces Chief: ‘Everything Done In Every Marxist Insurgency Are Being Done In America Today’

  Like

 38. Jan zegt:

  Obama doodsbang dat hij vermoord wordt door iemand uit het leger:

  Afraid Of Assassination By Obviously Hostile Military, Obama Has Marines Remove Bolts From Rifles At Inaugural
  http://patdollard.com/2013/02/unprecedented-afraid-of-assassination-by-obviously-hostile-military-obama-has-marines-remove-bolts-from-rifles-at-inaugural/

  Like

 39. Jan zegt:

  Wiskundegenie Obama

  “Ik was van plan 8 biljoen uit te geven, maar ik gaf maar 6 uit en dus heb ik 2 biljoen gespaard”

  Like

 40. Jan zegt:

  Presidentiële vliegtuig van Obama krijgt nieuw logo

  Like

 41. Jan zegt:

  Obama: Ik ga Ameika comleet verwoesten

  Like

 42. Jan zegt:

  De sukkel die meer op de golfbaan is dan in het Witte Huis (niet dat het iets uitmaakt, hij kan niks) geeft toe dat hij absoluut niet kan golfen

  Like

 43. Jan zegt:

  Het is zo goed als afgelopen met J. C. Penny (kledingbedrijf en van alles op het gebied van woninginrichting):
  ‘Damage Becoming Irreparable’: J.C. Penny May Go Under In Disastrous Obama Economy Voted Back In By Absolute Idiots
  http://patdollard.com/2013/02/minority-rule-j-c-penny-struggles-mightily-in-disastrous-obama-economy-voted-back-in-by-absolute-idiots/

  Like

 44. Jan zegt:

  Bedreigingen van Obama aan het adres van journalisten die kritiek hebben en zijn leugens ontmaskeren

  A day after Woodward’s claim that a senior White House official had told him he would “regret” writing a column criticizing President Obama’s stance on the sequester, Lanny Davis, a longtime close advisor to President Bill Clinton, told WMAL’s Mornings on the Mall Thursday he had received similar threats for newspaper columns he had written about Obama in the Washington Times.
  http://www.wmal.com/common/page.php?pt=WMAL+EXCLUSIVE%3A+Woodward%27s+Not+Alone+-+Fmr.+Clinton+Aide+Davis+Says+He+Received+White+House+Threat&id=8924&is_corp=0

  Like

 45. Jan zegt:

  Obama Jugend versus Hitler Jugend

  Indoctrinatieprogramma Katherine Smith Elementary School in Houston
  Goddelijke verering van Obama en verketteren van Bush: “A Dream Come True – Living in the present by remembering the past and looking forward to the future.”
  http://www.theblaze.com/stories/2013/02/28/indoctrination-houston-public-school-assembly-slams-bush-and-heaps-praise-on-obama/

  Like

 46. Jan zegt:

  Harry Reid: “Jullie van de pers hebben de verplichting om te schrijven dat wat wij doen juist is en de wil is van het volk.”
  http://cnsnews.com/news/article/sen-reid-press-you-guys-have-obligation-report-democrats-are-right

  (Reid heeft het IQ van een amoebe (en krankzinnig)

  Like

 47. Jan zegt:

  Obama is Tyrannical ‘Borderline Communist

  Like

 48. Jan zegt:

  Obama toont ‘leiderschap’: vraagt aan het publiek of zij misschien suggesties hebben hoe de problemen in Amerika moeten worden opgelost

  Wat een vreselijke onbenul, net Rutte en Samsom, ook twee klojo’s

  Like

 49. Jan zegt:

  Obama Again Says America Would Be A Better Place If He Were Dictator
  He says, quite clearly, that because he’s not dictator, he can’t make others “do the right thing” for America, which means that if he were dictator, the right thing would be done, and America would be a better place. His point is quite obvious. “If only I were dictator, the world would be a better place because the right things would finally be done.” That is 100% what he is saying.
  http://patdollard.com/2013/03/watch-pre-selling-the-move-obama-again-suggests-america-would-be-better-off-if-he-were-dictator/

  Should Barack Hussein Obama, the 44th president of the United States, be impeached for high crimes and misdemeanors?
  It’s not a question yet being asked or debated in the Big Media. But it is a question being addressed by some members of Congress, by an increasing number of pundits by activists on the left and the right – and for more than one or two alleged constitutional offenses.
  * Operatie Fast & Furious
  * Hitlist voor Amerikaanse staatsburgers. Obama en kliek is van mening dat hij Amerikaanse staatsburgers mag laten liquideren als die naar zijn mening een gevaar opleveren
  * Afspraken maken terwijl de Senaat vergadert (sabotage)
  *Benoeming van tsaren zonder goedkeuring van de Senaat
  * Arizona vervolgen omdat die de wet uitvoert
  * Amnestie verlenen aan criminele illegalen
  * Cap&Trade invoeren en het Congress negeren
  * Weigering criminele organisatie New Black Panthers te vervolgen
  * Weigering Huwelijkswetgeving te verdedigen
  * Illegale oorlog tegen Libië voeren
  * Benghazi-gate
  * Eigenmachtig acties uitvoeren tegen wapenbezitters en fabrikanten
  http://www.wnd.com/2013/02/you-asked-for-it-obama-impeachment/

  Like

 50. Jan zegt:

  Witte Huis weigert Rand Paul toe te zeggen dat Obama geen Amerikanen op Amerikaans territorium zal laten liquideren
  http://weaselzippers.us/2013/03/06/white-house-refuses-to-give-rand-paul-assurance-obama-would-not-kill-americans-on-u-s-soil/

  Like

 51. Jan zegt:

  Fox News Chief Roger Ailes betitelt Obama als “Lazy,” “Never Worked A Day In His Life, Never Earned A Penny That Wasn’t Public Money”…
  http://www.newsmax.com/newswidget/roger-ailes-obama-lazy/2013/03/06/id/493479?promo_code=12630-1&utm_source=12630Weasel_zippers&utm_medium=nmwidget&utm_campaign=widgetphase1

  President Barack Obama geeft toe dat hij lui is

  Like

 52. Tom Hendrix zegt:

  De MOL des ISLAMS in “Het Witte Huis”. We zijn VERRADEN!

  Like

 53. Jan zegt:

  Het is toegestaan bij de wet om jacht op mensen te meken

  Like

 54. Jan zegt:

  Obama de Communist

  Ministerie van Onderwijs (United States Department of Education (ED) plaatst citaat van massamoordenaar Mao op de website:
  http://patdollard.com/2013/03/department-of-education-website-quotes-mao/

  Like

 55. Jan zegt:

  Regering koopt schietschijven met afbeeldingen van bejaarden, zwangere vrouwen en kleine kinderen voor te zorgen dat regeringstroepen er aan wennen ook hen te doden.
  http://patdollard.com/2013/03/secret-service-block-the-doorway-obamas-mental-image-of-martial-law-alarms-countrys-top-forensic-profiler/

  Like

 56. Jan zegt:

  De communistische partij van Obama blokkeert de Southern Baptist Convention’s website omdat zij tegen abortus zijn en homoseksuele relaties en voor het Christendom. Volgens de communisten is dit ‘vijandig’.
  http://radio.foxnews.com/toddstarnes/top-stories/military-blocks-access-to-southern-baptist-website.html

  Like

 57. Jan zegt:

  En intussen staat Obama voor de 120ste keer op de golfbaan, staat, want golfen kan hij niet volgens Tiger Woods, beter gezegd, hij kan er geen zak van.

  Golf by Day, Party by Night
  http://www.whitehousedossier.com/2013/04/27/golf-day-party-night/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WhiteHouseDossier+%28White+House+Dossier%29

  Like

 58. Jan zegt:

  Obama maakt Michelle Bachman tijdens feest uit voor nazi en krijgt daverend applaus.
  …. I’m taking my charm offensive on the road — a Texas barbeque with Ted Cruz, a Kentucky bluegrass concert with Rand Paul, and a book-burning with Michele Bachmann. (Laughter and applause.)

  Sarah Palin over het feest, de collectieve zelfbevrediging van de Obama-maffia:
  “Amerika lijdt, en deze malloten geven zichzelf een feest”
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/04/sarah-palin-blasts-white-house-correspondents-dinner-america-is-suffering-and-these-assclowns-are-throwing-themselves-a-nerdprom/

  Like

 59. Jan zegt:

  Obama’s abortusklinieken maken reclame:
  ‘Your baby will thank you’: Planned Parenthood’s most insane ad campaign yet
  http://www.lifesitenews.com/news/your-baby-will-thank-you-planned-parenthoods-most-insane-ad-campaign-yet
  Een dode baby, weggesmeten in een afvalbak, bedankt zijn moeder.
  Geen verschil tussen een socialist en een krankzinnige.

  The Philadelphia Horror: How mass murder gets a pass
  http://www.cpforlife.org/gosnell.htm

  Like

 60. Jan zegt:

  Wereldwijde blasfemiewetten steeds dichterbij. Socialisten werken er aan mee, de rest slaapt

  U.S. Praises Sharia Censorship
  http://www.legal-project.org/4088/us-praises-sharia-censorship

  Like

 61. Jan zegt:

  Slimste president die de VS ooit hebben gekend noemt Moore (het stadje dat door de tornado werd verwoest) Monroe
  http://freebeacon.com/obama-well-be-there-for-folks-of-monroe-oklahoma/

  Jankende Obama: “Zij laten mij ook nooit ergens van genieten”

  Like

 62. Jan zegt:

  Henry Graff, 46 jaar geschiedenisdocent aan Columbia University en nu gepensioneerd: “Van Obama heb ik nooit gehoord, heeft hier nooit gestudeerd en niemand kent hem”
  GHOST OF COLUMBIA- PART II: LEGENDARY COLUMBIA PROFESSOR NEVER HEARD OF OBAMA
  http://freepatriot.org/2013/06/08/professor-from-columbia-comes-forward-saying-obama-never-attended-the-university/

  Like

 63. Jan zegt:

  Degene die het meeste geld opbrachten tijdens de tweede verkiezingen worden door Dear Leader beloond met het ambassadeurschap
  http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/305725-obama-rewards-fundraisers-with-ambassadorships?utm_campaign=briefingroom&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterfeed

  Dit stinkt naar cronyisme.

  Like

 64. Jan zegt:

  De haat van Obama tegen Amerika is intens:
  Obama Inc Renames “Founding Fathers” to “Founding Founders”
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/obama-inc-renames-founding-fathers-to-founding-founders-2/

  Like

 65. Jan zegt:

  Gisteren was het Bill Ayers die zei dat Obama een oorlogsmisdadiger (1) is en voor het gerecht dient te worden gesleept, vandaag is het Chomsky die zegt dat Obama de grootste terroristische organisatie leidt die er is.

  In a wide-ranging interview with GRITtv host Laura Flanders, MIT professor and author Noam Chomsky plainly stated that President Barack Obama’s administration is “dedicated to increasing terrorism” all around the world.
  http://www.rawstory.com/rs/2013/06/19/chomsky-obama-is-dedicated-to-increasing-terrorism/

  1. http://www.huffingtonpost.com/2013/06/18/bill-ayers-obama-war-crimes_n_3461319.html

  Like

 66. Jan zegt:

  De oorlog van Obama aka Satan, tegen het Christendom neemt bizarre vormen aan:
  Katholieken en protestanten zorgen voor segregatie

  “If towns remain divided—if Catholics have their schools and buildings and Protestants have theirs, if we can’t see ourselves in one another and fear or resentment are allowed to harden—that too encourages division and discourages cooperation.”
  Waar het om gaat is dat de statist Obama zich tussen kind en ouders wil plaatsen om het kind te beïnvloeden. Het is het zelfde als de voorschool van de PvdA: kinderen volledig onder controle van staatsopvoeders met het fascistische ideologie, het socialisme.
  http://www.bizpacreview.com/2013/06/19/obama-offends-catholics-in-the-uk-says-religious-schools-are-divisive-78053

  In Berlijn braakt hij dan het volgende uit:
  “When we respect the faiths practiced in our churches and synagogues, our mosques and our temples, we’re more secure,”
  http://cnsnews.com/news/article/obama-berlin-speech-touts-gay-and-lesbian-brothers-and-sisters-respect-faith

  Echt een moslim; twee tegenovergestelde dingen zeggen zodat je later kunt zeggen dat je het niet zei.

  Like

 67. Jan zegt:

  De sovjet unie heeft 5 jaar langer overleefd dan Andrej Amalrik voorspelde, maar de VS haalt 2016 niet eens

  Democraat stelt voor om aan iedereen die moet vluchten uit zijn land wegens de gevolgen van global warming asiel moeten kunnen krijgen in de VS

  Amendment Would Give Legal Status To People Displaced By Climate Change
  http://thinkprogress.org/immigration/2013/06/20/2187831/climate-refugee-immigration-bill/?mobile=nc

  In Berlijn zei Obama in zijn toespraak dat de grenzen tussen de landen dienen te verdwijnen:
  World Without Boundaries; The ideas behind Obama’s new world order
  “As long as walls exist in our hearts to separate us from those who don’t look like us, or think like us, or worship as we do, then we’re going to have to work harder, together, to bring those walls of division down.”
  http://freebeacon.com/world-without-boundaries/

  11 miljoen illegalen amnesty verlenen betekent letterlijk het einde van de VS
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/obama-moving-forward-on-amnesty-for-11-million-illegal-aliens/

  Obama Directs New Limits on Pentagon Nuclear Weapons Use
  Calls for new cut to 1,000 warheads in Berlin speech
  http://freebeacon.com/obama-directs-new-limits-on-pentagon-nuclear-weapons-use/

  Like

 68. Jan zegt:

  Hoe door menigeen in Zuid-Afrika over Obama wordt gedacht:

  Like

 69. Jan zegt:

  Obama’s interesse voor 4 juli (nul):
  Hakkelen en stotteren en een hoop shit. Is traditie dat hij niet weet wat in de tekst staat omdat hij deze nooit van te voren leest:

  Like

 70. Jan zegt:

  DDR 2.0
  Obama/Mielke eist van ambtenaren dat zij elkaar bespioneren en aangeven als zij iets verdachts merken. Zware straffen als zij dit nalaten.

  In an initiative aimed at rooting out future leakers and other security violators, President Barack Obama has ordered federal employees to report suspicious actions of their colleagues based on behavioral profiling techniques that are not scientifically proven to work, according to experts and government documents.
  Those who fail to report them could face penalties, including criminal charges.
  http://www.mcclatchydc.com/2013/07/09/196211/linchpin-for-obamas-plan-to-predict.html#.Ud2bMuVNKrt

  Like

 71. Anneke zegt:

  Het dramaspel van Ohbamdrahhhhma is zo goed als uitgespeeld. En een volgend drama zal dit opvolgen. Hoop een heel wat positiver en mensvriendelijker drama, maar het liefst natuurlijk een BLIJSPEL. Ohbama voelt zich in het nauw gedreven, ziet /beseft dat zijn spel heeft gefaald. HaleluYAH……”Shalom…”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Hij Barack Ohbama is maar één van de vele maionetten van de satanische horde, achter de (voor ons nog steeds) duisterse schermen. Moet wel ‘lachen’, want het is hun nog steeds niet gelukt, hùn geplandde ‘vredes’-rijk actief te laten worden. Het is de ene oorlog, na de andere oorlog. Volgen elkaar vlot op, op het Aziatisch grondgebied. Dat alleen al, slokt al het geld op van die NWO-satanisten. En de mondiale burgers zijn binnenkort eveneens LEEGGEMOLKEN. “Dan valt er dus voor de NWO-demonen hier op aarde niets meer te halen…Goodbye, nice jouney to HELL”!!!.

   Like

 72. Jan zegt:

  De schandalen uit de directe kring van Hillary Clinton en begaan met haar medeweten: drugs, prostitutie, diefstal, inbraak en pedofilie

  Hillary’s sorry state of affairs
  http://www.nypost.com/p/news/national/hillary_sorry_state_of_affairs_YVapkHqM3mz6CVjehZOh7K?utm_medium=rss&utm_content=National

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan 18.54. uur, op 12 juli. Wat een schitterende gelijkenis, van deze zgn. “democraten”, met de RODEN en de rest van de “linkse kerk”, bij ons in Nederland Jan.

   Like

 73. Jan zegt:

  Obama heeft nadat hij voor zijn tweede ambtstermijn was herkozen geïnformeerd hoe hij het Congress kon uitschakelen zodat hij er zonder kan regeren en zijn gang kan gaan

  Does President Obama have a second-term strategy?
  “Guys, I don’t want politics to be a limit of what you recommend to me,” Obama told senior aides David Plouffe, Lew, Dan Pfeiffer and Pete Rouse a couple of weeks after his reelection, according to a White House aide with direct knowledge of the meeting.
  “Let’s come up with an agenda, then let’s figure it out from there as best we can,” he said, prodding them to adopt a more muscular approach to the use of executive power. “We can’t let the driving force of what we pass be Congress.”
  http://www.politico.com/story/2013/07/gridlock-barack-obama-presidency-second-term-94289.html#.UeaCtxtbj3U.twitter

  Like

 74. Jan zegt:

  Obama laat vijf moordenaars en terroristen uit Gitmo vrij
  Without much publicity or official announcements, the Unites States released five Guantanamo Bay detainees as a nod of willingness to open peace talks in Afghanistan.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4411028,00.html

  Like

 75. Jan zegt:

  Ook wiskunde onder Obama is nu vergeven van de marksistiese indoctrinatie op het gebied van ras (blanken zijn racisten) en ‘kapitalisme (is verwerpelijk)

  New book shows radical teachers how to mix traditional mathematics with ‘social justice’ political lessons
  The educators are part of Rethinking Schools, an organization that’s been sneaking left-wing “social justice” lessons into America’s K-12 classrooms for nearly three decades.
  Two main themes emerge from the pages of “Rethinking Mathematics.”
  http://eagnews.org/new-book-shows-teachers-how-to-mix-traditional-math-with-social-justice-political-lessons/

  Like

 76. Jan zegt:

  Obama’s aanwinst:

  Like

 77. Jan zegt:

  Obamakliek geeft overlevenden andere namen en verspreidt hen over de VS zodat zij onvindbaar zijn voor onderzoek door Congres wat Benghazi betreft

  The Obama administration is “changing names” of the Benghazi survivors and “creating aliases” to keep them hidden from congressional investigators and the American people, Rep. Trey Gowdy (R-S.C.) told Greta Van Susteren on Thursday night. He also said the administration is “dispersing them around the country” to keep them out of sight.
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/02/rep-gowdys-explosive-claim-obama-admin-is-changing-names-of-benghazi-survivors-and-dispersing-them-around-the-country-to-keep-them-hidden/

  Like

 78. Jan zegt:

  Obama-bende sloopt het leger verder:

  Explain Cpl Bowen’s stress zone
  What would you do about it?
  http://directorblue.blogspot.nl/2013/08/photographic-exhibit-9036-how-obama.html

  Kill, you fucking moronic asshole!

  Like

 79. Jan zegt:

  Obama, volgens links de intelligentste president ooit en volgens anderen zo intellignet dat niemand hem kan volgen is te stupide om Franse worden of namen uit te spreken. Onlangs sprak hij Camp LeJeune uit als “Camp Luh-jern”
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/3052171/posts

  In 2009 was het woordje liberté al teveel voor hem, de rest, fraternité, égalité werd ‘er…’ wat aangeeft dat hij niets voorbereidt en dus niet weet waarover hij het heeft.

  Nog een erge, wel heel erg:
  Obama FAIL. Pronounces “corpsman”, “corpse man”

  Bij Jay Leno dinsdag kende hij het verschil niet tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan
  http://www.theblaze.com/stories/2013/08/07/did-you-catch-the-presidents-u-s-geography-fail-on-leno-tuesday/

  Like

 80. Jane zegt:

  Babbel babbel babbel………
  Obama beweert dat hij Al Qaida heeft gedecimeerd. Luister naar zijn onvoorstelbaar gezwets

  Like

 81. Jan zegt:

  Obama geeft vulgair middenvinger-gebaar aan Chuck Todd (NBC-verslaggever) omdat Todd hem verwijt dat hij geen antwoord geeft op lastige vragen maar er altijd omheen draait, weigert te beantwoorden.

  Like

 82. Jan zegt:

  Obama ziekelijke leugenaar

  Naar nu blijkt heeft Obama niets gezien van de aanval op het huis van Bin Laden aangezien hij zat te kaarten met Reggie Love. Het interesseerde hem niets, maar hij eiste wel de eer op.

  REGGIE LOVE BOMBSHELL: Obama Was Playing Cards With Me During Bin Laden Raid
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/08/video-reggie-love-spills-the-beans-obama-was-playing-cards-with-reggie-love-when-bin-ladin-died/

  Like

 83. Jan zegt:

  Free speech for me but not for thee

  Obamisten/Libtards accepteren geen andere mening dan die van Chicago Jesus en verstoren bijeenkomst met Ted Cruz over ‘affordable healthcare’. Publiek juicht ‘USA, USA’ en jaagt zo de socialisten het gebouw uit.

  Like

 84. Jan zegt:

  Heel enkel is nog iemand normaal in de VS

  Rechter noemt de opmerking van Obama dat het controleren van iemands verleden racistische is, ronduit lachwekkend en onzinnig.

  The Obama administration’s claim that criminal background checks discriminate against minority job applicants suffered a lashing from a federal court that found the allegations “laughable,” “distorted,” “cherry-picked,” “worthless” and “an egregious example of scientific dishonesty.”

  That kind of whipping from a federal judge has got to hurt though it’s unlikely to deter the administration from spending more taxpayer dollars to file frivolous lawsuits against employers who use the checks to screen job applicants.
  http://www.judicialwatch.org/blog/2013/08/obama-eeoc-blasted-in-background-check-discrimination-ruling/

  Like

 85. Jan zegt:

  Atheïsten proberen kruis op te blazen
  Someone ignited an improvised explosive device next to a war memorial cross that a prominent atheist group wanted removed from a public park in Coos Bay, Ore.
  The Texas-based Liberty Institute was hired by the city to determine the constitutionality of the Mingo Park Vietnam War Memorial cross. The cross is still standing
  http://radio.foxnews.com/toddstarnes/top-stories/war-memorial-cross-damaged-by-bomb-blast.html

  ‘Immigranten’, maar niet-staatsburger, mogen in een jury zitting nemen om Amerikaanse staatsburgers te veroordelen. Dat worden spannende tijden onder de krankzinnigen in het Witte Huis:
  Immigrants who are legally in the United States but not citizens would be allowed to serve on juries in California under a bill passed by the state legislature on Friday.
  http://www.reuters.com/article/2013/08/24/us-usa-california-juries-idUSBRE97N02L20130824?feedType=RSS&feedName=domesticNews

  Nieuwe vlag van Obama-zombies:

  Like

 86. Jan zegt:

  ICE agenten, grensbewaking mag illegalen niet arresteren als zij kinderen hebben. Hoe meer illegalen hoe groter de macht van de socialisten
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/aug/23/new-obama-policy-warns-agents-not-detain-illegal-i/

  Politie van New York mag criminelen niet meer arresteren of zelfs maar staande houden op straffe van ontslag. Gevolg: gigantische toename criminaliteit.
  http://www.nypost.com/p/news/local/not_busting_our_humps_cops_WazplU7FKqAXtwXh8cCvnO

  Like

 87. Jan zegt:

  Obama Message to Islamic Society of North America (ISNA) Convention

  (“The many achievements and contributions muslims have made to American society from its early history to present day”

  (monitor niet onderkotsen of stukslaan)

  Like

 88. Jan zegt:

  Nadat Seal Team 6 en Chris Kyle door toedoen van de junta zijn geliquideerd, is nu de beurt aan Darrell Issa:

  Issa feared targeted by terrorists after Democrats revealed secret Libya trip
  http://dailycaller.com/2013/09/26/issa-feared-targeted-by-terrorists-after-democrats-revealed-secret-libya-trip/

  Like

 89. Jan zegt:

  Amerikaanse junta heeft besloten het Amerikaanse volk én Europeanen te treiteren en tegen elkaar op te zetten omdat de Republikeinen niet accepteren dat meer schulden worden gemaakt

  * geen toegang meer tot Liberty Bell
  http://weaselzippers.us/2013/10/02/obama-regime-closes-liberty-bell/
  * geen toegang meer tot oorlogsbegraafplaatsen wereldwijd
  http://nypost.com/2013/10/02/govt-shutdown-spreads-to-beaches-of-normandy/
  * geen bescherming meer van dieren en planten
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/mar/5/email-tells-feds-make-sequester-painful-promised/?page=all
  * afsluiten van parken
  “In all the years I have worked with the National Park Service … I have never worked with a more arrogant, arbitrary and vindictive group representing the NPS,” Anna Eberly, managing director of the farm, said.
  http://freebeacon.com/shutdown-theater/

  Like

 90. Jan zegt:

  Obama-junta geeft aan CNN door dat Israël afgelopen woensdag wapenopslagplaats in Syrië aanviel. Tweede maal dat de kliek Israël verraad

  Israel ‘furious’ with White House for leak on Syria strike
  Israel is fuming with the White House for confirming that it was the Israeli Air Force that struck a military base near the Syrian port city of Latakia on Wednesday, hitting weaponry that was set to be transferred to Hezbollah.

  Israel has not acknowledged carrying out the strike, one of half a dozen such attacks widely ascribed to Israel in recent months, but an Obama administration official told CNN on Thursday that Israeli warplanes had indeed attacked the Syrian base, and that the target was “missiles and related equipment” set for delivery to Hezbollah in Lebanon.
  http://www.timesofisrael.com/israel-furious-with-white-house-for-leak-on-syria-strike/

  Like

 91. Jan zegt:

  Nieuw boek beweert dat Obama een pesthekel heeft aan Netanyahu; noemde hem een ‘pain in the ass’ ofwel, zeikerd, klootzak, etter, eikel, mispunt.

  “Double Down,” a book by senior MSNBC correspondents Mark Halperin and John Heilemann was released Tuesday, revealing behind-the-scenes political stories from the American race for presidency in 2012.
  ..
  The new book also revealed that Obama boasted to his aides that he’s “really good at killing people.” Obama, who gave the order to execute Osama Bin-Laden in Pakistan, extensively used drones to kill terrorists in Pakistan, Yemen, and recently in Africa.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4450036,00.html

  Like

 92. Jan zegt:

  J. Leno: “Obama kan beter crack roken dan die zorgverzekering de ander door de strot duwen’
  http://www.ironicsurrealism.com/2013/11/09/leno-obamas-better-off-smoking-crack-than-passing-obamacare-video/

  Dat had de juntaleider natuurlijk niet verwacht van iemand die hem, Obama, eens in zijn show had uitgenodigd

  Like

 93. Jan zegt:

  ‘Affordable Healthcare’ (onbetaalbaar) is een ravage, maar De Gek gaat rondreizen om geld los te peuteren voor zijn kliek. Commentaar: “Ik heb nog drie jaar om te zorgen dat de website werkt”

  President Obama tells high-rolling Democrats he still has ‘three years left’ to fix Obamacare website
  http://www.nydailynews.com/news/politics/obama-dines-wealthy-democrats-obamacare-confession-article-1.1518310

  Like

 94. Jan zegt:

  Allen West: In breach of his oath? It’s time to impeach.
  I just landed in one of the most politically corrupt cities in America: Chicago. It is the home of “Rules for Radicals” author Saul Alinsky as well as the most corrupt, lying, radical president this country will ever know, Barack Hussein Obama.
  This man is a manipulative liar. His arrogance is beyond comprehension. He has, in true Alinsky-esque fashion, picked the individual insurance market to demonize and set up the industry for blame.

  Obama has once again demonstrated his disdain for America, Americans, and our Constitution. I say now is the time for good ol’ fashioned American civil disobedience. From today, let no one sign up for Obamacare. It’s not a law, just the bidding of a narcissistic megalomaniac.

  http://allenbwest.com/2013/11/breach-oath-time-impeach/#RBVepjgoBImVO60W.99

  Like

 95. Jan zegt:

  Juntaleider: “De polarisatie in de samenleving komt door de ‘balkanisering’ van de media” De oplossing geeft hij ook: “OBEY”: “(When) we sync up the spirit and the goodness and the decency of the American people with OUR politics.”
  http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/obama-blames-balkanization-media

  Like

 96. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider geeft leugenaar en racist Oprah Winfrey en mysigynist Clinton ‘vredesmedaille’,
  Obama said that Bill Clinton’s presidency had been only the start of his work to improve the world, crediting his post-presidency humanitarian works as helping to save or improve the lives of hundreds of millions around the world.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2510696/Obama-honors-President-Clinton-Oprah-Medal-Freedom-ceremony.html

  Like

 97. Jan zegt:

  Amerika steeds meer terreurstaat
  Conservatieve groeperingen die Scott Walker steunen gerechtelijk gedaagd om hen het zwijgen op te leggen

  Dozens of conservative groups that support Wisconsin Republican Gov. Scott Walker reportedly have been subpoenaed by a special prosecutor demanding donor lists and other documents pertaining to their backing of Walker’s union overhaul and recall fight.

  The so-called “John Doe” investigation bars those subpoenaed from talking publicly.
  http://www.foxnews.com/politics/2013/11/22/conservatives-backing-wisconsin-gov-walker-appear-target-stealth-fundraising/?intcmp=trending

  Like

 98. Jan zegt:

  Energiebedrijven die door de Amerikaanse junta gedwongen werden te investeren in ‘schone’ windenergie gedwongen te betalen voor dode vogels die in de gehaktmolens van de windturbines terecht komen
  Kortonm: socialistische besodemieterij

  The government for the first time has enforced environmental laws protecting birds against wind energy facilities, winning a $1 million settlement Friday from a power company that pleaded guilty to killing 14 eagles and 149 other birds at two Wyoming wind farms.

  The Obama administration has championed pollution-free wind power and used the same law against oil companies and power companies for drowning and electrocuting birds.
  http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/11/22/21581139-eagle-deaths-at-wind-turbine-farm-duke-energy-agrees-to-pay-1-million?lite

  Like

 99. Jan zegt:

  Homo-activist, gelauwerd door Obama, blijkt kinderverkrachter
  An openly homosexual teenager, who was given a position as an “adviser” to Phoenix Mayor Greg Stanton and honored by President Barack Obama at a White House “gay pride” dinner, has been indicted on more than a dozen counts of sexual misconduct with a minor under the age of 15.
  http://tinyurl.com/plysfo2

  (Obama: “If I had a son, he would be like Caleb Laieski)

  Like

 100. Jan zegt:

  The Great PretenderThe Great Pretender

  Like

 101. Jan zegt:

  De Amerikaanse belastingdienst gaat door met haar terreur tegen iedereen die patriottisch is of gelieerd is aan de Tea Party om te voorkomen dat zij sterk zijn bij de komende presidentsverkiezingen

  Like

 102. Jan zegt:

  Obama’s wederhelft, Parasiet: “Ik ben behoorlijk geliefd”
  http://www.realclearpolitics.com/video/2013/11/29/obama_on_being_booed_the_truth_is_we_got_a_lot_more_cheers.html

  Enkele citaten:
  MICHELLE OBAMA: It’s plain and simple as that, Barbara. I love this man. He’s working hard. He’s doing the best he can and he’s doing a phenomenal job. And I have his back.

  MICHELLE OBAMA: And I’m pretty popular.

  PRESIDENT OBAMA: Yeah.

  MICHELLE OBAMA: My numbers look pretty good, and I’ve been booed.
  http://www.realclearpolitics.com/video/2013/11/29/obama_on_being_booed_the_truth_is_we_got_a_lot_more_cheers.html

  Het ego van dit opgeblazen element is groter dan van Obama en die is al groter dan Jupiter

  Like

 103. Jan zegt:

  Bloedzuiger’s (Michelle Obama) ‘Move On’ dat er voor zou moeten zorgen dat men gezond zou eten en leven een totale mislukking: Amerikaanse eetgewoonten slechter geworden.

  Americans’ Eating Habits Worsening in 2013
  http://www.gallup.com/poll/166070/americans-eating-habits-worsening-2013.aspx?utm_source=alert&utm_medium=email&utm_campaign=syndication&utm_content=morelink&utm_term=All%20Gallup%20Headlines%20-%20USA

  Alles wat deze criminelen en parasieten doen en in handen nemen verandert in drek.

  Like

 104. Jan zegt:

  Staatsgreep door juntaleider Amerika, meer ellende in vooruitzicht

  With the “nuclear option” in place, President Barack Obama needs only 51 votes to see his executive and judicial nominations brought to a vote. Liberals are seizing the opportunity, pushing Obama to nominate people with a left-of-center ideology, The Hill reports.

  Senate Democrats invoked the “nuclear option” on Nov. 21, changing the rule that 60 votes were needed to bring judicial or executive nominees to the Senate floor for a confirmation vote. With only 55 members on their side, Democrats had been unable to prevent Republican filibusters.
  http://www.newsmax.com/Newsfront/nulear-option-liberal-judges/2013/11/29/id/539225?ns_mail_uid=80722594&ns_mail_job=1548174_11302013&promo_code=15C70-1

  Like

 105. Jan zegt:

  Verkapte wapencontrole door de Amerikanse junta

  In 2014 moet Amerika munitie invoeren omdat de junta heeft bepaald dat de de uitstoot van zwaveldioxide en lood verder naar beneden moet, dit ook vanwege de nieuwe milieuwetgeving

  “Remember when President Obama promised his minions that he was working on gun control behind the scenes? Welcome to it. The result is that all domestically mined ore will have to be shipped overseas, refined and then shipped back to the U.S.”

  there is an excellent chance that Obama will rig the market to where all ammo has to be purchased from the government, instituting an ammo registration. … So America, back door gun control is moving forward … [and] our Second Amendment rights are undergoing an assault by clandestine infiltration.”
  http://www.washingtontimes.com/news/2013/dec/2/allen-west-warns-obamas-backdoor-gun-control/#ixzz2mOZCZvpV

  Like

 106. Jan zegt:

  The Story Of Omar Obama Shows The Deeper Problem Of “Culture Of Lies” In White House
  http://weaselzippers.us/2013/12/06/the-story-of-omar-obama-shows-the-deeper-problem-of-culture-of-lies-in-white-house/

  Like

 107. Jan zegt:

  Opvallend (nee, toch niet): Amerikaanse dictator Obama naar begrafenis van overleden terroristenleider Mandela

  The White House has announced that the President and First Lady will be traveling to South Africa next week to pay respects to Nelson Mandela.
  Mr Obama and his wife Michelle will be attending memorial events for the fallen South African leader
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519585/Obamas-travel-Mandelas-funeral-South-Africa.html

  Barack Obama’s rank hypocrisy over his shameful snubbing of Lady Thatcher’s funeral
  Incredibly, the Obama presidency declined to send a single serving official from Washington to attend the Iron Lady’s funeral in St. Paul’s Cathedral in April.

  To say this was a huge insult to the memory of the greatest peacetime prime minister of the 20th Century would be an understatement. It was an act of tremendous rudeness towards the British people.
  Also absent were First Lady Michelle Obama and Secretary of State John Kerry. Former Secretary of State Hillary Clinton was also nowhere to be seen.
  http://blogs.telegraph.co.uk/news/nilegardiner/100216767/barack-obamas-rank-hypocrisy-over-his-shameful-snubbing-of-lady-thatchers-funeral/

  Maar Thatcher had dan ook een bloedhekel aan communisten en bovendien was zij blank en dat ras wordt door de juntaleider gehaat

  Like

 108. Jan zegt:

  Obama: There Was No IRS Scandal – It Was Just Made UpObama: There Was No IRS Scandal – It Was Just Made Up

  Like

 109. Jan zegt:

  De fascist, de dictator: “I Can Envision A World In Which Congress Passed Every One of My Bills That I Put Forward”
  http://weaselzippers.us/2013/12/07/obama-i-can-envision-a-world-in-which-congress-passed-every-one-of-my-bills-that-i-put-forward/

  Like

 110. Jan zegt:

  De narcist eert de gesneuvelden van Pearl Harbor met een foto van hemzelf:

  Het is iets wat hij ook steeds doet als iemand jarig is
  http://twitchy.com/2013/12/03/all-about-obama-white-house-marks-chief-of-staffs-birthday-with-pic-of-president-ego-photo/

  Like

 111. Jan zegt:

  Michelle Obama, bijnaam, de Parasiet (Mooch) verdraagt de aandacht van Helle Thorning-Schmidt niet en gaat tussen haar en Obama zitten. Als ogen konden doden.

  Like

 112. Jan zegt:

  De psychopaat gaat per decreet regering. Amerika nog niet kapot genoeg

  Ex-Clinton Aide Expected to Join Obama
  Mr. Podesta will help Mr. McDonough on matters related to the health care law, administration organization and executive actions, said a person familiar with the plans, and will focus in particular on climate change issues, a personal priority of Mr. Podesta’s.
  http://www.nytimes.com/2013/12/10/us/politics/ex-clinton-aide-expected-to-join-obama.html?_r=1&

  Like

 113. Jan zegt:

  Narcissus herdenkt Mandela met film van……hemzelf

  Narcissus herdenkt Mandela met foto van ……hemzelf
  https://twitter.com/WhiteHouse

  Like

 114. Jan zegt:

  Socialisten in Amerika (Democraten) kunnen geen racisme vinden binnen de Tea Party: conclusie: zij weten het goed te verbergen

  http://www.mediaite.com/online/dem-pollster-shocked-to-find-no-racism-in-tea-partiers-so-they-invent-some/

  Socialisten zijn zo onvoorstelbaar ziek.

  Like

 115. Jan zegt:

  Juntaleider Amerika benut herdenking Mandela om Republikeinen aan te vallen

  Obama Uses Mandela Speech to Jab Republicans
  . . There are too many people who happily embrace Madiba’s legacy of racial reconciliation, but passionately resist even modest reforms that would challenge chronic poverty and growing inequality.
  http://www.whitehousedossier.com/2013/12/10/obama-mandela-speech-jab-republicans/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WhiteHouseDossier+%28White+House+Dossier%29

  Like

 116. Jan zegt:

  Common Core vergeven van het communisme; gebruikt om kinderen te hersenspoelen

  Radical Math’s website provides over 700 lesson plans and other resources covering a wide range of political and social issues (with extreme bias), including globalization, the redistribution of wealth, and various ways the poor are discriminated against and oppressed by whites, banks, corporations, the rich, and the government. One such resource, Rethinking Mathematics: Teaching Social Justice by the Numbers, contains chapters titled, “Sweatshop Accounting”, “Racism and Stop and Frisk”, “When Equal Isn’t Fair”, “The Square Root of a Fair Share”, and “Home Buying While Brown or Black”.

  Rethinking Mathematics is a creation of Rethinking Schools, an organization that refers to William Ayers as “a long-time supporter”. In 2011, Ayers was keynote speaker at Rethinking Schools’ 25th Anniversary Benefit.
  http://eagnews.org/radical-math-social-justice-indoctrination-in-math-class-courtesy-of-common-core-obama-backed-reform/

  Like

 117. Tiny zegt:

  @ Jan: R E S P E C T en dank je!

  Like

 118. Jan zegt:

  Nog net geen speekseluitwisseling tussen dictator Obama en dictator Raoul Castro (alle mensen, wat huppelt die zak als een flikker de trap op en altijd rondkijken of iedereen wel ziet wat voor een oud wijf hij is)

  Like

 119. Jan zegt:

  Weer iemand uitgeschakeld. Te dicht bij het vuur?

  Official who OK’d Obama birth papers dies in crash
  The Hawaiian health official who verified the authenticity of President Obama’s birth certificate died in a small plane crash.
  The plane, carrying a pilot and eight passengers, went down Wednesday in the water a half mile off the Hawaiian island of Molokai
  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/12/12/hawaii-obama-birth-certificate-fuddy/3996657/

  Like

 120. Jan zegt:

  De dictatoriale psychopaat en fascist: in de Amerikaanse ambassade in Londen
  http://weaselzippers.us/2013/12/15/dear-leader-looking-down-on-us-all/

  Like

 121. Jan zegt:

  SPLC (Southern Poverty Law Center): “Gezinnen zijn criminele organisaties”

  SPLC urges army to declare American Family Association an ‘extremist’ group
  In response to calls by the Southern Poverty Law Center to have the army declare the American Family Association as an “extremist” group, the spokesman for the AFA has shot back, accusing the SPLC of being the true “hate” group.

  “The AFA doesn’t hate anyone,” AFA Director of Issue Analaysi and Spokesman Brian Fischer told LifeSiteNews.com in an e-mail. “The real hate in all this debate is coming from the SPLC and is directed toward people of faith. The real hate group here is the SPLC.”
  http://www.lifesitenews.com/news/splc-urges-army-to-declare-american-family-association-an-extremist-group?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LifesitenewscomLatestHeadlines+%28LifeSiteNews.com+Latest+Headlines%29

  Like

 122. Jan zegt:

  Flikker Obama stuurt flikkers naar Rusland

  Jay Carney: “This delegation represents the diversity that is the United States, every member of the a delegation is accomplished.”
  http://washingtonexaminer.com/white-house-olympic-delegation-sends-message-on-us-diversity/article/2540920?custom_click=rss

  En nu hopen dat Putin hen niet het land in laat.

  Like

 123. Jan zegt:

  The White House is facing questions after a photograph surfaced of President Barack Obama smiling next to the leader of an authoritarian separatist group known for its past terrorism and what experts dubbed egregious human rights violations.

  The controversial photo in question appears to capture a smiling President Obama standing next to Mohamed Abdelaziz, the leader of the Polisario Front, a Moroccan separatist group in Algeria that commits massive human rights infractions and has been cited as a “prime recruiting grounds for al Qaeda.”
  http://freebeacon.com/obama-poses-with-controversial-separatist-leader/

  Like

 124. Jan zegt:

  Broer van Amerikaanse juntaleider publiceert onthullend boek over de leugens van zijn broer en de terreur van hun vader.

  Drunken beatings and threats made with a knife: Obama’s half-brother writes book on the horrors of living with the president’s absent father in Kenya
  The Ivy-League educated half-brother of President Obama is publishing his autobiography in which he makes the shocking claim their father dished out alcohol-fueled beatings to him and his mother and in one terrifying instance held a knife to her throat.

  Mark Obama Ndesandjo, 48, also uses his new book to set the U.S. president straight on inaccuracies he claims exist in his best-selling 1995 memoir Dreams From My Father and confirms they have never seen eye-to-eye because ‘Barack thought I was too white and I thought he was too black.’

  The self-published book, Cultures: My Odyssey of Self-Discovery, which will be released in February, claims that Barck Obama Sr. consistently battered his wife when they lived in Kenya and details Ndesandjo’s journey from the African country to America and finally to China where he now lives with his wife.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2526243/Drunken-beatings-threats-knife-Obamas-half-brother-writes-book-horrors-living-presidents-absent-father-Kenya.html

  Like

 125. Jan zegt:

  Obama’s Half-Brother ‘Floored’ About President’s Lying About Meeting Him
  Mark Obama Ndesandjo said he was surprised to hear his half-brother President Barack Obama say they had only recently met for the first time.

  “I was floored by it — I don’t know why he said it,” Ndesandjo said to Laura Ingraham, adding that he had met the president several times over the years and still isn’t sure what his motivation was for making the claim.
  http://m.nationalreview.com/corner/367435/obamas-half-brother-floored-about-presidents-lying-about-meeting-him-andrew-johnson

  Like

 126. Jan zegt:

  Terwijl de juntaleider op Hawaii zijn vakantie doorbrengt op kosten van e belastingbetaler scheldt hij Republikeinen uit dat zij niet meehelpen in het gezin

  Just a few days after Christmas, more than one million of our fellow Americans lost a vital economic lifeline – the temporary insurance that helps folks make ends meet while they look for a job. Republicans in Congress went home for the holidays and let that lifeline expire…

  …We make this promise to one another because it makes a difference to a mother who needs help feeding her kids while she’s looking for work; to a father who needs help paying the rent while learning the skills to get a new and better job. And denying families that security is just plain cruel. We’re a better country than that. We don’t abandon our fellow Americans when times get tough – we keep the faith with them until they start that new job.
  http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/01/03/weekly-address-time-pass-bipartisan-legislation-extend-emergency-unemplo

  Ter herinnering:
  Obama Wins The Gold For Worst Economic Recovery Ever
  http://www.forbes.com/sites/louiswoodhill/2012/08/01/obama-wins-the-gold-for-worst-economic-recovery-ever/

  Economically, Could Obama Be America’s Worst President?
  http://www.forbes.com/sites/peterferrara/2013/06/02/economically-could-obama-be-americas-worst-president/

  Like

 127. Jan zegt:

  De meerderheid van de Amerikanen vindt Obama een Drama zonder einde:
  Zwarten vinden de nul geweldig wat niet verwonderlijk is.
  http://www.quinnipiac.edu/institutes-and-centers/polling-institute/national/release-detail?ReleaseID=1993

  Like

 128. Jan zegt:

  Black Labor Force Participation Rate Under Obama Hits Rock Bottom – Lowest Level Ever Recorded

  The news media has ignored this stunning revelation from Friday’s monthly jobs report by the Labor Department.
  The White House fed black media the news that black unemployment was down five points from its 2010 high of 16.9% but did not say that this was largely the result of more African-Americans giving up on finding jobs in the Obama economy.
  http://www.thegatewaypundit.com/2014/01/black-labor-force-participation-rate-under-obama-hits-rock-bottom-lowest-level-ever-recorded/

  Like

 129. Jan zegt:

  Wild Bill: “Helaas is ophangen van landverraders als Obama geen optie meer

  Like

 130. Jan zegt:

  Vrouwen krijgen onder de huidige Amerikaanse regering minder dan mannen, maar Democraten krijsen dagelijks dat de Republikeinen oorlog tegen vrouwen voert (onderdeel van hun dagelijkse terreur). Gewoon de ander beschuldigen/zwart maken omdat het kan.

  The analysis of the data, which, as the document notes, does not “reflect salary reductions staff have taken due to furloughs and commissioned officer salary reductions,” found that the median 2013 salary for men was $73,729, while the median salary for women was $65,000.
  http://weaselzippers.us/obama-white-house-continues-to-pay-women-considerably-less-than-men/

  Pant Suits Pens Essay Claiming There’s A War On Women…
  http://weaselzippers.us/pant-suits-pens-essay-claiming-theres-a-war-on-women/

  Like

 131. Jan zegt:

  Actrice krijgt ontslag omdat zij voor naleving is van de wet:

  Actress Out Of San Francisco Production After Endorsing Tea Party Candidate
  An actress is facing a backlash in San Francisco’s Latino community, after she voiced support for a conservative candidate for California governor.

  Donnelly has voiced strong views against illegal immigration and was once involved with the Minutemen Project, a group that patrolled the border with Mexico to catch immigrants coming across.

  “Politicians and big government are killing our prosperity, pushing welfare costs through the roof and driving our schools into the ground,” Donnelly said in the ad.
  http://sanfrancisco.cbslocal.com/2014/01/18/actress-out-of-san-francisco-production-after-endorsing-tea-party-candidate/

  Like

 132. Jan zegt:

  Obama’s high school pot dealer who he thanked for the ‘good times’ was beaten to death with a hammer by his gay lover after fights over flatulence and drugs

  Raymond Boyer was known as ‘Gay Ray’ to Obama and his marijuana smoking ‘Choom Gang’ of privately-educated kids at Hawaiian high school
  Ray was bludgeoned to death with a hammer in 1986, seven years after he supplied the future president and his friends with drugs
  Lover Andrew Devere, a male prostitute, gave police a variety of reasons for the murder

  Obama last week said marijuana was no more dangerous than alcohol
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2547667/EXCLUSIVE-Obamas-high-school-pot-dealer-future-president-thanked-good-times-yearbook-beaten-death-gay-lover-fights-flatulence-drugs.html

  Like

 133. Jan zegt:

  Fmr. Presidential Speechwriter: Obama Plagiarized Bush’s 2007

  Kelly: Our next guest says he liked the president’s speech in some ways – because he wrote something very similar for President Bush back in 2007. Former presidential speechwriter Marc Thiessen, now with AEI, joins me now from Washington. Did the president crib off of George W. Bush, is that what you’re saying?​

  Thiessen: Yeah, it was eerily familiar. There were lines like, “Our job is to help Americans build a future of hope and opportunity. A future of hope and opportunity begins with a growing economy. A future of hope and opportunity requires that all our citizens have affordable and available healthcare. Extending opportunity and hope depends on a stable supply of energy.” All of that came from the 2007 State of the Union Address by George W. Bush.

  Like

 134. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider landverrader:

  Obama Signed Russian Nuclear Deal in 2013 – Despite Knowledge of Russia’s Illicit Missile Tests

  In June 2013, Russia and the United States reached an agreement on the nuclear problem. After lengthy negotiations, the two leaders agreed to cut the military arsenals.
  This was despite the fact that at the same time, US officials believed Russia had tested a new ground-launched cruise missile.

  Today the New York Times reported the Obama administration knew about the prohibited Russian missile testing for several years.
  The New York Times reported:

  The United States informed its NATO allies this month that Russia had tested a new ground-launched cruise missile, raising concerns about Moscow’s compliance with a landmark arms control accord.
  http://www.thegatewaypundit.com/2014/01/breaking-obama-signed-russian-nuclear-deal-in-2013-despite-knowledge-of-russias-illicit-missile-tests/#disqus_thread

  Dat betekent dat ook ‘onze’ regering op de hoogte was en hierover tegenover ons zwijgt.

  Like

 135. Jan zegt:

  Obama’s bitch en terrorist:

  A Muslim charged with and videotaped pouring gasoline on a gay club and setting it on fire was an “Arab Cultural Ambassador” for the State Department when it hosted visiting Iraqi “journalists” in Seattle. Quick, somebody alert 50 Cent that it’s time to update “In Da Club.” In Al-Klub, Habibi.

  Interesting is that this guy was a “9/11 Arab Cultural Ambassador” FOR THE STATE DEPARTMENT(!) helping out Iraqi journalists who came to America!
  http://themuslimissue.wordpress.com/2014/02/04/anti-gay-muslim-arsonist-of-gay-club-was-obama-state-dept-arab-cultural-ambassador/

  Like

 136. Jan zegt:

  Toename terreur van Amerikaanse politie

  Scenes from Militarized America
  Police claim they first knocked on the door, but the surveillance video shows an officer pounding on the side of the house seconds before officers used a battering ram to bust through the front door. Police are also seen destroying a security camera outside the home and covering another with some sort of fabric.

  A search of the home did not result in the recovery of the items police believe were bought with stolen credit cards. “Two people in the house were arrested on unrelated charges, and the family says none of the items listed on the warrant were found,”

  Like

 137. Jan zegt:

  Kinderen zijn niet van de ouders maar eigendom van de staat:

  ‘The Children Belong to All of Us’
  http://www.theblaze.com/stories/2014/02/03/another-reason-to-be-worried-about-common-core-the-children-belong-to-all-of-us/

  Like

 138. Jan zegt:

  Hoe je volgens de juntaleider een oorlog wint: Terroristen niet meer op de dodenlijst zetten en gewoon zeggen dat je hebt gewonnen

  If you want to ‘end the war’ against al Qaeda, one good way would be to declare that all of the global terror group’s leaders are dead, and declare victory. And this seems to be exactly what the Obama administration is doing. And pretty much doing it at the behest of our ‘friends’ in Pakistan. The same Pakistani friends who insisted for 10 years that Osama bin Laden wasn’t in Pakistan, until he was killed by US SEALs in a raid just outside Pakistan’s version of West Point.

  US stops adding al Qaeda leaders to ‘kill list’
  http://www.longwarjournal.org/threat-matrix/archives/2014/02/us_stops_adding_al_qaeda_leade.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LongWarJournalThreatMatrix+%28The+Long+War+Journal+Threat+Matrix%29

  Like

 139. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider zegt dat hij een varken is:

  Like

 140. Jan zegt:

  Onderwijs in Amerika onder socialisten gigantisch drama

  Universiteit wil dat studenten ‘condoomolympiade’ doen

  Students at the University of Arizona (UA) were assigned to plan a school-wide “Condom Olympics” for their three-credit “Sex, Health, and AIDS” class.
  “Students can also see and make condom art and join a condom scavenger hunt,” the article continues.

  Professor William Simmons told the newspaper that he does not like term papers or exams and prefers an “action learning assignment.”
  “Hopefully this will get students comfortable knowing what condoms are,” he said.
  http://www.campusreform.org/?ID=5437

  Like

 141. Jan zegt:

  Amerikaans leger gaat over op pijl en boog

  Hagel to call for shrinking Army to pre-WWII size
  Defense Secretary Chuck Hagel is expected to call Monday for shrinking the U.S. Army to its smallest size since 1940
  http://www.foxnews.com/politics/2014/02/24/hagel-proposed-budget-will-reportedly-shrink-army-to-pre-wwii-numbers/

  Like

 142. Jan zegt:

  Witte Huis Bastaard maakt sympathisanten van de Tea Party uit voor tea baggers
  http://patdollard.com/2014/02/flashback-the-blaze-obtains-handwritten-letter-by-mongrel-obama-calling-tea-partiers-tea-baggers/
  (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Tea-Bag)

  Overigens betitelde die mongool zichzelf als bastaard

  Like

 143. Jan zegt:

  Farrakhan: “Blanken zijn leugenaars en racisten en daarom willen wij zwarten apartheid, onze eigen zwarte rechters en justitie”

  “We want equal justice under the law,” Farrakhan said on the last day of the Nation of Islam’s annual convention, held in Detroit this year. “Our people can’t take much more. We have to have our own courts.”

  “So … if we retaliate, you can bring out your soldiers. We got some, too.”
  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/02/23/farrakhan-african-americans-deserve-their-own-courts/5765897/

  Like

 144. Jan zegt:

  Juntaleider: “Ik haat blanken”

  Obama geeft $200 miljoen aan ‘boys of color’*, blanken hoeven niet te reageren
  http://www.baltimoresun.com/news/maryland/politics/blog/bs-md-obama-men-20140226,0,1472897.story

  * de polcortermen worden steedslachwekkender. Overigens hebben de socialisten in Amerika zelf voor de situatie onder zwarten in Amerika gezorgd met hun stompzinnige programma’s zoals The Great Society van Johnson en al de lachwekkende voorkeursbehandelingen. Hoe meer pamperen hoe lamlendiger het gedrag.
  How the Great Society harmed blacks
  http://www.wnd.com/2011/09/341881/

  Like

 145. Jan zegt:

  Washington Post schrijft dat Obama een simpele ziel is die in Fantasia leeft:
  President Obama’s foreign policy is based on fantasy

  FOR FIVE YEARS, President Obama has led a foreign policy based more on how he thinks the world should operate than on reality. It was a world in which “the tide of war is receding” and the United States could, without much risk, radically reduce the size of its armed forces. Other leaders, in this vision, would behave rationally and in the interest of their people and the world. Invasions, brute force, great-power games and shifting alliances — these were things of the past.
  http://www.washingtonpost.com/opinions/president-obamas-foreign-policy-is-based-on-fantasy/2014/03/02/c7854436-a238-11e3-a5fa-55f0c77bf39c_story.html

  En daar valt het woord ‘racist’ al weer.

  Like

 146. Jan zegt:

  Amerikaans leger werkt samen met de Moslimbroeders

  Like

 147. Jan zegt:

  Op de Rocky Mountain High School in Fort Collins, Colorado, is in de ‘Pledge of Allegiance’ “under God” vervangen voor “under Allah.”

  Ouders zijn ziedend, maar de directeur lacht er om en CAIR is enthousiast. Wie kritiek heeft is een islamofoob en schijnheilige:
  Principal Tom Lopez denies any attempt to push an Islamic agenda, saying, “These students love this country. They were not being un-American in trying to do this. They believed they were accentuating the meaning of the words as spoken regularly in English.”

  CAIR representative Hooper told Fox News he was dumbfounded by complaints about the Arabic version of the pledge.
  “How on earth is it un-American to recite the Pledge of Allegiance in another language,” Hooper asked. “It doesn’t make sense unless the people complaining are anti-Muslim or anti-middle eastern bigots.”
  http://www.wcbm.com/includes/news_items/34/news_items_more.php?section_id=29&id=384651

  Like

 148. Jan zegt:

  Geweldig: “Het debat is voorbij”

  Like

 149. Jan zegt:

  Woordvoerder van Amerikaanse juntaleider maakt soldaten die kritiek hebben op de vrijlating van 5 Talibanterroristen in ruil voor islamitische deserteur en landverrader Bergdahl uit voor psychopaten

  OBAMA WAR ON THE TROOPS: Commander-In-Chief’s Spokesmen Now Smearing Combat Vets As ‘Psychopaths’ For Telling Truth About Bergdahl
  Obama admin spokesmen, this one in particular a “top public affairs official”, are now making the most vile claims about America’s combat veterans for telling the truth about Bergdahl, in this case calling them “psychopaths”. And, equally horrifying is that Obama has apparently ordered his spokesmen to start spreading the meme that Bergdahl’s desertion was justified due to bad American soldiers (particularly Bergdahl’s officers) doing bad things.
  http://patdollard.com/2014/06/commander-in-chief-now-smearing-his-own-troops-as-psychopaths-for-telling-truth-about-bergdahl/

  Like

 150. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider zegt dat hij dictator is

  Like

 151. Jan zegt:

  Juntaleider: “Ik ga alle particuliere bedrijven verwoesten als zij onderscheid maken tussen ‘vrolijke mensen'(flikkers dus), travestieten en hetero’s. In dit land is mijn wil wet”

  Left Demands Religious Groups Promote Gays, Cross-Dressers
  President Barack Obama is expected to deny federal contracts to companies and non-profits — including religious employers — that treat homosexuality differently from heterosexuality, according to White House officials.
  That’s a huge step, because federal contractors employ roughly 20 percent of the nation’s workforce.
  http://dailycaller.com/2014/06/16/left-demands-religious-groups-promote-gays-cross-dressers/

  Like

 152. Jan zegt:

  Slimste president ooit kan zich de naam van de school niet herinneren die hij 2 dagen terug bezocht

  Like

 153. Jan zegt:

  Charlie Rangel (even imbeciel als Sharpton, gekozen omdat hij een neger is: Tussen de Tea-party en Hamas is geen verschil.

  Hillary Clinton kan niet zeggen wat zij nou eigenlijk heeft bereikt:
  Hillary Can’t Name Top Accomplishment As Secretary of State
  Last night, Diane Sawyer asked Hillary Clinton a question that should’ve come as no surprise: What significant things did she accomplish during her four years as Secretary of State? What’s surprising is that Hillary didn’t even attempt to answer the question. She just changed the subject.
  http://www.forbes.com/sites/davidadesnik/2014/06/10/hillary-cant-name-top-accomplishment-as-secretary-of-state/

  State Department spokeswoman can’t name Hillary Clinton’s diplomatic achievements … and neither can Hillary Clinton!
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2611338/State-Department-spokeswoman-Hillary-Clintons-diplomatic-achievements-neither-Hillary-Clinton.html
  Echter:
  Hillary: Benghazi ‘More of a Reason to Run’ for President
  http://www.weeklystandard.com/blogs/hillary-benghazi-more-reason-run_794538.html

  Dem Rep. Can’t Name a Single Obama Foreign Policy Success

  Vergeleken met Washington lijkt Brussel uit intellectuelen te bestaan.

  Like

 154. Jan zegt:

  De verwoesting van kleine gemeenschappen in de VS in volle hevigheid door dumpen van honderden en duizenden illegalen. Burgers ziedend.

  Rest op youtube

  Like

 155. Jan zegt:

  Werkt iemand van de junta wel eens een keer? Het Midden-Oosten staat letterlijk in flammen maar de gekken doen spelletjes. Juntaleider golft en de clown speelt met pistooltjes. Geen wonder dat Putin de idioten uitlacht en bommenwerpers voor de kust van Alaska laat vliegen*

  * Russian bombers fly near California
  http://edition.cnn.com/2014/06/13/us/u-s-russia-military-flights/

  Like

 156. Jan zegt:

  flammen met een f? O help, ik lees teveel Engels.

  Like

 157. Jan zegt:

  Trey Gowdy maakt gehakt van IRS voorzitter Koskinen die meent dat als je bewijs vernietigt je gewoon vrijuit gaat, onschuldig bent

  Like

 158. Jan zegt:

  Oorlogen in het Midden-Oosten? Welke?

  Obama Plays Golf With ESPN Hosts At Exclusive Private Country Club; Cost To Join…$120,000
  http://weaselzippers.us/194538-obama-plays-golf-with-espn-hosts-at-exclusive-private-country-club-cost-to-join-120000/

  Like

 159. Jan zegt:

  Toespraak juntaleider in Kansas (zonder teleprompter)

  (30 juli 2014)

  Like

 160. Jan zegt:

  Amerikaanse tiener gearresteerd en van school verwijderd wegens doodschieten van dinosaurus

  Teen Arrested, Suspended for Shooting a Dinosaur (In a Story He Wrote)

  Now that summer is over and school is starting up again, it’s time for the torrent of ridiculous “zero tolerance” suspensions and arrests to resume.
  Summerville High School in Summerville, South Carolina, is wasting no time: A 16-year-old student was arrested and suspended for writing a story in which he used a gun to kill a dinosaur.
  http://cloudfront-media.reason.com/mc/2014_08/Dino.jpg.jpg?h=150&w=200
  http://reason.com/blog/2014/08/20/teen-arrested-suspended-for-shooting-a-d

  Like

 161. Jan zegt:

  Witte Huis stuurt afgevaardigde naar de begrafenis van doodgeschoten, negergangster (1) Brown, afgelopen week door politie

  President Barack Obama is sending three White House officials to the funeral service of the Missouri teenager whose death in a police shooting in Ferguson, Missouri, has sparked days of racial unrest.
  Also attending will be the deputy director of the White House Office of Public Engagement, Marlon Marshall, and an adviser for the office, Heather Foster.
  http://www.foxnews.com/politics/2014/08/23/obama-sends-white-house-aides-to-ferguson-funeral/

  1. Huidskleur en ‘beroep’ van Brown dient vermeld te worden anders is de samenhang tussen de psychopaat in het Witte Huis en Brown niet duidelijk.
  NB De begrafenis van de blanke generaal-majoor Golfed During op 15 augustus werd door de Psychopaat volledig genegeerd

  Like

 162. Jan zegt:

  Juntaleider stuurt drie vertegenwoordigers van het Witte Huis naar de begrafenis van lid zwarte gangsterbende ‘Boods’, Michael Brown, maar geen naar de nagedachtenis van James Foley
  (Obama: “Ik haat blanken”)
  http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/obama-sent-no-representative-memorial-mass-beheaded-journalist-james

  Like

 163. Jan zegt:

  De juntaleider was not amused:

  Achtergrond:
  http://www.history.com/this-day-in-history/british-troops-set-fire-to-the-white-house

  Like

 164. Jan zegt:

  De oorlog van zwarten tegen blanken in de VS

  In 2010, 62,593 blacks were the victims of white violence.
  In 2010, 320,082 whites were the victims of black violence — 5 times greater.
  Black perpetrators violently assault white victims 25 times more frequently.
  In aggrevated assaults, black-on-white crimes are 200 times higher than white-on-black crimes.

  Like

 165. Jan zegt:

  De Psychopaat tegen het Congress: Als jullie willen weten wat mijn strategie tegen ISIS is gaan jullie morgen maar tv kijken om het te horen

  Tuesday at the White House press briefing, press secretary Josh Earnest said if members of Congress are confused even after administrations consultations, by President Barack Obama’s strategy to dismantle and defeat ISIS then we “strongly encourage them to tune into the presidents address.”

  Earnest said, “I assume that each of these members of Congress has a television … if they are unsatisfied with the consultations they have gotten, we strongly encourage them to tune into the president’s address.”
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/09/09/WH-Congress-Can-Learn-ISIS-Strategy-by-Watching-Obama-On-TV-Tomorrow?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=breitbarttv

  De arrogantie kent geen grenzen van De Psychopaat

  Like

 166. Jan zegt:

  De sociopaat: “Blanken zijn vuile racisten, dat kun je in Ferguson zien”

  I realize that America’s critics will be quick to point out that at times we too have failed to live up to our ideals; that America has plenty of problems within our own borders. This is true. In a summer marked by instability in the Middle East and Eastern Europe, I know the world also took notice of the small American city of Ferguson, Missouri – where a young man was killed, and a community was divided. So yes, we have our own racial and ethnic tensions.
  http://www.businessinsider.com/obama-un-ga-speech-full-text-2014-9

  Zijn wijf: De Amerikaanse cultuur is om van te kotsen
  “Women here are still woefully underrepresented in our government and the senior ranks of corporations. We still struggle with violence against woman and harmful cultural norms that tell woman how they are expected to look and act.”
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/09/24/Michelle-Obama-American-Woman-Subjugated-By-Harmful-Cultural-Norms?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=breitbarttv

  Like

 167. Jan zegt:

  Obama: “Ik bepaal wat in Amerika gebeurt en niet het Congres. Ik bepaal hoe de demografie er uit komt te zien en niemand anders. Oprotten, kutblank volk”

  Fired Up Obama to Immigration Activists: ‘No Force On Earth Can Stop Us’
  ‘Si se puede, si votamos! Yes, we can, if we vote!’

  “The clearest path to change is to change [the voter turnout] number,” said Obama. “Si se puede, si votamos! Yes, we can, if we vote!”

  “You know, earlier this year, I had a chance to host a screening of the film Cesar Chavez at the White House, and I was reminded that Cesar organized for nearly 20 years before his first major victory. … I remember thinking then that with spirit like that, no force on earth could stop us.”

  Us?

  “America isn’t Congress. America isn’t Washington. America is the striving immigrant who [quack quack quack]. America is the union leader and the [quack quack quack]. America is the [quack quack quack] young person who comes out of the shadows to demand the right to dream.”
  http://www.weeklystandard.com/blogs/fired-obama-immigration-activists-no-force-earth-can-stop-us_808488.html

  Like

 168. Jan zegt:

  De haat van de Psychopaat tegen alles wat westers is en tegen blanken en het geslijm naar indianen en zwarte is grenzeloos:

  “In a new world, a history was written,” said Obama’s proclamation, required by a 1934 Congressional Joint Resolution. “It tells the story of an idea – that all women and men are created equal – and a people’s struggle to fulfill it.

  “And it is a history shared by Native Americans, one marred with long and shameful chapters of violence, disease, and deprivation,” Obama said.
  http://cnsnews.com/news/article/penny-starr/obama-s-columbus-day-proclamation-history-marred-violence-disease-and

  Like

 169. Jan zegt:

  Nu de communisten zowel in de Senaat als in het Congress de meerderheid kwijt zijn rest verder nog maar een andere oplossing om Amerika verder te vernielen: staatsinstanties op non actief zetten zoals vorig jaar en de bevolking zoveel mogelijk treiteren

  The White House’s budget office held a conference call Thursday with all federal agencies to review plans for a possible government shutdown, an administration official said, reviewing protocol in the event Congress doesn’t pass funding legislation by midnight.

  http://www.marketwatch.com/story/white-house-held-call-with-federal-agencies-to-prepare-for-possible-shutdown-2014-12-11-161033321

  Like

 170. Jan zegt:

  Zwarte en blanke negers n New York, bestaande uit groeperingen als Rev Com, de Revolutionary Communist party, Occupy en Answer Coalition roepen op politieagenten te vermoorden:

  “What do we want? Dead cops! When do we want it? Now!”

  Like

 171. Jan zegt:

  De haat van de Amerikaanse juntaleider tegen Amerika:

  Weerzinwekkende, arrogante tyfuskop.
  (heerlijk, discrimineren)

  Like

 172. Jan zegt:

  Wie kritiek heeft op moslims of islam wordt ontslagen in Amerika. Er bij is nu gekomen ontslag voor blanken die Ferguson en de randdebiele zwarten aan de kaak stellen

  Charlotte public employee fights dismissal over Ferguson comments
  http://www.foxnews.com/us/2014/12/21/charlote-public-employee-fired-over-ferguson-comments-sparks-first-amendment/?intcmp=latestnews

  Twee jaar terug vroeg geheel Amerika zich af wat de Amerikaanse juntaleider met ‘revenge’ bedoelde. Het mag inmiddels duidelijk zijn: de haat tegen blanken aanwakkeren en zoveel mogelijk werkeloos maken.

  Like

 173. Jan zegt:

  Raul Castro Declares Victory Over U.S

  President Raúl Castro declared victory for the Cuban Revolution on Saturday in a wide-ranging speech, thanking President Obama for “a new chapter” while also reaffirming that restored relations with the United States did not mean the end of Communist rule in Cuba.

  http://www.nytimes.com/2014/12/21/world/americas/castro-thanks-us-but-affirms-cubas-communist-rule.html?smid=tw-share&_r=1

  Like

 174. Jan zegt:

  Juntaleider: “Ik was vroeger een mooie en jeugdige man”

  President Obama says he “used to be youthful and attractive,” before he landed in the White House.
  In a speech before a meeting of House Democrats in Philadelphia on Thursday, Obama threw out zingers left and right.

  While thanking Rep. Ben Ray Luján (N.M.), Obama said the new Democratic Congressional Campaign Committee chairman should “not feel overly disappointed when his hair gets grey, because in this job, it will.”

  “I used to be youthful …” Obama declared with a grin, before pausing for a moment to add, “and attractive like him.”

  http://thehill.com/231254-obama-i-used-to-be-youthful-and-attractive

  Like

 175. Jan zegt:

  Leerlingen moeten op openbare school eed van trouw in het Arabisch zweren: Één natie onder allah

  Students at Pine Bush High School in Pine Bush, New York, knew right away there was something not quite right about the Pledge of Allegiance. That’s because the pledge was being recited in Arabic. “One nation under Allah,” the student body president announced over the intercom system on Wednesday.
  Reaction in the upstate New York high school was swift, and so was the backlash, The Times Herald-Record reports.

  Furious students tried to shout down the recitation in their classrooms. Other students sat down in protest. School Superintendent Joan Carbone told the newspaper that the Arabic pledge “divided the school in half” – noting that many complaints came from Jewish parents and those who had lost family members fighting the war on terror.
  The outrage among students was so significant that the school issued an apology.
  ..
  http://www.foxnews.com/opinion/2015/03/19/one-nation-under-allah-fury-after-school-recites-pledge-in-arabic/?intcmp=latestnews

  Like

 176. Jan zegt:

  De ontmaskering van de aanhang van Obama:

  Obama Supporters Sign Petition to NUKE CHINA in Response to Hacking of U.S. Computers!!!

  Like

 177. Jan zegt:

  Blankenhater Obama blijft muisstil, is totaal afwezig na de moord op Kate Steinle door een illegale latino

  Toen de zwarte crimineel Brown dood geschoten werd wakkerde hij het racisme van zwarten aan samen de rest van zijn junta.

  Like

 178. Jan zegt:

  Junta in Amerika krijgt alle trekken van Hitler’s naziregime: geabprteerde babies worden in stukken gesneden en lichaamsdelen als armen, bene, nieren, schedel huid verkocht of er wordt mee geëxperimenteerd.

  The Human Fetus As Garbage: a Necessary Comparison to Nazism

  In July 2015, the Center for Medical Progress began releasing a series of videos. In these videos, Planned Parenthood personnel discuss the abortion procedures necessary to obtain, from aborted fetuses, high-quality kidneys, hearts, skulls, arms, and legs. These fetal body parts are then sold to medical researchers. The videos also show employees dissecting human fetuses in order to harvest organs and body parts.

  http://www.americanthinker.com/articles/2015/08/the_human_fetus_as_garbage_a_necessary_comparison_to_nazism_.html#ixzz3iGZE0pzW

  Like

 179. Jan zegt:

  Juntaleider kan niet tegen kritiek:

  Like

 180. Jan zegt:

  Amerikaanse junta: Israël is een terreurstaat

  On Oct. 13, Secretary of State John Kerry suggested at a forum hosted at Harvard that Israel’s building additional residences in West Bank towns—which Israel’s opponents refer to as building settlements, carrying the connotation that Jews are “settling” land that belongs to someone else—is provoking the current wave of attacks against Israel. The following day, Kerry’s spokesman at the U.S. Department of State—John Kirby—was asked to clarify Kerry’s remarks.

  Kerry’s spokesman at the U.S. Department of State—John Kirby—was asked to clarify Kerry’s remarks.
  Kirby was asked, “You do consider it an act of terrorism. Okay, so that would suggest then that you believe that this is—that both sides are, in fact, committing these…” Kirby cut off the questioner to respond, “Well, I would say certainly individuals on both sides of this divide are—have proven capable of, and in our view [are], guilty of acts of terror.”

  http://www.breitbart.com/middle-east/2015/10/23/obama-kerry-state-dept-accuses-israel-terrorism/

  Like

 181. Jan zegt:

  Obama: Syrian Refugees No More Dangerous Than All The Tourists Who Pour Into The U.S. Every Day…

  “The idea that somehow they pose a more significant threat than all the tourists who pour into the United States every single day just doesn’t jive with reality,” Obama said during an appearance in the Philippines. “So my expectation is after the initial spasm of rhetoric, the people will settle down, take a look at the facts, and we’ll be able to proceed.”
  http://www.whitehousedossier.com/2015/11/19/obama-syrians-threatening-tourists/

  Like

 182. Jan zegt:

  De Amerikaanse Führer gaat bezineprijs met 136% verhogen

  President Barack Obama has just proposed a $10 tax on every barrel of oil produced in the U.S., but it was just five years ago the president warned making fuel more expensive harms poor people the most.

  http://dailycaller.com/2016/02/05/obama-proposes-raising-the-gas-tax-136-percent/

  Like

 183. Jan zegt:

  Puur toeval:

  Four Out of Five of Obama’s Supreme Court Finalists Are Obama Donors

  The White House has reportedly narrowed its list of potential Supreme Court nominees down to five people, and four of them have donated to Barack Obama’s political campaigns.

  The five federal judges who will be interviewed by the White House for the nomination are federal judges Sri Srinivasan (who has donated $4,250 to Obama), Jane Kelly ($1,500 to Obama), Paul Watford ($1,000 to Obama), Ketanji Brown Jackson ($450 to Obama), and Merrick Garland, who has not donated to Obama.

  http://freebeacon.com/politics/four-out-of-five-of-obamas-supreme-court-finalists-are-obama-donors/

  Like

 184. Jan zegt:

  Obama: ‘I Certainly Have Not Contributed To Dividing The Country’


  Blame for that, he said, lies at the feet of Republicans and Obama-critical media outlets.

  During a White House press conference with Canadian Prime Minister Justin Trudeau on Thursday, Obama said, “I’ve said at the State of the Union that one of my regrets is the degree to which polarization and the nasty tone of our politics has accelerated rather than waned over the course of the last 7 1/2 years.”
  ….
  http://dailycaller.com/2016/03/10/obama-i-certainly-have-not-contributed-to-dividing-the-country-video/

  Like

 185. Jan zegt:

  Koffers vol met miljoenen dollars door Somaliërs van Amerika naar Somalië gebracht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s