Friedrich: “Islamvijandige provocateurs” stoppen (+ video)

Als consequentie van het uitbreken van gewelddadigheden tegen westerse ambassades in de islamitische wereld, o.a. op de Duitse diplomatieke vertegenwoordiging in Soedan, heeft de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich (CSU) maatregelen tegen “provocateurs” in Duitsland aangekondigd.

“Groeperingen en organisaties, die de radicale islamieten ook in Duitsland willen provoceren, door bijvoorbeeld deze ontzettende Mohammed-film te willen verbreiden, moeten weten dat zij op een grove onachtzame wijze olie op het vuur gieten. Daarom moet dit ook gestopt worden”, zei de minister. Pro Deutschland had op zijn homepage aangekondigd de film “Innocence of Muslims” te laten zien, bedoelde echter daarmee alleen de bijna 14 minuten durende trailer, die overal op YouTube en ook hier bij PI te zien is.

Video:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/09/friedrich-islamfeindliche-provokateure-stoppen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Duitsland, Islam, political correctness, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Friedrich: “Islamvijandige provocateurs” stoppen (+ video)

 1. En hoe zit het met provocaties van de kant van de “vreedzame” moslims? Het zou aardig zijn om ook Judenfeindliche en Christenfeindliche provocaties streng te verbieden en nog strenger te straffen. Natuurlijk ook Homofeindliche en Frauenfeindliche provocaties. Kort en goed, alle provocaties.

  Like

 2. Tiny zegt:

  In de VS hebben ze de maker van de film gearresteerd, Obeyme wilde dat zo.
  In Sidney is ondertussen ook de beer los gebroken.
  Over Duitsland hoef ik hier niet meer te zeggen, de een na de ander van de regering buigt als knipmessen, kop op de grond, reet omhoog.
  Het gezegde hier in Duitsland luidt dan ondertussen ook:

  Ich kann nicht soviel fressen wie ich kotzen möchte.

  Hoeft wel niet vertaalt te worden.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die Friedrich, is een VIJAND van de eigen bevolking! Hij zou niet hebben misstaan als volgeling van de SS. Gloeiende vinketering, en maar bukken voor de achterlijke geiteneukers. Hoelang laat de europese bevolking zich nog de “mond snoeren”, door deze politiek correcte islamfascisten!
  Verder ben ik het eens met @ dorithbatmoshe!

  Like

 4. Alf Janszoon zegt:

  Deze minister Friedrich is een weekdier, een lid van de orde der invertebrata. De Duitse taal heeft een goede standaard uitdrukking voor zijn houding: vorauseilender Gehorsam. Wikipedia heeft daar een goede definitie van: “Als vorauseilenden Gehorsam bezeichnet man die freiwillige Vorwegnahme vermuteten erwünschten Verhaltens im Rahmen gruppendynamischer Prozesse (Gruppenzwang). Eine Gehorsamsleistung wird dann nicht als Resultat von gesellschaftlich-sozialem Druck erbracht, sondern um diesem Druck von vornherein zu entgehen.”
  Mensen zijn echter geen ongewervelde maar gewervelde dieren.
  “Sie müssen sich schämen herr Minister Friedrich. Ein großer Führer ihrer Partei, Franz Joseph Strauss würde sich in seinem Grab umdrehen wenn er wußte wie feige sie sich verhalten gegenüber einer der schlimsten Feinde der Westlichen Zivilization.”

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Oh Oh OH die duitsers zijn ook niet meer te redden. Waaaaaalgelijk.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Alf Janszoon: AMEN!

  Like

 7. Koddebeier zegt:

  Herr Friedrich (CSU) Dhimmie, het wordt de hoogste tijd voor Neurenberg2.

  Like

 8. Jan zegt:

  Even wat civilisatie onder dat hitsig volk brengen:

  Like

 9. baksteen zegt:

  Wat een laf katje!, zou zo een Nederlander kunnen zijn

  Like

 10. Pucki zegt:

  De Amerikaanse Kopt heeft met deze bewuste provocatie zijn geloofsgenoten in Egypte een slechte dienst bewezen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Tiny 11.40. uur, inderdaad, U heeft gelijk. Door het giga schuldcomplex van de duitsers over de nazi-tijd, scxhieten ze nu gigantisch door naar het politiek correcte. Daardoor krijgen de islamisten buitengewoon veel vrij spel, om hun weerzinwekkendheid te verspreiden.

  Like

 12. Het gaat helemaal de verkeerde kant op. Die Friederich denkt op deze manier zijn eigen hachje te redden wanneer de islam daar daadwerkelijk de overhand krijgt en alle andersdenkenden vervolgd gaan worden. Het is gewoon een laf weekdier om de woorden maar eens te hergebruiken!

  Het zal waarschijnlijk wel niet zo lang meer duren voordat die weekdieren hier in Nederland met dezelfde onzin gaan beginnen en dat alles tot faveure van de islam!

  Like

 13. Tiny zegt:

  Zie net een kollosale fout, betaalT worden, moet dus zijn betaalD worden. Sorry.

  Het is niet alleen Friedrichs, Westerwelle al gehoord? Dat die ambassade in rook opging en mensen gewond raakten was niet het memoreren waard, Nee, dat die islamieten zo op stang waren gejaagd, dat was pas erg en daar moest schande van gesproken worden en geld tegen aan gesmeten, uiteraard. Hoe gek wil je het hebben? Idem Obimoslem. Nooit vertoonde reacties van een VS president bij de afschuwelijkde dood van de ambassadeur en 3 van de stafleden en de vernietiging van de Amerikaanse ambassade/consulaat. Maar die hadden ook niet meer de normale beveiliging van de mariniers, die waren er al lang terug getrokken,
  Dat de bevolking van de US of A nu nog steeds niet in de gaten hebben wat voor moslim roverhoofdman ze in het witte huis hebben gezet met z;n staf bestaan de uit leden van de moslim broederschap? Hoe wel het daar lang en vreed in de kranten heeft gestaan, neem ik aan dat de Amerikanen dit eigenlijk zo onwaarschijnlijk vinden, dat het gewoon niet waar kan zijn.
  Maar met de arrestatie van de filmmaker is de vrijheid van meningsuiting aldaar ook verleden tijd.
  Morsi krijgt ook nu weer miljoenen van de EU, om Morsi’s democratische boodschap goed onder het volk te brengen.

  Overigens de Duitse Min. van Binnenlandse Zaken (CDU) Friedrich moet maar oppassen voor z’n lieve mosselmannetjes. Hij heeft ook de verspreidde pamfletten mee ondertekend. Tja, hij moet toch wat om z’n vette pens te redden.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Ik zit niog altijd te wachten op de reacties van die iraanse antisemitische film “Suterdaynight hunters”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s