Het “Jongvolk” van Hamas

(Click op afbeelding voor groter beeld)

“De nieuwe generatie”: Van kleins af aan opgevoed tot de antisemitische strijd – het “Jongvolk” van Hamas

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het “Jongvolk” van Hamas

 1. Inderdaad! Het wordt er van jongs af aan al met de paplepel ingegoten om zich te ontwikkelen als terroristen die niets anders voorhebben dan de ondergang van Israël. En dan te bedenken dat de EUSSR elk jaar weer enorme bedragen aan ontwikkelingsgeld naar deze regio’s stuurt. Het is inmiddels wel duidelijk wat er met dat geld en al die goederen gebeurt. Het volk zelf blijft arm en de Hamas groeit als nooit te voren. En het meest idiote is dat idioten van de SP en het CDA en andere linkse landverraders zich hiervoor inzetten.

  Het is goed dat hier opnieuw de aandacht op gevestigd wordt!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Kleine fascistjes… maw: als je een volk wilt indoctrineren moet je in de schoolbanken beginnen.
  Van welke notoire fascisten zou dat hamas-TUIG dat afgekeken hebben?

  Like

 3. Het voorbeeld is Adolf Hitler met de HitlerJugend

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter, 20:26 richtig…!!!!
  (post nog gezien..?????)

  Like

 5. vlieger zegt:

  En als ze niet luisteren worden ze in elkaar getrapt en bloedend en wel voor de tv gebracht en Israël krijgt de rekening. De vuile rot jood maakt onze kinderen kapot.

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Weet wel dat deze lieve kleine kindertjes over een kleine tien jaar hier de orde komen ‘herstellen’.

  Like

 7. @GD: yups en je hebt ook post 😉

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ik-heb-de-indruk-dat-de-hitlerjugend-niet-zo-jong-zo-erg–in-haat-gedrillt-werden-als-die-palestijntjes.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @louis-portugal, ik denk ook dat deze kleintjes nog veel erger worden “gehersenspoeld”, als ten tijde van het nazi regime de Hitlerjugend. Maar gek vind ik het niet, de grootmoefti van Jeruzalem, Hoesseini, was dikke maatjes tussen 1940 en 1945 met Adolf Hitler! Zelfs muzelmannen werden ingezet in de strijd, de zgn. HANDSCHAR DIVISIE. En potverdomme de LINKSEN willen het maar niet weten, ook het geval SREBENICA JOEGOSLAVIË kigt veel genuanceerder. Deze muslimmannen, de 8000 zogezegd, waren geen onschuldige padvinders, onder leiding van het MOSLIMBEEST ORIC hebben deze muzelmannen 100 servische dorpen uitgemoord! Maar dat mochten wij van LINKS en de GUTMENSCHEN natuurlijk niet weten. De HOEREN van de PERS en MEDIA hebben NOOIT een LETTER hieraan besteed, vuile HUICHELAARS zijn het!

  Like

 10. Wie wil weten hoe Arabieren – ook in jeugdprogramma’s inderdaad – worden gehersenspoeld met Jodenhaat moet ons cliparchief maar bekijken:
  http://likud.nl/category/geselecteerd/clips/

  Like

 11. Anneke zegt:

  Ohhh; wanneer gaan de reguliere kranten deze feiten OOK melden??? Dat zal nog wel even op zich laten wachten, men heeft de leugen nog te lief in de journalistieke – en politieke wereld. Men durft niet door de mand te vallen, men is eigenlijk doodsbang voor de loskomende reactie’s van het volk. Terwijl men toch beseft/weet hoe langer men wacht, hoe groter de gevolgen zullen kunnen zijn. Men snijd zichzelf hiermee dubbel zo hard in de vingers !!! We zien wel kleine -, onzekere ‘baby’-stapjes bij (o.a.) de Telegraaf en NOS om de islamellende wat vaker te melden. De onlusten bij verschillende Amerikaanse – en Europese ambassade’s, daar heeft men het wel over gehad de afgelopen dagen. De realiteit verzwijgen is alleen maar OER-DOM. Met al de negatieve gevolgen vandien.

  Like

 12. Anneke zegt:

  …..Met al de negatieve gevolgen vandien; zie de HUIDIGE ellende op alle vlakken van de westerse samenlevingen. De afgelopen vijf decennia letterlijk overspoeld door misère, die in eerste instantie niet opviel, maar de rotte vruchten vallen nu van de bomen. Hoe vaak roep een mens wel niet: “Hadden we het TOEN maar geweten” Terwijl men al eeuwen volop geschied-ervaring heeft, kijk naar de immense geschiedherhalingen; de cirkel moet vrijwel rond zijn….dus nieuwe tijden staan voor de deur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s