Mijn bijdrage aan het behoud van de eer van de Profeet Mohammed

                                                     

 “Dinsdag 11 september 2012: moslim-moordenaars  bekijken het lijk van de Amerikaans ambassadeur in Libië Chris Stevens”    

                                                     (Door: Martien Pennings)

Ook in Nederland zijn moslims de straat opgegaan om de eer van de Profeet te verdedigen. Goed idee! Je moet stevig zijn, anders gaan ze een loopje met je nemen. Om te laten zien dat ook de profeet Mohammed (Vrede Zij Met Hem) zijn mannetje stond als zijn Vrede bedreigd werd, ga ik een paar anekdotes vertellen uit het leven van deze grandioze humanist.

Overigens: als ik nog eens op straat afgeslacht word, dan weten jullie onder welke bevolkingsgroep je moeten zoeken. Namelijk die van het Geloof van de Vrede. Want ik geloof dat ik alwéér hun Vrede aan het verstoren ben. Voor de zoveelste keer. Want ik heb al veel vaker over de profeet geschreven, bijvoorbeeld onder de titel “Raoul Heertje! Raoul Heertje! Raoul Heertje! “Probleem? Islam? Wâ dan?” (2)”. Zou wel aardig zijn als Raoul Heertje en andere cabaretiers eens goed zouden opletten wat de Profeet Mohammed deed met de cabaretiers van de 7e eeuw die het waagden hem te bespotten. Maar eigenlijk weten ze het natuurlijk al en precies daarom zijn ze zo laf. En voor wie het echt nóg steeds niet weet: er is tegenwoordig een snelcursus van drie kwartier door Bill Warner.

De Profeet dus. Wat was dát een kleurrijke figuur! Daarom identificeren moslims zich ook veel meer met Mohammed en worden ze het kwaadst als je iets van “de lachende moordenaar” zegt.

Wâzeggie!?! “Lachende moordenaar”!?!

Nou ja, volgens Mohammed Bouyeri in zijn dreigbrief aan Ayaan Hirsi Ali die hij vaststak met een slagersmes in de borst van Theo van Gogh is dat een van de vaste epitheta ornantia van Mohammed. En Bouyeri kan het weten.

De Barmhartige Profeet van Allah, die dus zelf ook een Enorme Erbarmer is – (dat wordt tot vervelens toe in de koran herhaald, alleen blijkt het nergens uit, integendeel) – bevindt zich pas twee jaar in Medina als de slag bij Badr (624) is beslecht. En dan gaat de Erbarmer wraak nemen op zijn tegenstanders en laat een algemene sfeer van doodsangst en terreurdreiging neerdalen over de stad, net zoals de “oelema” (de priesterkaste) de “oemma” (de gewone gelovigen) altijd en overal bij elke verovering naar dit voorbeeld zal bevelen te doen in de 1400 jaar die volgen.

Wat ook 1400 jaar bleef gelden, maar alleen in het allergunstigste geval, dus als er niet gewoon woordeloos begonnen werd met afslachten door de moslims: de Medinezen konden kiezen tussen bekering, de dood of een uitzinnige belasting betalen die gepaard ging met zware vernederingen, de jizya. In de praktijk van de geschiedenis van de islam bleek dat soms het afslachten werd nagelaten omdat van bergen dooie Joden, christenen of hindoes het moeilijk belasting heffen is.

Maar terug naar het positieve multiculturele sfeertje in Medina na de slag bij Badr, toen Mohammed besloot op zijn persoonlijk vijanden wraak te gaan nemen. Een van de slachtoffers was een dichteres, genaamd Asma bint Marwan. Wat had zij voor vreselijks gedaan? Om te beginnen was zij een dichteres, en dus zal ook jaloezie de métier bij Mohammed een rol gespeeld hebben. Had ze nog iets speciaal ergs gedaan, deze Asma bint Marwan? Ze had gezegd dat de mensen Mohammed niet moesten geloven of navolgen en dat op een scherpe, vileine manier. Want het was een goeie dichteuze! Nou, dáár houden moslims niet van, van spot, zoals men weet. Aan relativering en twijfel doen moslims niet. Die willen respect voor het geloof van de vrede!

Dus vroeg de Gezant van de Grote Erbarmer, Mohammed himself dus, zo in het algemeen in de kring van zijn metgezellen: “Wie verlost me van Asma bint Marwan?” Umayr meldde zich. Wie was Umayr? Ach wat doet het ertoe, een van die massamoordenaars en slachters die het gezelschap van Mohammed (vrede zij met hem) vormden. Umayr ging naar de woning van Asma en doorstak haar zwangere buik terwijl ze haar jongste kind aan het zogen was. En weet je wat Mohammed over Asma tegen Umayr zei na afloop? “Twee bokken zullen om haar niet kopstoten.” Dat wil zeggen: ze was van dermate weinig belang, ze was zo min dat zelfs twee geile mannetjesdieren geen ruzie om die Asma gemaakt zouden hebben.

Het is eigenlijk bijna net zo goed als de vader van een klein meisje vermoorden en dan zeggen dat de hel wel voor het kleine meisje zal zorgen. Want dat deed Mohammed ook! Groot respect voor vrouwen en kinderen was dus een kenmerk van de Profeet van Allah. We zijn nog steeds in Medina, niet lang na de slag bij Badr in 624, en Mohammed terroriseert de stad. Mohammed had na de slag al vele Joden weten te doden en beroven, maar nu moest er nog een speciale Jood vermoord worden. Gewoon, omdat het kon. Hij had niks speciaals misdaan, zelfs Mohammed niet “beledigd”, maar hij was rijk, prominent en Jood en dus wilde Mohammed hem graag doden en van zijn bezittingen beroven.

Zes van de barmhartige metgezellen van de Erbarmprofeet van Allah-de-Erbarmer gingen zich ontfermen over Abu Rafi, want zo heette de koopman. In de nacht aangekomen bij zijn huis slachtten de barmhartige metgezellen van Mohammed Abu Rafi af terwijl hij in zijn bed lag te slapen. Maar toen de metgezellen terug waren bij opdrachtgever Mohammed (vrede zij met hem!) kregen ze onenigheid over wie aan Abu Rafi nu eigenlijk de doodssteek had gegeven. Ze kwamen er niet uit. En maar ruziën en kwebbelen!

Ze kwamen bij Mohammed terug. Mohammed zag dat gekwebbel eens even glimlachend aan en kwam toen, in zijn superieure wijsheid, met de oplossing. Hij vroeg de toffe metgezellen allen hun zwaarden te tonen en besloot dat de eigenaar van het zwaard waaraan nog voedselresten kleefden de fatale buiksteek moest hebben toegebracht. Altijd ethisch en toch praktisch, Mohammed!

Maar ook bejaarden ontsnapten niet aan Mohammeds liefdevolle aandacht. Hij liet een 100 jaar oude dichter, geheten Abu Afak, op de bekende wijze afslachten. Wat had hij gedaan, Abu Afak? Hij had de vele verboden en verplichtingen, kortom het totalitaire karakter van de leer van Mohammed gehekeld. Zeg nou zelf? Dat kan toch ook niet?

Zullen we nóg maar een vermoorde cabaretier doen? Het was de vierde in een rijtje. Ik citeer een moderne islamitische website – hij is inmiddels verdwenen, zie ik, maar het maakt niet uit: het is toch overal dezelfde debiele haatzooi –  die de episode beschrijft van de moord op Ka’b bin al-Ashraf:

“Ka’b was een echt gevaar geworden voor de sfeer van vrede en wederzijds vertrouwen die de Profeet met veel moeite probeerde te bereiken in Medina. Hij was gevaarlijk en een publieke vijand van de beginnende moslimstaat. De Profeet was behoorlijk ontstemd over hem ( . . .). Dit was deel van het grote proces ( . . .) dat zorgde dat de islam zich verspreidde en zich kon baseren op fundamenten van rechtvaardigheid en vroomheid”.

Dat klinkt in zijn intense hypocrisie vertrouwd Robespierre-achtig, Stalinistisch, Hitlereus, Maoïstisch en Pol Potterig. Je moet er een stuk of wat – of een paar miljoen, of vele miljoenen – uit de weg ruimen, maar dan heb je ook wat. Namelijk ruim baan voor het ideaal. En dat ideaal blijkt steevast opnieuw miljoenen doden te vereisen ter bestendiging. Zo ook in de islam. Het verschil met de andere ideologieën: het duurt al 1400 jaar en tot op heden voort.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mohammed. Bookmark de permalink .

26 reacties op Mijn bijdrage aan het behoud van de eer van de Profeet Mohammed

 1. E.J. Bron zegt:

  Fantastisch verwoord Martien!
  Quote: “Om te laten zien dat ook de profeet Mohammed (Vrede Zij Met Hem) zijn mannetje stond als zijn Vrede bedreigd werd, ga ik een paar anekdotes vertellen uit het leven van deze grandioze humanist.”

  Deze grandioze humanist…..hoe bedenk je het! 😆

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  G.V.D. ik heb nu geen tijd om het te lezen en bewaar het tot straks.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Heer Pennings bedankt. Ook kan ik iedereen het boek aanraden: ” Weg uit de Islam-Getuigenissen van Afvalligen”, van IBN WARRAQ, met een voorwoord van Afshin Ellian, bekend van met name ELSEVIER en zijn bijdragen aldaar. Daar heb ik ook gelezen van de AFSLACHTING van 3 MILJOEN BENGALEZEN, door het ISLAMITISCHE PAKISTAANSE LEGER in 1975. Ooit wat van vernomen van onze HOER de PERS EN MEDIA, NEEN natuurlijk want volgens LINKS kan het niet waar zijn als het de MUZELMANNEN betreft. Stomme kiezers van NEDERLAND de ISLAMISERING gaat NU zeker DOOR!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Oei 1975 moet 1971 zijn.

  Like

 5. Koddebeier zegt:

  Deze mensen zijn allemaal zo vredelievend, ik hoop dat ze snel door een atoombom verlost worden. Dan zijn ze allemaal in 1 klap bij hun barmhartige leider en voorbeeld.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.48. uur, heb het net gelezen Gerrit. Het is om je kapot te ergeren, alles wordt gedaan om het de HAATBAARDEN maar naar de zin te maken. Zelfs Amerika gaat verdomme onder de klootzak obama buigen voor MO de pedo profeet!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeijer 12.39. uur, je zou het onderhand gaan wensen…

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Speciaal voor alle vrouwenHATENDE aanbidders van een verzonnen maangod(en zijn dito schoenpoetser Mo) de volgende prachtige foto: http://tinyurl.com/8fewxpr *
  Na de ellende van 9/11 en ook ver daarvoor, zelfs tot op de huidige dag, kan ik nog steeds niet begrijpen dat het met 2,1 MILJARD pseudo-religieuze aardbewoners zover heeft kunnen komen.
  En dat allemaal vanwege de inhoud van een antiek VOD tussen twee kaften wat ze nota bene ook nog bestempelen als zijnde heilig. Stakkers.
  Nee, ik ben ervan overtuigd dat niemand van ons meemaakt dat ze tot inkeer komen en volwassen worden.
  Boodschap richting alle leden van de linkse kerk in Nederland(en ik citeer jan elders op dit blog):
  dat krijg je ervan als knuffelaars niet snappen dat apen geen huisdieren zijn.
  * o ja, voordat ik ’t vergeet: wie er niet tegen kan heeft gewoon pech gehad. Ik had hier met
  dezelfde gang ook foto’s van islamitische slachtpartijen kunnen parkeren, maar dat is zoals u weet niet bevorderlijk voor het geestelijk welzijn en de spijsvertering…!
  U mag kiezen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Rustig of niet: Moslims zijn en blijven moslims, punt!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12948079/__Turkse_moslims_rustig__.html

  Like

 10. Hellen zegt:

  Fantastisch stuk M. Pennings , kop – spijker en heeeeeel veeeeeeel kudo’s , een bos bloemen en een fles wijn van mij . Ik vind het alleen jammer dat u bepaalde wormen en totale allashit met een hoofdletter schrijft , dat verdient de moordende , bloederige duivelsbende niet . Het ergste vind ik en de GROOTSTE leugen ooit , een gotspe , de 4 woorden , vrede zij met hem , achter mo de krankzinnige barbaarse pedo .

  Ook ik sta achter Koddebeier 12,39

  Like

 11. Hellen zegt:

  @ Gerrit 12.48 , ook de waxinelicht gooier is weer opgepakt , same shit , manman wat een zieke wereld .

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  Ja, Deckzeijl om 13:23, het is een snoepje. Te gek om los te lopen de religekken die zoiets niet naar waarde weten te schatten.

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Onder dit stuk moet even een op dezelfde dag en op dezelfde site verschenen andere posting worden genoemd, namelijk een filmpje http://bit.ly/PE6XTA over een Arabische-Lente-Menigte in Tunesië:

  “Luister naar de schreeuwende menigte in Tunesië, de geboorteplaats van de “Arabische Lente”. Weet je nog hoe ze onze onbevreesde leider Barack Hussein Obama toejuichten? Maar wacht eens even, wat schreeuwden ze eigenlijk precies….ontdek dat in 2 minuten en 40 seconden.”

  Dat blijkt dan te zijn:
  “Obama! Obama! Wij zijn allemaal Osama!”

  Let ook goed op wat die fijnzinnig-aristocratisch ogende witjurk op dat podium staat te zeggen.
  Ik parafraseer:
  Wij zijn allen Jihadisten. Wij zijn geen vrouwen of schapen. We gaan alle Heilige Plaatsen bevrijden die het Westen ons ontstolen heeft. Vooral al-Quds (= Jeruzalem).

  En een tweede witgejurkte haatbaviaan schreeuwt dat Obama-de-aap eens heel goed moet luisteren.
  Het filmpje is on-line gezet door het onvolprezen MEMRI, dat aan het begin memoreert dat Obama instrumenteel is geweest in het omverwerpen van een Tunesisch regime dat pro-Westers en pro-vrouwenrechten was.

  Like

 14. Ko Lumbus zegt:

  Tijd om weer even Churchill uit de mottenballen te halen waar hij in zijn speech van januari 1940 waarschuwt voor het Nazi-gevaar:

  ‘Each one hopes that if he feeds the crocodile enough, the crocodile will eat him last. All of them hope that the storm will pass before their turn comes to be devoured. But I fear-I fear greatly-the storm will not pass. It will rage and it will roar, ever more loudly, ever more widely. It will spread to the South; it will spread to the North.’

  Like

 15. Uitstekend geschreven Martien Pennings! Ik kan hete r alleen maar mee eens zijn. Het het godsgeklaagd dat het mogelijk is dat alles, maar dan ook alles aan de kant wordt geschoven om de islam en zijn pedo-profeet maar niet te schofferen.

  Dat de turkse moslims zich nog niet roeren is pure schijn. Zoals GD het al zegt: Moslims zijn moslims en gematigde moslims bestaan gewoonweg niet. Het is gewoon immoreel om te zien dat langzaam maar zeker de islam overal zijn zijn begint te krijgen. De eigen bevolking kan zo langzamerhand zijn eigen mening niet meer verkondigen uit angst om opgepakt te worden door de gedachtenpolitie. Dit is niet alleen hier in Nederland het geval maar in steeds meer zogenoemde vrije westerse landen wordt het steeds ongezonder je eigen mening te hebben!

  Like

 16. rommel zegt:

  En ga nu is een zogenaamde gematigde moslim vragen wat die van dat filmpje vindt waar zijn god en profeet in beledigd wordt. Hij zal waarschijnlijk wat genuanceerder en omslachtiger reageren, maar de uitkomst zal hetzelfde zijn. Het zou verboden moeten worden en de producer gestraft. Er bestaat geen gematigde islam, er zijn ook geen gematigde moslims. Enige moslims die gematigd zijn, zijn ex-moslims.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Martien eindelijk de tijd gehad om het te lezen.Weer mooi gezegd.
  Ik vind jij je dat telkens gematigder uitdrukt.
  Nu kan ik het ook eens iemand anders laten lezen zonder dat die al meteen over het taalgebruik beginnen.

  Like

 18. rommel zegt:

  @Mezelf
  ‘Enige’ moet natuurlijk ‘enigste’ zijn.
  Verder vind ik dat ik het grammaticaal grandioos doe.
  Let u even op mij ‘d’ en ‘dt’ gebruik? Vooral jij Pennings, ouwe taalnazie.
  Geen fouten meer. Volgens mij.

  Like

 19. rommel zegt:

  @Mezelf
  ‘Mij’ in de derde zin moet natuurlijk ‘mijn’ zijn.
  Zie verder bovenstaande.

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  @rommel

  taalnazi nummer twee plaatst toch nog enige kanttekeningen bij uw, overigens uitstekende inhoudelijke, comment:

  “is” moet “eens” zijn.
  “hetzelfde” moet “dezelfde” zijn

  Spelling
  Correct gespeld: ‘enigste’ komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal.

  (de “d´s” en de “dt´s” absoluut in orde!)

  E.J. 😆 😀

  Like

 21. rommel zegt:

  Fucking hell.
  Het schiet ook niet op. Heb ik eindelijke die ‘d’ en ‘dt’ in mijn vingers zit het nog vol met spelfouten.
  Ik geef het op. Voortaan kwak ik het neer zoals ik het zeg.

  Oh ja, voor de mierenneukers, sorry hoor dat ik van de draad afval, maar moest even mijn gevoelens delen. Zal het nooit meer doen.

  Je mag hoop ik hier toch nog wel een beetje ruzie maken met iemand? Klein beetje. Tussendoor?

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @Ko Lumbus, 14:17
  Feeding the crocodile… Dat gaan Samsom & Hamer vast doen, wedden..???
  http://tinyurl.com/3z6csvp
  Op 18 jan 2005* zei Ayaan Hirsi Ali tijdens haar persconferentie: “De toon maakt voor moslimfundamentalisten geen verschil omdat we allemaal op hun dodenlijst staan”.
  *daarvoor was ze tweeëneenhalve maand in de rouw vanwege de dood van filmmaker
  Theo van Gogh op 2-11-2004.
  Laten we dat niet vergeten!!

  Like

 23. Lucky9 zegt:

  Antwerpen: 120 opgepakt bij rellen maar vanavond vrij.
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120915_068

  Like

 24. Leto 2 zegt:

  Steeds meer historici menen dat mohamed nooit bestaan heeft.
  De hadith beschrijft zijn leven maar die dateert niet van de periode waarin mohamed geleefd zou moeten hebben, de q’uran ook niet trouwens.
  In geen enkel geschrift of artefact uit die tijd zelf is iets terug te vinden over de “glorieuze” profeet.
  En waar is zijn graf?
  Kijk maar even op Wiki bij “mohamed” of op “Jihad Watch” van Robert Spencer.
  Jezus zou tenminste nog een hemelvaart hebben volvoerd, van mohamed is niets bekend.

  Islam is slechts het Jodendom met woestijnroversausje.
  Een beetje knip- en plakwerk uit de bijbel erbij over hemel en hel en ziedaar.
  Meer waarschijnlijk is dat latere Arabische heersers gelijk het Vaticaan in Europa deze aanpassing van gangbare religies hebben toegepast om hun grip op de toenemende massa’s te verstevigen en hun onderdanen op te zetten tegen naburige vijanden.

  Breng dat maar eens aan het verstand van bijna 2 miljard achterlijk gehouden gehersenspoelden waarvan bijna 80% nog analfabeet is.
  Het bewustwordingsproces in de islam loopt sowieso 700 jaar achter bij dat van de westerse cultuur maar de harde waarheid is dat dat proces ook nooit of te nimmer zal ontstaan.
  De wandaden door de inquisitie en het Vaticaan druisten in tegen de woorden van hun vermeende god en zijn vermeende zoon.
  De wandaden door de islam zijn juist de reflectie van de woorden van hun vermeende god en vermeende profeet.
  En aangezien je houtwormen niet kan leren op te houden de boel kapot te vreten blijft er maar één oplossing over……

  Like

 25. Jan T zegt:

  @Tom Hendrix. Over Bangladesh vindt u hier meer informatie:

  1971 Bangladesh atrocities – Wikipedia, the free encyclopedia

  http://en.wikipedia.org/wiki/1971_Bangladesh_atrocities

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s