Twee maanden lang mag Jeruzalem weer de hoofdstad van Israël worden

Je kunt het merken: Het is verkiezingstijd in de VS. En zoals we al zeiden, is voor de Democraten de Joodse gemeenschap een zeer belangrijke groep kiezers, waarvan ze geen afstand zouden willen doen.

De geelgroene vlek linksonder is het historische gebied van de Filistijnen destijds in de tijd toen de Kopten nog heersten in Egypte en een bloeiende cultuur opbouwden, voordat de moslims over hen heen vielen en alles verwoestten om de prehistorische, achterlijke islam te verbreiden. Jeruzalem ligt echter veel verder naar het oosten, in de buurt van de Dode Zee. 

600 rabbi´s voor Obama

Daarom geeft de regering Obama half toe en schenkt de Joden korte tijd iets wat hen rechtmatig toebehoort, namelijk al 3000 jaar: De stad Jeruzalem. Wie de Bijbel opslaat of welk oude geschriften ook bekijkt, zal onmiddellijk vaststellen dat Jeruzalem altijd al van de Joden was. De stad werd zelfs door de Joden opgericht en is sinds het begin nauw verbonden met de geschiedenis van Israël.

De islamitische immigranten beweren weliswaar dat er een of ander volk zou hebben bestaan, de Palestijnen, dat een recht op deze Joodse stad zou hebben. Maar om daarmee te beginnen, de zogenaamde Palestijnen, een nieuw, kunstmatig gecreëerd volk, vergelijkbaar met het synthetische Esperanto, verwijzen naar de uitgestorven Filistijnen. De grap is echter, dat de Filistijnen nooit Arabieren waren en niets aan de pet hadden met de moslims – ja, ze zouden deze zelfs uit hun gebieden verjagen als ze nu nog zouden leven – maar ze leefden helemaal niet in Jeruzalem!

Nu hebben de moslims zich in de redacties van de media van het Avondland genesteld. De linkse journalisten hebben geen effectief verdedigingssysteem tegen de islamitische leugenpropaganda en waren daarmee een gemakkelijke prooi voor al diegenen, die nu de waarheid door hun islamitische leugens vervangen:

De achterbakse beslissing van de BBC om bij hun informatie over de deelnemende landen aan de Olympische Spelen in Londen de hoofdstad van Israël Jeruzalem te negeren, heeft voor een duidelijke reactie in Israëlische regeringskringen gezorgd.

Enkele officials stuurden meerdere gepeperde brieven aan de BBC, waarin ze de zender ertoe opriepen om Israëls hoofdstad net zo te noemen zoals bij alle andere landen. Bovendien namen ze het initiatief tot een campagne op Facebook met de titel “Jeruzalem is Israëls hoofdstad”, waarin de lezers ertoe werden opgeroepen mee te doen.

Ter herinnering: De BBC had eerst iedere aanwijzing op een Israëlische hoofdstad achterwege gelaten, terwijl zij tegelijkertijd “Oost_Jeruzalem” de “hoofdstad van Palestina” noemde. Gezien de publiekelijke verontwaardiging en een brief van Mark Regev, de woordvoerder van minister-president Benjamin Netanyahu, veranderde de BBC haar informatie – maar slechts gering en halfslachtig.

Backspin Blog

De islamofiele Amerikanen bedrijven deze geschiedenis- en identiteitsroof tegen de joden net als de BBC en alle andere West-Europese media. Dat is net zo crimineel als de identiteitsroof uit de beroemde film “The Net”. Nu weet men hoe men de melding moet interpreteren dat Obama nu, twee maanden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, opeens het recht van de Joden op Jeruzalem erkent:

De partij van Barack Hussein Obama zette woensdag “Jeruzalem als hoofdstad van Israël” weer in, als antwoord op de luide protesten van Joodse leiders en critici van de kant van de Republikeinen. De protesten volgden, nadat in een plotseling veranderde definitie de status van Jeruzalem pas na “definitieve Israëlisch-Palestijnse onderhandelingen” zou moeten worden vastgelegd. Een andere anti-Israëlische formulering bleef echter overeind: Daarin werd de verplichting van de Democratische Partij van de VS als Israëls ondersteuning vanwege haar rol als “kwalitatieve militair speerpunt in het Midden-Oosten” doorgestreept.

DEBKA

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/09/06/fur-zwei-monate-darf-jerusalem-wieder-die-hauptstadt-israels-werden/#more-37773

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Obama, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Twee maanden lang mag Jeruzalem weer de hoofdstad van Israël worden

 1. Tiny zegt:

  Tja, als ze erin trappen, net zoals de Nederlandse bevolking erin getrapt is bij de verkiezingen, staat Israël nog wat te wachten en niet alleen Israël, maar ons ook.

  Like

 2. Koddebeier zegt:

  Slimmer zijn dan de ‘Nederlandse’ bevolking lijkt me niet zo moeilijk.

  Like

 3. Aryan zegt:

  “Jeruzalem altijd al van de Joden was” en “De stad werd zelfs door de Joden opgericht en is sinds het begin nauw verbonden met de geschiedenis van Israël”.

  NOU GEWOON EVEN DE WOORDEN “JODEN” IN BEIDE ZINNEN VERVANGEN DOOR HET WOORD “ISRAELIETEN” EN U HEEFT DE LEUGEN RECHT GEZET.

  SNAPT U HET NU EENS EINDELIJK??!!

  Like

 4. Jan zegt:

  Over deze ‘rabbi’s’:
  Lori Lowenthal Marcus, ‘Obama Campaign Enlisting Support from Radical, Anti-Israel Rabbis’
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/obama-campaign-enlisting-support-from-radical-anti-israel-rabbis/2012/08/26/

  Een van hen (velen zijn niet eens rabbi maar noemen zich zo) is Brand Rosen.
  # Rosen degene die volledig achter het Goldstonerapport stond, het rapport dat van a-z bijelkaar gelogen was en beter het Hamas-rapport genoemd kon worden. Rosen ondertekende dit samen met andere rabbi’s en met zelfbenoemde rabbi’s:
  http://shomershalom.org/2010/04/22/rabbis-thank-judge-golstone-for-upholding-principles-of-justice-compassion-and-truth/

  # Rosen medebestuurder van Jewish Voice for Peace, de organisatie die Free Gaza Movement en Gaza Freedom Flotilla ondersteunde dus de Turkse terreurorganisatie IHH en Hamas waarvan supporters op het schip waren

  # Rosen is één van de projectcoördinatoren van Ta’anit Tzedek, een organisatie die wil dat de Israëlische regering een moordenaarsbende en terreurorganisatie Hamas als gesprekspartner accepteert. Dezelfde organisatie wil dat de grens tussen de Gazastrook en Israël geopend wordt. Blokkade noemt Rosen dit, wat onzinnig is omdat er geen blokkade is.

  # Rosen ondersteunt de terrorist Khader Adnan, terroristenleider van de Palestinian Islamic Jihad
  http://www.saraya.ps/index.php?act=Show&id=7121
  Zie ook: http://vimeo.com/37225151 waar hij zelfmoordenaars werft

  Like

 5. Jan zegt:

  Was ik vergeten:
  A Tale of Two Rabbis
  Lynn Gottleib. She’s supped with Iran’s genocidal president Mahmoud Ahmadinejad, and worked with Jewish Voice for Peace, a front group for Israel-haters. She has urged that America boycott, divest, and sanction Israel.
  http://frontpagemag.com/2012/ben-shapiro/a-tale-of-two-rabbis/

  Like

 6. Petrossa zegt:

  En narcist Obama zal na de verkiezingen wraak nemen. En niet zo zuinig ook. Israel doet er beter aan hun banden met China heel strak aan te halen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Petrossa 20.43. uur, daar ben ik volledig van overtuigd. Als muzelman Obama weer wordt herkozen, dan kunnen we ons “de borst”, wel nat maken!

  Like

 8. Wat niemand mag weten van de Nederlandse media is dat de kwestie snel opgelost kan worden, namelijk met een referendum. Want uit opiniepeilingen blijkt dat de Arabieren van Oost-Jeruzalem liever bij Israel willen blijven horen.
  Liever in een Joodse rechtsstaat wonen dan in een Arabische dictatuur.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Jammer, maar voor het merendeel van de natieën is Tel-Aviv nog steeds de Israelische hoofdstad. Maar vanaf 07-06-1967 is Jerusalem de ONGEDEELDE hoofdstad van Israel !!! We zullen maar zeggen: “Voor de (huidige) wereld is de tijd nog NET niet rijp om Jerusalem officieel als hoofstad te accepteren. Men droomt nog immer van een tweestaten oplossing;incl. een gedeelde hoofdstad. Hoe zo, naïef??? Hoe zo, dwaas??? Israels vijanden hebben totaal géén behoefte aan een tweestaten-oplossing. Zij willen het landgoed Israel in z’n geheel aan zichzelf toe-eigenen.” Kijk bij deze houding zien we weer !!! de dwaasheid van onze politiek-leiders naar voren komen!!! Het is toch om te lachen, gieren en brullen….

  Like

 10. Anneke zegt:

  @Likoed Nederland: Het Nederlandse volk zou nog meer moeten beseffen hoe ze BEDROGEN en dus BEDONDERD zijn door de media en politiek. Helaas heeft nog een merendeel van ons volk géén interesse in de oude geschiedenislessen en is door maatschappelijke -, politieke hersenspoeling zo passief als wat gemaakt. Men wil géén realistische bril op de neus zetten, men heeft liever de leugen lief dan de (merendeels) harde waarheid. We kunnen wel een lichte verandering zien; blik terug op het stemgedrag dat toch ècht veranderd is. En steeds meer gaat men beseffen (stap voor stap) dat al die ronddwalende hoofddoeken hier eigenlijk niet thuishoren. Bij tijden van wanhoop/angst, gaan mensenogen open staan dus ook ‘de bovenkamer’ wordt wakker.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Likoed Nld….dit bericht doet mij in ieder geval GOED…Haleluyah…!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 20.36. uur, ik ben denk ik een van de wakker geworden nederlanders Anneke. Ik weet dankzij dit BLOG van onze edele Heer Bron, hoe we 40 jaar belogen en bedrogen zijn door de infiltratie van LINKS/LIBERAAL in onze pers en media. Shalom voor het dappere ISRAEL!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s