VIDEO: “Innocence of Muslims” (volledige versie!!)

De volledige versie van de film, die de afgelopen dagen aanleiding voor grote onlusten in islamitische landen was.

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO: “Innocence of Muslims” (volledige versie!!)

 1. Voordat deze ook van YouTube verdwijnt, maak ik hier maar een kopie van…

  Like

 2. benny zegt:

  op zowat elke site is het filpje nog steeds te zien,dat moet pijn doen bij de moslims.hun achterlijk,gewelddadig gedrag heeft er nog steeds niet kunnen voor zorgen dat het in een beschaafd werelddeel verwijdert is,de vrije meningsuiting houd stand!!!

  Like

 3. benny zegt:

  hun geweld bevestigt 1 punt dat de film maakt en kindhuwelijken die nog steeds gebeuren bevestigt punt 2 dat de film maakt.

  Like

 4. Elvi zegt:

  E.J., kun je achter de vertaling van dat liedje komen?

  Like

 5. Ik kan er geen touw aan vastknopen. Het is een mix van hedendaagse en middeleeuwse islamgruwelen, maar de middeleeuwse gewelds- en sexbeluste scènes herhalen zich een heleboel keer in deze vijf kwartier. Ik denk niet dat de moslims zozeer woest zijn omdat Mo is afgebeeld, maar omdat de perverse waarheid van de islam op enigszins ludieke wijze te kakken wordt gezet.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Nee, ik zou niet weten hoe. Ik heb geen Arabische vrienden….

  Like

 7. vederso zegt:

  @ Ko, zo vroeg al weer wakker? Hoe staat het met Hafid? Al een tijdje niets meer van gezien.

  Like

 8. vederso zegt:

  Omdat Hafid niet beschikbaar is, heeft Michael vd, Galien deze van Mark Steyn voor ons gevonden. Briljant, inderdaad.

  http://www.nationalreview.com/articles/320283/disgrace-benghazi-mark-steyn

  Like

 9. vederso zegt:

  Pamela Geller zet het debat op scherp.

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso

  Al een tijdje last van ischias, meermaals onderbroken nachtrustbetekent dat.. Klote is dat, hoop dat ik er binnenkort vanaf ben.
  Inderdaad stil van de zijde van Hafid. Ken hem uit de tijd toen het vroegere ‘Loorschrjft’ nog alive and kicking was, en waar Hafid ook als commenter regelmatig van zich liet horen. Ook Filantroop en Lagonda waren daar graag geziene gasten. Mijn nick daar was Napoleon. :).

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Ko. Da’s vervelend. Om af te lijden (geen schrijffout) hier een bijna briljant artikel dat laat zien dat Obama door dit gedoe de verkiezingen gaat verliezen.

  http://pjmedia.com/rogerkimball/2012/09/15/is-this-a-first/

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso, goed stuk van Kimball. Realiseer me nu pas dat het precies elf jaar later ook op elf september was dat in naam van de religie der religies de Amerikaase ambassadeur en drie diplomaten in Benghazi zijn vermoord. En wat een onmetelijke doos is die Hillary Clinton in haar gespeelde verbazing over de haatbaardenwreedhied. Belg Benno Barnard merkte het al eerder op:’ Libië, waar de NAVO de sharia te voorschijn heeft gebombardeerd’.

  Like

 13. Ko Lumbus zegt:

  Het optimisme dat Obama nu de verkiezingen gaat verliezen deel ik niet direct. De VS lijken eerder in een vrije val en ‘De lachende doder’ zag dat het goed is.

  Like

 14. vederso zegt:

  Frank Zappa.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso 05.47. uur, ik hoop van harte dat moslimobama verslagen gaat worden in november. Deze moslimpresident is medeschuldig aan oorlogsmisdaden, te weten de bombardementen op Libië, en de samenwerking met Sarkozy en Cameron om Khadaffi af te zetten. Jammer voor de embassadeur, maar het spreekwoord luidt: ” Wie wind zaait, zal storm oogsten”.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Generaal Pardon: er is zo goed als zeker nooit een mohammed geweest, zie info-Spencer elders in mijn comments.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12949714/___Aanslag_Chicago_verijdeld___.html

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Ik heb heb wat verlaat kennis genomen, via een stuk in “Commentary” http://bit.ly/Q9omR3 van een eerste reactie van “White House spokesman Jay Carney” die reageerde op de “onrust” in de islamitische wereld. Het was echt alleen maar te wijten aan die film, zei Carney, en er zat geen vooropgezet plan achter. Hij meldde dat het Witte Huis de film “offensive and disgusting” vond.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom moslimkopstukken zich hier hullen in stilzwijgen…
  http://tinyurl.com/9bafznf
  Carney is een PRUTSER! http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen + Vederso:
  http://www.barenakedislam.com/2012/09/15/unbelievable-now-they-are-blaming-pamela-geller-for-the-anti-islam-film-that-set-the-middle-east-on-fire/
  Dat kunnen allahschreeuwers al meer dan 1400 jaar prima: anderen de schuld geven en niet alleen van de eigen ONKUNDE.

  Like

 20. Jan zegt:

  Iedereen heeft de film gezien en is er door geschokt, ook dit Australisch jongetje:

  /large

  Like

 21. Jan zegt:

  De Joodse bevolking in de VS stemt traditiegetrouw op de Democraten en zijn niet uit hun Doornroosjeslaap wakker te schudden. Zij zullen gewoon weer op Obama stemmen:
  Jewish senator lashes out at Netanyahu for attacking Obama on Iran
  “I write to you as one of Israel’s staunchest supporters in Congress to express my deep disappointment over your remarks that call into question our country’s support for Israel and commitment to preventing Iran from acquiring nuclear weapons,”
  http://www.timesofisrael.com/jewish-senator-lashes-out-at-netanyahu-for-attacking-obama-on-iran/

  Het erge is dat zij haar eigen leugen gelooft, net als Debbie Wasserman-Schulz
  BS Alert: DNC Chief Wasserman Schultz Says Israeli Ambassador Told Her The GOP Is “Dangerous For Israel”…
  http://weaselzippers.us/2012/09/04/bs-alert-dnc-chief-wasserman-schultz-says-israeli-ambassador-called-gop-dangerous-for-israel/

  Later moest zij toegeven dat zij had gelogen

  Like

 22. Martien Pennings zegt:

  Vind jij ook niet dat die foto die Jan hier boven linkt in de comments afgebeeld moet worden, webmaster?
  Zou jij dat kunnen?

  Like

 23. Jan zegt:

  Al-Qaida szegt dat de aanval op het Amerikaanse consulaat een wraakactie is voor het doden van Sheikh Abu Yahya al-Libi, aldus Ayman al-Zawahiri
  http://www.dailytelegraph.com.au/news/breaking-news/al-qaida-says-us-consulate-attack-revenge/story-e6freuz9-1226474918266

  Like

 24. jowitteroos zegt:

  PVV-leider Geert Wilders heeft vanmiddag een link naar het anti-islamfilmpje ‘Innocence of Muslims’ geplaatst op zijn eigen site. Het filmpje veroorzaakt wereldwijd commotie

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3317155/2012/09/15/Geert-Wilders-Publiceren-en-linken-anti-islamfilmpje.dhtml#.UFS8Let0Weo.facebook

  Like

 25. vederso zegt:

  @ G.Deckzeijl om 8.30 Ik heb het nu gelezen. In de video zitten zoveel leugens en spin dat er geen beginnen aan is om dat uit elkaar te plukken. Wel een goed voorbeeld van de Iraanse propaganda door Press TV.

  Like

 26. jowitteroos zegt:

  Internetgigant Google weigert om de anti-islamfilm, die wereldwijd tot hevige anti-Amerikaanse reacties leidde, te verwijderen op vraag van het Witte Huis. Het internetbedrijf, eigenaar van YouTube, censureerde de video wel in India en Indonesië, en blokkeerde de film woensdag in Egypte en Libië. Dat meldt de Britse krant The Daily Mail op zijn website

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120915_103

  Like

 27. louis-portugal zegt:

  Mij stoort het meeste dat over de antisemitische film “Suterdaynight Hunter” DIE OP 17 agustus in premiere ging in Turkije en die door Erdogan als goed omschreven werd.geen enkel commentaar geleverd werd.
  Dat mag dus wel en ik ben niet eens een jood.

  Like

 28. jowitteroos zegt:

  Citaat:
  “De Nederlandse media hebben weer eens een blunder gemaakt door zeker een dag lang onjuiste feiten te melden over de identiteit en afkomst van de maker van de anti-islam film. Daarmee draagt men bij aan de tegenstelling tussen de islam en het Westen. Hoewel Israel en de Joden er niks mee te maken hadden, nam men de valse beweringen over de herkomst van de filmmaker kritiekloos over, alsook zijn beweringen dat hij door 100 rijke Joden werd gefinancierd. Zulke zaken passen blijkbaar te goed in het beeld dat men heeft om ze eerst kritisch te onderzoeken alvorens ze te publiceren.”

  http://likud.nl/2012/09/de-onschuld-van-de-joden/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

  Like

 29. A. Uthmann zegt:

  De antichrist is duidelyk in opmars, ik ben niet verbaasd, het is voorspeld, Wie dat is is niet moeilijk te raden

  Like

 30. Lucky9 zegt:

  @ A. Uthmann om 21:30
  duidelyk ? Laat ons open en eerlijk zijn!

  De achterlijke islam heeft niets te maken met de christelijke filosofie noch met de joodse traditie. De islam was en is nog steeds reactionair.

  Islamieten willen in de eerste plaats de slavernij als instituut in stand houden ongeacht de maatschappelijke kostprijs daarvan. Daarom zijn ze totalitair en achterlijk.

  Hoe meer ervaring met de islam (en de Bulgaren zijn daarin spijtig genoeg voor hen sterk bevoordeeld) hoe scherper je de realiteit ziet.

  Islam = een fascistische en imperialistische ideologie die geilt op slavenarbeid. Punt.

  De antichrist heeft daar geen bal mee te maken! En het vliegend spaghetti-monster ook niet.

  Like

 31. Lucky9 zegt:

  @ Ben kok +1 in mijn rating.

  Maar het fundamentele gaat helaas gedeeltelijk verloren.

  “Islamieten willen in de eerste plaats de slavernij als instituut in stand houden ongeacht de maatschappelijke kostprijs daarvan. Daarom zijn ze totalitair en achterlijk.”

  Ik heb geen bezwaar tegen uw traditie en religie omdat ze mens-waardig zijn. Geen wonder dat zij die weten ongelijk te hebben, uiteraard allergisch zijn aan kritiek.

  Moet er nog zout en peper bij de soep?

  Like

  • Bedankt Lucky9, we gaan voort met de goede strijd te strijden en net als vriend Bron gaan we niet op zij voor mensen, die denken dat ze onze vrijheid kunnen wegnemen , zoals “de ware moslims” met hun kalifaat, gesteund door de “stilzwijgende meerderheid” van moslims en de politiek correcte laffe niet-moslims in dit land, die de lijn van de NWO wensen te volgen.
   Shalom,
   Ben

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s