Dhimmitude in Oslo

Onze Noorse correspondent The Observer heeft gisteren een artikel en een videoclip van Aftenposten vertaald. De vertaler heeft deze inleidende opmerking betreffende het laatste incident van de Noorse islamitische overgevoeligheid en hun absolute gebrek aan mentale beheersing wanneer ze geconfronteerd worden met verschillende meningen, en toont de pathetische pogingen van het officiële Noorwegen om de prachtige nieuwe fragiele cultuurverrijkers te sussen.

De clip is echt schokkend en verbazingwekkend en liet me sprakeloos toen ik hem voor het eerst bekeek: Een politieman in vol ornaat verontschuldigt zich bij een moslimgemeente in Oslo tijdens het vrijdaggebed voor de ‘Innocence van moslims’-trailer die zoveel wrok in Muslimistan heeft veroorzaakt. In de clip verontschuldigt die clown van een politieofficier zich eigenlijk namens de Noorse bevolking, omdat iemand in Amerika heeft besloten om van zijn onvervreemdbaar en door God gegeven recht gebruik te maken om zich vrijelijk te uiten zonder angst voor vervolging door de overheid en de islamitische rechtvaardigheid.

Hoe durven ze!

In Noorwegen lijkt het tot een gewoonte te zijn uitgegroeid voor de leden van de elite om een ​​audiëntie bij de imam in de lokale moskee aan te vragen en zich te verontschuldigen voor alles en nog wat op aarde. Een van de eerste dingen die onze hansworst van een minister van Buitenlandse Zaken, Jonas Gahr Store, na 22 juli 2011 deed, was naar de plaatselijke moskee in Oslo rennen en in naam van de Noorse bevolking excuses aanbieden voor ons eerste vermoeden dat het moslims waren die verantwoordelijk waren voor het bloedbad in Oslo vorig jaar. Wanneer gaat deze waanzin stoppen?

Zie de clip met Engelse ondertiteling op Gates of Vienna (bron) en de vertaling van het artikel in Aftenposten.

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/09/police-dhimmitude-in-oslo.html

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Noorwegen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Dhimmitude in Oslo

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Voor alle politiek correcte HANSWORSTEN in de EU en de rest van de wereld en uiteraard niet te vergeten: de hele linkse kerk in dit land, moslimknuffelaar D.Samsom en iedereen die ik vergeten ben. Want jullie zijn allemaal VERRADERS.
  http://tinyurl.com/3z6csvp

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt Vederso, maar verwonderen doet mij deze waanzin allang niet meer. De Scandinavische landen worden al bijn 80 jaren geregeerd door socialisten en sociaal democraten. Bekend is dat LINKS in de hele westerse democratie inmiddels de 5e colonne is van “de geiteneukers van de islam”. Langzaamaan word ik spuugmisselijk van dat linkse-en gutmenschen volk dat ons willens en wetens ten verderve voert!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Vergis je niet in de Nederlandse politie: daarin is een sterke stroming, vooral aan de top, die net zo knettergek is.
  Knettergek: deze man staat namens de Noorse Natie zich ongevraagd en vrijwillig te excuseren voor een slecht gemaakte film die een waarheid als 386 miljoen koeien vertelt, namelijk dat de islam precies het nazisme is: http://bit.ly/gE333y .
  Die verzamelde nazi-witjurken die daar zitten, vinden het héél gewoon dat die totale krankzinnige daar staat.
  Want mijn eerste reactie was: “Die lachen zich slap!”
  Welnee!
  Het is nog véél ernstiger: die vinden het de normaalste zaak van de wereld dat die clown zich daar staat te verontschuldigen.

  Like

 4. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Oom agent zegt feitelijk dat hij moordpartijen uitgevoerd door moslims veel minder erg vindt dan het uitoefenen van kritiek op moslims. Je hoort dit soort gajes ook nooit over die moordpartijen. Moordende moslims vindt men kennelijk heel gewoon en acceptabel. Maar kritiek op die moordpartijen, dat vindt men dan heel erg vreselijk ontzettend slecht.
  Obama komt echt niet op tv als er ergens op de wereld weer een paar christenen zijn onthoofd door moslims. Maar als er een of andere Amerikaan kritiek uitspreekt over de islam komt Obama op tv om het volk toe te spreken. Om dan te zeggen dat ….. hij afstand neemt van de kritiek. En dat Amerika een voorstander is van de godsdienstvrijheid. Je zou denken dat Obama dan meteen kan mededelen dat de islam de grootst mogelijke vijand van de godsdienstvrijheid is, maar dat is voor de president kennelijk te moeilijk. Het is van zo’n ontstellende graad van hypocrisie, dat kunnen alleen Gutmenschen zich veroorloven. Een normaal mens kan dat niet. En ik vermoed dat dit soort types zich niet eens realiseren hoe door en door leugenachtig ze zijn. Ik moest trouwens meteen aan Cohen denken. En aan Beatrix die na de moord op van Gogh op een holletje naar de moslims rende om Hare Majesteits Deemoed en Mededogen te betuigen.

  Geen enkele hoogopgeleide journalist die fier onze vrije pers vertegenwoordigt komt er ook op de volstrekt voor de hand liggende vraag te stellen aan de krijsende moslims hoe zij dan staan tegenover de dagelijkse dosis van het meest smerige antisemitisme dat de islamitische pers het islamitische volk voor zet.

  De domheid regeert. Ik hoorde Cohen een keer de Tweede Wereldoorlog beschrijven. Hij zei, op gedragen toon als betrof het een gedicht: “Oorlog, dat is mannen met geweren die schieten op mannen met geweren.”

  Een kind zou een betere beschrijving van de Tweede Wereldoorlog ten beste geven. Alhoewel. Het zijn de Cohen-achtigen die veelal les geven op onze scholen… Er is een lange weg te gaan.

  Like

 5. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Waar ik nog aan toe wil voegen:
  “We have now sunk to a depth at which restatement of the obvious is the first duty of intelligent men” – George Orwell

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  ‘En aan Beatrix die na de moord op van Gogh op een holletje naar de moslims rende om Hare Majesteits Deemoed en Mededogen te betuigen. ‘
  Die kende ik nog niet….?!!
  Om gék van te worden!

  Like

 7. breget. zegt:

  We zien toch al jaren dat het doel Van Hitler een één Europa door zijn islam vrienden word voortgezet en wel sterker door de vele openlijke daden van de landverraders in heel Europa waar zeker in nederland het sprookje was ontstaan van de vele verzet strijders groter was als de hele bevolking aantal , ik heb andere dingen gezien van de NL in mijn jonge jaren 40/45,dat was om te kotsen .

  Like

 8. Hellen zegt:

  Pek en veren zijn niet aan te slepen als de pleuris uitbreekt , smerige landverraders zitten overal , respect , normen , waarden en vaderlandliefde ontbreken geheel bij dit laag bij de grondse islamknielend tuig , misselijk makend en diep triest .

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  @ Roelf-Jan Wentholt om 09:13.
  Goed gezegd!
  Dagelijks moordende moslims: stilte.
  Rellende moslims omdat daar kritiek op is: excuses naar de moslims.
  Inderdaad:
  “We have now sunk to a depth at which restatement of the obvious is the first duty of intelligent men” (George Orwell)

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  @ Piet Klont:
  Koningin Beatrixbrengt bezoek aan marokkaans jongerencentrum Argan op de overtoom na moord op Theo van Gogh . 12 november 2004

  Like

 11. Jos zegt:

  Noorwegen is niet afhankelijk van olie uit het Midden-Oosten zoals de VS. Noorwegen wordt ook niet militair bedreigd door Arabische landen zoals Israel. Er is daarom geen rationele verklaring voor dit gedrag. Het gedrag van deze Noorse functionaris kan alleen maar verklaard worden uit motieven van islamofobie. Islamangst en islamhaat zijn twee kanten van dezelfde medaille. Voor islamcritici is dit een belangrijk punt in een discussie met een islamappeaser. Probeer deze linkse mensen te wijzen op hun eigen zwakte en lafheid ten opzichte van de uitdagingen van de islam. Mogelijk kan dat leiden tot een proces van bewustwording en mentaliteitsverandering.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @Jos

  Met alle respect: Links is horende doof en ziende blind. Al decennia lang. 😦

  Like

 13. henk schroemges zegt:

  Stel de hypothetische fase dat ooit eens de Islam zal overheersen in de westerse wereld.
  Zie de domme verwonderde blikken van de massa politiek correcte lafaards als ze in de rij staan en een voor een hun kop wordt afgehakt op bevel van de aanwezige imam. Na de eerste twee koploze idioten zal de rest van de rij bruin groen kleuren van de ontlasting die dan neerklettert bij de overigen..

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Laten we ook niet vergeten, dat wij hier in nederland een hoofd-commissaris van politie, genaamd Riessen hebben, die ALLE PVV/ers, wenste te deporteren, en die Wilders vermoord wilde zien!
  We worden gewoon verraden en verkocht waar we bij staan, zelfs de verkiezingen zijn GEMANIPULEERD, en er is zelfs STEMBUSFRAUDE geconstateerd. Wat Nederland een Democratie, laat me niet lachen…. een bananenmonarchie!

  Like

 15. Jan zegt:

  Martien Pennings zegt:
  16 september 2012 om 09:01
  “Vergis je niet in de Nederlandse politie: daarin is een sterke stroming, vooral aan de top, die net zo knettergek is”.

  Welten:

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  @ Tom hendriks:
  Uitstekende onderzoeksjournalistiek van PowNews gisteren: een verslaggever van het programma ging gisteren met een boerka naar het stembureau. En iemand met een boerka kun je met geen mogelijkheid controleren op zijn of haar identiteitsbewijs. Stemfraude is dus mogelijk. Only in Amsterdam (mogen we hopen).
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/stemfraude-met-een-boerka-aan-het-k%C3%A1n

  http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Aanvulling 12.09
  Bij de laatste link even scrollen naar beneden dan komt u vanzelf de berichtgeving over stemfraude Rotterdam en Amsterdam tegen

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Jos links en islam zit dicht bij mekaar.en is flink antisemiet.
  Hitler was ondanks alle geklets van orgine een linkse socialist en zeer bevriend met de moeftie van Jerusalem. Zie foto hierboven aan de kant.
  Hij had in de Balkan zelfs een moslimbrigade , die Handschar.

  Bert ik denk dat die sympathie voor elkaar nog altijd voortkomt uit jaloesie.
  Er zijn nog altijd mensen die teveel hebben en dat zullen we ze afnemen al blijven we er zelf kapot onder.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 12:00
  Van Riessen zei je toch hè..??? http://tinyurl.com/3llbkxn

  Like

 20. @GD: Ah de smerige PVV hater Joop van Riessen. Zodra deze is overleden en begraven is zal ik dansen op zijn graf!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.03. uur, ja Gerrit, ik word nog laaiend als ik aan die smeerlap denk! Pieter Veenstra kent hem ook. Laten we dat goed onthouden.

  Like

 22. Ik heb er nog niet zo heel lang geleden eens een artikel aan gewijd. Als ik aan die vent denk wordt ik opnieuw woest!

  Like

 23. jowitteroos zegt:

  Dan toch mar even de video plaatsen, want inderdaad onvoorstelbaar dat zo’n vent niet terrecht gewezen werd en wordt:

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Ik vraag mij af, waarom deze meneer NIET voor de RECHTBANK is gedaagd, en nota bene Wilders wel. Wat is ons land toch een HUICHEL LAND geworden. De nederlander, uitgezonderd diegene die op dit blog en elders waarschuwen voor de EU en de Islamisering, is een “Slappe zak “geworden. Helaas.

  Like

 25. Piet Klont zegt:

  @jowitteroos zegt:
  16 september 2012 om 11:39

  Zeer bedankt, Jo !!
  En ik blijf er bij: Om gék van te worden!!
  En dan ook nog die ‘brave’ voorname, zelfingenomen dhimmy Cohen, dat is téveel van het slechte….
  Trouwens, wat moest mevr. Von Billenberg daar nota bene ZONDER hoofddoek??

  Like

 26. Piet Klont zegt:

  Wat moest ze er überhaupt eigenlijk!?

  Like

 27. Lucky9 zegt:

  @ jowitteroos op 16 september 2012 om 17:18

  Dit heeft me toen ook met verstomming geslagen!

  Ik zou in zijn eigen woorden zeggen: het land uit, gewoon mollen!
  Als dit geen brug te ver was, weet ik niet meer wat een brug is.

  Dit is de puurste vorm van fascisme.

  Pek en veren zijn totaal onvoldoende voor deze islamofiele linkse rotzak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s